ya benim doktorumda öyle suratsız görünürkii ama 2 sene önce beni güldürmek için kürtajımda şarkı söyledi hiç unutmuyorum..Valla inşallah benimki gibi bi doktor bulursun canım artık
2 portakalla 1 limon karısımı içiciim birazdan..
buarada benimde aklım hep bebişte 10 gün oldu görmeyeli daha önümüzde 22 gün var.. özledimm
çok çok geçmiş olsun canım. Rabbim şifalar versin. Ya Şafii isminin çok okunmasının faydalı olduğunu söylerler, nacizane tavsiye edebileceğim ilk aklıma gelen bu...selam arkadaslar kacgundur giremiyorum umarim hepiniz ve bebekleriniz iyidir
ben yarin onkolojide tedaviye basliyorum.hepinizin dualarini bekliyorum.
kızlaaarrr yaaa... ben sayfaları ikişer ikişer atlamaktan yoruldum. siz yazmaktan yorulmamışsınız, helal olsun wallaaa
dnaz cım canım msj için çok tşler yeni birşeyler öğrenmiş oldum, hafta sonu buyur gel malatyaya birlikte yiyelim :)))
çok çok geçmiş olsun canım. Rabbim şifalar versin. Ya Şafii isminin çok okunmasının faydalı olduğunu söylerler, nacizane tavsiye edebileceğim ilk aklıma gelen bu...
bu arada tüm dr dan gelenler çok şükür güzel haberlerle geldiler, ilk cinsiyetleri öğrendik, ben benimksinin kız olacağını düşünüyorum artık. bütün gün nükhet duru gibi kapı gıcırtısına oynuyorum, oğlansa vayyy halime benimbenim gb olan var mı acep yaaaa??
küçük bir rica daha, pelishhcim saymak zor oluyo da kaç haziran annesi olduk acaba biz???
aynen canım yaa en kıymetlimizzzzzz ben ona hiç kıyabilirimiyim
onun kötü olabilecei bişeyi istermiyim herseyı onun için istiyorum
en saglıklısı nasılsa öyle olsun hersey istiyorum
doktor cok ama bi ona bi onaa kafam iyice allak bullak olcak
son bı doktor daha var ona gitcem o erkek eger o hosuma giderse tamamdır artık
gitmezse ama bugünki degılde bi önceki gittiğimde devam etmek zorunda kalıcam
suratsız falan ama napiiiiim mecbur
inşşallah o bahsedılen iyidirdee..artık cok yoruldum
haftayaa oncekıne gitmek zorundayım ıkılı testın sonucunu almak için o zamana kadar beklemeliyim artık
kızlaaarrr yaaa... ben sayfaları ikişer ikişer atlamaktan yoruldum. siz yazmaktan yorulmamışsınız, helal olsun wallaaa
dnaz cım canım msj için çok tşler yeni birşeyler öğrenmiş oldum, hafta sonu buyur gel malatyaya birlikte yiyelim :)))
tamam canım test sonucunu al, inşallah her şey yolunda çok güzel çıksın..
sonra diğerine git ama yaşadığın her şeyi anlat.. ne istediğini ne beklediğini söyle.. hatta ne istemediğini de..
eğer daha önce yaşadıklarıma benzer şeyleri siz de yaşatıcaksanız gelmemin hiçbi anlamı yok falan de..
hamişliğini işkenceye dönüştürmelerine izin verme canım..
benim dr umu seçerken netten profillerini okudum hangi hastanelerde çalışmışlar, nerde okumuşlar falan iyice araştırdım..
fotolarını da gördüm, güleryüzlü şirince bi dr buldum ve ona gittim.. çok memnunum dr umdan..
walla bi an surat yapsın, terslesin anında çarparım kapıyı bağıra bağıra da çıkarım ordan her yere de şikayet ederim.. nette de yazarım.. biraz cadıyım galibaama olsun ne hakları var canım bize kötü davranmaya.. niye paramla rezil olayım di mi ama..
özel yenişehir hast. de Haldun CANOVA diye bi dr varmış.. onu duydun mu???
inşallllllah herşey yolunda gider
ve inşallah gerçekten bi zararı olma böyle sık ultrasona girmenin falan en cok bunu istiyorum sımdı
inan cok beklentim yok bilgili olsun vee bi sıcaklık hissetirsin yaa ufacık bi gülümseme yada tek bir cümle yapabılır bunu
birde güven versin işte buuuu
şanslıymışsın canım bi kerede bulmuşsun
zaten bende yapıcagımı yapıcam soran oldumu anlatıcam böyle böylee diye butun tanıdıklarımaa herkes bilsin
bu kadar kolaymı hamile insanları böyle üzmek saatlerdir huzur bulmadım ben dokunsalar aglıcam
ne hakkı varki buna ben böyle üzüldüm onun umrunda bile değil simdi
haldun canova son zamanlarda 1 2 kere duydum canım ama bilmiyorum pek bilgim yok onun dısında
ama hastane konsunda imece ve orta dogu teknik hastanesini düşünüyordum
imeceyi tamamen eledim zaten bugün
ve bastan beri illa imece olsun dedım ama kısmet değilmiş
iyi akşamlar kızlar napıyosunuz bakım kaynanamdaydım yenı geldım sağolsun yıne yedık yemegımızı neyımızı ıyı oldu arada sınır oluyom kendısıne ama yemeklerımızı yapıyor sağolsun bu aralar canım hıc yemek yapmak ıstemıyor hamıle oldugumdan berı neredeyse elımın ayarı kactı yahu yada kendı yaptıgımımı begenmıyorum nedır anlamadım bu ısı
Doktor konusunda herkesi aynı kefeye koymak istemem ancak bende bayan doktor olsun istiyordum ve 2 tane bayan doktor ile görüştüm hele bir tanesini anlatamam en son gidişimde ayakta baştan savarcasına gözlerini böyle şekilden şekile sokarcasına zorla cevaplar vermesini unutamıyorum şimdi ki doktorum erkek ve gösterdiği ilgiden nezaketten güvenden inanılmaz memnunum
ben o ismi netten buldum cnm.. güleryüzlü birine benziyor... istersen sen de bak..
Mersin Kadn Doum , Jinekolog Dr. Haldun CANOVA Kadn Hastalklar ve Doum Uzman MERSN
hangisine gidersen git inşallah bu gittiğin istediğin gibi çıkar canım.. dualarım seninle
Doktor konusunda herkesi aynı kefeye koymak istemem ancak bende bayan doktor olsun istiyordum ve 2 tane bayan doktor ile görüştüm hele bir tanesini anlatamam en son gidişimde ayakta baştan savarcasına gözlerini böyle şekilden şekile sokarcasına zorla cevaplar vermesini unutamıyorum şimdi ki doktorum erkek ve gösterdiği ilgiden nezaketten güvenden inanılmaz memnunum
tamam canım araştırcam bunuda bi
dediğin gibi artık kım olursa olsun hayırlsıı olsun ne diyim
cok saol başınıda agrıttım baya ama kusura bakma
bende aynı kefeye koymak ıstemıyorum amaa
gerçekten bunu bende yasadım
ve bundan sonra erkek olmasını istiyorum
bi bayan bayana böyle davranıyorsaa ne diyim been
inşallah bende bulurum hayırlısıyla
aşkolsun canım benim.. biz birbirimizin başını ağrıtmıyoruz.. biz birbirimizi anlıyor ve destek oluyoruz..
bizi bizden başka kim anlar en iyi
inşallah da bulucaksın dr unu.. sadece gönlünü ferah tut ve dua etmeye devam et...
bence de kuzu herkes bir değil, ben erkek dr tercih etmek istemedim. bayan dr um ve inanılmaz rahat bi insan onun muayenesine gideceğim gün inanılmaz mutlu oluyorum bebişi görmeden bile :)) hele bu hafta beni kayırdı iki kişiyi birden içeri aldılar, önce seni alayım sende ense ölçümü yapacaktık değil mi diyerek ki kapısının önü inanılmaz kalabalıktıDoktor konusunda herkesi aynı kefeye koymak istemem ancak bende bayan doktor olsun istiyordum ve 2 tane bayan doktor ile görüştüm hele bir tanesini anlatamam en son gidişimde ayakta baştan savarcasına gözlerini böyle şekilden şekile sokarcasına zorla cevaplar vermesini unutamıyorum şimdi ki doktorum erkek ve gösterdiği ilgiden nezaketten güvenden inanılmaz memnunum
aşkolsun canım benim.. biz birbirimizin başını ağrıtmıyoruz.. biz birbirimizi anlıyor ve destek oluyoruz..
bizi bizden başka kim anlar en iyi
inşallah da bulucaksın dr unu.. sadece gönlünü ferah tut ve dua etmeye devam et...
saol canım cok sagol konustukca iyi geldi biraz dha rahatım su anda
haklısın en iyi bizler anlarız birbirimizi
inşallaaah gönlümü ferah tutup hayırlısını istiyorum
inşallah Allah ım bi yol gösterir bi ışık bekliyorum bi kapı :)))))
bu arada dedıgın gibi haldun canova baya güleryüzlü görünuyor
sıcak geldi birden
evt cnm fotolarını görmek kısmen de olsa fikir veriyor
nasılsa vaktin de var biraz.. bu arada düşün rabbim seni doğruya yönlendiricek inşallah.. :114::114:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?