2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bir an önce akşam olsa eve gitsem...dayanamıyorum ben bu işe yaaa

tatlım benim bir arkadaşım 4.ayında hala lekenme var ve dr tüm hamileliğin boyunca yatacaksın demiş

canım yaaa okurken ben yoruldummm

kızlar diom sizzeee bu yıl erkek yılı topikte erkek sayısı daahaa çok olacak..... beni görende hep oğlun olacak diyooo

benim karnımda tüyler çıktı memede koyulaştı bu oğlan olduğuna uyuyor...
Eğer arkadan bakıldığında gebe olduğunuz anlaşılmıyorsa bebeğiniz erkektir.
Gebelikte iştahınız açıldıysa oğlunuz, yiyemiyorsanız (erken gebelikte) kızınız olacak.
Gebelikte elleriniz kuruduysa bebeğiniz erkek, yumuşaklığını ve narinliğini koruduysa kızdır.
Bebeğin kalp atışları hızlıysa erkek, düşükse kızdır

bana uyanlar bunlardı...

öznur hanım evet o dönemde cok yogunmus
su anda öyle bi yogunlugu yok
ama cok ciddi ve pek bilgi vermiyor ilgilenmiyor hiç gülmüyor
rahat hissetmiyorum pek o yuzden
bahsettıklerınden tugrul beyı duydum bide
onun dısındakileri bilmiyorum
bi bakim netten oburlerınede

boşver kız işesin
her gün işesin o da bizim topiğin uğuru olsun
hem bööle bişeye sonuna kadar hakkı var ne de olsa ilk pipi haberi ondan geldi

ayy sevindim yine şimdi...maviler alcam oğluma....pipisini yedimin dicem büyüsün pohahaa babası ne der sence bana...

meme ucu koyulasması dısında hersey banada uyuyor ama memelerımın ucları koyulasmadı yaa benım oglummu olucak kızımmı olucak catlıycam meraktan valla

amma erkek meraklısı çıktı bu teyzoşlar benim kızıma sevinen yok. zaten kime söylesem " eli ayağı düzgün olsun da hayırlısı olsun diyorlar"... ne demekse bu ... bir üzülme demedikleri kalıyor. bende var acaba gariplik kız dedi erkek yanım boş kaldı erkek dese kız yanım boş kalacak . ne farkeder ki... hay bu sosyal bilinçaltı ne hale getirmiş herkesi...

kuuuzzuu hiiç dert etme kız olsun çamurdan olsun derler ben kız kız diyorum işte ama hayırlısı saklanıyo şimdilik poposunu gösteriyo bize aall sana cinsiyet der gibi

ay cnım hiç alakası yok benceeeee
ben sahsen kız ıstıyorum ama hayırlısı olsun diyorum yani
artık saglıklı olsunda hiç farketmez
ki çogu kişide burd akız istiyorum ama erkek gibi sanki gib şeyler yazdı
ki bende onlardanım
annem eşim falanda hep kız istiyor

olurmu arkadasım oyle sey kız evlat her zaman annenın gozbebegıdır dert ortagıdır erkek evlat ta gozbebegıdır ama hı bır zaman dert ortagı olamaz anne kız askı baska dır her zaman

ben gormedım kızım oluyor dedıgını yoksa onunda kukusını yerız pempıslere sararız bız onu

ayy sevindim yine şimdi...maviler alcam oğluma....pipisini yedimin dicem büyüsün pohahaa babası ne der sence bana...

walla onu yeme o küçük, burda büyüğü var diyebilir

canım senin kızına sevinmez miyiz hiç.. çok sevindik elbette cicili bicili daha da sevicez..
ama kuzum haberi verdin kesin değil dedin sevincimiz kaldı kursakta..
kesinleşsin ilk kukulu da o olucak
bak bana dr oğlumuz olacak galiba dedi miray dan önce aldım ben haberi ama
tutuyorum kendmi işte kesin değil sonuçta

n

canım sorun bu galiba ama soruya cevap gelmemesinin sebebi biraz zor yerden sorulmuş
ya genelde gebelik başlangıcında sigara içen gebelerde zaten sigarandan tiksinme görünmüş böyle bişi okumuştum ama senin sorunla ilgili birşey okumadım....

nimessay canım cok sevindimm
düşünsene onu nası süsleyip püsleyecegini

bu arada kızlar meme uçlarım koyulasmadı ama böle çatlar gibi olmus kabulanmıs gibi
cok degil gerci ama anlayamadım :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…