rubet yok denizkızı dnaz yok ama neyse artık paylaşım çatladım.....
minnağımın piposuuuuuuuuuuuuuuuuuuu vardıııııııııııııııııııı
evet cnm çok heyecanlandık...şaşırdık kız bekliyordu bizimkiler benide alıştdılar ama ben hissediyordum..senin oğlun olacak gibi hadi hayırlısı...
cnm ben badem yapını bitirdim bile vazeline geçtim oda bitsin Lierac KRem var organik çatlaklar için nette ben pyalaştım gerilerde nette 38 TL eczanelerde 70 TL bu süper miş yorumlar hep olumlu onu alcam bu hafta...
çikolata yee bol fındıklı şölee.....halay bile çeker...
anladım cnm ben ikili teste giderken aç mı gideyim sordum dr a gerek yok dedi de o geldi aklıma.. ondan sordum..
ben de giderken çikilota yanına vişne suyu içeyim.. inşallah kıpır kıpır görürüm bebişimi
evet hayatım siftahı yaptın
valla mümkün olsa elele doğuma falan gidelimdünyanın en kolay doğumunu gerçekleştirirz sanırım
yok benim karnım büyük değil ozman kızda olabilir bulantı bende kusmaya kadar hep gidiyodu bugün bile çıkardım öyle gittim...ozaman kız olabilir seninki belli olmaz...ama karnı hemen büyüyenlere kız diyolar.
iyi fikir tamam hepiniz gelin Antalyaya burası sıcak olur hem bebişler için...herkes otelde kalsın ayarlayalım..
rubet yok denizkızı dnaz yok ama neyse artık paylaşım çatladım.....
minnağımın piposuuuuuuuuuuuuuuuuuuu vardıııııııııııııııııııı
mirayın oğlu topiğinize işedi...;
O
L.
L ;
..............
gözun aydın allah tamamına erdırsın ılk haber senden geldı darısı başımıza.liearac 38 tl ıse hemen al bence 10 kutu.super bı krem ama bana çok ucuz geldı sahte falan olmasın ıyı araştır.ben de hep ondan kullanmıştım+ bebe yağı.
bende salaklık sanki her gittiğimde test yapıcak gibiben hem çikolata hemde vişne suyu içersem sbah sabah kusarım doktorun üstüne
ekşile tatlı olmaz sadece 2 parça yeee yaa....
bende salaklık sanki her gittiğimde test yapıcak gibiben hem çikolata hemde vişne suyu içersem sbah sabah kusarım doktorun üstüne
walla cnm ben dr umun yalancısıyım.. o gün öyle şüpheli konuştu ya.. bakalım yaa az kaldı zaten.. az daha dişimi sıkayım artık :))
nası süsliycem diyosun.. oğluşlara da süslü şeyler var artık.. bak
Eki Görüntüle 297075
ben mart ayında geldim antalyaya larada falconda kaldım tam falezlerdeydi çok romantik
kızlarrben geldimmbebişim sata göre geriden gelio doktor tam bakalım usgden yapalım 2li testi dedi sonra bi baktı usgye göre 1 hafta geriden geliorus 10+1 mişim üzüldüm ama bebeişimi gördüm kocaman olmuşş her gördüğümde değişio yhaa 32.10mm miş bebeğim 4 grammış 2li test için boyunun 48mm mi ne olması gerekiomuşş 10 gn sonrasına tekrar randewu werdi o zaman yapıcak ikili testi hayırlısı bakalım :)
bulantılarıma gene hiç bişi demedii serum yazdı gene sadece
çatlaklar olmasın yada hani az olsun die krem istedim ama illa olur dedi hiç bişi yazmadı söylemedi siz neler kullanıosunuz yazın kızlar bende ondan alıcam böyle hiç bişi yapamdanda içim rahat etmez gerçi daha göbüş falan yok ama olsun erken müdahale etmek iidir :)
onun dışında aklıma gelmio şu an gelirse yazarım daha :)))
canımmm çokk sewindimm hayırlıı olsunnn :)) süper bi duygudurr yhaaa ağlıcam kıss valla çok sewindim öğrenmenee :)))
canım benimde 11+6 çıktı c.tesi. boy 56 mm idi..ense normal çıktı..benimde diğer randevum 2 hafta sonra..çatlak kremi için erken daha ama çok yatkınsa vücudun 2-3 hafta sonra başla derim.benim önerim galenic elancyl in gebelik için olan çatlak kremi fiyatı 50 tl civarında canım...ben çok memnun kaldım ablamda kullanıyo bi arkadaşımda kulandı tek çatlaksız bitirdi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?