hoşgeldin zuzum.. oh walla analı zuzu olmuşsun.. keşke hep yakınlarımızda yanımızda olsalar di mi... akşam eve gidince nazlanırsın anacığına masaj yapar başına...
bu arada herkese günaydın kızlar.. biz bugün bebişimle tembellik yaptık biraz yeni kalktık :))
selam kızlar okuyorum yazdıklarınızı ama yazamıyorum cevap yattığım yerden çok mutlu oluyorum güzel haberlerinizi aldıkça. benim bu kahverengi lekelenmeler gecmedi gitti tam gecti diyorum gene geliyo neredeyse 1 aydır yatıyorumdoktorlar bebk iyi diyolar lekeler önemli değil gecer zamanla diyorlar ama 13 haftalık olduk yokk gecmedi hamilelliğimi yaşıyamıyorum ee sebebinide bilmiyo doktorlar. hiç bu şekilde olupta gecen varmı ne zaman gecer sizce
kızlar ben ıyıce tuhaflastım
bu sabah 7 gıbı çişe uyandım uyku sersemı yaptım cısımı tam yataga yattım bebek sekerı ordugum yunlerın posetı nın yırtıldıgı aklıma geldı sonra dedımkı uyanınca gecen gun eczaneden bez torba vermışlerdı yunlerı oraya koyarım dıye dusundum sonra durdum duramadım yunlerı aldım bez torbayı aradım 2 saat nereye koydugumu unuttugumdan neyse torbayı zor bela buldum yunlerı koydum ıcıne rahatladım tam yatıcam yıne cısım geldı gıttım cısımı yaptım tam yataga gırdım bu seferde aklıma montumun cebındekı para geldı dedım uyanınca onu cuzdanıma koyayımda dısarı cıkınca kalmıyım ortalıkta yıne ıcım rahat etmedı kalktım parayı cuzdanıma koydum cuzdanıda masanın ustune tam yattım bu sefer cuzdanımı cantama koymadıgım aklıma geldı kalktım tekrar cuzdanımı cantama koydum tam yattım ama gozumden uyku akıyor bunları yaparken yarım saat ya uyudum ya uyumadım ruyamda bebısımı gordum cok sancım varmıs doktora gıdıyorum acıle doktor muayene edıyor hersey yolunda saglıklı masallah dıyor ultrason da goruyorum tam cınsıyetını soruyorum doktor pıpısını gosterıyor erkek dıye sevınıyom tam doktora tesekkur edıcekken kapının calmasıyla uyanıyorum kufur ede ede kapıyı acıyorum kapıcının hanımı hem saat 8,30 da gelmıs kapıya hemde bana dıyorkı uyuyormusun dedım bu saatte ne yapabılırım neyse bırseyler ıstedı verdım gıttım tam yattım cısım geldı kalktım cısımı yaptım gıttım bı daha yattım uyumusum 11 e kadar nasıl bı uyuma askı ve gorev askıysa bu sabah kendıme sasıyorum hala
kızlar çok saolun sağlıklı olsun yeterki ben kız isterdim ama hep içimden bi ses erkek diyordu rüyalarımdada erkekti hayırlısı olsun:))fotolarınıda akliyorum:)Eki Görüntüle 297744 Eki Görüntüle 297748 Eki Görüntüle 297749
evet canım,yaşadım iki sene
benim ilk dr um öznur hanım ama çok yoğundu,ben gebelik tedavisi için gittiğimden adet günlerime bi türlü denk gelmedi randevular ve ismet bey e gitmeye başladım,gene doğuş ta ama onu hiç beğenmedim.
tuğrul bey vardı bi ara özel toros taydı,onu çok övmüşlerdi bana şimdi nerde bilmiyorum ama araştırabilirsin.
bide gülay özdemir vardı,çok iyi bi dr du,en son yenişehirdeymiş diye duydum yanlış hatırlamıyosam.
netten bakarsan bulursun heralde.
deme öyle deme öyle fatmagül üzülüyo
canım bilmiyorum olmadı erkek fatma olur yada kız hüseyintöbe töbe töbee
boşver kız işesin
her gün işesin o da bizim topiğin uğuru olsun
hem bööle bişeye sonuna kadar hakkı var ne de olsa ilk pipi haberi ondan geldi
benim karnımda tüyler çıktı memede koyulaştı bu oğlan olduğuna uyuyor...
Eğer arkadan bakıldığında gebe olduğunuz anlaşılmıyorsa bebeğiniz erkektir.
Gebelikte iştahınız açıldıysa oğlunuz, yiyemiyorsanız (erken gebelikte) kızınız olacak.
Gebelikte elleriniz kuruduysa bebeğiniz erkek, yumuşaklığını ve narinliğini koruduysa kızdır.
Bebeğin kalp atışları hızlıysa erkek, düşükse kızdır
bana uyanlar bunlardı...
miray canım birde derlerki aynı zamanlarda hamile kalanların aynı cinsiyette bebeği olur bizim sat tarihleri aynı ama cinsiyetler farklı... ne palavracıymış şu eskilerde...
oğluşuna öle deme kızz sölerim büyünce seni...
meme ucu koyulasması dısında hersey banada uyuyor ama memelerımın ucları koyulasmadı yaa benım oglummu olucak kızımmı olucak catlıycam meraktan valla
amma erkek meraklısı çıktı bu teyzoşlar benim kızıma sevinen yok. zaten kime söylesem " eli ayağı düzgün olsun da hayırlısı olsun diyorlar"... ne demekse bu ... bir üzülme demedikleri kalıyor. bende var acaba gariplik kız dedi erkek yanım boş kaldı erkek dese kız yanım boş kalacak . ne farkeder ki... hay bu sosyal bilinçaltı ne hale getirmiş herkesi...
karnın çok bellimi?yani çok çıktımı benim az çıktı...
amma erkek meraklısı çıktı bu teyzoşlar benim kızıma sevinen yok. zaten kime söylesem " eli ayağı düzgün olsun da hayırlısı olsun diyorlar"... ne demekse bu ... bir üzülme demedikleri kalıyor. bende var acaba gariplik kız dedi erkek yanım boş kaldı erkek dese kız yanım boş kalacak . ne farkeder ki... hay bu sosyal bilinçaltı ne hale getirmiş herkesi...
seninki kızmı ki belli oldumu?
ayy sevindim yine şimdi...maviler alcam oğluma....pipisini yedimin dicem büyüsün pohahaa babası ne der sence bana...
nmerhaba nasılsınız ,
ya ben "sigara bırakan anne adayının ruh hali " ni arattım ama bulamadım sizde var mı böyle bir yazı ?
merak ettim hem sigara bırakmanın pisikolojisi hem hamilelik etkisi ne gibi ruh hali oluşturuyor, böyle yazı aradım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?