2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

sen nereye gidiosun cnm hastaneye? benim muayene ücreti 72 tl ikili test içinde 248 tl istediler ayy hem muayene parası vercem hemde ikili test parasımı vercem yaa

cnm ıkılı test sordum benım gıttıgım hastanede kadın 45 tl yaptırmış muayene ucretıde 12 tl senın hastane uçmuş:))

sadece salata ekşili tuzlu o kadar... meyve bile yiyemiyorum artık içim istemiyor...:2:yoğurt bile yiyemiyorum çok severdim oysaki ilk aylarda bile yedim ...

benım durumumda bırısı cıktı yaa cnm bende öyleyım tek benmıyım böle dıodum ıkı uc gundur foruma bıle gırmedım bu arada ıkı uc gunde sayfa epey ılerlemış okuyamadım hepsını valla..
gercı benım bulantılarım tam gaz devam gunde sölemesı ayıp en az ıkı kere lavaboya gıdıorum (
yedıklerım yerınde durmuo yemek yemek ıskence gıbı ustelık halsızlık dız boyu abartmıorum sabahtan akşam ıkı uc e kadar yatıorum evden cıkamıorum ya kusarsam ya halsızlesırsem ya bayılırsam dıe ödum kopuo valla
ınsallah bunlarda gecıcek

kuşum bizede şapka önlük badi yollamışlar seninkide takım olmuş herkese kıyafet farklı gidiyo

kızzzzzz hayırlı olsunda yaa bana nıe gelmedıııı
gercı benım telım kapalı arızalı bugun askım yenı telefon alıcak bana ama aramıssalarda kaybettım galıba ((
gercı ben e bebek e gelsın yazdım ama takıp edebılcegımız net adresı var mı acaba geldı mı gelmedı mı dıe ?:2:

cnm arayıp ulaşamamışlarsa yollamıyolarr

çok eskiden yenidoğan serisi sadece primada vardı şuan her marka yenidoğan bebek bezi üretiyor.siz hangi markayı tercih edeceksiniz kızlar?

prima cicilerinizi çok beğendim kızlar güle güle kullanın
ben de sitesinden doldurmuştum ama tabi arayan soran yok şimdilik

bu arada balık yağı hapına başlayan var mı aranızda?
cuma da benim ikili testim var inşallah iyi çıkar
bir de ben ishal oldum kızlar ya
yaklaşık 1 haftadır sürüyor
millet kabız olur ben ishal oldum
günde 3-4ten fazla tuvalete gitmiyorum, rahatsız da etmiyor beni ama neden geçmiyor anlamadım
var mı başka ishal olan?

prima premium care
ablam kullanıyor çok memnunmuş
arkadaşım da bunu kullanıyor o da memnun

zaten piyasadaki en pahalı bezde o sanırım.ya yenidoğanların içinde de o kadar az varki bir hafta dayanmaz.benim bi ablam molfix kullanıyor bi ablamda huggies onlarda memnunlar

merhaba nasılsınız ,

ya ben "sigara bırakan anne adayının ruh hali " ni arattım ama bulamadım sizde var mı böyle bir yazı ?

merak ettim hem sigara bırakmanın pisikolojisi hem hamilelik etkisi ne gibi ruh hali oluşturuyor, böyle yazı aradım

çok eskiden yenidoğan serisi sadece primada vardı şuan her marka yenidoğan bebek bezi üretiyor.siz hangi markayı tercih edeceksiniz kızlar?

bende kızımda prima aktif bebek kullandımm çok çokkk memnundumm 1 kere daha ucuz diee prima uyu ve oyna aldım turuncu pakettt berbettıı bi kere de yazlıktaa primanın numarasını bulamadım molfix aldımm berbattı ....can bebe ve huggies de hediye göndrmişlerdi 3-4 tanee can bebe yi beğenmedim huggies güzeldii ama bana çok kalın gelmiştii cmm...ama her bebiş farklı kiminee çok güzel gelen kiminee pişik yapabiliyoo cilttle alakalı ama ben gene primayla başlanması taraftarıyımm açıkçası

kontrol için hiç heyecan duymazken miray sayesinde bende heyecan yaptım cinsiyeti belli olacak diye :) mia07 senin kontrol ne zamandı? aynı gün belki denk geliriz de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…