2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlae selam
Onecelikle Mıray'cim saglikla kucagina almak nasip etsin, hayirli olsun. Benim icime kiz doguryor. Ne gobegim var, ne mide bulntim oldu bakalim:) Bu durumda kız mı erkek mi oluyor:)

İkili test yaptıranlar sonucunuz kac cikti. Hani o 1\ sayi olan degeri soruyorum. Benimkisi bugun cikacak heyecanliyim. Ense kalingi 1.2 mm cikmisti.

darısı başına cnm evet öğrendik gördük nasılda açtı döndü ortaya öyle ...maşallah oğlumuz olacak...

maşallah canım ya valla büyük bi meraktan kurtulmuşsun. benimde kızışım olucak galiba ama tabi erkek kadar kesin konuşulamıyo kız olunca erkeğin rahat tabi

canım gözün aydın darısı bizim başımıza artık bende yarın gidicem dr meraklardayım acaba cinsiyetini öğrenebiicemmi :)

benim de 1,5 çıktı dr çok mu dedim ..yok hiçde değil dedi. yaşında küçük gayet normal dedi.hem radyoloji uzmanı hemde kendi dr um...bende çok takmadım zaten.kan sonucuda haftaya çıkacak.herşeyin hayırlısı canım..

bende 16. haftamda alıcam o kremi..sağol canım seninde inşallah güzel haberlerini alıcaz..benim eller kollar iç organlar ve burun kemiği tam dedi dr. çok şükür rabbim acısını göstermesin kimseye inaşallah.

cnm endişelenme iyi beslen dinlen bol bol...stresten uzak dur inş 2 hafta sonra herşey normal çıkar ve testinide yaptırırsın huzursuz olma hiç ben ilkleri öyleydim çok takmamaya çalıştım sonra.

cnm odediğin kremde 150 ml 60 TL 70 TLden inmiş internette buldum sence Lieracmı omu kafam karıştı onun yorumlarını okumadım ...

ensemiz aynımış seninle...

ikili test bir hafta sonra belli olacakmış öyle dedi onlar arayacakmış.

sanki senin oğlun gibi bendede aynı belirtiler vardı göbeğim çok yok hamileyim diyorum herkes böyle bakıyo

inşallah canımm.... maşallah canım seninkine çok iimiş :) amin canım kimseye göstermesin allah acısını ....
cnm endişelenme iyi beslen dinlen bol bol...stresten uzak dur inş 2 hafta sonra herşey normal çıkar ve testinide yaptırırsın huzursuz olma hiç ben ilkleri öyleydim çok takmamaya çalıştım sonra.

ewt canım artık öyle yapıcam üzülmek dhaa zararlı bebişe inşş 2 hafta sonra ii olucak bebişimm :) ii düşüniyim ii olsun :)

Canım maşallah bebeğine. olsun, bir hafta geriden gelse de önemli olan sağlığı. inşallah 10 gün sonra da iyi haberlerle gelirsin. Çatlak kremini ben sormayı unuttum, p tesi sonuç göstercem o zaman söylerim.

ben dün mahvoldum yine ya otobüste. yine sallanarak titreyerek sarsılarak geldik. acaba bu yolculuklar bebeğe bişey yaparmı kızlar? bebeğim iyimidir acaba? çok tedirginim. sonuç gösterdiğimde usg ye de girebilirsem çok iyi olur ama sanmıyorum alcağını..... =(((

tamam falconu ayarlarım hadi gelin kızlar burda doğuralım ama hepimiz aynı hafta doğururmuyuz onu bilmem hem toplu dopumda indirim yaparlar....15 kadın yanyana...komik olurdu...

ben gelebilirim hiç belli olmaz. ama sizi öyle görüp gülme krizine girerim

maşallah canım ya valla büyük bi meraktan kurtulmuşsun. benimde kızışım olucak galiba ama tabi erkek kadar kesin konuşulamıyo kız olunca erkeğin rahat tabi

aynen öyle erkeği hemen gördük kız bazen 5.aya kadar göstermeyebilyomuş...
sana kızmı dedi senmi hissediyosun..

saoll canımmm :) ewt gelsin bakalım geriden cinsiyetini öğrenemeyelim die yapıo uyanık çok şükür sağlığı ii kalp atışı boyu ii dedi doktor : inşş 10 gn sonra şöle bi cinsiyet haberide ben veririm :)))

kızlar az önce durupdururken dişetim kanadı.. hiçbişey yiyip içmiyorken hem de
peynir canavarı gibi peynir yiyorum hergün, yoğurt da yiyorum, zorla da olsa bi bardak da süt içiyorum..
günde 3 kez fırçalıyorum dişlerimi.. bikaç gündür fırçalarken de kanıyordu.. ama durduk yere hiç olmamıştı..
ne istiyor kuzucum annesinden daha

sizde de oluyor mu böyle???

mMİRAYYYY CNM ÇOK SEVINDIM ALLAH SAĞSALIM KUCAGINA ALMAYI NASIP ETSIN
ERKEĞİNİ
DARISI BAŞIMIZAA BNM DE IKILI TARAMAM 7ARALIKTA GORSEDE SOYLESE KEŞKEE

cnm odediğin kremde 150 ml 60 TL 70 TLden inmiş internette buldum sence Lieracmı omu kafam karıştı onun yorumlarını okumadım ...

liarac 10 gün sürüyo 75 ml. zaten ebn araştırıp uygun yerler buluyorum birdaha denk gelirse site adı veririm özelden.bence elancyl.benim çok müsait bi yapım var normalde bile var çatlağım ondan tedbirli olmak zorundayım..azcık kilo bile çatlamam neden olabiliyo.. ben elancyl den yanayım ve onu alıp kullanıcam gene..benim olan çatlaklarımı bile azalttı çok eski olmasına rağmen göğüslerimde hamiş kaldığım gibi çatlamıştı ve kullandıktan sonra geçti ve o çatlaklarda yeni oluşmuş olduğu için. gebelik tamamlanmadığı için sonuna kadar nolurdu bilmiyorum am a arkadaşım sonuna kadar kullandı sıfır açtlak bitirdi..bende öncekinden 2 kutu kalmıştı ablama verdim oda hamileydi kullanıyo memnun oda. ama onun öncekindende çok çatlağı vardı ..erken önlem en iyisi..ama 4 aydan sonra başlamak gerek bence..

canım 2.trimestırda böyle şeyler normalmiş.hatta diş doktoruna muayeneye gidilmesi gerektiğini okumuştum bi kitapta.benimde diş ipi kullanınca kanama oluyo bazen..bence bi dişçiye git..

kızlar galenic Elancyle krem için eczanemiz.com da hamilelik süresince uygulanmamalıdır diyo????? Çatlağa sahip 20 kadında denenmiştir yazıyo yani çatlağınız olunca hamişlikten sonra bu kremi alın yani yine ben Lirerac Kremi alcam yine karar sizin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…