iyi geceler kızlarr
uykum yok ama topicte sakinleşti
yatayım bari artık
kuzular ben artık yatar
hepinize iyi gecellerr tatlı rüyalar.. rüyalarınızda bebişlerinizi görünn
:44::44::44::44:merhaba nasılsınız ,
ya ben "sigara bırakan anne adayının ruh hali " ni arattım ama bulamadım sizde var mı böyle bir yazı ?
merak ettim hem sigara bırakmanın pisikolojisi hem hamilelik etkisi ne gibi ruh hali oluşturuyor, böyle yazı aradım
çubuk kraker bastırıyor.. bana bi abla dedi ki yatak odanın başucu masana dahi koy ağzına at dur...Selam kızlar ben geldimm
2 kilo vermişim 51 olmuşum
bebişin durumundan şüphe ederken
doktor 12.ci haftaya anneden yararlanmayacağını söyledi
derin bir oh çekerek bulantılarımın geçmesini bekliyorum
Bu arada sizler bulantınız için bişiler yapıyormusunuz
bastırması için ?
bu konuda yardımcı olursanız çok mutlu oluruz :)
günaydın arkadaşlar
GÜNAYYYDIN
günaydın canım
gunaydinlar kizlar nasilsiniz?ben bdn daha iyi hissediyorum.demistim ya tsh degerlerim biraz yuksek cikti dye.gittim doktora hemen korkmayin cocuga suan bisey olmaz dedi.ve boyundan ultrasonla baktirdi.cok kucucuk bi nodul varmis daha yeni olusmaya baslamis bu hamileligin etkisiyle gelismis olabilir dedi.l-troxin dye bi ilac verdi.ve her ay kontrol eetirmelisin degerlerini dedi bde cocugun olunca mutlaka onunda tsh degerlerin olcturmelisin dedi.bebegimi de gordum iyiydi cok sukur.ama bu tonus denen sey ne bilmiyorum bn burda duydum onu o varmis yne bnde bebegi biraz sikiyor dedi.ama turkiyede okuyan doktorum tonus ne ya onemli degil o demisti.nebilim artik soz verdm kendime hicbiseyi takip uzulmucem.1 aydan evvel de doktora filan gitmicem artik zirt pirt:))sanirim annemden uzaktayim dye stres yapiorum bn kendim bile farketmeden(ama bebisim icin yapmicam artk:))
günaydıın günaydıın günaydıın.nasılsınız teyzeler :) biz çok heyecanlıyız yine.bugün ikili testimiz var bize dua edin nolur.şunuda bi atlatalım hayırlısıyla,epey bi rahat edicem valla.
nilfar'cım canını sıkma hiç,tsh ilaçla hemen normale dönüyo,geçen hefat bende yaptırdım tüm testleri,boğaza da bakıldı ultrasonla,dün sonuçları götürdüm dr'a endişe edicek bişi yok,herşey normal görünüyo ilçaç vermiyorum bir ay sonra bir daha kan testi yaptır dedi.sende korkma,strese sokma yavrunu.bak görüceksin 1 ay sonra herşey düzene girmiş olucak.
günaydıın günaydıın günaydıın.nasılsınız teyzeler :) biz çok heyecanlıyız yine.bugün ikili testimiz var bize dua edin nolur.şunuda bi atlatalım hayırlısıyla,epey bi rahat edicem valla.
nilfar'cım canını sıkma hiç,tsh ilaçla hemen normale dönüyo,geçen hefat bende yaptırdım tüm testleri,boğaza da bakıldı ultrasonla,dün sonuçları götürdüm dr'a endişe edicek bişi yok,herşey normal görünüyo ilçaç vermiyorum bir ay sonra bir daha kan testi yaptır dedi.sende korkma,strese sokma yavrunu.bak görüceksin 1 ay sonra herşey düzene girmiş olucak.
gunaydın kızlar.hızla kılo alıyorum yaaaılkınde 21 kg almıştım sanıorım bunda da sonum benzer bışey olacak.54,5 ıle hamıle kaldım.12 haftam bıtmek uzere sabah 56,2 çıktım.1.700 gr almışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?