evet topic olarak kırmışsınız
ben kıramadım
pişman oldum bugun gittiğimeeeee
ayyyy hatırlamay ıstemıyorum
ben 9 haftadayım yaklaşık 3 kilo aldım normal mii?:18:
:
rica ederim cnm sen k.bakma geç oldu
ayy nolduuuu anlat çabuk bi durum varsa çarşıyı toplim bennoldu kuşum
canım senin bebişin cinsiyeti bellimi?
nolsun kuzum yaaaa
gittiğim doktora sinir oldum
ilk ben buna gitmiştim kist var dedi ilaç verdi falan halbuki hamıleymısım bunu bilemedi
bende buna gitmeyi bırakmıstım ama kuzeni bizim tanıdık illa ben onla konusayım ararım bi git tanıt kendini falan dedi
neyse gittim önce güzel güzel davrandı sonra dedım kafama takılan sey var oda kist var dediniz ama hamıleydım bu normalmı dedim
bu sefer sinirlendi zaten .... teyzede benı aradı ve sorguya cektı falan dedı bu normal olabılır boyle bısey dedı
istersen gittiğin doktorda devam et dedi kovmaktan beter ettiiiii
neyse bu umrumda olmazdı o kadarda bastan boyle davransaydı
bılıyon ben daha perseme gunu ıkılı test yaptırdım ve haftaya sonucu almayada gıttıgımde gene bakıcak
ve kadına dedımkı daha yenı gırdım cıktım istemiyorum su anda daha 3 4 gün oldu dedim
zararı olmaz dedı benı zorla ultrasona soktu kalp sesını dınledı bıde baya bii dahada gıcık oldum :2:
bunlara göre hersey zararsızz..madem öyle bi yurt dısında ne diye ha bire sokmuyorlar ultrasonaa
yada nıe 15 gunde degılde 1 ayda cagırıyorlar sorun yoksa demi ama
3. doktor bu 3 de kadın ve anladımki kadınlar böylee
hepsi suratsız hepsi bi havadaa 3 ununde hastası cok ve sallamıyorlar anlıcagın
simdi sen söyle hala doktorumun olmadıgınamı yanayım
4 günde iki kere ultrasona girdiğime ve haftaya gene girecegememi
cok uzun yazdım canım kusura bakma ama içim kötü
nolsun kuzum yaaaa
gittiğim doktora sinir oldum
ilk ben buna gitmiştim kist var dedi ilaç verdi falan halbuki hamıleymısım bunu bilemedi
bende buna gitmeyi bırakmıstım ama kuzeni bizim tanıdık illa ben onla konusayım ararım bi git tanıt kendini falan dedi
neyse gittim önce güzel güzel davrandı sonra dedım kafama takılan sey var oda kist var dediniz ama hamıleydım bu normalmı dedim
bu sefer sinirlendi zaten .... teyzede benı aradı ve sorguya cektı falan dedı bu normal olabılır boyle bısey dedı
istersen gittiğin doktorda devam et dedi kovmaktan beter ettiiiii
neyse bu umrumda olmazdı o kadarda bastan boyle davransaydı
bılıyon ben daha perseme gunu ıkılı test yaptırdım ve haftaya sonucu almayada gıttıgımde gene bakıcak
ve kadına dedımkı daha yenı gırdım cıktım istemiyorum su anda daha 3 4 gün oldu dedim
zararı olmaz dedı benı zorla ultrasona soktu kalp sesını dınledı bıde baya bii dahada gıcık oldum :2:
bunlara göre hersey zararsızz..madem öyle bi yurt dısında ne diye ha bire sokmuyorlar ultrasonaa
yada nıe 15 gunde degılde 1 ayda cagırıyorlar sorun yoksa demi ama
3. doktor bu 3 de kadın ve anladımki kadınlar böylee
hepsi suratsız hepsi bi havadaa 3 ununde hastası cok ve sallamıyorlar anlıcagın
simdi sen söyle hala doktorumun olmadıgınamı yanayım
4 günde iki kere ultrasona girdiğime ve haftaya gene girecegememi
cok uzun yazdım canım kusura bakma ama içim kötü
çok korkuttun beni yaaa.. ben kıramadım deyince dondum kaldım.. sormaya korktum noldu diye.. defalarca sayfa yeniledim..
evt önemli bi mevzuu ama bu olsun sorun.. daha sıkı bi araştırma yapıp düzgün bi dr bulursun cnm..
ay özür dilerim canım korkuttum demek dusunemedım bi an abartmısta olabılırım
canım sıkkın olunca yazıvermişim öylee
inşallah hem araştırıyorum hemde hergun diyorum Allah ım yol göster doktor konsuunda diyee
dün gece yatmadan öncede dedim yattım
ve bu olduu demekki bu hayırlsıı degıl dedım ne diyim
Sana bişi diyimmi kadın kadın doğum doktorlarını hiç beğenmiyorum ben ya..Mevzuya gelelim kısacesı yuh diyorum bu ne saygısızlıktır böyle çok sinirlendim..Ya girmek istemiyosun ultrasona resmen zorla sokmuş bide kalp atışını dinletmiş..ben olaydım varya çoktan atlamıştım orda ona sen iyi dayanmışsın vallahi.Ya evet benim doktorda ayda bir çapırıyo hatta ilerki zamanda 2 ayda 2 e çıkarıcakmış ne demek zararı yok bebek ısınıyo yaa...Yok canım ne uzunu rahatlamış oldun..Beyinsiz yaaa
yapma bi daa ööle
hem sen nereye gidiyosun dr a?? özel hastane mi yoksa özel dr mu?? yada devlet mi??
el birliğiyle araştıralım sana güzel bi dr bulalım
kızlarr benim çeşme açıldı iyice:2::2::2:
bol limonlu ıhlamır diktim kafaya.. toplarım insallah hemencecik..
varmı baska tavsiyesi olan..
bi kelime bile etmedim öyle deyince cektım geldim
neden böyleler anlamıyorum yaa
biraz güleryüz be bilgi hepsi bu cokmu zor
ilgileceği 5 dk
yaa normalde sakin bi insanım ve sakinliğimi korudum ama
yaptıgı gerçekten saygısızlıktı madem öyle bastan belli etseydı tavrını ben hiç girmezdim
kadın arayıp kızınca baya bi bozulmus bu belli
kalp sesini öbürü acsa bile kısa hemen kapatıyordu
bu bi kagıt verdi grafik gibi yani dinletti baya baya
düşün daha 4 gün önce dinlendi bakıldı zateen en büyük korkum bu
içim fena oldu ya zararı olsaa o bunun bedelini ödermi umrunda bile olmaz
cok adaletsizler cokkk
keske girmeseydim hiç...
ve haftaya öbüründe gircem ne diyebilrmki kadına sonucta test sonuclarını alıcam
gerçekten boşa dememişler doktorlar için ne onlara muhtac etsin Allah nede onlarsız bıraksın diye
canım bende 1 2 haftadır böyle bi korku var bişey olcak bebişime diye sanırım o yuzden daha bi hassasım
özel hastane gittiğim yer ikiside öyle yanii
mersindeyim ben o yüzden de fazla bi bilgi bulamıyorum
burda topic falan var 2 3 tane mersinde doktorla iligili ama yazan kimse yok
Canım ben çoktan uçuşa geçmiştim orda yeminle iyi sabırlıymışsın rezil ettiydim onu orda ya..Aman neyse düşünme boşver bebişlerimiz iyi allahtan..oFFF iki güler yüz yapsalar..benimki espirik bile yapıyo hatta ince giyindim diye fırçaladı falan çok güldüken kısa zamanda bul artık doktorunuu
sabırlıyımdır ama keske sabırlı olmasaydım cıkmadan iki laf etseydım dıee içime oturdu sonradan
aynen öylee yaa bi kere gül ölürmüsün yani
bak ne güzel iştee öyle birini istiyorum bende
güvenmek istiyorum
bebişim iyiydi cok sukur inşallah bundan sonrada iyi olur
artık bende bulmak istiyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmm
ve rahat etmek istiyorum
kıyamammm ya bende 3 haftadır anca işte burnum kesildi ama hapşırıklar bitmedi daha iç canım ıhlamur çok iyi geliyo bende portkl koydum biraz peteğin üstüne ısınsın diye sende ye
haklısın cnm hassas olmakta.. hem kendimizi hem de en kıymetlimizi emanet ediyoruz onlara..
şimdi iki dr a gittin ikisinden de memnun diilsin di mi?? peki başka alternatif yok mu??
yani hem hastane hem dr alternatifi???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?