randevudan geldik ve ben hala şokummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
randevudan geldik ve ben hala şokummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
yaws yok ne ikiz tekti zaten...................benim neyim olacak tahmin edin anam nasıl bellidi....
Sağol cnm cicişler göndermişlersen ikili test yaptırmışmıydın ücreti neydi acaba cnm
yaws yok ne ikiz tekti zaten...................benim neyim olacak tahmin edin anam nasıl bellidi....
canım prima kimlik bilgisimi istiyor sendende numaranı verdinmi form doldururken.
rubet yok denizkızı dnaz yok ama neyse artık paylaşım çatladım.....
minnağımın piposuuuuuuuuuuuuuuuuuuu vardıııııııııııııııııııı
ben burdayım cnm.. :)
çok sevindim canım gözümüz aydın..
ilk oğluşumuzun haberi senden geldi..
down sendromu riski yok...ense kalınlığı ölçüldü allaha şikür herşey normal çikolata yiyip gittim halay çekiyodu nerdeyse hoplaya zıplaya eşim diyo: doktor bey bişi olurmu çok hopluyor....yok hareket etmesi iyi dedi...kan testi sonucu 1 hafta sonra belli olacakmış Ankaraya gitti testimiz...
o pipi küçülmez ise erkek kocamandı ne o öyle eşimde diye babasına çekmişşş töbeeeeeeeeeeeeeee
down sendromu riski yok...ense kalınlığı ölçüldü allaha şikür herşey normal çikolata yiyip gittim halay çekiyodu nerdeyse hoplaya zıplaya eşim diyo: doktor bey bişi olurmu çok hopluyor....yok hareket etmesi iyi dedi...kan testi sonucu 1 hafta sonra belli olacakmış Ankaraya gitti testimiz...
Hayır olsun canım ne oldu
pipisini mi gördün yoksa
yok cnm perşembe gidicem inşallah.. ama geçen hafta sordum ücretini 70 tl dediler..
ayy çok heyecanlandım.. ne çıktı ne çıktı???
Anammmm noliiiiiierkek geliiiiiiii
maşallah cnm
inşallah kan testi sonucun da çok güzel çıkıcak
e hadi o zaman artık seni sarsın isim telaşı
Yaaa bende çok merak ediyorumm 10..haftamın içindeyimm..eşim haftaya gidelim 2 li teste dedii ama ben 2 hafta daha bekleyelim 12. haftamda gidelim dedimm belki cinsiyeti de çıkar biraz dedimmm....ama nasıl dayancam 2 haftaaa yaaa geçmez de şimdi...:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?