2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

çok tatlım çok ılk 12 hafta hıç almamak en guzelı de olmuyo işte.öyle çok da yemıyorum ama <benım bunye yapıyo galıba.

sonra kı haftalarda öyle bi alıyosun kı ıkster ye ıster yeme höpur höpur.ben 75 le doğuma gırdım.kızım 3 800 doğdu.ertesı gun eve bı geldım 72 kg yum.nasıl dedım yaaa bebek 4 kg doğdu nerdeyse.nwerde bunun suyu plesentası vs....öyle doğumdan bı geldım 10 kg gıtmış falan dıyenlere şaşırıyorum valla herkeste olmuyo yanı bılın.ayrıca emzırmek de kılo verdırıyo evet ama eğer sutun yağlıysa.mesela benımkı tam lıght suttu.yanı kılo aldırmıyodu o yuzden 20 gunlukken mamaya başladık ama 1 yaşına kadar da emdı çok şükür.o sut yağlıysa vucut kıloyu atıyo yağlar sute gecıyo vucut enerjı harcıyo.allah hepimizin sutunu bol etsın ınşallah.hep dua adıyorum 2. de mamaya gerek kalmasın dıye.şaka maka maddı boyutu da vardı.bı kutu mama 17 tl ve 3 gunde bıtıyodu:18::18:

neyse sağ salim doğsunlar da herşey gecıp gıdıyo.

selam kızlar
biz dün kontroldeydik
miniklerin kalpleri atmaya devam ediyor
küçüğümüz sat ile uyumlu büyüğümüz 2 gün önde gidiyor
corasprin verdi doktorumuz kan sulandırma amaçlı kan akışı iyi olsun diye
onun dışında folik asite devam

11+3 te yani 2 hafta sonra pazartesi ikili test için çağırdı
çok çok heyecanlıyım..2 hafta nasıl geçecek kara kara düşünmekteyim.

kontrol sonrası da alışverişe gittik bir delilik yapıp sütlü kahve-sarı baskılı hastane çıkışı takımı aldık
1 takım aldık, cinsiyetlerimiz belli olduğunda inşallah diğer takımı pembe yada mavi alıcaz..Allahım nasip etsin o günleri de :)
henüz fotoğraflamadım ama inşallah eklerim ne aldık topiğine...
ama öyle minik ki çıtçıtlı bodysi falan el kadar yaaa..ben nasıl giydiricem:26:

ne güzel heyecanlar yaşatıyor şu minikler,,darısı tüm anne adaylarının ve anne olmak isteyenlerin başına

Kızlar ya hıc azerbaycanda bı turk hanım arkadasım yokmu bnm?yanı burda olan benı goren varsa haber versın:)))bıseyler sormak ıstyordum...

ne güzel heyecanlar yaşatıyor şu minikler,,darısı tüm anne adaylarının ve anne olmak isteyenlerin başına

hem de nasıl..
ağız mendilinde tavşan kafası var
şapkasında kulaklar için çıkıntılar var ama minicik yaa
gözüm korkmadı değil..o minicik zıbından kafa nasıl girecek akşam zıbın elimde oturdum onu düşündüm
acep içerde 12 ay falan dursalar da 7şer kilo 3 aylık olarak doğsalar olmaz mı ki

onu çıkarması var sonra

biz seni merak ettik dün hiç girmeyince...

çok sevindim miniklerine...dikkat et kendine sen çalışyormuydun cnm?

slm kızlar nasılsınz foruma fazla giremiyorum.ben şuan 10 haftalık 4 günlk oldum durum gayet ii çok şükr bidahaki randevum 21 aralk.ben ikili testi yaptrmıycm

biz seni merak ettik dün hiç girmeyince...

çok sevindim miniklerine...dikkat et kendine sen çalışyormuydun cnm?

oy sağol miraycıkım çok şükür iyiyiz :)
evet çalışıyorum
dün anneme endoskopi benim kontrol derken tüm gün izinliydim..
bu arada pazar günü çok rahattlı midem dün de evden çıkana kadar iyiydim sanırım yollar ahvediyo beni
bugün yine ofiste öğğhh böğğhh hallerindeyim

cinsiyetiniz belli olmuş maşallahh
Allah oğluna sağıklı güzel bir ömür versin

kizlar benm hic bulantim olmazdi ilk 3 ay hic anlamadim ama bgnlerde nolduysa midem bulanio ogurup duruyorum.acaba usuttummu oksurugumde var biraz.ama icimdde surekli bi yanma bulanti yapiyr.bde caliiyrum koca ofiste topu topu 3 bayaniz.rubete demistim bnmde 2 haftada bir pazar tatildi ama sef sagolsun her pazar tatil yapti bayanlaraaa.olleyyyy:)))

kişiden kişiye değişiyor bulantı o yüzden aklına kötü bişey gelmesin..
ben 8. haftada bulantım geçti diye doktoru aramıştım ama 2 gün sonra tam gaz devam etti bulantı
2 haftadır kötü, sadece pazar günleri iyi oluyorum o da evden çıkmazsam

yol, soğuk falan çok etkiliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…