canım en azından tuzlu ayran iç mide bulantında geçer bu arada sorması ayıp olmazsa sen ne yiyorsun:44:
selam arkadaslar kacgundur giremiyorum umarim hepiniz ve bebekleriniz iyidir
ben yarin onkolojide tedaviye basliyorum.hepinizin dualarini bekliyorum.
selam arkadaslar kacgundur giremiyorum umarim hepiniz ve bebekleriniz iyidir
inşallah gördüğün tedavi sonucu turpppp gibi olursun.onkolojide ne tedavisi göreceksin? söylemek istersen tabii
ayyy kızlarrr bnm bu halimm nolckk yhaa yemekler hayal olduu bnm için artıkk sadece meyvede ibaret yemek(( gecsin artık bu bulantııııı kusmalarrr yhaaaaaaaaa
ayyy kızlarrr bnm bu halimm nolckk yhaa yemekler hayal olduu bnm için artıkk sadece meyvede ibaret yemek(( gecsin artık bu bulantııııı kusmalarrr yhaaaaaaaaa
Allah yardımcın olsun canım dualarımız seninle rabbim şifa versin inşallah.....selam arkadaslar kacgundur giremiyorum umarim hepiniz ve bebekleriniz iyidir
aç geziyorum ben aşırı bulantım vardı yeni yeni ayaklandım.sabah kahvaltıda sadece az peynir ve zeytin onun dışında yayla çorbası o kadar başka da bişi yok.ben çocukkende her hasta olduğumda kusardım midem hassas ondan hamileliğimde normalden ağır geçiyor beni gören doktorda hemşire de şaşırıyor
onkolojide ne tedavisi olur bilgin yokmuydu...Rahim ağzı kanseri teşhisi koulmuştu arkadaşa
Allah yardımcın olsun canım dualarımız seninle rabbim şifa versin inşallah.....
canım bende aç kalmayı denedim midem daha kötü gibi oldu ama az az 4 öğün filan yiyorum mide bulantım azaldı ama sabah çıkartmaları devam ediyorlar.
bende rahim kanseri cikti caniminşallah gördüğün tedavi sonucu turpppp gibi olursun.onkolojide ne tedavisi göreceksin? söylemek istersen tabii
iyiyiz cnm sen nasılsın asıl merak ettm senii.Hadi bakalım allahım şifalarını esirgemesinn.Görüştünmü doktorla ne diyo ne tedavi yapıcaklar
sadece kanser tedavisi olmuyor o yüzden sordum o kadar bilgimiz var herhalde
cnm hafif bi çorba flndamı içemiyosunn.Kıyamam valla yakın otursak ben beslerim seni civciv gibi
bende rahim kanseri cikti canim
insallah yarin nasil bir tedavi izlenecek belli olacak ama 20 aralikta aminosentez yapilacagi kesinlesti.gunlerdir gelemedim
birde kendimden bahsedip sizleri uzmek istemiyorum
cinsiyeti ögrenen arkadaslar nasil ögrenmisler erken degilmi
ayy canımm inşş geçsinn kurbanı oluyum geçsinn yhaaa vallahi ne bulursam yicem ne yesem çıkıo bi tek meyve oda bu saatlerde bulantı azalınca yiyebiliorum onun dışında yemeği zorla yiyim diorum faydası olmuo çıkıo geriimeyve yiyebiliyosun ya o da iyi bişi.senin halini bilirim ben.ben de hala istediklerimi yiyemiyorum.geçer en fazla 4 aylık olunca biter diyolar.inşallah geçecek
cnm hafif bi çorba flndamı içemiyosunn.Kıyamam valla yakın otursak ben beslerim seni civciv gibi
insallah yarin nasil bir tedavi izlenecek belli olacak ama 20 aralikta aminosentez yapilacagi kesinlesti.gunlerdir gelemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?