ben ben .... istiyorum..günaydın fıstıklar... dün arkadaşımda kalmıştım anca geldim eve.. gelir gelmez yazayım dedim :)
neler yaptınız, nasılsınız???
bu arada arkadaşım güzel bi balık yemeği yapmıştı.. fırında yada kızartma balık yiyemeyen hamişler için güzel bi alternatif olur diye düşündüm..
yemeğin ismini vermiyorum nolur nolmaz durdukyere iş çıkartmayım size
merak edenler mesaj atsın ismini ve tarifini vereyim.. bebişlerimizi balık gibi besinden yoksun bırakmayalım :))
günaydın kızlar
gunaydın.aramızda cınsıyet öğrenen yok dı mı arkadaşlar henuz?ben 3 aralıkta gıdıcem 2 lı tarama var.13.haftanın içinde olucaz ve öğrenıcem gıbı bı hıs var içimde.kızımı 14.haftada öğrenmıştık.
cinsiyetı bı bellı olsa herşey netlık kazanıcak:) bulantılarınız ne durumda?benım 2 gundur acayıp bulantım var ama kusmuyorum.bı de maalesef 3 aydır mıgrenım azdı kudurdu.akşam yatarken sabah nasıl kalkacağımı bılemıyorum yarına plan yapamıyorum.inşallah bu 12.haftanın bıtımıyle butun problemlerım son bulur.[/QUOTe
canım nasılsın?epeydir görünmüyorsun?benim de bulantılarım geçmedi hala,hatta arada bi kusuyorum da,psikolojim bozuluyor..ben de 1 aralıkta gidecem doktora,inşallah bebiş iyidir.
ay ben kusmuyorum allahtan.malum ben çalışıyorum butun gun okuldayım e eve gıdınce de bı çocuk da evde beklıyo benı.dolayısıyla çok sık uğrayamıyorum buraya ama ıyıyım çok şükür.
ben ben .... istiyorum..lakin msj sayım az olduğu için özel yollayamıyorum ( sen bana yollar msn????
ay siz balık yıyebılıyor musunuz ne güzel.ben haftada 2 kez balık yıyen kadın hamılelıkle beraber adına bıle tahamullum kalmadı( ılkınde de 3 hafta ağzıma koymamıştım ama sonra doğuma kadar haftada 2 gun yemıştım.inşallah atlatıcam.3 gun sonra 12.haftam da bıtıyo Allahın ıznıyle.
selam kızlar bebeğimiz hareketlenmiş maşallah 11 haftalık çıktıbiz 10+2 sanıyorduk ulturasyon görüntüsünde tam bir bebek gördüm önceden nokta gibiydi başı burnu ağzı ayakları elleri oluşmuş sanki çıktıdan baktımda ama devlet hastanesiydi bana ekrandan göstermedi hasta var diye ama özele gidecez istersek kocam bebeği görünce 2 saat ilerdeki özel hastaneye gideriz görmeye dedim eşimde kabul etti. Allahım herkese yaşatsın inşallah bugün sabah bebek istiyenlere dua ettim rabbim gönlümüze göre verir inşallah bizimkininde tamamını erdirir inşallah ...
günaydın kızlar nasılsınız bakalım biz bu sabah kuryenin gelişiyle uyandık vee ilk hediyemiz primadan geldi çok sevindim içinde yeni doğan bebek bezi,tupper mama kabı,wenice zıpın,dvd ve pantenle arielin numuneleri var sizde faceden ilk hediyem kısmına başvurun
ay inşalaaaaaaah :)günaydın kızlarr kazasız belasız bi pazartesi olsun kıralım şu pzt uğursuzluğunu artıkkkkk
selam kızlar bebeğimiz hareketlenmiş maşallah 11 haftalık çıktıbiz 10+2 sanıyorduk ulturasyon görüntüsünde tam bir bebek gördüm önceden nokta gibiydi başı burnu ağzı ayakları elleri oluşmuş sanki çıktıdan baktımda ama devlet hastanesiydi bana ekrandan göstermedi hasta var diye ama özele gidecez istersek kocam bebeği görünce 2 saat ilerdeki özel hastaneye gideriz görmeye dedim eşimde kabul etti. Allahım herkese yaşatsın inşallah bugün sabah bebek istiyenlere dua ettim rabbim gönlümüze göre verir inşallah bizimkininde tamamını erdirir inşallah ...
mrb cnm.. inşallah güle güle kullanırsın :)Merhaba kızlar bende güne prima ilk hediyem le uyandım
Allah razı olsun canım sizinkilerede maşallah kansızlıkla ilgili problemler var sanırım öğlenden sonra gösterecemben yiyebiliyorum cnm çok şükür... ama yiyemeyenlere üzülmüştüm o yüzden tarifi aldım arkadaşımdan
inşallah senin de düzelir de yersin.. normalde bizim için bile çok önemli bi besin.. ama bebişlerimiz için ayrı önem taşıyor..
gözünaydın cnm.. bebişine de maşallah
bize de bize deee:) aynı kargo getirmiş olmasın :))) güle güle kullanın canım
ay inşalaaaaaaah :)
aaa keşke görebilsen,inan dünyanın en güzel görüntüsü.bende geçen hafta görmüştüm en son,eller kollar bıcır bıcırdı,Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin canım hepimizinkini. senle haftalarımızda aynı.ikili testi yaptrıdınmı sen.ben yarın için randevu aldım,çok heyecanlıyım..
Yaaa ben bi daha büyük konuşmıcamm 2.hamilelik oluncaa bitmiyomuşş öğrenmen gerekennn şundan dolayı dedimmm..ilk hamileliğimde 18. haftada hissettim kıpırlarını kızımın sonra netten de araştırdım dr lara da sordumm hep dediler ki ilkse 18. hafta 2. falansa 16. hafta civarı hissedilir kıpırlarrr...ona güvenerekkk gazdırrr dedim bütün arkadaşlarımaa özürrr diliyorummmmçünkü ben bugün hissettimmm çok erkennn ama emininmmmm hemdee gümbür gümbürrrr
Bugünnn oyuncak fuarına götürdükkk kuzumuzuu ordan torium a geçtikk yemekk yedikkk yeni kuzucuğumaa daynamayarakkk 1-2 şey aldıkkkk mağazadannn eşimm dışarı çektiii yaaa deli gibiii saldırasım geldiii...sonraa kızaklaa kayak yaptıkk....tavsiee edrim ist da olan arkadaşlarımm çok eğelenceliii bi yerr..sonraa yoruldukkk söyleyemicem bi mama aldık oturup dinlenip yerkenn bi baktımm gümbür gümbürrr nollluyooo dedim bi andaa....neyseee bu saat oldu uyku gene kaçtı benimm...
Sağol cnm cicişler göndermişlersen ikili test yaptırmışmıydın ücreti neydi acaba cnm
Merhaba kızlar bende güne prima ilk hediyem le uyandım
bende primaya internetden kayıt oldum bana bişey yollamadılar promosyonlara bayılırımgüle güle kullanın canım
Sağol cnm gelir ya başlamışlar dağıtmaya ben özele gidiyorum cnm devlette ücret almıyırlar galiba biz arkadaşla aynı hastaneye gidiyoruz da ona sordum cnm
sen primanın sitesinemi kayıt oldun sadece yok canım bana gelmez 1 yıldır gelmiyor komşunun bebeğinede istedik onlarda prima kullanıyorlardı aman biz uzağız zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?