2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bizde geçen dayanamadık vallahiii
hem bi yerde dinledim çocuğada iyi geliyomuş o sırada salgılanan mutluluk hormonu sayesinde oda mutlu oluyomuş herşey bebeğimiz içiiin

hahahaaaa demek hersey bebısler ıcın heee tamam ozaman bende bı guzellık yapayım barı bebısımeee

neyse kızlar fazla konuşmayalım daha 3 ayı atlatmayanlarımız var şahsen ben kociş rüylarında görür oldu söylemesi ayıp

kızçeler bende kaçtım karnım açıkmaya başladı uyuyum barime bende rüyamda yemek yerim

kızllaaarr ben kaçtıım uyku bastırmaya başladı yarın dr gidicem teee kartala ööff hiçte bilmiyorum o hastaneyi erken gidicem biraz dua edin inşallah bişey çıkmaz öpüyoruum hepnizi

kızllaaarr ben kaçtıım uyku bastırmaya başladı yarın dr gidicem teee kartala ööff hiçte bilmiyorum o hastaneyi erken gidicem biraz dua edin inşallah bişey çıkmaz öpüyoruum hepnizi

hadi iyi geceler canım hiç birşeycik olmaz merak etme duanı et yat uyu hemen hiç kafana takma 54::

bende yakaladım valla
rüyanda olsun bari beni gör yoksa cocugun cinsiyetini söylemem diye tehdit ediyorum

rüyasında bile olsa beni aldatıyor gibi geliyor o yüzen suçlu gibi bakarım oda çekinir öyle bişey olsa ama oda haklı beyin 4 gün veya 1 hafta sonra spermleri yenileri gelsin diye yer açıyormuş kadınların öyle bir derdi yok çünki yumurtalar adetle atılıyor şanslıyız

hadi iyi geceler canım hiç birşeycik olmaz merak etme duanı et yat uyu hemen hiç kafana takma 54::

inşallah canım ama bebiş için gitmiyorum bu sefer kendi rahatsızlığım için gidiyorum bişeyler oluck biliyorum hiç gidesim yok onun için aslında:d:d

bende yarın doktora gidecem 1 dk da olsa baksın iyi desin inşallah bendede korku başladı

Son düzenleme:
canlarım duanızı edin yatın uyuyn bişeycik olmaz Allahın izniyle..

bu arada kalabalıga girip çıktıgınızda bol bol felak ve nas surelerini okuyun kızlar..
ben dilimden hiç eksik etmem.. içim daraldıgındada Ayet-el kürsi okuyorum rahatlıyorum valla

(Lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhil-aliyyil-azîm)her derde devamış

bizde geçen dayanamadık vallahiii
hem bi yerde dinledim çocuğada iyi geliyomuş o sırada salgılanan mutluluk hormonu sayesinde oda mutlu oluyomuş herşey bebeğimiz içiiin
hahah o zaman bizimkide mutlu oldu bgn 3 aya yakın bi aradan sonra bizimki dayanamadı bugünnn
hayırlısıyla da bişi olmadı çok şükürrr
bebek içindi herşeyy tabii mutlu olsun diee

canımmm hayırlı haberlerle gel inşş dikkat et kendinee :)

ii geceler annişler bende yarın doktora gideceğim hayırlı haberlerle dönerim inşallah..ama hala hamile olduğumla ilgili en ufak bir belirti yok neden yaaaaaaaaaaaaaa karnım büyüsün istiyommmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…