2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

inş.cnm darısı başına sevinecem sevinemiyorum içim bi garip kıpır kıpır nasıl hopluyor süper bi duygu tanrım ...
inşallah canım inşallah,biz de geçen gün gittik,minik ellerini falan gördük ama uyuyodu bebiş
haftaya ikili testte hopladığını görmek nasib olur inşallah.
şimdi erkekler için de o kadar güzel kıyafetler var ki,onu da çok güzel giydirirsin,hiç üzülme süs meselesine
rabbim oğluna sağlık versin.

malesef hiç bi zaman tam olarak rahatlayarak ohhh beeeea hamileyim denilmiyomuş,tecrübeli hamileler öyle söylüyolar
dr risk yok dese bile annelik içgüdüsüyle biz hep endişeli olcakmışız.

Pipi görseydi bencede söylerdi.Valla sabrediyorum artık erkek diye yırtındım burda bütün foruma rezil olucam gibi geliyo

olmazsın cnm ama erkek dediysen ve kızsa biraz nazlanıp göstermeyebilir o yüzden bi iki parça yetmez bi tablet çikolata ye gitmeden bi de muayenede saklarsa bir iki öksür ki nazlanmasın

hakkaten iyi fikir.. hastaneden çıkan hamişler alışveriş patlaması yaşatır

seninde oğluşun olcak gibi...ben tahmin ediyorum...bulantıların varmıydı senin? yada karnın büyükmü...

bende öyle düşünyorum seninde oğlun olacak gibi...

seninde oğluşun olcak gibi...ben tahmin ediyorum...bulantıların varmıydı senin? yada karnın büyükmü...

bulantım var canım ama çok rahatsız edici diil.. bi de sadece bulantı yani.. kusma falan yok çok şükür :)
ama karnım acayip büyüdü kilo almadığım halde :)
ben de oğluş diyorum bakalım cnm inşallah perş ye netleşicek artık..

malesef öyle bende çekine çekine sordum dedim belki rahtlatır ama malesef 20 yi görelim dedi...görelim inş.

testler hepimizde iyi çıkar inş.

Valla cnm geçen hafta gittiğimde idrarımı tuttum bide girmeden su içtim çocuk zıp zıp bu sefer vişne suyu içmeyi düşünüyorum zaten aç karnına gidiyorum çikileta midemi bulandırabilir

hahhahaha yakındı heyecanla aldım ohoo Antalyada heryer bebiş mağzası...köşe bucak...ben nasıl almayayım...

niye aç gidiyosun kuzum??

ya bebişim belli olmaz test falan ister diye.Devlet hastanesi ya erken saatte oluyo randevularım hep 9-10 gibi.Kalkıp giyinip anca gidiyorum 10 dklık mesafe hastane bana zaten..Girmedende bol su şçşyorum idrarımıda tutuyorum çok net çıkıyo.Ama bidaha hareket etsin diye vişne suyunu deniycemm cnm

evet cnm çok heyecanlandık...şaşırdık kız bekliyordu bizimkiler benide alıştdılar ama ben hissediyordum..senin oğlun olacak gibi hadi hayırlısı...
cnm ben badem yapını bitirdim bile vazeline geçtim oda bitsin Lierac KRem var organik çatlaklar için nette ben pyalaştım gerilerde nette 38 TL eczanelerde 70 TL bu süper miş yorumlar hep olumlu onu alcam bu hafta...

evet zarda ve bazı markalarda hoş şelr var...süslerim artık napim metro sexüel diyolar öyle olsun...

sağlıklı olsun inş.

anladım cnm ben ikili teste giderken aç mı gideyim sordum dr a gerek yok dedi de o geldi aklıma.. ondan sordum..
ben de giderken çikilota yanına vişne suyu içeyim.. inşallah kıpır kıpır görürüm bebişimi

yok benim karnım büyük değil ozman kızda olabilir bulantı bende kusmaya kadar hep gidiyodu bugün bile çıkardım öyle gittim...ozaman kız olabilir seninki belli olmaz...ama karnı hemen büyüyenlere kız diyolar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…