2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın fıstıklar... dün arkadaşımda kalmıştım anca geldim eve.. gelir gelmez yazayım dedim :)
neler yaptınız, nasılsınız???
bu arada arkadaşım güzel bi balık yemeği yapmıştı.. fırında yada kızartma balık yiyemeyen hamişler için güzel bi alternatif olur diye düşündüm..
yemeğin ismini vermiyorum nolur nolmaz durdukyere iş çıkartmayım size
merak edenler mesaj atsın ismini ve tarifini vereyim.. bebişlerimizi balık gibi besinden yoksun bırakmayalım :))

ben ben .... istiyorum.. lakin msj sayım az olduğu için özel yollayamıyorum ( sen bana yollar msn????

ay siz balık yıyebılıyor musunuz ne güzel.ben haftada 2 kez balık yıyen kadın hamılelıkle beraber adına bıle tahamullum kalmadı( ılkınde de 3 hafta ağzıma koymamıştım ama sonra doğuma kadar haftada 2 gun yemıştım.inşallah atlatıcam.3 gun sonra 12.haftam da bıtıyo Allahın ıznıyle.

selam kızlar bebeğimiz hareketlenmiş maşallah 11 haftalık çıktı biz 10+2 sanıyorduk ulturasyon görüntüsünde tam bir bebek gördüm önceden nokta gibiydi başı burnu ağzı ayakları elleri oluşmuş sanki çıktıdan baktımda ama devlet hastanesiydi bana ekrandan göstermedi hasta var diye ama özele gidecez istersek kocam bebeği görünce 2 saat ilerdeki özel hastaneye gideriz görmeye dedim eşimde kabul etti. Allahım herkese yaşatsın inşallah bugün sabah bebek istiyenlere dua ettim rabbim gönlümüze göre verir inşallah bizimkininde tamamını erdirir inşallah...

slm kızlarrrr bizimde primadan hediyemiz geldi ama içinde tuperwerre bi kap var minik bişey onun ne işe yaradıgını ben anlamadım var mı bilen ?

ben yiyebiliyorum cnm çok şükür... ama yiyemeyenlere üzülmüştüm o yüzden tarifi aldım arkadaşımdan
inşallah senin de düzelir de yersin.. normalde bizim için bile çok önemli bi besin.. ama bebişlerimiz için ayrı önem taşıyor..

gözünaydın cnm.. bebişine de maşallah

bize de bize deee:) aynı kargo getirmiş olmasın :))) güle güle kullanın canım
günaydın kızlarr kazasız belasız bi pazartesi olsun kıralım şu pzt uğursuzluğunu artıkkkkk
ay inşalaaaaaaah :)

aaa keşke görebilsen,inan dünyanın en güzel görüntüsü.bende geçen hafta görmüştüm en son,eller kollar bıcır bıcırdı,Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin canım hepimizinkini. senle haftalarımızda aynı.ikili testi yaptrıdınmı sen.ben yarın için randevu aldım,çok heyecanlıyım..

Allah razı olsun canım sizinkilerede maşallah kansızlıkla ilgili problemler var sanırım öğlenden sonra gösterecem

inşallah canım yok bizde haftaya gidecez

hadi hayırlısı cnm bende dün oyuncak fuarına gittim çok kalabalıktı adım atacak yer yoktu valla

bende primaya internetden kayıt oldum bana bişey yollamadılar promosyonlara bayılırım güle güle kullanın canım

Sağol cnm gelir ya başlamışlar dağıtmaya ben özele gidiyorum cnm devlette ücret almıyırlar galiba biz arkadaşla aynı hastaneye gidiyoruz da ona sordum cnm

Sağol cnm gelir ya başlamışlar dağıtmaya ben özele gidiyorum cnm devlette ücret almıyırlar galiba biz arkadaşla aynı hastaneye gidiyoruz da ona sordum cnm

sen primanın sitesinemi kayıt oldun sadece yok canım bana gelmez 1 yıldır gelmiyor komşunun bebeğinede istedik onlarda prima kullanıyorlardı aman biz uzağız zaten

sen primanın sitesinemi kayıt oldun sadece yok canım bana gelmez 1 yıldır gelmiyor komşunun bebeğinede istedik onlarda prima kullanıyorlardı aman biz uzağız zaten

Yok cnm facebooktan primayı beğenip ilk hediyem wardı oraya üye oldum hemen geldi cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…