2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

biz kayınvalidelerle farklı şehirdeyiz
eşim hastalık falan olduğunda benim izin almam problemli olduğundan bazen yalnız gider
onda da sabah gider akşam döner..kal 1 gün falan derim ama ne gerek var gördüm geliyorum der

ben düşünüyorum da oğlum öyle yaparsa çok çok kızarım
yalandan ölüme yatarım 1 gün daha kalsın diye

ya diyorum ya kız olsa erkek yanı boş kalır erkek olsa kız yanı boş kalır insanın... sonuçta bizim bebeğimiz olacak o sıpa çoook özel olacak orası kesin...

seninkilerden biri oğlan olursa belli acayip cadı bi kaynana olucan sen

aa şuna bak hele korkulur senden
geline yazık olacak

bizimkiler böyleymiş demek. tam tersi olup eşini çok bunaltanlarda var canım. herşey kararında güzel...

ya diyorum ya kız olsa erkek yanı boş kalır erkek olsa kız yanı boş kalır insanın... sonuçta bizim bebeğimiz olacak o sıpa çoook özel olacak orası kesin...

evet hem eşlerimizden hem bizden bişeyler alacak..gıcık bi huyu olursa eşimize aynı sen falan dicez
Allahım hayırla sağlıkla inşallahhhh

ozaman geriye bitek sey kaliyor canm bnm ne tam kiz ne de tam erkek:))nedersin??saka bi yana Allah saglik versin tabiki canm bnm kucagmiza aldigimizda Allahin izniyle hepimiz unutucaz kizmiydi erkekmiydi:)))

canım çoğumuzun ilk bebek ya farketmiyor o yüzden isteklerimiz.. ne çıkarsa bahtımıza diyoruz hep..
ama ikinci olaydı, ilki neyse ikinci farklı olsun isterdik..
rabbim her güzel duyguyu tattırsın hepimize..

yaa varyaa bu arada kızım ilk kaprisini yapmış bulunuyor hayırlı uğurlu olsun. bir kaprisle ilgileri çekti üstüne... bu benim yapım değil kesin o yaptırttı bana

söyleeee bende derimki oğlum çıkar pipini görsün teyzen öyle yaparlar ya büyükler ayy ne güüldüüüümm şimdii millet bakıyo noluyo dieee

oğlu anan o pipiyi beklemiyordu anana gösterki unutmasın derim bende ömrü boyunca göstersin pohahahha kaynana olcan sen kaçamazsın...

ben boşuna mı ikizlerim kız olsun diyorum
kaynana olursam yatacak yerim olmaz benim

valla hayırlısı olsunda canım
az kaynana modu var sende
hep ikiz isterdim
bi yandan derdim biri kız biri erkek olursa bi dhaa dusunmeyıs ne gusel falan
ama bı yandanda ikizler ya ıkısıde kız olunca yada ıkısıde erkek olunca dahamı tatlı oluyorlar bılmem

yaa varyaa bu arada kızım ilk kaprisini yapmış bulunuyor hayırlı uğurlu olsun. bir kaprisle ilgileri çekti üstüne... bu benim yapım değil kesin o yaptırttı bana

he valla yaaa korktuk bı an kızımızın kaprısınden napıcamızı sasırdık kız mılletı ıste hep naz hep kaprıs yerız bız onun nazını kaprısını ılk kızımız o bızım

ee olsun o kadar.. bu kadar erkek içinde tek kız o...
sen dur da benimki perş erkek diye kesinleşirse sen listede mirayla ikimiz arasında kalıcan
senin kızı sıkıştırıcak bizim oğlanlar

ee olsun o kadar.. bu kadar erkek içinde tek kız o...
sen dur da benimki perş erkek diye kesinleşirse sen listede mirayla ikimiz arasında kalıcan
senin kızı sıkıştırıcak bizim oğlanlar

ya benım gobegım vardı zaten sımdı o gobege bebek dıyom ben hala eskı kıyafetlerım oluyor ama aksamları 5 aylık hamıle gıbı oluyom gazdan sabahları normale donuyor

cnm senin erkek olabiilir ozman bakalım ama unutmayın benim söylediklerimi yaa sonra ban diyin bilmiştin veya bilemedin bakalım...

Canım maşallah kuzuya baya baya bebek işte yaa Ahh benim kuzum da perşembe gösterse böyle kendini inşalahh Darısı hepimize inşallah:)

aman yarabbi bi toplantıya girip çıktım kaç sayfa ilerlemişsiniz

Ay rubet canım dün ryamda cok kurumsal bir dirkette calışıyorum diyorum ne işim var burda ya Ben hamileyim doğurduktan sonra sonra calışcam diye Allah kolaylık versin canım

Canım kahverengi bendede oldu ama bir kaç güne gecti ama senin özel bir durumun var kan pıhtılaşması. Simdi kan sulandırıcı ilacı bırakmak ne kadar doğru onu arastırmalısın bence haa dorusuysa olabiliyorsa o zaman yatmaya ve dinlenmeye mecbur devam edeceksin canım İstersebn kan pıhtılaşması yaşayanların topici var oradanda bir görüş alsana canım.

Ahh hamile alınganlığı buu:)Canım ben sürekli burdayım buna ragmen arada sorduklarım kaçıyor ne yap biliyomusun face de varya Haziran Anneleri oraya yaz kaçmasını istemiyosan orda hemen cevap alırsın canım kimseninki kaçmıyor. Bu arada Sigarayı bırakmısın galiba valla al benden de o kadar canım bende bıraktım 7 haftamda ama o zmana kadar da baya azaltmıştım günde 4 e düşürmüştüm sonra kalp atımını duyunca o gün bıraktım cok zorlandım hala da zor ama her aklıma sigara geldiğinde yerine beeği koydum ya bişey olsa kenbdini nasıl affedeceksin diye idare ediyorum cok sükür ama Allah cok yardım ediyor inan ben hayatta bırakam diyodum günde 1 paket içiyodum düşün. Valla tabi daha sinirli bir hamişlelik geciriyosun ama bir taraftan sigarayı bebeğin için bırakma fedakarlığını yapabildiğin için de gurur duyuyosun kendinle 1 ay sonra daha iyi oluyosun canım Tek kötü yanı ben 3 ayda 5 kilo aldım abur cuburdan olsun varsın sigaradan cok daha iyi canım

evet hem eşlerimizden hem bizden bişeyler alacak..gıcık bi huyu olursa eşimize aynı sen falan dicez
Allahım hayırla sağlıkla inşallahhhh

ben şimdiden birşey olunca hemen karnıma eğilip aman bebeğim bak babana benzeme diyorum,eşim koşarak geliyor haksız rekabet var diyor, eğiliyor öyle herşeye çok inanma bak çıkınca sen anlayacaksın benim ne iyi olduğumu diyor ,fısır fısır konuşuyor birde be duymayayım diye... eğleniyoruz şimdiden çok şükür

ozaman geriye bitek sey kaliyor canm bnm ne tam kiz ne de tam erkek:))nedersin??saka bi yana Allah saglik versin tabiki canm bnm kucagmiza aldigimizda Allahin izniyle hepimiz unutucaz kizmiydi erkekmiydi:)))

eee tabi küçük bir ayrıntı kalacak o zman cinsiyet kanlı canlı kucağımıza alınca inş...

canım çoğumuzun ilk bebek ya farketmiyor o yüzden isteklerimiz.. ne çıkarsa bahtımıza diyoruz hep..

ilkinde bu lüksümüz var. ne olursa hayırlısı olsun inş

ben boşuna mı ikizlerim kız olsun diyorum
kaynana olursam yatacak yerim olmaz benim

dua niyetine geçmesin. sen ince düşünüyormuşsun senin gelininde sen düşünür... vayyy ne hızlıyız bebeleri bıraktık gelinlere damatlara sardık bravo bize...

cnm kuzucuklarını görmüşsünnn ne güzelll..bende 2 hafta beklicem cnm 2 li test için şu 2 hafta uçarak geçsin istiyorum şu pozisyonda..:))))
günaydın kuzummm...
işteee annee ve kardeşşş valla kim olursa olsun yerlerinee bişey gelmiyoo allah kimseyii anasından kardeşinden ayırmasın cnmm...hep diyorumm sağlıklı olsunda ne olursa olsun die kuzum ama kız olursa içim daha bi huzurlu olucak kızımdan dolayı sanırım...kardeş tabii de işte kız kıza daha bi yakınmı olurlarki diyorum
aha yeni okudum rubet hnm seninde oğlun olacak görersinnnn
miray sende oğlanı öğrendin paso yandaş çekmeye çalışıyon kuzum kendinee
ohh bi paşa daha geliyoo demekkiii hadi bakalım
cnm ben yaşamadım ama dr un eğer sorun yok diosa bence üzme kendinii..yani en önemli 11 haftayı atlatmışsın hem koyuu renk tehlikeli değil die duymuştum bi an önce bitsin dilerim cnm
cnm valla kızım var die belkide ama kız evlatt gerçekten başkaaa o kendinii istemesen de sevdirir....şimdii deli gbii merak ediyorum 2. kuzumun cinsiyetinii ama emin ol kızsaa az mutlu olmıcamm baba konusuna gelirsekk evlat tabiiki kızda erkekde sevinir ama erkekler genelde doğunca bab olduklarının farkına varıyoalr...bunu anlatabilmem için babasıyla kızımı görmen lazımm....kızına öyle aşık ki eşimm 2. için ka.ç defa buda kızdır inşallah dedii...doğsun da sen görr 10 erkeğe değişmem der kızını
valla cnm hiç öyle olmuyoo inan yanii hepimiz sağlıklı olsun diliyoruz önce ama hiç şey demiyosun kızım var bide oğlum olsun falan yada tam tersii....en azından ben diyemiyorummm....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…