2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar ben şimdilik çıkıyorum kargodan aradılar Prima hediyemizi yollamış Gidip aliyim merak eden arkadaşlar için resimlerini çekicem öptüm sizi

yaa aman sağlıklı olsun boşver epidural sezeryan olursun sende korkarsan görmek isteemzsen sezeryan sadece olursun o an ağrı yokmuş 2-3 gün yatma ağrı muhabbeti var tabii..olsun herşeye katlanacaz bakalım..

hiiiç sıkıntı etmem canım o zor günleri gördüm ya sağlıklı olunca bebek gerisini takmam... dr sezeryan der der bakarsın çıkmış gelmiş dur mu diyeceğim doğururum pıt diye

hoşgeldin cnm..[/QUOTE]
hoşbulduk canım

arkadş epidural normal olmuş hiç ağrı hisstmemiş ve diyor sadece kasılyosun yok ne sanı odası direk doğum hane sancıların başladımı yapyolar serumu yavaş yavaş gidio...neyse sen orda sancı başlarken ağrıyı hafifletyolarmış...sonra bebiş geliyor ama uzun sürüyormuş gelmesi...çok gerildim ama onu görünce çok mutlu oldum dikişide 2 tane yaptı hiç hissetmedim bişe dedi...
darısı bizeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

oğlum olcak nagii haberin yok....doktor söledi....

kıızzz ben senin ogluşunu yerimmmmmm hayırlı olsun banada gecen hafta kız gibi dedi ama ben ciddiye almadım çok küçüktü çünkü :) bu arada ışıklarda bi dükkan var acayip güzel tulumlar fln var tavsiye ederim artık alısverişe baslayınca gidersin :)

kızlar akıllıbıdık ı gören oldu mu bugün??? haftasonu da girmedi hiç, merak ettim onu :44::44::44:
haberdar olan var mı???

tamam hafta sonu gidip boşaltayım ben o mağzayı....nereye yakın sölede ona göre gideyim ...

kızlar akıllıbıdık ı gören oldu mu bugün??? haftasonu da girmedi hiç, merak ettim onu :44::44::44:
haberdar olan var mı???

aaaaa evet bende görmedim denizkızını gördüm....rubette buralarda....ama akıllıbık yok cumadan beri..

aaaaa evet bende görmedim denizkızını gördüm....rubette buralarda....ama akıllıbık yok cumadan beri..

evt cnm ben de şimdi baktım en son cuma girmiş... tek ikiz hamişimiz o..
inşallah iyidir..
gelince kulağını çekelim.. merakta bırakmasın bizi

evt cnm ben de şimdi baktım en son cuma girmiş... tek ikiz hamişimiz o..
inşallah iyidir..
gelince kulağını çekelim.. merakta bırakmasın bizi

belki çok işi vardı yada grip felan olduda gelmedi herhalde amannn iyi baksın kendine ikiz doğurmak zor allahım yardım etsin ona ve bebişlere...

tamam hafta sonu gidip boşaltayım ben o mağzayı....nereye yakın sölede ona göre gideyim ...

ışıklarda mc donalds varya onun asasında hemen çok fazla çeşit yok ama degişik güzel tulumlar var bayıldım ben bide penye battaniyeler var 25 tl fln güzeller bi bak sende :)

valla bende acayip kız modundayım eşim frenlemeye çalışıyor ama bakalım değişirse de kısmete artık... hadi bakalım kızları süsler otururuz bizde mis mis

Amin canım amin o günleri bir görelimde alırız kuzucuklara inşallaahh:)

ışıklarda mc donalds varya onun asasında hemen çok fazla çeşit yok ama degişik güzel tulumlar var bayıldım ben bide penye battaniyeler var 25 tl fln güzeller bi bak sende :)

tamam bakayım gündüz hafta sonu...sende belli olsunda gidelim alışverişe süper olur yaa....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…