2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

mMİRAYYYY CNM ÇOK SEVINDIM ALLAH SAĞSALIM KUCAGINA ALMAYI NASIP ETSIN
ERKEĞİNİ
DARISI BAŞIMIZAA BNM DE IKILI TARAMAM 7ARALIKTA GORSEDE SOYLESE KEŞKEE

görürsün inş. çok güzel bir duygu keşke evde ultrason olsa bol bol baksak...nekdar bu meret alalım bitane 3-5 kız...

cnm link atmak yasak atamıyorum eczane.com da bu kremin altında hamilelik süresince kullanılmamlıdır diyo.20 çatlağı olan kadında denemişler...
Lierac alcam yaa kafam karıştı bişi olmasın şimdi çatlarsa onu doğurunca kullanırım..:44:

canım o nun türleri var öözellikle hamiellik için olanı var..concantre vergetures var o gebelikten sonra kullanılıyo ..ben almıştım kutuyu ğstünde yabancı yazıyodu belki kendileri farklı etiket yapıştırmıştır die onu türkçeye çevirmiştim ondada yazıyordu gebelik 4. ayından itiberen kullanılır die....spesifik vergetures ve bi tane daha var p ile başlayan o ikisi gebelik için kullanılıyo hatt abi tanesi nin üzerinde hamile kadın resmi var..

Kızlar nolur bana da bişey yazın da içim rahatlasın nolur. =( bu otobüs yolculuklarından gerçekten çok korkuyorum. otobüs rahat güya, ama yollar..... resmen titreşimli koltuklar var ya masaj için, onda oturmuş gibiydim. hatta ondan daha kötü. mahvoldum, bebeğim iyimidir acaba? çok inanılmaz tedirginim.=(((( randevum da 23 aralıkta. =(( acaba bu yolculuklar zararlımı bebeğe?

BNMDE KANIYOOOOO AYNEN ÇOK TUHAF AMA OLABILIOMUŞŞŞ

evt cnm bebiş calsiyum ihtiyacını bazen anneye zarar vererek karşılayabiliyomuşş..
o yüzden bolca peynir, yoğurt, süt diyolar zaten.. şu takviye işini daha sıkıya almam gerekicek galiba..
günde 2 kase yoğurt, 2 bardak süt yapayım bari bundan sonra..

canım 2.trimestırda böyle şeyler normalmiş.hatta diş doktoruna muayeneye gidilmesi gerektiğini okumuştum bi kitapta.benimde diş ipi kullanınca kanama oluyo bazen..bence bi dişçiye git..

haklısın cnm.. bi kontrole gitmek de fayda var.. belki o başka tavsiye verir :44:

Galenic Elancyl Prevention Vergetures Creme Çatlak Önleyici 150 ml

Çatlakları önlenmesine ve yeni başlayan çatlakların görünümünün hafiflemesine yardımcı olan bir üründür.

Deniz kaynaklı ekstreler ve aspir yağı cildin beslenmesine ve yumuşaklık kazanmasına ve direncinin artmasına yardımcı olur.
Kolay emilen yapısı ile cildin nemlenmesine yardımcı olur.

Çatlakların görünümünü hafifletmek için, ergenlik döneminde, önemli kilo değişimlerinde, hamilelik durumunda ( hamileliğin 4. ayından itibaren ) uygulanabilir.
Azaltmaya yardımcı olmak için, ilk çatlakların belirdiği andan itibaren uygulanmaya başlanır.

Kullanım Şekli:
Karın,göğüs, kalça-baldır gibi vücut bölgelerinde günde 1-2 kez uygulanır. (Emzirme sırasında göğüs uçlarına sürmemelisiniz)
Paraben içermez. Alerji riskini en aza indirmek için test edilmiştir.

Kullanım Alanı:
*Epidermisin üst tabakaları

gene siz bilirsiniz tabi...

bu ikisi gebelikte kullanılan...ben liarac da kullandım bunu da.. dr ma sormuştum kullanırken kullan demişti..

yok canım öyle kısa yolculukların zararı olmaz.. aniden çarpma, zıplama yada düşme gibi şeyler olmadıkça zarar vermez allah korusun..
anne karnında yaşam belgeselini izle.. orda da gösteriyor..
bebeğin kendi doğal havayastığı olduğundan rahat oluyormuş bebiş...

teyzoşlar biz geldiiiikkkk. 2.li testimizden anlımızın akıyla çıktık çok şükür.
düşük tehlikemizde kalmamış hamdolsuun.
ve bizim kuzu bir hafta önde iştahsız annesine rağmen maşallah...
birdeeeeee 11+5 te olmamıza rağmen ısrarımıza dayanamayan drumuz "kız gibi" ama ümitlenmeyin henüz çok erken dedi. yani bebişimiz kıııızzzzzz başka öğrenen var mı ???

canım korkmaa öylee çok büyük bi zararı oldugunu sanmam bnde dolmuşa çok bniorum mecburr ucuruolar resmenn tümseklerde midem agzıma geliooo gecen dolmuşta çıkardımmm rezil oldumm vallaa ((
ama korkma canımm iidir bebişinnn

Hadi gözünaydın canımmmm.Kuzum çok ümitlenme demiş doktor azıcık daha sabret şaşırmayalım sonra

Hadi gözünaydın canımmmm.Kuzum çok ümitlenme demiş doktor azıcık daha sabret şaşırmayalım sonra

sağol canım ya ümitlenme değilde bir anne için ilkine kız olması hayırlısıyla hediye gibi geliyor bana. hayat boyu arkadaş destek sırdaş herşey gibi. ben annemin ilkiyim ve çok özeliz birbirimiz için.ama tabi insanoğlu her güzelliği bir arada istiyor oğluşum olsada üzülmem zaten ben yerim onları. ikiz olaydı biri kız biri erkek olaydı ozman tamam olurdu herhalde... garip bir duygu hangisi olsa diğer yanı boş kalıyor gibi... ama mutluyum çok sağlıklı sıhhatliymiş çok şükür. koca kafalı koca göbekli birde oy oy oy
pelshh teyzesi birde ultrason ekranında göründüğü anda enseyi bir döndü pıt diye dr um çok şaşırdı "aaaa" dedi hemşiresi "hiç uğraştırmadı bizi ". annelik böyle birşey demek buna bile gururlandım o anda ne oluyorsa bana rabbim hep onlarla gururlandırsın inş bizleri.

hamile için olanı almak lazım ozaman aman bide yanlış almasınlar..

pipo yoktu demek hayırlısyla doğsun inş.sen yine 1 ay bekle yine..bazıları saklıyor benim oğlum olacakmış bugün gördüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…