ayy canımm inşş geçsinn kurbanı oluyum geçsinn yhaaa vallahi ne bulursam yicem ne yesem çıkıo bi tek meyve oda bu saatlerde bulantı azalınca yiyebiliorum onun dışında yemeği zorla yiyim diorum faydası olmuo çıkıo gerii
ahh ahhh çok fenaaa bişi valla yhaa bende senii anlıorum canımm geçsede bi ohh desekk(((
yok canımm yhaa özellikle suu portakal suyu çorba gibi sıvı şeyler hiçç durmuoo hemen geri çıkıoo( kocamda yok bu saat oldu yanlızım valla olsan da bakmasan yanımda olman bile yeterdi kızzz yerim senii :)))
Allah yardımcın olsun canım dualarımız seninle rabbim şifa versin inşallah.....
canım bende aç kalmayı denedim midem daha kötü gibi oldu ama az az 4 öğün filan yiyorum mide bulantım azaldı ama sabah çıkartmaları devam ediyorlar.
Onkoloji ne demek tümörlerle uğraşan bilim dalı..
Onkoloji ne demek tümörlerle uğraşan bilim dalı..
canım avatardaki senin bebişmi bizimkide tam yatmış bende başımın altında yüksek yastık koyamıyorum bana çekecek heralde sıpa
teşekkür ederim pelishh
ayy canımm inşş geçsinn kurbanı oluyum geçsinn yhaaa vallahi ne bulursam yicem ne yesem çıkıo bi tek meyve oda bu saatlerde bulantı azalınca yiyebiliorum onun dışında yemeği zorla yiyim diorum faydası olmuo çıkıo gerii
ahh ahhh çok fenaaa bişi valla yhaa bende senii anlıorum canımm geçsede bi ohh desekk(((
yok canımm yhaa özellikle suu portakal suyu çorba gibi sıvı şeyler hiçç durmuoo hemen geri çıkıoo( kocamda yok bu saat oldu yanlızım valla olsan da bakmasan yanımda olman bile yeterdi kızzz yerim senii :)))
"özelden msj atamıyorum 100 msj olmamış benide ekleyin
3. tüp bebek, sat:20 eylül, 26 haziran, 50 kiloyum, diyarbakır, yaş 26"
Allah acil şifalar versin cnm.Türkiyede sıklıkla rastlanan bi hastalık seninki de geçer geçicekte.buraya girme şansın olduğunda bize bilgi ver yine de merak ederim.
sizede gecmis olsun allah yuzune bakmis bebegini bagislamiscanım üzülme benim görümcemdende aldılar 2 hafta dinledi kendi yormadı bebiş sağ salim doğdu çok şükür
bende seniiivalla cnm göbüşleri tokuşturup dedikodu yapardık
veren allah diyorum yasamam gerekiyormus dua edip tedaviye basladim gerisini rabbim bilir.tesekkürler iyi dileklerin icin.gelemedim zamanlarda aklim hep sizde zaten.aklimi burda birakmayin kendinize iyi bakin
sizede gecmis olsun allah yuzune bakmis bebegini bagislamis
canım benım ıkılı testım persembe gunu yapıldıanladim canim insallah iyi olursun ikili test olacakmi bugun bakarsin cinsiyette belli olur:)
pazartesi ugursuzlugu baya bi kırılmış bugungünaydın kızlarr kazasız belasız bi pazartesi olsun kıralım şu pzt uğursuzluğunu artıkkkkk
normalde bende cok severdım ama yiyemiyorum sımdıay siz balık yıyebılıyor musunuz ne güzel.ben haftada 2 kez balık yıyen kadın hamılelıkle beraber adına bıle tahamullum kalmadı( ılkınde de 3 hafta ağzıma koymamıştım ama sonra doğuma kadar haftada 2 gun yemıştım.inşallah atlatıcam.3 gun sonra 12.haftam da bıtıyo Allahın ıznıyle.
rubet yok denizkızı dnaz yok ama neyse artık paylaşım çatladım.....
minnağımın piposuuuuuuuuuuuuuuuuuuu vardıııııııııııııııııııı
dualarımız senle moralini hiç bozma canımselam arkadaslar kacgundur giremiyorum umarim hepiniz ve bebekleriniz iyidir
ben yarin onkolojide tedaviye basliyorum.hepinizin dualarini bekliyorum.
canımsınn kızzzzyapardıkk vallaa :)))
canım benım ıkılı testım persembe gunu yapıldı
ama sonuc haftaya persembe falan alcam
cinsiyette falan hiç gözüm yok arrtık
saglık olsun baska hiç bişey istemiyorum
bide doktor istiyorum o kadar
pazartesi ugursuzlugu baya bi kırılmış bugun
normalde bende cok severdım ama yiyemiyorum sımdı
1 aydır yemedım hiç
kuzummm hayırlı olsun hadi bakalım cok sevındım maşallah maşallah
dualarımız senle moralini hiç bozma canım
çorba falan cok fenaa ya
hiç iyi gelmiyor
katı seyler yemekten katılastık :)
ben 9 haftadayım yaklaşık 3 kilo aldım normal mii?:18:
evet bacım kırdık sonundaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?