darısı başına cnm evet öğrendik gördük nasılda açtı döndü ortaya öyle ...maşallah oğlumuz olacak...
darısı başına cnm evet öğrendik gördük nasılda açtı döndü ortaya öyle ...maşallah oğlumuz olacak...
down sendromu riski yok...ense kalınlığı ölçüldü allaha şikür herşey normal çikolata yiyip gittim halay çekiyodu nerdeyse hoplaya zıplaya eşim diyo: doktor bey bişi olurmu çok hopluyor....yok hareket etmesi iyi dedi...kan testi sonucu 1 hafta sonra belli olacakmış Ankaraya gitti testimiz...
benim de 1,5 çıktı dr çok mu dedim ..yok hiçde değil dedi. yaşında küçük gayet normal dedi.hem radyoloji uzmanı hemde kendi dr um...bende çok takmadım zaten.kan sonucuda haftaya çıkacak.herşeyin hayırlısı canım..Kızlae selam
Onecelikle Mıray'cim saglikla kucagina almak nasip etsin, hayirli olsun. Benim icime kiz doguryor. Ne gobegim var, ne mide bulntim oldu bakalim:) Bu durumda kız mı erkek mi oluyor:)
İkili test yaptıranlar sonucunuz kac cikti. Hani o 1\ sayi olan degeri soruyorum. Benimkisi bugun cikacak heyecanliyim. Ense kalingi 1.2 mm cikmisti.
saol canım önerin içinn aslında vucudum müsait değilde hiç hoş olmuo o görüntü olmasın die elimden geleni yapıcam canım sewimiorum çatlakşimdilik bebe yağı kullanıyım 4 . aydan itibaren bu kremden alıyım başlıyım süpermiş çatlaksızz :))
çok sewindimm ikili testin ii çıkmış inşş bnm de 10 gn sonra ii çıkar heycanla belkiorum 10 gn geçsin die :))
kızlarrben geldimmbebişim sata göre geriden gelio doktor tam bakalım usgden yapalım 2li testi dedi sonra bi baktı usgye göre 1 hafta geriden geliorus 10+1 mişim üzüldüm ama bebeişimi gördüm kocaman olmuşş her gördüğümde değişio yhaa 32.10mm miş bebeğim 4 grammış 2li test için boyunun 48mm mi ne olması gerekiomuşş 10 gn sonrasına tekrar randewu werdi o zaman yapıcak ikili testi hayırlısı bakalım :)
bulantılarıma gene hiç bişi demedii serum yazdı gene sadece
çatlaklar olmasın yada hani az olsun die krem istedim ama illa olur dedi hiç bişi yazmadı söylemedi siz neler kullanıosunuz yazın kızlar bende ondan alıcam böyle hiç bişi yapamdanda içim rahat etmez gerçi daha göbüş falan yok ama olsun erken müdahale etmek iidir :)
onun dışında aklıma gelmio şu an gelirse yazarım daha :)))
canım benimde 11+6 çıktı c.tesi. boy 56 mm idi..ense normal çıktı..benimde diğer randevum 2 hafta sonra..çatlak kremi için erken daha ama çok yatkınsa vücudun 2-3 hafta sonra başla derim.benim önerim galenic elancyl in gebelik için olan çatlak kremi fiyatı 50 tl civarında canım...ben çok memnun kaldım ablamda kullanıyo bi arkadaşımda kulandı tek çatlaksız bitirdi...
Kızlae selam
Onecelikle Mıray'cim saglikla kucagina almak nasip etsin, hayirli olsun. Benim icime kiz doguryor. Ne gobegim var, ne mide bulntim oldu bakalim:) Bu durumda kız mı erkek mi oluyor:)
İkili test yaptıranlar sonucunuz kac cikti. Hani o 1\ sayi olan degeri soruyorum. Benimkisi bugun cikacak heyecanliyim. Ense kalingi 1.2 mm cikmisti.
inşallah canımm.... maşallah canım seninkine çok iimiş :) amin canım kimseye göstermesin allah acısını ....bende 16. haftamda alıcam o kremi..sağol canım seninde inşallah güzel haberlerini alıcaz..benim eller kollar iç organlar ve burun kemiği tam dedi dr. çok şükür rabbim acısını göstermesin kimseye inaşallah.
cnm endişelenme iyi beslen dinlen bol bol...stresten uzak dur inş 2 hafta sonra herşey normal çıkar ve testinide yaptırırsın huzursuz olma hiç ben ilkleri öyleydim çok takmamaya çalıştım sonra.
Canım maşallah bebeğine. olsun, bir hafta geriden gelse de önemli olan sağlığı. inşallah 10 gün sonra da iyi haberlerle gelirsin. Çatlak kremini ben sormayı unuttum, p tesi sonuç göstercem o zaman söylerim.kızlarrben geldimmbebişim sata göre geriden gelio doktor tam bakalım usgden yapalım 2li testi dedi sonra bi baktı usgye göre 1 hafta geriden geliorus 10+1 mişim üzüldüm ama bebeişimi gördüm kocaman olmuşş her gördüğümde değişio yhaa 32.10mm miş bebeğim 4 grammış 2li test için boyunun 48mm mi ne olması gerekiomuşş 10 gn sonrasına tekrar randewu werdi o zaman yapıcak ikili testi hayırlısı bakalım :)
bulantılarıma gene hiç bişi demedii serum yazdı gene sadece
çatlaklar olmasın yada hani az olsun die krem istedim ama illa olur dedi hiç bişi yazmadı söylemedi siz neler kullanıosunuz yazın kızlar bende ondan alıcam böyle hiç bişi yapamdanda içim rahat etmez gerçi daha göbüş falan yok ama olsun erken müdahale etmek iidir :)
onun dışında aklıma gelmio şu an gelirse yazarım daha :)))
tamam falconu ayarlarım hadi gelin kızlar burda doğuralım ama hepimiz aynı hafta doğururmuyuz onu bilmem hem toplu dopumda indirim yaparlar....15 kadın yanyana...komik olurdu...
maşallah canım ya valla büyük bi meraktan kurtulmuşsun. benimde kızışım olucak galiba ama tabi erkek kadar kesin konuşulamıyo kız olunca erkeğin rahat tabi
canım gözün aydın darısı bizim başımıza artık bende yarın gidicem dr meraklardayım acaba cinsiyetini öğrenebiicemmi :)
Canım maşallah bebeğine. olsun, bir hafta geriden gelse de önemli olan sağlığı. inşallah 10 gün sonra da iyi haberlerle gelirsin. Çatlak kremini ben sormayı unuttum, p tesi sonuç göstercem o zaman söylerim.
ben dün mahvoldum yine ya otobüste. yine sallanarak titreyerek sarsılarak geldik. acaba bu yolculuklar bebeğe bişey yaparmı kızlar? bebeğim iyimidir acaba? çok tedirginim. sonuç gösterdiğimde usg ye de girebilirsem çok iyi olur ama sanmıyorum alcağını..... =(((
ben gelebilirim hiç belli olmaz. ama sizi öyle görüp gülme krizine girerim
Canım maşallah bebeğine. olsun, bir hafta geriden gelse de önemli olan sağlığı. inşallah 10 gün sonra da iyi haberlerle gelirsin. Çatlak kremini ben sormayı unuttum, p tesi sonuç göstercem o zaman söylerim.
kızlar az önce durupdururken dişetim kanadı.. hiçbişey yiyip içmiyorken hem de
peynir canavarı gibi peynir yiyorum hergün, yoğurt da yiyorum, zorla da olsa bi bardak da süt içiyorum..
günde 3 kez fırçalıyorum dişlerimi.. bikaç gündür fırçalarken de kanıyordu.. ama durduk yere hiç olmamıştı..
ne istiyor kuzucum annesinden daha
sizde de oluyor mu böyle???[/QUOTE ]
BNMDE KANIYOOOOO AYNEN ÇOK TUHAF AMA OLABILIOMUŞŞŞ
cnm odediğin kremde 150 ml 60 TL 70 TLden inmiş internette buldum sence Lieracmı omu kafam karıştı onun yorumlarını okumadım ...
kızlar az önce durupdururken dişetim kanadı.. hiçbişey yiyip içmiyorken hem de
peynir canavarı gibi peynir yiyorum hergün, yoğurt da yiyorum, zorla da olsa bi bardak da süt içiyorum..
günde 3 kez fırçalıyorum dişlerimi.. bikaç gündür fırçalarken de kanıyordu.. ama durduk yere hiç olmamıştı..
ne istiyor kuzucum annesinden daha
sizde de oluyor mu böyle???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?