30dk gecikmeli olarak dr a geldik. Bizim icin dua edin teyzeleri
sen nereye gidiosun cnm hastaneye? benim muayene ücreti 72 tl ikili test içinde 248 tl istediler ayy hem muayene parası vercem hemde ikili test parasımı vercem yaa
yaa arkadaşlar benim bulantılarım azaldı ama iştahım hala çok kapalı.eziyet gibi yemek yiyorum zorlaya zorlaya.sizde benim gibib misinizbebeğim iyi besleniyordur inş, hiç istemiyor içim birşey hatta bulantılarım çokken iştahım daha açıktı yerken bulantı olmuyordu. şimdi tam tersi normalde bulantı yok yemek yerken ağzımda çoğalıyor sanki bulanıyorum,böööğğğ oluyorum. ama sabahları ve yemek yemezken rahatım var mı benim ayarda olan hamiş...artık yemek lazım büyüdü bizim tomurcuk yemek ister aş ister vah bana vah :26:
sadece salata ekşili tuzlu o kadar... meyve bile yiyemiyorum artık içim istemiyor...:2:yoğurt bile yiyemiyorum çok severdim oysaki ilk aylarda bile yedim ...
kuşum bizede şapka önlük badi yollamışlarseninkide takım olmuş herkese kıyafet farklı gidiyo
bende şimdi onu sorucaktım sanabare unisex bişi yollasalardı arabalı arabalı
wenice ile ilgisi yok.face den prima dünyası sayfasını bul ordan form dolduruyosun
kafalarına göre paket yapmışlar işteyaa bana nie önlük fln yoookkkk bi tane badi sadeceee uyuz oldum ama hee
cnm ıkılı test sordum benım gıttıgım hastanede kadın 45 tl yaptırmış muayene ucretıde 12 tl senın hastane uçmuş:))
benım durumumda bırısı cıktı yaa cnm bende öyleyım tek benmıyım böle dıodum ıkı uc gundur foruma bıle gırmedım bu arada ıkı uc gunde sayfa epey ılerlemış okuyamadım hepsını valla..
gercı benım bulantılarım tam gaz devam gunde sölemesı ayıp en az ıkı kere lavaboya gıdıorum(
yedıklerım yerınde durmuo yemek yemek ıskence gıbı ustelık halsızlık dız boyu abartmıorum sabahtan akşam ıkı uc e kadar yatıorum evden cıkamıorum ya kusarsam ya halsızlesırsem ya bayılırsam dıe ödum kopuo valla
ınsallah bunlarda gecıcek
kızzzzzz hayırlı olsunda yaa bana nıe gelmedıııı
gercı benım telım kapalı arızalı bugun askım yenı telefon alıcak bana ama aramıssalarda kaybettım galıba((
gercı ben e bebek e gelsın yazdım ama takıp edebılcegımız net adresı var mı acaba geldı mı gelmedı mı dıe ?:2:
ay anacım saol ya bende diyom bu millet nerden yapıyo :) senin cinsiyet belli olmadı dimi tahmini olarak da olsa
yaa bana nie önlük fln yoookkkk bi tane badi sadeceee uyuz oldum ama hee
yok henüz olmadı aralık ortası dedi
tahmini vardır ama söylemiyodur kesinleşsin diye.yaw pc bi ağırlaştı bi cvp yazacam 15 dk bekledim.nette sorun var sanırım
o etmiştir tahmin zaten
çok eskiden yenidoğan serisi sadece primada vardı şuan her marka yenidoğan bebek bezi üretiyor.siz hangi markayı tercih edeceksiniz kızlar?
prima premium care
ablam kullanıyor çok memnunmuş
arkadaşım da bunu kullanıyor o da memnun
senin tahminin nedir peki?
çok eskiden yenidoğan serisi sadece primada vardı şuan her marka yenidoğan bebek bezi üretiyor.siz hangi markayı tercih edeceksiniz kızlar?
kafalarına göre paket yapmışlar işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?