2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar fikir verecek yok mu??

evet benim bi ablamın kızı o kadar pişik olur ki popişi her açtığında pişik.bide kızlar daha çok pişik olurmuş.huggies organik pamuklu çıkarmış o kalın değil pamuksu ince bişi ama yenidoğanı varmı bilmiyorum.topic çoğunluğu primadan yana sanırım

kan sonuclarim gelmis doktorum mail atmis
Hersey duzgunmus , d vitamin haric.. Cok dusukmus 23 deymis.. normali 50-160 arasi.. 80 olmasi lazim diyor.. Offfh hic bu kadar dusuk beklemiyordum..
Halsizligimin buyuk sebebide o dur kesin

kan sonuclarim gelmis doktorum mail atmis
Hersey duzgunmus , d vitamin haric.. Cok dusukmus 23 deymis.. normali 50-160 arasi.. 80 olmasi lazim diyor.. Offfh hic bu kadar dusuk beklemiyordum..
Halsizligimin buyuk sebebide o dur kesin

aman be güzelim derdin o olsun.d vitamini takviyesi ile yükselir.zaten hamileler halsiz olur illa vitamine bağlamak gerekmez.geçer geçer üzülme sen.

canım hamilelikde balık yemeye çalış balık yağı hamile olmadan önce kullanılıyormuş onunda etkisi olabilir bende sordum doktora zararlı olduğu gönleride varmış haftada en az 1 kere balık yesen daha çok omega alıyormuşsun

balık yemeyen süt içmeyen biri olarak ben ne yapabilirim?

balık yemeyen süt içmeyen biri olarak ben ne yapabilirim?

ayran iç peynir ye ama balığı bende sevmiyorum malesef bebiş için yemeye çalışacazgünde 1 avuc ceviz yeşil yapraklı sebzeler fındık fıstık bunlardada var omega ve çok önemli vitaminler.

Son düzenleme:
Merhaba kızlar..
benim bebeğim 9 haftalık...2. bebeğimi bekliyorum...
doğru yerdemiyim acaba?
doğumum temmuz grünüyor ama 41 haftada kolay kolay bebek gelmez :)) o yüzden buradayım

Merhaba kızlar..
doğru yerdemiyim acaba?
doğumum temmuz grünüyor ama 41 haftada kolay kolay bebek gelmez :)) o yüzden buradayım

canım üzülme olmuş artık ikisini bir büyütürsün bizimde temmuza kayma ihtimali var ama bizde burdayız arkadaşlara alıştık

ayran iç peynir ye ama balığı bende sevmiyorum malesef bebiş için yemeye çalışacazgünde 1 avuc ceviz yeşil yapraklı sebzeler fındık fıstık bunlardada var omega ve çok önemli vitaminler.

bir buçuk aydır ayranda içmiyorum sebze de yemiyorum peynir desen sadece bi çatal.fındık fıstık zaten yemiyorum :) sen şimdi bana küfür edebilirsin :)

Merhaba kızlar..
doğru yerdemiyim acaba?

cnm nerde olmak istediğine bağlıı burdada kalabilirsin tabiki hoşgeldinnn

Merhaba kızlar..
doğru yerdemiyim acaba?

doğru yerdesin cnm.aramıza hoşgeldin bebepin hayırlı olsun.sende ikisini bir büyütürsün artık üzülme bence.Allah vermiş yapcak bişi yok

bir buçuk aydır ayranda içmiyorum sebze de yemiyorum peynir desen sadece bi çatal.fındık fıstık zaten yemiyorum :) sen şimdi bana küfür edebilirsin :)

canım en azından tuzlu ayran iç mide bulantında geçer bu arada sorması ayıp olmazsa sen ne yiyorsun:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…