2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızzlaarr ben gelldiim
dr gittim boş boşş ittim geldim yemin ediyorum devlet hastanesine yolu düşen ve çalışanlara allah kolaylık versin tahlil verdi dr ama sabah 7:30-8:00 arası oluyomuş üüff yarin gidebilirmiyim bilmiyorum
bugn dr gidip gelenler varmı?iyi haberlerinizi bekliyorum geçmişi okuyamadım anacım bir çene bir çene hiç susmuyosunuz

Daha erken tabi bunları konuşmak ama, ben şimdi taşındıktan sonra hastane çok uzak kalcak bana. ama doktorum da çok iyi. ben değiştirmek istemiyorum. bi yakadan diğer yakaya geçmem gerekcek. sancı başladı diyelim, acil çağırınca onlar için mesafe farkediyomu acaba? beni bi bilgilendirirseniz sevinirim.

Hoşgeldin tatlım gittin geldinde bebişi görmedin mi ?

hoşgeldin cnm...
bugün cinsiyetler belli oluyo.. haberler birer birer geliyo.. ondan heyecan ve sevinçler tavan yaptı..
ilk oğluş haberimizi aldık bugün miray dan

yok canım kendi rahatsızlığım için gittim ondan görmedim bebişimi:85::85::85:

hımmm anladııımmmm canım valla bende burda özele gidiyorum ama aynı devlet hastanesi yani en son gittigimde bi dünya şikayetimi yaptım şimdi daha iyi davranıyorlar :)

hoşgeldin cnm...
bugün cinsiyetler belli oluyo.. haberler birer birer geliyo.. ondan heyecan ve sevinçler tavan yaptı..
ilk oğluş haberimizi aldık bugün miray dan

annaaaaaammm
inanmıyooruum mirayıın oğluşuumuu oluyoo pipisini yidiğğiiimm

hımmm anladııımmmm canım valla bende burda özele gidiyorum ama aynı devlet hastanesi yani en son gittigimde bi dünya şikayetimi yaptım şimdi daha iyi davranıyorlar :)

canım bilmiyorum nerelisin kartal araştırma hastanesine gittim yarrabbim oraya sağlam giden hasta olup geri çıkar dr gidene kadar 10 yere bişeyler yaptırdım anca girdim muayeneye bide iki saat bekledim

Yok cnm facebooktan primayı beğenip ilk hediyem wardı oraya üye oldum hemen geldi cnm
sağol canım anladım teşekkür
rubet yok denizkızı dnaz yok ama neyse artık paylaşım çatladım.....

minnağımın piposuuuuuuuuuuuuuuuuuuu vardıııııııııııııııııııı

oyy maşallah bamyalı geliyor darısı bize inşallah hayırlı sağlıklı bebişlerimiz olur aminnn

evt cnm hepimiz acayip heyecanladık
sen nasılsın? hasta mısın?
hiç utanmıyolar hamiş birini 2 saat bekletmeye ne ayıp yaaa bizim her yerde önceliğimiz yok mu yawsss :26::26:

Yaaa kızlar bişey sorcam belki erken bilemiyorum ama göbek çizgisi cıkan var mı aranızda yada haif belireen Diğer topiclerde rastladım erken cıkıyosa bebiş erkek gec cıkıyosa kızmış. Tabi tn renginin de önemi var. Deneyimli anneler sizin ne zmöan cıkmıştı

evt cnm hepimiz acayip heyecanladık
sen nasılsın? hasta mısın?
hiç utanmıyolar hamiş birini 2 saat bekletmeye ne ayıp yaaa bizim her yerde önceliğimiz yok mu yawsss :26::26:

evet canıım bi çare dolanıp duruyorum
dr neler olduğunu anlattım romatizmada diyolar ama boğazımdada çok fazla iltahap olduğu çıktı dedim e buraya nie geldin dio salak dedim boğazım için geldim dahiliye ilgilenmiyomu falan dedim dr baktı mal mal tamam şu tahlilleri yaptır gel dedi öküüüz
aay yook canım ya bide yer yok ne otobüste ne hastanede ayakta telef oldum hastanede eski tahlillerimi çıkarıren dosyanın içinde ultrasonlar falanda vardı dağıldı bide rezillik bi kadın yardım etti baktı sen hamilemisin die soruyo dedim eveet aaayy sen kaç yaşındasın dedim 24 oldum dedim hmm ben seni 19 falan sandım diyo nası güldüm kadına aay yerde yokki seni otutturssak falan die dert etti canıım yaaa

göbek çizgisi de ne kız, ilk kez duyuyorum :26::26::26:

öküzler yer vermiyolar işte oysa otobüste, metroda sadece bizim için koltuklar var...
bu gibi durumlarda şu hamiş kıyafetleri acayip işe yarar işte..

göbek çizgisi de ne kız, ilk kez duyuyorum :26::26::26:

öküzler yer vermiyolar işte oysa otobüste, metroda sadece bizim için koltuklar var...
bu gibi durumlarda şu hamiş kıyafetleri acayip işe yarar işte..

kesinlikle bi ara minibüste ben hamileyyiiim die bağırasıım geldi valla

kesinlikle bi ara minibüste ben hamileyyiiim die bağırasıım geldi valla

işte tatlım bağırmayalım diye giyicez o kıyafetleri.. özellikle dolmuş,otobüs kullanıcamız zaman bizim yerimize o bağırıcak..
tabi mevsim kış kaban mont kapatıyor ama şahsen ben bugün metroya binerken yer olmazsa diye daha binmeden montumun fermuarını açtım biliyorum kötüyüm ama napiyim hamişim ben, şimdi yer vermiceklerse ne zaman vericekler

canım oğluma hamileyken ne zaman belirginleştiğini tam olarak hatırlayamadım şimdi bak:44: ama 4.ayda felandı sanırım. bence göbek çizgisi ten rengiyle alakalıdır esmerlerinki daha koyu olur,tabi benim yorumum.benim göbek çizgim kahverengimsiydi

bende alıyım biran önce minibislerde lazım oluyo artık

Slmmmmmm kızlar ben geldim nasılsınız bakalım cinsiyeti belli olan arkadaslar şimdiden hayırlısı olsun bu arada kaç haftalıkken öğrendiniz bende cumnartesi gidecem bakalım belki öğrenirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…