hayırlı olduktan sonra evet kız evlat başka. benim eşimde çok ii evlattır ama ben demesem yoğunluktan aramayı bile unutur annesini babasını. ziyarete giderken ben düşünürüm hediyelerini falan. düşünüyorumda cadı bir gelin olsam büyüttüğünyle kalacaktı kadıncağız. eee öyle fırsatlarda çok geçiyor insanın eline kaynanalar bu konuda gelinlere de az koz vermiyor. ama işte allah sabır versin bizlerede onlara da...
Valla Allahim once saglik versin ama bnmde kizim olcak olsa allah icimi biliyor havallara ucardim ya.doktor oglana benzetti hep ama hala icimde bi umut var belki kiz olur dye.ama Allahin gucune gitmesin sadeece gonlumden gecen bu erkekte olsa kizda olsa bnmle esimin bi parcasi olucak sonucta:))
biz kayınvalidelerle farklı şehirdeyiz
eşim hastalık falan olduğunda benim izin almam problemli olduğundan bazen yalnız gider
onda da sabah gider akşam döner..kal 1 gün falan derim ama ne gerek var gördüm geliyorum der
ben düşünüyorum da oğlum öyle yaparsa çok çok kızarım
yalandan ölüme yatarım 1 gün daha kalsın diye
biz kayınvalidelerle farklı şehirdeyiz
eşim hastalık falan olduğunda benim izin almam problemli olduğundan bazen yalnız gider
onda da sabah gider akşam döner..kal 1 gün falan derim ama ne gerek var gördüm geliyorum der
bizimkiler böyleymiş demek. tam tersi olup eşini çok bunaltanlarda var canım. herşey kararında güzel...biz kayınvalidelerle farklı şehirdeyiz
ya diyorum ya kız olsa erkek yanı boş kalır erkek olsa kız yanı boş kalır insanın... sonuçta bizim bebeğimiz olacak o sıpa çoook özel olacak orası kesin...
ya diyorum ya kız olsa erkek yanı boş kalır erkek olsa kız yanı boş kalır insanın... sonuçta bizim bebeğimiz olacak o sıpa çoook özel olacak orası kesin...
aa şuna bak hele korkulur senden
geline yazık olacak
söyleeee bende derimki oğlum çıkar pipini görsün teyzenöyle yaparlar ya büyükler ayy ne güüldüüüümm şimdii millet bakıyo noluyo dieee
ben boşuna mı ikizlerim kız olsun diyorum
kaynana olursam yatacak yerim olmaz benim
yaa varyaa bu arada kızım ilk kaprisini yapmış bulunuyorhayırlı uğurlu olsun. bir kaprisle ilgileri çekti üstüne... bu benim yapım değil kesin o yaptırttı bana
yaa varyaa bu arada kızım ilk kaprisini yapmış bulunuyorhayırlı uğurlu olsun. bir kaprisle ilgileri çekti üstüne... bu benim yapım değil kesin o yaptırttı bana
ya benım gobegım vardı zaten sımdı o gobege bebek dıyom ben hala eskı kıyafetlerım oluyor ama aksamları 5 aylık hamıle gıbı oluyom gazdan sabahları normale donuyor
kızlar çok saolun sağlıklı olsun yeterki ben kız isterdim ama hep içimden bi ses erkek diyordu rüyalarımdada erkekti hayırlısı olsun:))fotolarınıda akliyorum:)Eki Görüntüle 297744 Eki Görüntüle 297748
Eki Görüntüle 297749
aman yarabbi bi toplantıya girip çıktım kaç sayfa ilerlemişsiniz
canım çok sağol ben pıhtılaşma için kan sulandırıcı kullandım 13. haftada bıraktık. dinleniyorum ama doktor 12. haftadan sonra gecer dedi 13. haftada gene geldi. senin ne zaman gecmiştı canım . senin adına çok sevindim inşallah bende en kısa zamanda ayaklanırım.
sayfalardır bakıyorum ama yok,yook...
üçtür iki ayrı soru soruyor cevap olmayınca geride kalıyor görünmüyor diye kendi iletimi alıntı yapıyorum gene görünmüyor..hemen altına sıradan muhabbetler diziliyor da bir cevap verilmiyor..
kötü günler geçirdiğimden günlük muhabbetlere katılamıyorum ama cevabını bulamadığım şeyleri paylaşıyorum,
bukadar kişiden bir cevap çıkmıyor
mecbursunuz demiyorum elbette ama empati kurun ki insan garipsiyor
kusuruma bakmayın artıkk
evet hem eşlerimizden hem bizden bişeyler alacak..gıcık bi huyu olursa eşimize aynı sen falan dicez
Allahım hayırla sağlıkla inşallahhhh
ozaman geriye bitek sey kaliyor canm bnm ne tam kiz ne de tam erkek:))nedersin??saka bi yana Allah saglik versin tabiki canm bnm kucagmiza aldigimizda Allahin izniyle hepimiz unutucaz kizmiydi erkekmiydi:)))
canım çoğumuzun ilk bebek ya farketmiyor o yüzden isteklerimiz.. ne çıkarsa bahtımıza diyoruz hep..
ama ikinci olaydı, ilki neyse ikinci farklı olsun isterdik..
rabbim her güzel duyguyu tattırsın hepimize..
ben boşuna mı ikizlerim kız olsun diyorum
kaynana olursam yatacak yerim olmaz benim
cnm senin erkek olabiilir ozman bakalım ama unutmayın benim söylediklerimi yaa sonra ban diyin bilmiştin veya bilemedin bakalım...
cnm kuzucuklarını görmüşsünnn ne güzelll..bende 2 hafta beklicem cnm 2 li test için şu 2 hafta uçarak geçsin istiyorum şu pozisyonda..:))))kişiden kişiye değişiyor bulantı o yüzden aklına kötü bişey gelmesin..
ben 8. haftada bulantım geçti diye doktoru aramıştım ama 2 gün sonra tam gaz devam etti bulantı
2 haftadır kötü, sadece pazar günleri iyi oluyorum o da evden çıkmazsam
yol, soğuk falan çok etkiliyo
günaydın kuzummm...hayırlı olsun canımm
alışverişede başlamışsın iyi yapmışsın :)
inşallah ikili testin sonucuda iyi çıkar
mirayy hayırlı olsun cinsiyet belli olmuş kuzum
günaydın kızlar herkeseeeeee
işteee annee ve kardeşşş valla kim olursa olsun yerlerinee bişey gelmiyoo allah kimseyii anasından kardeşinden ayırmasın cnmm...hep diyorumm sağlıklı olsunda ne olursa olsun die kuzum ama kız olursa içim daha bi huzurlu olucak kızımdan dolayı sanırım...kardeş tabii de işte kız kıza daha bi yakınmı olurlarki diyorummaşallah maşallah minnoşlarımaaa .... güzel haberlerine çok sevindim canım darısı benim başıma
günaydııınn canımmmmm ........
günaydıııınnn kızzlarrrrrr......
hafta sonu İstanbuldaydım ...arkadaşımın düğünü vardı.... düğüne giderken bi arkadaşımın gebe elbisesini aldımmm.. öyle güzel oldu ki .... kendimi gerçekten anne gibi hissettimmmm...en kısa zamanda bende alıcam bi elbise... yarın ikili testimiz var bakalımm inşallah güzel haberler alırız....Bugün gözüm çok ağrıyor başıma da geçti ağrısı gece göz ağrısından hep uyandım.bir an önce akşam olsun evime gideyimmm....Anneciğim geldi bana kalmaya... onun yanımda olduğunu bilmek bile bana huzur veriyor...cumayada nasipse ikizim yıllık izin alıp gelecek bana.... evimi temizleyecek canımmm.... sizler neler yapıyorsunuzzz 3 gündür....
miray sende oğlanı öğrendin paso yandaş çekmeye çalışıyon kuzum kendineeaha yeni okudum rubet hnm seninde oğlun olacak görersinnnn
ohh bi paşa daha geliyoo demekkiii hadi bakalımslm arkadaşlar dr geldim :))) bebeğim zıp zıp zıplıyordu maşşalahh..haftamıza göre gelişimimizde iyi 2'li testimizi yaptırdık ve sıkı durun cinsiyet tahminide yaptııı:)))
%75 erkek dedi :))
2'li test sonucunuda 1 hafta sonra alıcaz...
cnm ben yaşamadım ama dr un eğer sorun yok diosa bence üzme kendinii..yani en önemli 11 haftayı atlatmışsın hem koyuu renk tehlikeli değil die duymuştum bi an önce bitsin dilerim cnmselam kızlar okuyorum yazdıklarınızı ama yazamıyorum cevap yattığım yerden çok mutlu oluyorum güzel haberlerinizi aldıkça. benim bu kahverengi lekelenmeler gecmedi gitti tam gecti diyorum gene geliyo neredeyse 1 aydır yatıyorumdoktorlar bebk iyi diyolar lekeler önemli değil gecer zamanla diyorlar ama 13 haftalık olduk yokk gecmedi hamilelliğimi yaşıyamıyorum ee sebebinide bilmiyo doktorlar. hiç bu şekilde olupta gecen varmı ne zaman gecer sizce
cnm valla kızım var die belkide ama kız evlatt gerçekten başkaaa o kendinii istemesen de sevdirir....şimdii deli gbii merak ediyorum 2. kuzumun cinsiyetinii ama emin ol kızsaa az mutlu olmıcamm baba konusuna gelirsekk evlat tabiiki kızda erkekde sevinir ama erkekler genelde doğunca bab olduklarının farkına varıyoalr...bunu anlatabilmem için babasıyla kızımı görmen lazımm....kızına öyle aşık ki eşimm 2. için ka.ç defa buda kızdır inşallah dedii...doğsun da sen görr 10 erkeğe değişmem der kızınıdert etmiyorum zaten ben annemin ilkiyim arkadaş gibiyiz hep ilki kız olsun garantileyeyim derdim ama erkek olsa da çok çok sevinirdim.sonuçta önemli olan hayırlı evlat olması. birsürü kız var annesine kök söktürten . ama insanların tepkisi kimse benim kadar sevinmedi sanki.
eşim erkekte olsa kız da olsa çok özel olacak çünkü o bizim bebeğimiz diyor. yorum yapmıyor...
hayırlı evlat olsun da kız erkek farketmez ama erkek belli bir yaştan sonra anneye yabancılaşıyor sanki... kaynanalığım mı tuttu ne
valla cnm hiç öyle olmuyoo inan yanii hepimiz sağlıklı olsun diliyoruz önce ama hiç şey demiyosun kızım var bide oğlum olsun falan yada tam tersii....en azından ben diyemiyorummm....canım çoğumuzun ilk bebek ya farketmiyor o yüzden isteklerimiz.. ne çıkarsa bahtımıza diyoruz hep..
ama ikinci olaydı, ilki neyse ikinci farklı olsun isterdik..
rabbim her güzel duyguyu tattırsın hepimize..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?