prima cicilerinizi çok beğendim kızlar güle güle kullanın
ben de sitesinden doldurmuştum ama tabi arayan soran yok şimdilik
bu arada balık yağı hapına başlayan var mı aranızda?
cuma da benim ikili testim var inşallah iyi çıkar
bir de ben ishal oldum kızlar ya
yaklaşık 1 haftadır sürüyor
millet kabız olur ben ishal oldum
günde 3-4ten fazla tuvalete gitmiyorum, rahatsız da etmiyor beni ama neden geçmiyor anlamadım
var mı başka ishal olan?
içime erkek doğuyo ama bilemiycemm kısmet az daha sabırr
prima premium care düşünüyorum
kızlar fikir verecek yok mu??
bende kızımda prima aktif bebek kullandımm çok çokkk memnundumm 1 kere daha ucuz diee prima uyu ve oyna aldım turuncu pakettt berbettıı bi kere de yazlıktaa primanın numarasını bulamadım molfix aldımm berbattı ....can bebe ve huggies de hediye göndrmişlerdi 3-4 tanee can bebe yi beğenmedim huggies güzeldii ama bana çok kalın gelmiştii cmm...ama her bebiş farklı kiminee çok güzel gelen kiminee pişik yapabiliyoo cilttle alakalı ama ben gene primayla başlanması taraftarıyımm açıkçası
kan sonuclarim gelmis doktorum mail atmis
Hersey duzgunmus , d vitamin haric.. Cok dusukmus23 deymis.. normali 50-160 arasi.. 80 olmasi lazim diyor.. Offfh hic bu kadar dusuk beklemiyordum..
Halsizligimin buyuk sebebide o dur kesin
prima cicilerinizi çok beğendim kızlar güle güle kullanın
ben de sitesinden doldurmuştum ama tabi arayan soran yok şimdilik
bu arada balık yağı hapına başlayan var mı aranızda?
cuma da benim ikili testim var inşallah iyi çıkar
bir de ben ishal oldum kızlar ya
yaklaşık 1 haftadır sürüyor
millet kabız olur ben ishal oldum
günde 3-4ten fazla tuvalete gitmiyorum, rahatsız da etmiyor beni ama neden geçmiyor anlamadım
var mı başka ishal olan?
canım hamilelikde balık yemeye çalış balık yağı hamile olmadan önce kullanılıyormuş onunda etkisi olabilir bende sordum doktora zararlı olduğu gönleride varmış haftada en az 1 kere balık yesen daha çok omega alıyormuşsun
balık yemeyen süt içmeyen biri olarak ben ne yapabilirim?
kan sonuclarim gelmis doktorum mail atmis
Hersey duzgunmus , d vitamin haric.. Cok dusukmus23 deymis.. normali 50-160 arasi.. 80 olmasi lazim diyor.. Offfh hic bu kadar dusuk beklemiyordum..
Halsizligimin buyuk sebebide o dur kesin
Merhaba kızlar..
benim bebeğim 9 haftalık...2. bebeğimi bekliyorum...
doğru yerdemiyim acaba?
doğumum temmuz grünüyor ama 41 haftada kolay kolay bebek gelmez :)) o yüzden buradayım
ayran iç peynir ye ama balığı bende sevmiyorum malesef bebiş için yemeye çalışacazgünde 1 avuc ceviz yeşil yapraklı sebzeler fındık fıstık bunlardada var omega ve çok önemli vitaminler.
Merhaba kızlar..
doğru yerdemiyim acaba?
doğumum temmuz grünüyor ama 41 haftada kolay kolay bebek gelmez :)) o yüzden buradayım
Merhaba kızlar..
doğru yerdemiyim acaba?
herkeze iyi akşamlar arkadaşlar pelishh ya beni eklememişsin canım ??unuttun sanırım
herkeze iyi akşamlar arkadaşlar pelishh ya beni eklememişsin canım ??unuttun sanırım
bir buçuk aydır ayranda içmiyorum sebze de yemiyorum peynir desen sadece bi çatal.fındık fıstık zaten yemiyorum :) sen şimdi bana küfür edebilirsin :)
yazsana kuşum bilgilerini[/QU
ilk bebek boy 1.68 kilo 63 istanbul sat:29 ağustos doğum 4 haziran..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?