2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar slm benim iştahım acayip açıldı 3 kilo aldım bile doktorum hipotroid hastası olduğum için metebolizmamın çok yavaş olduğunu söyledi çok kilo alırmışım zaten kiloluda hamile kaldım dün akşamda eşimin arkadaşları geldi ve kadın daha bi hal hatır sormadan ''ayyy sen acayip şişmişsin yanakların göbeğin bu ne böle'' dedi hamile olduğuma biliyo nasıl moralim bozuldu
öle pat diye söylenirmi ya...

evet canım fark etmez yaa hayırlısı bu arada biz eşimle o işlere biraz ara verdik 1 sene önce düşüğüm olmuştu o yüzden korkuyoruz doktor bişey demedi ama bence ilk 3 ay dikkatli olmak lazım

allah seni kahretmesin sizi gidii ayyaşlaaaarrr

ahhh ahh ne ayyaşı bacımm duruyo 30 luk dolapta kuzu gibi

evet canım fark etmez yaa hayırlısı bu arada biz eşimle o işlere biraz ara verdik 1 sene önce düşüğüm olmuştu o yüzden korkuyoruz doktor bişey demedi ama bence ilk 3 ay dikkatli olmak lazım

Canım benim ilerledi ya zaman o yüzden biraz rahatladık doktorda müsade etmeseydi bende cesaret edemezdim zaten

allah seni kahretmesin sizi gidii ayyaşlaaaarrr

oda haklı ağda yapmış o acıya katlanmış ben oraya ağda yapamıyorum malesef çok istemem ragmen daha basit yöntemle hallediyorum ama altan muayneler olduğu için heran hazırlıklı duruyorum doktora gidiyorum yukardan istenilen gibi görünmeyince hemen altan bakıyorlar geçen sefer hayatımda ilkez erkek doktor muayne etti yerin dibine girdim ben eşimden bile utanıyorum zaten çok üzüldüm

canım öyle ınsanlar hıc bosver moralini bozma hiç takma
tabi dikkat etmekte fayda var cunkı kılom fazla demıssın
benımkıde fazla o yuzden dıkkat etmem lazım
ama öyle diyenleri hiçççç sallama boşveeer

bende magdurum canım.. kocacımla 14 ekimden buyana kardes kardes yatıyoz vallaa
bi ara hormonlarım çıldırmıstı ama atlattık o dönemleri.. 19 aralık evlilik yıldönümümüz 20aralıktaki randevumdan sonra ona güzel bi tatlı servisi yapayım diyorum

yapmur soğuk hiç farketmez bana

Vallahi sesli güldümmmm

niyeti bozmuşsun kuzum -3 bile dokunmaz sana
sarsıntı yapmayın komsularada dikkat volümünüde ayara
biz yapamıyoz sen tadını çıkar

Canım benim ilerledi ya zaman o yüzden biraz rahatladık doktorda müsade etmeseydi bende cesaret edemezdim zaten

anladım canım ama yinede dikkat et bebeğin olduğunu unutma ben şimdi bebek var diye karnım büyüncede utanırım

deliii neyi ıslatıcaksan onun ayyaşısın delüüü
kızım ya bizimde votka duruyo dolapta elletmiyorum kimseye o benim die

aynen kayış koptu bende aynen volümü ayarlıyarak

ay bende öyle patavatsızlara sinir oluyorum onaneyse sanki öyle insanlar huzur bozmak için yaratılmış

anladım canım ama yinede dikkat et bebeğin olduğunu unutma ben şimdi bebek var diye karnım büyüncede utanırım

kuzum sende utanmaya yer arıyosun yav ama göbiş büyüyünce bende bilemiyorum pekkk

deliii neyi ıslatıcaksan onun ayyaşısın delüüü
kızım ya bizimde votka duruyo dolapta elletmiyorum kimseye o benim die

aynen aynen yaklaşanı yakarız

canım bende benzer durumlar yaşadım.. insan daha bi hassas oluyo ama anlayışlı insan sayısı yok denecek kadarda az malesef
bozma moralini... patavatsız de geç.. üzülme sen Allahım yardımcın olsun..

kuzum sende utanmaya yer arıyosun yav ama göbiş büyüyünce bende bilemiyorum pekkk

aynen aynen yaklaşanı yakarız

bizde geçen dayanamadık vallahiii
hem bi yerde dinledim çocuğada iyi geliyomuş o sırada salgılanan mutluluk hormonu sayesinde oda mutlu oluyomuş herşey bebeğimiz içiiin

bizde geçen dayanamadık vallahiii
hem bi yerde dinledim çocuğada iyi geliyomuş o sırada salgılanan mutluluk hormonu sayesinde oda mutlu oluyomuş herşey bebeğimiz içiiin

kesin bebek içindir canım ama bende okudum bebeğin kalbi en iyi ozaman atıyormuş

kızlar kocam kendine kahvaltı hazırlıyo.. o salatalık nasıl koktuu varyaa oooff Allahım Allahımm
aralıksız yiyorum maşallah bana

ben kaçar kızlar artık daha fazla uyumaya karar verdim zaman öyle daha cabuk geciyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…