2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın arkadaşlar dr gideceklere bol şans hayırlı haberler dönceksiniz hepiniz inş. benimde dr kontrolüm yarın sabırsızlıkla 1 aydır bekliyorum çok şükür o gün geldi..aslında bugünde çok iyi değilim bulantım çok kötü izin alıp gitsemmi diyorum ama yarında izinli olucam ( bu bulantıyı nasıl geçiricem tavsiyesi olan varmı (

canım benim midem hiç bulanmadı ama dr'um bulanıcağını hissettiğinde maden suyuna limon sıkıp içersen bulantıyı bastırır demişti umarım işe yarar.ay benimde yarın ikili testim var ölücem heyecandan,sende yavrunu görüceksin ne güzel,iyi haberler alırsın inşallah canım:13:

canım bende senın gıbıyım hatta hastaneye bıle yattım gecen cuma. sana tavsıyem mıdenı hıc bos bırakma. her 15 dkda bır bırseyler ye. ornegın tuzlu leblebi kuru elkmek elma vs. daha ıyı olursun

gunaydin canim dr kontrolune gidenler hayirli haberlerle donerler insallah benim kontrolumde persembe gunu cinsiyet buyuk ihtimal belli olur gibime geliyo benimde dun bebek magazalarina baktim icim gitti ama cinsiyetini bilmeden bisey almak istemedim.

günaydın kızlar nasılsınız bakalım biz bu sabah kuryenin gelişiyle uyandık vee ilk hediyemiz primadan geldi çok sevindim içinde yeni doğan bebek bezi,tupper mama kabı,wenice zıpın,dvd ve pantenle arielin numuneleri var sizde faceden ilk hediyem kısmına başvurun

bende haftaya gideceğim,diğer hafta 2li testte öğrenirim gibime geliyor,,bulantılarım son gaz devam,,üstelik çıkarıyorum da:2::2:

günaydın kızlarrr
bende accayip iştahlandım ya doymuyorum hep gereksiz şeyleri yiyorum ben ya hamur işi falan ne yiyeceğimi bilmiyorum ama 2 kg almışım ve 66,5 kg olmuşum off bugünden itibaren dikkat edicem
bende cuma kontrole gittim doktorum herşey yolunda dedi akıntım biraz fazla dedim kokusuz olsuktan sonra sıkıntı yok dedi bana maflor vermişti işe yaramamıştı başka vajinal fitil verdi şimdii...
3 hafta sonra tarama testi için çağırdı benden böyleeeee

canım ben de başvurmuştum ama kargo yerine wenice mağazasından alırım şeçeneğini işaretlemiştim,acaba gelmişmidir mağazayaxmerak ettim şimdi bak.bi de gelmeden önce seni aradılar mı?

öğlen alayımda içeyim bari her yolu deniycez mecbur inş. geçer (
ay avet bebişi göreceğim için çok heycanlıyım 1 aydır bugünü bekliyorum bi an önce yarın olsun :) benimde büyük ihtimal 2'li testi yapar.
canım bende senın gıbıyım hatta hastaneye bıle yattım gecen cuma. sana tavsıyem mıdenı hıc bos bırakma. her 15 dkda bır bırseyler ye. ornegın tuzlu leblebi kuru elkmek elma vs. daha ıyı olursun
canım şuan çubuk yiyorum hiçte sevmiyorum ama bu çubuk krekeri ondan bile soğudum ( sen nasıl oldun canım daha iyimisin şimdi.

ya cinsiyet için bende heycanlıyım ama erkekse gösterir diye tahmin ediyorum hayırlısı olsun sağlıklı olsunda cinsiyet önemli değil..

canımya iyiyim diyeyim iyi olayım elımde leblebılerle gezıyorum mıdem kotu ama alısmaya calısıyorum bu sekılde yasamaya bugun doktora gıdıcem ınsallah duyarız bebısın pıt pıtlarını heycanla onu beklıyorum :)

günaydın annecikler ve minik melekleriiii..... :)) biz bu sabah çok çok çok mutlu uyandık. dün gece çok çok çok ağladdık belki ondandır.. gözlerim çok kötü şişti diye işe de gitmedim bugün, biraz serbest aslında o yüzden..

canım ben de başvurmuştum ama kargo yerine wenice mağazasından alırım şeçeneğini işaretlemiştim,acaba gelmişmidir mağazayaxmerak ettim şimdi bak.bi de gelmeden önce seni aradılar mı?

Önce arayıp irtibata geçiyolar.Kargo yerini veya mağzayı kesinleştiriyolar sat falan soruyolar cnm.Benşde aramışlardı.Arkadaşa krgo geldiğine göre benimde 1-2 gün içinde gelir

ay canım ya hadi bakalım duyacaksın inş. sende bebeğinin kalp atışlarını..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…