2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kaç haftalıksın cnm şu anda? bide bulantınız oldu mu ne zman başladı ...

canım sat a göre bugün tam 7+0 fakat geç döllenme olmuş bende bi hafta geriden geldiğimi söyledi doktorum 6+0 yani...
benim bulantım bikaç gün önce başladı ama hafif ağır yemek kokuları zaman zman tutuyor beniii...ilk hamilelğimde kızımda 6 haftada başlamıştı bulantılar ve zordu bunda daha rahat olacakmışım gibi geliyor....

üffff geçer mi kızlar bugün yawwww...:26::26::26:
yarın sabah gidicez bizde dr a hiç ultrasona girmedim daha acaba bebeği görürmüyüz ki kızımda 6+1 de görmüştüm bunda da görebilirim umarım

aaaa ilk kezmi usgye gircen ohh hem kese hem bebiş gözükür işlhh 6. haftada gözükür ama yaa hadi gzl hbrlerle gel işlhh bnm kontrolüme daha çoook war yaaa

slm arkadaslar bende haziran sonu inşallah saglıkla bebişimi kucagıma alacağım allahım hepimizin bebişlerini korusun, perşembe günü bizde keseyi görmeye gitcez nasipse:)))
hoşgeldin...

benim sat :20 eylül 2 gün mü var aramızda

aaaa ilk kezmi usgye gircen ohh hem kese hem bebiş gözükür işlhh 6. haftada gözükür ama yaa hadi gzl hbrlerle gel işlhh bnm kontrolüme daha çoook war yaaa

evet cnm özellikle bekleyelim dedi dr um 6 hafta doldun die....hepimiz güzel haberlerle geliriz inşallahh ...sen baya ilerlemişsin cnm maşalllahh...

bende 5.haftada gittim doktorum alttan baktı çünkü görünmedi karından bu sefer gittiğimde karnımdan bakacak galiba bende bu cuma gidicem kalp atışı için aslında bu yollardan daha önce geçtim ama hala ilk bebişim gibi heyecanlanıyorum...

evet cnm özellikle bekleyelim dedi dr um 6 hafta doldun die....hepimiz güzel haberlerle geliriz inşallahh ...sen baya ilerlemişsin cnm maşalllahh...

satım 4 eylül 8. haftamıza girdik bz allah 40. haftalırıd nasip etsin işlhh hepimize hayırlısıylaa...senin 2. gebeliğinmiş bnmde öle gerçi ama 22. haftamdaa ikizlerimi kaybetmiştim allah bu sefer yüzümü güldürsün işlhh hepimizin

cnm benim de 2. bebeğim ama aynı duyguları paylaşıyoruz valla nasıl unutmuşum herşeyii...:44:

geçmiş olsun canım allah bu hamileliğinde rabbim bebişini kucağına almayı nasip etsin...

amin cnm yaaa hayırlıı düşünelim hepp bu kuzucun hep yanında olucak ben inanıyorum....

Hayırlı olsun canım sana da! Benim 5+0 idi kese gözükmedi, insallah bu cuma gidicem gözükecektir umarım. Ama gec döllenme olmustur, sorun yok demişti. Senin gözüktü mü?

evt canım 24 ekmde görüldü kese küçücüktü burda 2 drda göremedi gerçi biri bakmadı bile.. kars a gittik 50 yaşlarında bir dr du gördü valla banada götserdi çok şükür

su an rahatım inş. cok bulantımız olmaz...
hoşgeldin...

hb cnm hemen hemen yakınız benle de 6 gün var

benim sat :20 eylül 2 gün mü var aramızda

Simdiden mutlu yıllar dilerim :)
Ben Istanbulda oturuyorum, yasım 31.
bende aslen istanbulluyum ailem ataşehirde yaşıyor ögrencilik burda geçti sınıf ark.evlendim eşim eskişehrili buraya yerleştik.

geçmiş olsun cnm allaha emanet inşallah...

evimi taşıdın?

evet çok yazan var zmanla oturur artık herkes herkese alışır...

biz 2 ayı tamamladık hayırlısıyla heyecanla 3.ayı bekliyoruz cuma kontrole gidicem benim bulantılar çok fena kusmalara kadar gidiyor hızla...

sende nasıl gidiyor hamililek..? haa bide cnm karpuz çekti bulamadık yaaa...:26:

Hayırlı olsun canım sana da! Benim 5+0 idi kese gözükmedi, insallah bu cuma gidicem gözükecektir umarım. Ama gec döllenme olmustur, sorun yok demişti. Senin gözüktü mü?

alttan göstermek istemiyorsanız göstermeyin zoraki bişey yok bir hafta fsalan bekelrsiiz göremez ise ben hiç daha göstermedim 2. hamileliğim bi defa 36. haftamda yola gidecektim nstde sancım çıkmıştı öle yapılmıştı alttan muayene bence kendi fikrim bi problem yoksa hiçde gereği yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…