2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Uyumaya giden arkadaslar hepinize Allah rahatlik versin. Yarin dr 'a gidecek olanlarimizinda Allah yardimcisi olsun. Umarim hepimiz guzel haberlerle doneriz

aynen kızlar doktora gidecek olanlar inşallah güzel haberlerle gelir
bende yarın gidicem ama bebişimi görmem herhalde
doktorla görüşcem sadcee
inşallah güzel bi pazartesi olur yarın
herkese iyi geceleeeer

cnm işteee kaç zamandır onu diyorumm evlattt her haliyleee nasılsa güzel oluyoo ben kızım var diee kızım güzel geliyoo oğlan analarına oğullarıı ben şimdii gönlüm kızdan yana gene ama onu bildiğimdenn sadece...:))allahhh hepimizeee hayırlı sağlıklııı evlatlar nasip etsin.....
haahhhh bi bennn varr burdaaa aynenn yaaa doymuyorummm çok fena sürekli açımmm bendee:26::26::26:
tabi canım yeterki çocuk mutlu olsunnnnnnn
seni gidiii yaramazzz seniii..yaa benim kociş gene uzak kalcam dioo kızmda da böyle yapıyoduu arada ben saldırmıştımmm onda bunda da başladı yok zararı olur yok bilmemnee dr a sor diorum soramam öyle şey ben dioooo....gene saldırcamm o olcak...
ii geceler annişler bende yarın doktora gideceğim hayırlı haberlerle dönerim inşallah..ama hala hamile olduğumla ilgili en ufak bir belirti yok neden yaaaaaaaaaaaaaa karnım büyüsün istiyommmm
hayırlı haberlerle gell tatlımm....

Yaaa ben bi daha büyük konuşmıcamm 2.hamilelik oluncaa bitmiyomuşş öğrenmen gerekennn şundan dolayı dedimmm..ilk hamileliğimde 18. haftada hissettim kıpırlarını kızımın sonra netten de araştırdım dr lara da sordumm hep dediler ki ilkse 18. hafta 2. falansa 16. hafta civarı hissedilir kıpırlarrr...ona güvenerekkk gazdırrr dedim bütün arkadaşlarımaa özürrr diliyorummmm çünkü ben bugün hissettimmm çok erkennn ama emininmmmm hemdee gümbür gümbürrrr
Bugünnn oyuncak fuarına götürdükkk kuzumuzuu ordan torium a geçtikk yemekk yedikkk yeni kuzucuğumaa daynamayarakkk 1-2 şey aldıkkkk mağazadannn eşimm dışarı çektiii yaaa deli gibiii saldırasım geldiii...sonraa kızaklaa kayak yaptıkk....tavsiee edrim ist da olan arkadaşlarımm çok eğelenceliii bi yerr..sonraa yoruldukkk söyleyemicem bi mama aldık oturup dinlenip yerkenn bi baktımm gümbür gümbürrr nollluyooo dedim bi andaa....neyseee bu saat oldu uyku gene kaçtı benimm...

günnaayydıın bacılar evdeyim ama tikeldim yine nası sinir oluyorum ya az uyusam ne güzel olurduu

solstice kuzzu ben gaz die önemsemiyorum bişeyleer oluyo içerde ama bilmiyorum sinirlenince genelde oluyo aama gazdır diyorum bilmiyorumki tam nasıl bişey tek bi kere onun olduğuna eminim aşaya inip çıktığını biliyorum sabah sırt üstü yatıyodum karnıma elimi koydum kzıyodum güzel bi dille nie böyle erkenden kaldırıyosun beni die böyle aşadan çıktı mide hizasının yankınına geldi sonra tekrar aşaya indi şok oldduum gazdır denilince öyle gaz olurmuydu bilmiyorum

günaydın hanımlar,bebişimin çok disiplinli olacak sanırım 12de uyutuoyo,8 de kaldırıyor:))gün içinde hiç uykum gelmiyor,sanırım bebişimim bana çekiyor babasına çekse hep uyuturdu beni
dr gidenler inş. hayırlı haberlerle gelirler,

benimkide çok farklı değil şimdi yine 8e kadar çıktı daha önce 7:30 5 dkka geçirmiyodu sıpa

oley oleykorka korka tartıldım kilo almamışım,inş. biraz daha böyle devam eder.:))

Son düzenleme:
Gunaydin anneler. Dr'a gidecek olanlara bol sans. Benim randevuda 10saat sonra. Ben de simdi uyuyayim. Bebislere ve kendinize iyi bakin.

günaaaaydddın,biz çok keyifliyiz bu sabah inşallah sizlerde öylesinizdir,benim gibi dr'a gidicekler hayırlı haberlerle dönerler inşallah. kızlaaaar prima'dan kargom geldi,ilk hediyem paketini yollamışlar.anaaaaammm nasıl sevindim anlatamam ya,yavruma babaannesinin getirdiklerinden sonra gelen ikinci hediyemizi aldık

aaa hayırlı olsun hedıyelerınız resımlerınızı beklıyoruz

gunaydın.aramızda cınsıyet öğrenen yok dı mı arkadaşlar henuz?ben 3 aralıkta gıdıcem 2 lı tarama var.13.haftanın içinde olucaz ve öğrenıcem gıbı bı hıs var içimde.kızımı 14.haftada öğrenmıştık.
cinsiyetı bı bellı olsa herşey netlık kazanıcak:) bulantılarınız ne durumda?benım 2 gundur acayıp bulantım var ama kusmuyorum.bı de maalesef 3 aydır mıgrenım azdı kudurdu.akşam yatarken sabah nasıl kalkacağımı bılemıyorum yarına plan yapamıyorum.inşallah bu 12.haftanın bıtımıyle butun problemlerım son bulur.

günaydın kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…