kızlar işte primadan gelen cicişlerimiz
Eki Görüntüle 297186 Eki Görüntüle 297188 Eki Görüntüle 297189 Eki Görüntüle 297190 Eki Görüntüle 297191 Eki Görüntüle 297192 Eki Görüntüle 297193
bende alıyım biran önceminibislerde lazım oluyo artık
Kızlar işte primadan gelen cicişlerimiz
Eki Görüntüle 297186 Eki Görüntüle 297188 Eki Görüntüle 297189 Eki Görüntüle 297190 Eki Görüntüle 297191 Eki Görüntüle 297192 Eki Görüntüle 297193
Yaaa kızlar bişey sorcam belki erken bilemiyorum ama göbek çizgisi cıkan var mı aranızda yada haif belireen Diğer topiclerde rastladım erken cıkıyosa bebiş erkek gec cıkıyosa kızmış. Tabi tn renginin de önemi var. Deneyimli anneler sizin ne zmöan cıkmıştı
Kızlar işte primadan gelen cicişlerimiz
al canımbu arada facebookta yaptığın yorumu beğenen duygu benim
çok güzeller pelincim.. inşallah hayırlısıyla güle güle kullanırsın canım..
yalnız şu tupper ın olan şeyi hiçbişeye benzetemedim.. ne ki o :44:
Benim var hemde 7. haftanin sonundan beri. gitgide koyulasiyor.
aaaa cok erken baslamış canım koyu tenlimisin sen :)
canım ben de başvurmuştum ama kargo yerine wenice mağazasından alırım şeçeneğini işaretlemiştim,acaba gelmişmidir mağazayaxmerak ettim şimdi bak.bi de gelmeden önce seni aradılar mı?
bize de bize deee:) aynı kargo getirmiş olmasın :))) güle güle kullanın canım
olabilir tatlım :)) sizde güzel günlerde kullanın canım
ayy ayy çok güzell bende üye olmuştumm ilk hediyeme bizimkide gelir inşş güle güle kullan canımmm :))
al canımbu arada facebookta yaptığın yorumu beğenen duygu benim
çok güzeller pelincim.. inşallah hayırlısıyla güle güle kullanırsın canım..
yalnız şu tupper ın olan şeyi hiçbişeye benzetemedim.. ne ki o :44:
Güle güle kullan pelinimmm beni de ne arayan ne soran varr....du bakalımm..:))
keşke ben de primadan ilk hediyem kampanyasına katılsaydım,eşim numaranı verme boşver dedi diye katılmadım ama şimdi üzüldüm,çok güzel görünüyorlar:2::2::2:
keşke ben de primadan ilk hediyem kampanyasına katılsaydım,eşim numaranı verme boşver dedi diye katılmadım ama şimdi üzüldüm,çok güzel görünüyorlar:2::2::2:
ben bugün form doldurdum cnm.. facebooktan.. sen de dene istersen şansını.. kampanya devam etmiyor olsaydı form doldurma kısmı kapalı olurdu.. sanırsam hala şansımız devam ediyor
11+5 de zorlamamıza dayanamayım bir tahminde bulundu canım dr umuz. ama tahmin çokta ümitlenmeyin dediSlmmmmmm kızlar ben geldim nasılsınız bakalım cinsiyeti belli olan arkadaslar şimdiden hayırlısı olsun bu arada kaç haftalıkken öğrendiniz bende cumnartesi gidecem bakalım belki öğrenirim
hayırlı uğurlu olsun canım devamını dileriz hediyelerinizin...Kızlar işte primadan gelen cicişlerimiz
cnm 25 Kasımdan itibaren dağıtım başladı inşallah devam ediyodur
evt cnm ben de gördüm onu ama form doldurmaya da izin veriyor.. bi ümit bekliyorum ararlar diye :26::26::26:
ben bugün form doldurdum cnm.. facebooktan.. sen de dene istersen şansını.. kampanya devam etmiyor olsaydı form doldurma kısmı kapalı olurdu.. sanırsam hala şansımız devam ediyor
aaaa aşkolsun sana nolucaktı cnm primadan alıp onay alıyolar sadece..Katılsaymışsın keşke bayılırım promosyon şeylere
canım şimdi basver bende basvurmadım persembe doktor güzel haber verirse insallah basvurcam olmuyo mu ki illa ilk haftalarda mı vermek gerekiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?