2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar belki bileniniz vardır bir danışayım dedim bana dr şeker yüklemesi yapıcak , ama bebeğim ultrasonda kıpır kıpır olması için çikolata falan diyosunuz ya ben bu çikolatayı yesem nolur :))

kızlar ben geldimm bende normal dogum istiyorum şöyle çatır çatır dogurayım diyorum kısmetse tabi:))))

bende öyle diyorum ama malum canım panik atak farklı bişiii zor yanii Artık doktorumla konuşmam lazım ne derse ona göre..Ya bi normal doğum yapıp bi günde hastaneden çıkmak hemen ayağa kalkmak var.Bide sezeryanda 3 gün hastanede kalıp dikiş ağrıları var bildiğin ameliyat Artık son zamanlara doğru konuşulur

ben de sezeryan istemiyorum. epidural normal doğum düşünüyorum. ama sancı odasından da korkuyorum. epidural de olsa sancı odasına gircez heralde dimi? sorun da şu ki bende, ben yırtınmaya çalıştığım an bayılırım. doğumun sonunu getiremem. birazcık kendmi kastımmı elim ayağım uyuşuyo gidiyorum ben. mecbur epidural olcak yani. ağrıyı hisetmeden yırtınmak kolay
teyzoşlar siz ikili testi ne kadar a yaptırdınız. biz 150 tl ödedik.

ben üniversite hastanesine kayıtlıyım. orda yaptırdım, para da ödemedim.

merhaba arkadaşlar.uzun zamandır sizleri takip ediyorum duramadım bende yazıyım dedım.inş. Allah nasip ederse bende haziran annesi olacağım.bat tarıhım 7 eylül- tahmini doğum tarihi 14 haziran- 24 yaşındayım- konyalıyım-ilk gebeliğim(benide listeye eklerseniz sevinirim

amin canım benım gönlumden 2 kız gecıyo ama içime de erkek doğuyo.du bakalım ben de c.tesi öğrenırım gıbıme gelıyo.

:)) korkma canım.rabbım onu öyle sıkı sarıp sarmalıyo kı öyle otobusle dolmuşla bişey olmaz.

ohh gözun aydın.kız olsun çamurdan olsun kızların tadı başka oğlanlar kuduruk

pelissh canım benimde oğluşum olacak Allah ın izniyle.bizi de ekler misn

hayırlı uğurlu olsun.

kızlar ben geldimm bende normal dogum istiyorum şöyle çatır çatır dogurayım diyorum kısmetse tabi:))))
allah gönlune göre versın.çok da ısteme.ben de kendımı yırttım ılkınde normal dıye 41 haftalık oldu doğum kanalına gırmedı benı sıpa mecbur sezeryan oldum. mıllet premature doğurur benım kı post mature:=)

ay kardeşim yok ben yaşlı başlı kadınım.yetişemıyorum ben sızın hızınıza.bı gedıp gelıyorum 50 sayfa ılerlemış.okuyup yazayım dıyorum okurken 20 sayfa daha gtmış.maşallah ne çene ne çene

Ekledim cnm hoşgeldin

bu kadar erkek arsında yalnız kaldı benim kızım siz kaçıncı haftada öğrendiniz kuzunun cinsiyetini...

Yok canım yalnız değilsin benim 2 hafta önce gittiğimde kız sanki demişti bende öyle hissediyorum valla kızım diye seviyorum :) Perşembe bizde gidcez 2 li teste inşallah hayırlısıyla daha net olacak Allah kısmet ederse :)

ben doktoruma tahmini doğum tarihini sorduğumda anlattı canım.. 8.ayda çatı ve rahim muayenesi yapılıyormuş.. o muayenede hangisine uygun olduğun anlaşılıyormuş.. Allahım hayırlısıyla o günleri de göstersin bize :))

hoşgeldin cnm..

teyzeoşlar biz bulandık birazcık dinlenicez ...görüşmek üzere... çok yazmayın yokluğumuzda okuyamıyoruz sonra hepsini

yaa aman sağlıklı olsun boşver epidural sezeryan olursun sende korkarsan görmek isteemzsen sezeryan sadece olursun o an ağrı yokmuş 2-3 gün yatma ağrı muhabbeti var tabii..olsun herşeye katlanacaz bakalım..

Kızlar ne güzel yavaş yavaş belli oluyo artık bebişlerimiz hareketlerini de hissedince inşallah daha az tedirgin olacaz inşallah Bendede arada kal atmı gibi hissediyorum ama kızlar siz nerede hissediyonuz bu kıpırtıları yani kasık hizasındamı sağda mı soldamı yoksa biraz daha yukarıda göbek deliği altında mı

ayy amin canımm hayırlısıyla o günlere gelelimde çıkıcak bi şekilde

doktorlar bile şimdi konusmuyor bunları ama biz aceleciyiz hemen herseyi konusuyoruz inşallah o zamanlar gelirde hayırlısıyla olur hersey :)

valla bende acayip kız modundayım eşim frenlemeye çalışıyor ama bakalım değişirse de kısmete artık... hadi bakalım kızları süsler otururuz bizde mis mis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…