- 11 Nisan 2010
- 12.514
- 49
- 733
inşallah canım inşallah,biz de geçen gün gittik,minik ellerini falan gördük ama uyuyodu bebişinş.cnmdarısı başına sevinecem sevinemiyorum içim bi garip kıpır kıpır nasıl hopluyor süper bi duygu tanrım ...
miraycım gözün aydın :) her şeyin yolunda olması da çok güzel ama ben artık sinir olmaya başladım bu doktorlara. hamileliğin başından beri bi 6 hafta geçsin, bi 8'i görelim de, dur hele bi 12. hafta bitsin 12 kritiktir, dur bi ikili testin soncunu alalım derken şimdi 20. haftaya çektiler bu riski.. ne zaman ağız tadıyla hamileyiz, bebeğimiz oluyo, risk misk yok artık diye gezinicez biz yaaa
Pipi görseydi bencede söylerdi.Valla sabrediyorum artık erkek diye yırtındım burda bütün foruma rezil olucam gibi geliyo
alışveriş için cinsiyeti öğrenmeyi bekleyen anne modeli, hastanenin karşısında mıydı bebek giyimcisi :) aslında iyi fikirmiş bu yaa, en rağbet gören kadın doğum hastanelerinin yakınıa bebek giyim mağazası açmalı
canım ben geçen perş kontrole gittiğimde dr oğlumuz olucak galiba dedi.. üstelik pat diye..
hiç beklemiyodum şok oldum resmen
bu perş ikili testim var inşallah orda netleşicek.. perşembeyi iple çekiyorum.. üstelik ben de erkek hissediyodum
ama böyle kesin olmayınca da arada kalıyosun.. yani biraz sabredip kesin sonucu öğrenmek daha iyi.. o yüzden sabret canım biraz daha.. arada kalmaktan iyidir yani
belkide sakladı sen yine çok kaptırma kendini sonra insan bi garip oluyor...çok merak edersen 2 hafta sonra git cinsiyet için başka doktora..
Mirayımmmm olsun artık erkeklerin de çok süslü kıyafetlerii oluyooo ....
Pelinim valla 2 hafta bekliyorum özelllikle çünküüü geneldee 12 . haftanın başında cinsel organ oluşmuş oluyooo şartlarımıı zorlucammm artıkk naapiim dayanıcam daaa diyorumm olmadı dr u tehtid edicemm....sende o kadar dayanamazsın kuzum 1 ay var nerdeysee 5 i gibi gidersin sendee kesin çıkar o zmn seninnn pipoluu yada kukulu kiiii bence senin kızın olcak gibi geliyoo nedenseeöyle içime doğduu
hayırlısı olsun cnm erkek bebeğin
bende gittiğimde öğreneceğim 17 aralıkta kontrol o zaman zaten 16 haftalık olacağım
bende öyle düşünyorum seninde oğlun olacak gibi...
seninde oğluşun olcak gibi...ben tahmin ediyorum...bulantıların varmıydı senin? yada karnın büyükmü...
sanki senin kızın olack gibi ben öyle hissediyorum bakalım....şimdi ilk cinsiyet bendemi belli oldu gördüğüme göre..
miraycım gözün aydın :) her şeyin yolunda olması da çok güzel ama ben artık sinir olmaya başladım bu doktorlara. hamileliğin başından beri bi 6 hafta geçsin, bi 8'i görelim de, dur hele bi 12. hafta bitsin 12 kritiktir, dur bi ikili testin soncunu alalım derken şimdi 20. haftaya çektiler bu riski.. ne zaman ağız tadıyla hamileyiz, bebeğimiz oluyo, risk misk yok artık diye gezinicez biz yaaa
olmazsın cnm ama erkek dediysen ve kızsa biraz nazlanıp göstermeyebiliro yüzden bi iki parça yetmez bi tablet çikolata ye gitmeden bi de muayenede saklarsa bir iki öksür ki nazlanmasın
hakkaten iyi fikir.. hastaneden çıkan hamişler alışveriş patlaması yaşatır
malesef öyle bende çekine çekine sordum dedim belki rahtlatır ama malesef 20 yi görelim dedi...görelim inş.
testler hepimizde iyi çıkar inş.
Valla cnm geçen hafta gittiğimde idrarımı tuttum bide girmeden su içtim çocuk zıp zıpbu sefer vişne suyu içmeyi düşünüyorum zaten aç karnına gidiyorum çikileta midemi bulandırabilir
alışveriş için cinsiyeti öğrenmeyi bekleyen anne modeli, hastanenin karşısında mıydı bebek giyimcisi :) aslında iyi fikirmiş bu yaa, en rağbet gören kadın doğum hastanelerinin yakınıa bebek giyim mağazası açmalı
niye aç gidiyosun kuzum??
Miray_172 hayırlısı olsun cnm cinsiyetini öğrenmen adına çok sevindim.elimi ağzıma götürdüm ağlıycak gibi oldum resmen ki sen ne kadar mutlu olmuşsundur.tebrikler cnm.genelde bir ayda kız çok olur diğer ayda erkek çok olur mesela ekim ve kasım ayı çoğunluk erkekti.bakalım bizimki ne olacak.genelde sanırım herkez kız hissediyor.ha bu arada karın çatlakları için krem ya da yağ kullanmaya başlayan oldu mu? bi de alışverişe başlayanınız var mı? ben hiç bişi almadım daha.
inşallah canım inşallah,biz de geçen gün gittik,minik ellerini falan gördük ama uyuyodu bebiş
haftaya ikili testte hopladığını görmek nasib olur inşallah.
şimdi erkekler için de o kadar güzel kıyafetler var ki,onu da çok güzel giydirirsin,hiç üzülme süs meselesine
rabbim oğluna sağlık versin.
malesef hiç bi zaman tam olarak rahatlayarak ohhh beeeea hamileyim denilmiyomuş,tecrübeli hamileler öyle söylüyolar
dr risk yok dese bile annelik içgüdüsüyle biz hep endişeli olcakmışız.
Evet canım düşünüyorum 15 i gibi gitmeyi başka bi doktora.Diğerine çaktırmam zaten
ya bebişim belli olmaz test falan ister diye.Devlet hastanesi ya erken saatte oluyo randevularım hep 9-10 gibi.Kalkıp giyinip anca gidiyorum 10 dklık mesafe hastane bana zaten..Girmedende bol su şçşyorum idrarımıda tutuyorum çok net çıkıyo.Ama bidaha hareket etsin diye vişne suyunu deniycemm cnm
bulantım var canım ama çok rahatsız edici diil.. bi de sadece bulantı yani.. kusma falan yok çok şükür :)
ama karnım acayip büyüdü kilo almadığım halde :)
ben de oğluş diyorum bakalım cnm inşallah perş ye netleşicek artık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?