o zaman muayene dahil fiyattır canım bu.
kızlar ben geldimm bende normal dogum istiyorum şöyle çatır çatır dogurayım diyorum kısmetse tabi:))))
yaa aman sağlıklı olsun boşver epidural sezeryan olursun sende korkarsan görmek isteemzsen sezeryan sadece olursun o an ağrı yokmuş 2-3 gün yatma ağrı muhabbeti var tabii..olsun herşeye katlanacaz bakalım..
Kızlar ben şimdilik çıkıyorum kargodan aradılar Prima hediyemizi yollamışGidip aliyim merak eden arkadaşlar için resimlerini çekicem öptüm sizi
oğlum olcak nagii haberin yok....doktor söledi....
evetttttttttttt soydular bee bizi ...3lü tarama yapmıyomuş benim dR. 4 lü yapacakmış...16.haftadan sonramı öle dedi...
ben de sezeryan istemiyorum. epidural normal doğum düşünüyorum. ama sancı odasından da korkuyorum. epidural de olsa sancı odasına gircez heralde dimi?sorun da şu ki bende, ben yırtınmaya çalıştığım an bayılırım. doğumun sonunu getiremem. birazcık kendmi kastımmı elim ayağım uyuşuyo gidiyorum ben. mecbur epidural olcak yani. ağrıyı hisetmeden yırtınmak kolay
ben üniversite hastanesine kayıtlıyım. orda yaptırdım, para da ödemedim.
oğlum olcak nagii haberin yok....doktor söledi....
ben yetiştirdim ona face dennncnm sen yoksun bnde face de
ben yetiştirdim ona face dennncnm sen yoksun bnde face de
kıızzz ben senin ogluşunu yerimmmmmm hayırlı olsun banada gecen hafta kız gibi dedi ama ben ciddiye almadım çok küçüktü çünkü :) bu arada ışıklarda bi dükkan var acayip güzel tulumlar fln var tavsiye ederim artık alısverişe baslayınca gidersin :)
kızlar akıllıbıdık ı gören oldu mu bugün??? haftasonu da girmedi hiç, merak ettim onu :44::44::44:
haberdar olan var mı???
aaaaa evet bende görmedim denizkızını gördüm....rubette buralarda....ama akıllıbık yok cumadan beri..
evt cnm ben de şimdi baktım en son cuma girmiş... tek ikiz hamişimiz o..
inşallah iyidir..
gelince kulağını çekelim.. merakta bırakmasın bizi
tamam hafta sonu gidip boşaltayım ben o mağzayı....nereye yakın sölede ona göre gideyim ...
valla bende acayip kız modundayım eşim frenlemeye çalışıyor ama bakalım değişirse de kısmete artık... hadi bakalım kızları süsler otururuz bizde mis mis
ışıklarda mc donalds varya onun asasında hemen çok fazla çeşit yok ama degişik güzel tulumlar var bayıldım ben bide penye battaniyeler var 25 tl fln güzeller bi bak sende :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?