kaç haftalıksın cnm şu anda? bide bulantınız oldu mu ne zman başladı ...
üffff geçer mi kızlar bugün yawwww...:26::26::26:
yarın sabah gidicez bizde dr a hiç ultrasona girmedim daha acaba bebeği görürmüyüz ki kızımda 6+1 de görmüştüm bunda da görebilirim umarım
yooo karından ultrasyonla göründü..internete göre 5+2 idim,ultrsayon kağıdında 5+0 idi.karından gördüm yani:)
hoşgeldin...slm arkadaslar bende haziran sonu inşallah saglıkla bebişimi kucagıma alacağım allahım hepimizin bebişlerini korusun, perşembe günü bizde keseyi görmeye gitcez nasipse:)))
Selam arkadaslar! Gecen perşembe kan testi ile hamile oldugumu ogrendim ve istedigim bir hamilelik oldugu için gerçekten cok sevindim. Allah her isteyen nasip eder insallah. Umarim da saglıkla bu işin sonuna varırız.
Cuma hemen dra gittim keseyi göremeyebiliriz dedi kontrolden hemen once nitekim goremedi de ama hersey normal dedi. Cuma günü keseyi görmeye gidicem:)
Ben de artık buradayım, birlikte büyütelim göbeklerimiz :)
Bu arada SAT 22 Eylül
eskişehir cnm yaşım 29 bitiyo haftaya 30 olcam:))) sen ?
aaaa ilk kezmi usgye gircen ohh hem kese hem bebiş gözükür işlhh 6. haftada gözükür ama yaa hadi gzl hbrlerle gel işlhh bnm kontrolüme daha çoook war yaaa
ayyyy içime su serpildi valla benimde...:))))
evet cnm özellikle bekleyelim dedi dr um 6 hafta doldun die....hepimiz güzel haberlerle geliriz inşallahh ...sen baya ilerlemişsin cnm maşalllahh...
hoşgeldin...
benim sat :20 eylül 2 gün mü var aramızda
bende 5.haftada gittim doktorum alttan baktı çünkü görünmedi karından bu sefer gittiğimde karnımdan bakacak galiba bende bu cuma gidicem kalp atışı için aslında bu yollardan daha önce geçtim ama hala ilk bebişim gibi heyecanlanıyorum...
satım 4 eylül 8. haftamıza girdik bz allah 40. haftalırıd nasip etsin işlhh hepimize hayırlısıylaa...senin 2. gebeliğinmiş bnmde öle gerçi ama 22. haftamdaa ikizlerimi kaybetmiştim allah bu sefer yüzümü güldürsün işlhh hepimizin
satım 4 eylül 8. haftamıza girdik bz allah 40. haftalırıd nasip etsin işlhh hepimize hayırlısıylaa...senin 2. gebeliğinmiş bnmde öle gerçi ama 22. haftamdaa ikizlerimi kaybetmiştim allah bu sefer yüzümü güldürsün işlhh hepimizin
Hayırlı olsun canım sana da! Benim 5+0 idi kese gözükmedi, insallah bu cuma gidicem gözükecektir umarım. Ama gec döllenme olmustur, sorun yok demişti. Senin gözüktü mü?
geçmiş olsun canım allah bu hamileliğinde rabbim bebişini kucağına almayı nasip etsin...
amin cnm yaaa hayırlıı düşünelim hepp bu kuzucun hep yanında olucak ben inanıyorum....
vajinalda kesin görünürde ben vajinismus geçirdim o yzden alttan pek cesaretim yok karından inş. görünür.
su an rahatım inş. cok bulantımız olmaz...canım sat a göre bugün tam 7+0 fakat geç döllenme olmuş bende bi hafta geriden geldiğimi söyledi doktorum 6+0 yani...
benim bulantım bikaç gün önce başladı ama hafif ağır yemek kokuları zaman zman tutuyor beniii...ilk hamilelğimde kızımda 6 haftada başlamıştı bulantılar ve zordu bunda daha rahat olacakmışım gibi geliyor....
hoşgeldin...
hb cnm hemen hemen yakınız benle de 6 gün var
benim sat :20 eylül 2 gün mü var aramızda
bende aslen istanbulluyum ailem ataşehirde yaşıyor ögrencilik burda geçti sınıf ark.evlendim eşim eskişehrili buraya yerleştik.Simdiden mutlu yıllar dilerim :)
Ben Istanbulda oturuyorum, yasım 31.
iştee bazılarımızdaa var o sorunlar napalım idare edicez artık
bebişlerimiz saglıklı sıhhatli olsundaa gerisi teferruatt
inşallah görürsün canım
kalp atışı için falanmı yoksa keseyi falanmı görceksın
kaç haftalıksın bilmiyorumda
valla canım ben tasınmaa ıslerı falan derken
baktım konumuzda kapatılmıs alışmıştık birbirimize
burasıda iyi güzel ama o kadar yazan varkii herkesi tanımak imkansız gibi artık zamanla :)
sende ne var ne yok
sendemiiii :)
bir vajınısmuslu daha desene
bendede vardı o bide gösde diye arkadasımızda
o bugunlerde yok ama
hiç alttan muayne olmadınmı
Hayırlı olsun canım sana da! Benim 5+0 idi kese gözükmedi, insallah bu cuma gidicem gözükecektir umarım. Ama gec döllenme olmustur, sorun yok demişti. Senin gözüktü mü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?