bende geçti 4 haftalıkken olmuştu
bizde geçen dayanamadık vallahiii
hem bi yerde dinledim çocuğada iyi geliyomuş o sırada salgılanan mutluluk hormonu sayesinde oda mutlu oluyomuşherşey bebeğimiz içiiin
bizde geçen dayanamadık vallahiii
hem bi yerde dinledim çocuğada iyi geliyomuş o sırada salgılanan mutluluk hormonu sayesinde oda mutlu oluyomuşherşey bebeğimiz içiiin
neyse kızlar fazla konuşmayalım daha 3 ayı atlatmayanlarımız var şahsen ben kociş rüylarında görür oldu söylemesi ayıp
neyse kızlar fazla konuşmayalım daha 3 ayı atlatmayanlarımız var şahsen ben kociş rüylarında görür oldu söylemesi ayıp
kesin bebek içindir canımama bende okudum bebeğin kalbi en iyi ozaman atıyormuş
tabi canım yeterki çocuk mutlu olsunnnnnnn
hahahaaaa demek hersey bebısler ıcın heee tamam ozaman bende bı guzellık yapayım barı bebısımeee
ağrı dağın eteğindeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
kızllaaarr ben kaçtıım uyku bastırmaya başladı yarın dr gidicem teee kartala ööff hiçte bilmiyorum o hastaneyi erken gidicem biraz dua edin inşallah bişey çıkmaz öpüyoruum hepnizi
bende yakaladım valla
rüyanda olsun bari beni gör yoksa cocugun cinsiyetini söylemem diye tehdit ediyorum
hadi iyi geceler canım hiç birşeycik olmaz merak etme duanı et yat uyu hemen hiç kafana takma54::
kızllaaarr ben kaçtıım uyku bastırmaya başladı yarın dr gidicem teee kartala ööff hiçte bilmiyorum o hastaneyi erken gidicem biraz dua edin inşallah bişey çıkmaz öpüyoruum hepnizi
canlarım duanızı edin yatın uyuyn bişeycik olmaz Allahın izniyle..
bu arada kalabalıga girip çıktıgınızda bol bol felak ve nas surelerini okuyun kızlar..
ben dilimden hiç eksik etmem.. içim daraldıgındada Ayet-el kürsi okuyorum rahatlıyorum valla
hahah o zaman bizimkide mutlu oldu bgn 3 aya yakın bi aradan sonra bizimki dayanamadı bugünnnbizde geçen dayanamadık vallahiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?