Kızlar ben kaçıyorummmmm öptümm sizi kocaman kocamannDün ağda yaptıydım bugün malum bi ıslatmak lazım
kolay gelsin pehlivaaannn
Allah sırtını yere getirmesin haydeee
ne sogugu kuzum şimdi orası alev alevdir
bu arada arkadasımın 2 yasında oglu var.. deli olurdu kızım olsun diye.. ama şimdi oğlusumu hiç bişeye degişmem bambaşka işi diyo..
evlat yaa kız erkek farkedermi.. ahanda göbişimizde büyüyoo ooyy canlar caaann
bu soğukda nereyi ıslatacaksın kız
ayyy delii kızzz yhaaa ıslatt bakalımmm çatlakkkk
kolay gelsin pehlivaaannn
Allah sırtını yere getirmesin haydeee
ne sogugu kuzum şimdi orası alev alevdir
allah seni kahretmesin sizi gidii ayyaşlaaaarrr
evet canım fark etmez yaa hayırlısı bu arada biz eşimle o işlere biraz ara verdik 1 sene önce düşüğüm olmuştu o yüzden korkuyoruz doktor bişey demedi ama bence ilk 3 ay dikkatli olmak lazım
allah seni kahretmesin sizi gidii ayyaşlaaaarrr
kızlar slm benim iştahım acayip açıldı 3 kilo aldım bile doktorum hipotroid hastası olduğum için metebolizmamın çok yavaş olduğunu söyledi çok kilo alırmışım zaten kiloluda hamile kaldım dün akşamda eşimin arkadaşları geldi ve kadın daha bi hal hatır sormadan ''ayyy sen acayip şişmişsin yanakların göbeğin bu ne böle'' dedi hamile olduğuma biliyo nasıl moralim bozuldu
öle pat diye söylenirmi ya...
bende magdurum canım.. kocacımla 14 ekimden buyana kardes kardes yatıyoz vallaaevet canım fark etmez yaa hayırlısı bu arada biz eşimle o işlere biraz ara verdik 1 sene önce düşüğüm olmuştu o yüzden korkuyoruz doktor bişey demedi ama bence ilk 3 ay dikkatli olmak lazım
yapmur soğuk hiç farketmez bana
Vallahi sesli güldümmmm
ahhh ahh ne ayyaşı bacımm duruyo 30 luk dolapta kuzu gibi
Canım benim ilerledi ya zaman o yüzden biraz rahatladık doktorda müsade etmeseydi bende cesaret edemezdim zaten
ahhh ahh ne ayyaşı bacımm duruyo 30 luk dolapta kuzu gibi
Canım benim ilerledi ya zaman o yüzden biraz rahatladık doktorda müsade etmeseydi bende cesaret edemezdim zaten
bende magdurum canım.. kocacımla 14 ekimden buyana kardes kardes yatıyoz vallaa
bi ara hormonlarım çıldırmıstı ama atlattık o dönemleri.. 19 aralık evlilik yıldönümümüz 20aralıktaki randevumdan sonra ona güzel bi tatlı servisi yapayım diyorum
niyeti bozmuşsun kuzum -3 bile dokunmaz sana
sarsıntı yapmayın komsularada dikkat volümünüde ayara
biz yapamıyoz sen tadını çıkar
ay bende öyle patavatsızlara sinir oluyorum onaneyse sanki öyle insanlar huzur bozmak için yaratılmışkızlar slm benim iştahım acayip açıldı 3 kilo aldım bile doktorum hipotroid hastası olduğum için metebolizmamın çok yavaş olduğunu söyledi çok kilo alırmışım zaten kiloluda hamile kaldım dün akşamda eşimin arkadaşları geldi ve kadın daha bi hal hatır sormadan ''ayyy sen acayip şişmişsin yanakların göbeğin bu ne böle'' dedi hamile olduğuma biliyo nasıl moralim bozuldu
anladım canım ama yinede dikkat et bebeğin olduğunu unutma ben şimdi bebek var diye karnım büyüncede utanırım
deliii neyi ıslatıcaksan onun ayyaşısın delüüü
kızım ya bizimde votka duruyo dolapta elletmiyorum kimseye o benim die
kızlar slm benim iştahım acayip açıldı 3 kilo aldım bile doktorum hipotroid hastası olduğum için metebolizmamın çok yavaş olduğunu söyledi çok kilo alırmışım zaten kiloluda hamile kaldım dün akşamda eşimin arkadaşları geldi ve kadın daha bi hal hatır sormadan ''ayyy sen acayip şişmişsin yanakların göbeğin bu ne böle'' dedi hamile olduğuma biliyo nasıl moralim bozuldu
anladım canım ama yinede dikkat et bebeğin olduğunu unutma ben şimdi bebek var diye karnım büyüncede utanırım
kuzum sende utanmaya yer arıyosun yav ama göbiş büyüyünce bende bilemiyorum pekkk
aynen aynen yaklaşanı yakarız
kuzum sende utanmaya yer arıyosun yav ama göbiş büyüyünce bende bilemiyorum pekkk
aynen aynen yaklaşanı yakarız
canım bakarsın hormonlar tavan yapmış
utanmayı falan unutursun artık
bizde geçen dayanamadık vallahiii
hem bi yerde dinledim çocuğada iyi geliyomuş o sırada salgılanan mutluluk hormonu sayesinde oda mutlu oluyomuşherşey bebeğimiz içiiin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?