aaa hayırlı olsun hedıyelerınız resımlerınızı beklıyoruz
günaydın arkadaşlar dr gideceklere bol şans hayırlı haberler dönceksiniz hepiniz inş. benimde dr kontrolüm yarın sabırsızlıkla 1 aydır bekliyorum çok şükür o gün geldi..aslında bugünde çok iyi değilim bulantım çok kötü izin alıp gitsemmi diyorum ama yarında izinli olucam( bu bulantıyı nasıl geçiricem tavsiyesi olan varmı (
günaydın arkadaşlar dr gideceklere bol şans hayırlı haberler dönceksiniz hepiniz inş. benimde dr kontrolüm yarın sabırsızlıkla 1 aydır bekliyorum çok şükür o gün geldi..aslında bugünde çok iyi değilim bulantım çok kötü izin alıp gitsemmi diyorum ama yarında izinli olucam( bu bulantıyı nasıl geçiricem tavsiyesi olan varmı (
gunaydın.aramızda cınsıyet öğrenen yok dı mı arkadaşlar henuz?ben 3 aralıkta gıdıcem 2 lı tarama var.13.haftanın içinde olucaz ve öğrenıcem gıbı bı hıs var içimde.kızımı 14.haftada öğrenmıştık.
cinsiyetı bı bellı olsa herşey netlık kazanıcak:) bulantılarınız ne durumda?benım 2 gundur acayıp bulantım var ama kusmuyorum.bı de maalesef 3 aydır mıgrenım azdı kudurdu.akşam yatarken sabah nasıl kalkacağımı bılemıyorum yarına plan yapamıyorum.inşallah bu 12.haftanın bıtımıyle butun problemlerım son bulur.
günaydın kızlaaaaar
bulantı ilacımı içtim
yenı uyandım duş aldım
ama bu ilaç çok kötü uykumu getiriyorrr
sarhoş gibiyim
canim tok karinla ictin mi vitamin haplarini faydasi olmadi mi?
günaydın kızlar nasılsınız bakalım biz bu sabah kuryenin gelişiyle uyandık vee ilk hediyemiz primadan geldi çok sevindim içinde yeni doğan bebek bezi,tupper mama kabı,wenice zıpın,dvd ve pantenle arielin numuneleri var sizde faceden ilk hediyem kısmına başvurun
içtim canımda daha farkı göremedim
bugünde doktora gidicem
o yüzden bulantı ilacı içtim napim
öğlen alayımda içeyim bari her yolu deniycez mecbur inş. geçercanım benim midem hiç bulanmadı ama dr'um bulanıcağını hissettiğinde maden suyuna limon sıkıp içersen bulantıyı bastırır demişti umarım işe yarar.ay benimde yarın ikili testim var ölücem heyecandan,sende yavrunu görüceksin ne güzel,iyi haberler alırsın inşallah canım:13:
canım şuan çubuk yiyorum hiçte sevmiyorum ama bu çubuk krekeri ondan bile soğudumcanım bende senın gıbıyım hatta hastaneye bıle yattım gecen cuma. sana tavsıyem mıdenı hıc bos bırakma. her 15 dkda bır bırseyler ye. ornegın tuzlu leblebi kuru elkmek elma vs. daha ıyı olursun
ya cinsiyet için bende heycanlıyım ama erkekse gösterir diye tahmin ediyorum hayırlısı olsun sağlıklı olsunda cinsiyet önemli değil..gunaydin canim dr kontrolune gidenler hayirli haberlerle donerler insallah benim kontrolumde persembe gunu cinsiyet buyuk ihtimal belli olur gibime geliyo benimde dun bebek magazalarina baktim icim gitti ama cinsiyetini bilmeden bisey almak istemedim.
öğlen alayımda içeyim bari her yolu deniycez mecbur inş. geçer(
ay avet bebişi göreceğim için çok heycanlıyım 1 aydır bugünü bekliyorum bi an önce yarın olsun :) benimde büyük ihtimal 2'li testi yapar.
canım şuan çubuk yiyorum hiçte sevmiyorum ama bu çubuk krekeri ondan bile soğudum( sen nasıl oldun canım daha iyimisin şimdi.
ya cinsiyet için bende heycanlıyım ama erkekse gösterir diye tahmin ediyorum hayırlısı olsun sağlıklı olsunda cinsiyet önemli değil..
canım ben de başvurmuştum ama kargo yerine wenice mağazasından alırım şeçeneğini işaretlemiştim,acaba gelmişmidir mağazayaxmerak ettim şimdi bak.bi de gelmeden önce seni aradılar mı?
canımya iyiyim diyeyim iyi olayım elımde leblebılerle gezıyorum mıdem kotu ama alısmaya calısıyorum bu sekılde yasamaya bugun doktora gıdıcem ınsallah duyarız bebısın pıt pıtlarını heycanla onu beklıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?