dert etmiyorum zaten ben annemin ilkiyim arkadaş gibiyiz hep ilki kız olsun garantileyeyim derdim ama erkek olsa da çok çok sevinirdim.sonuçta önemli olan hayırlı evlat olması. birsürü kız var annesine kök söktürten . ama insanların tepkisi kimse benim kadar sevinmedi sanki.kuuuzzuu hiiç dert etme kız olsun çamurdan olsun derlerben kız kız diyorum işte ama hayırlısı saklanıyo şimdilik poposunu gösteriyo bize aall sana cinsiyet der gibi
eşim erkekte olsa kız da olsa çok özel olacak çünkü o bizim bebeğimiz diyor. yorum yapmıyor...ay cnım hiç alakası yok benceeeee
ben sahsen kız ıstıyorum ama hayırlısı olsun diyorum yani
artık saglıklı olsunda hiç farketmez
ki çogu kişide burd akız istiyorum ama erkek gibi sanki gib şeyler yazdı
ki bende onlardanım
annem eşim falanda hep kız istiyor
olurmu arkadasım oyle sey kız evlat her zaman annenın gozbebegıdır dert ortagıdır erkek evlat ta gozbebegıdır ama hı bır zaman dert ortagı olamaz anne kız askı baska dır her zaman
ben gormedım kızım oluyor dedıgını yoksa onunda kukusını yerız pempıslere sararız bız onu
dert etmiyorum zaten ben annemin ilkiyim arkadaş gibiyiz hep ilki kız olsun garantileyeyim derdim ama erkek olsa da çok çok sevinirdim.sonuçta önemli olan hayırlı evlat olması. birsürü kız var annesine kök söktürten . ama insanların tepkisi kimse benim kadar sevinmedi sanki.
nimessay canım cok sevindimm
düşünsene onu nası süsleyip püsleyecegini
:26:
canım senin kızına sevinmez miyiz hiç.. çok sevindik elbette cicili bicili daha da sevicez..
ama kuzum haberi verdin kesin değil dedin sevincimiz kaldı kursakta..
kesinleşsin ilk kukulu da o olucak
bak bana dr oğlumuz olacak galiba dedi miray dan önce aldım ben haberi ama
tutuyorum kendmi işte kesin değil sonuçta
canıım ben inan bilmiyodum bile :26::26::26:
bende ilk kızım ve kızın yeri farklı her zaman kalbimde
ben kız olduğunu öğrenirseem valla pankart asıp gezerim yemin olsun
böyle diyorum ya erkek olur benim çocuktabiki önce herşeyin hayırlısı
amma erkek meraklısı çıktı bu teyzoşlar benim kızıma sevinen yok. zaten kime söylesem " eli ayağı düzgün olsun da hayırlısı olsun diyorlar"... ne demekse bu ... bir üzülme demedikleri kalıyor. bende var acaba gariplik kız dedi erkek yanım boş kaldı erkek dese kız yanım boş kalacak . ne farkeder ki... hay bu sosyal bilinçaltı ne hale getirmiş herkesi...
merhaba nasılsınız ,
ya ben "sigara bırakan anne adayının ruh hali " ni arattım ama bulamadım sizde var mı böyle bir yazı ?
merak ettim hem sigara bırakmanın pisikolojisi hem hamilelik etkisi ne gibi ruh hali oluşturuyor, böyle yazı aradım
başka birşey düşünemiyorum zaten. kız modelleri aklımı başımdan alıyor...
canım kız dedğinde değişmez bence nereye saklayacak pipi olsa bebiş...
öyle deme allah gönlüne göre versin ben de hep kız diyordum rabbim sevindirdi. sonradan ters köşeye yatmazsak. olsun o zmanda erkeğe seviniriz bozuntuya vermeyiz. bu arada kız mutluluğunu da tatmış oluruz. çok garip bir his zaten hangi cinsiyeti söylese diğer yanın eksik kalıyor. ilklerde böyle oluyordur herhalde...
hayırlı evlat olsun da kız erkek farketmez ama erkek belli bir yaştan sonra anneye yabancılaşıyor sanki... kaynanalığım mı tuttu ne
kesinlikle katılıyorum nimessay
ataerkil sistem öyle empoze edilmiş ki kadın olan bizler bile doktor erkek dedi mi havalara uçuyoruz
yada kız dedi mi hmm diyoruz...(topik için demiyorum genel konuşuyorum)
halbuki anne bebeği eğiten ve kendine benzeten varlık..temiz ve ahlaklı nesiller için temiz ve ahlaklı annelere ihtiyaç var
Allah ne verirse kabulumüz ama ben şahsen ikizlerimden en az birinin kız olmasını mutlaka isterim..
kızlarr yaa benım karımın ıcı acıyor boyle karnımın ust tarafına mıgdemle karnım arasına bıcak saplamıs gıbı bır sancı gırıp cıkıyor neden olabılır cok kotu hısseettım bırden kendımı sımdı
amiin canıım
valla benim erkek pelinin kızı olursa çok gülüceeezz
ama rabbim önce hayırlısını sağlıklısını versiiinn
ya canım ben çevremde ki insanlara çok şaşırdım hep okumuş insanlar eğitimliler sözde,kendilerde farketmiyorlar ama cümleleri hep hayırlısı olsun eli ayağı düzgün olsunda gibi şeyler... acaba yanlış bişey mi dedim müjdelerken diyorum, yoook demedim, kızım olacak dedim...
canım gogus ucların karardımı senınde ellerın kurudumu karnın cok cıktımı yada cıkmadı mı mıgde bulantın oldumu yaa ben hala cınsıyetını ogrenemedım merak edıp duruyorum doktor soylemedı bıze uyuz benım doktorum
canım ani kıramplar çok normal. ben dün gece öyle bir sancıyla uyandım ki anlıkta değil. buysa göbüşüm üşümüş, ısınınca geçti...
n
canım sorun bu galiba ama soruya cevap gelmemesinin sebebi biraz zor yerden sorulmuş
ya genelde gebelik başlangıcında sigara içen gebelerde zaten sigarandan tiksinme görünmüş böyle bişi okumuştum ama senin sorunla ilgili birşey okumadım....
daha çok ters köşeye yatıracak bu kuzular bizi ne taular yıktık şimdiye kadar başımıza gelenlerle... ben hiç şaşırmam. ama gülerim o ayrı
merhaba nasılsınız ,
ya ben "sigara bırakan anne adayının ruh hali " ni arattım ama bulamadım sizde var mı böyle bir yazı ?
merak ettim hem sigara bırakmanın pisikolojisi hem hamilelik etkisi ne gibi ruh hali oluşturuyor, böyle yazı aradım
valla kayınvalidem "kız evlat öz evlat" der
kesinlikle doğru
bizde hep ben derim eşime annenlere gidelim..giderken bişey alalım falan diye
canıım ben inan bilmiyodum bile :26::26::26:
bende ilk kızım ve kızın yeri farklı her zaman kalbimde
ben kız olduğunu öğrenirseem valla pankart asıp gezerim yemin olsun
böyle diyorum ya erkek olur benim çocuktabiki önce herşeyin hayırlısı
benim arkadaşımın ablasına önce kız dediler allaahhıım herşeyini ona göre aldı falan çocuk 7 aylık falan oldu erkek dediler evde nasııl ağlıyo dört koldan aldıklarının mavilerini yada erkeğe uygunlarına değiştirmeye falan gittik drun sülalesi zaten elden geçtizor bi durumdu ama şimdi doğduda kocaman oldu bile kuzucan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?