2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kuuuzzuu hiiç dert etme kız olsun çamurdan olsun derler ben kız kız diyorum işte ama hayırlısı saklanıyo şimdilik poposunu gösteriyo bize aall sana cinsiyet der gibi
dert etmiyorum zaten ben annemin ilkiyim arkadaş gibiyiz hep ilki kız olsun garantileyeyim derdim ama erkek olsa da çok çok sevinirdim.sonuçta önemli olan hayırlı evlat olması. birsürü kız var annesine kök söktürten . ama insanların tepkisi kimse benim kadar sevinmedi sanki.
eşim erkekte olsa kız da olsa çok özel olacak çünkü o bizim bebeğimiz diyor. yorum yapmıyor...

hayırlı evlat olsun da kız erkek farketmez ama erkek belli bir yaştan sonra anneye yabancılaşıyor sanki... kaynanalığım mı tuttu ne

canıım ben inan bilmiyodum bile :26::26::26:
bende ilk kızım ve kızın yeri farklı her zaman kalbimde
ben kız olduğunu öğrenirseem valla pankart asıp gezerim yemin olsun
böyle diyorum ya erkek olur benim çocuk tabiki önce herşeyin hayırlısı

nimessay canım cok sevindimm
düşünsene onu nası süsleyip püsleyecegini
:26:

başka birşey düşünemiyorum zaten. kız modelleri aklımı başımdan alıyor...

canım kız dedğinde değişmez bence nereye saklayacak pipi olsa bebiş...

Son düzenleme:

öyle deme allah gönlüne göre versin ben de hep kız diyordum rabbim sevindirdi. sonradan ters köşeye yatmazsak. olsun o zmanda erkeğe seviniriz bozuntuya vermeyiz. bu arada kız mutluluğunu da tatmış oluruz. çok garip bir his zaten hangi cinsiyeti söylese diğer yanın eksik kalıyor. ilklerde böyle oluyordur herhalde...

kesinlikle katılıyorum nimessay
ataerkil sistem öyle empoze edilmiş ki kadın olan bizler bile doktor erkek dedi mi havalara uçuyoruz
yada kız dedi mi hmm diyoruz...(topik için demiyorum genel konuşuyorum)

halbuki anne bebeği eğiten ve kendine benzeten varlık..temiz ve ahlaklı nesiller için temiz ve ahlaklı annelere ihtiyaç var
Allah ne verirse kabulumüz ama ben şahsen ikizlerimden en az birinin kız olmasını mutlaka isterim..

kızlarr yaa benım karımın ıcı acıyor boyle karnımın ust tarafına mıgdemle karnım arasına bıcak saplamıs gıbı bır sancı gırıp cıkıyor neden olabılır cok kotu hısseettım bırden kendımı sımdı

canım inan bu konuda hiç bilgim yok çünkü hayatımda hiç sigara kullanıcısı olmadım ben

başka birşey düşünemiyorum zaten. kız modelleri aklımı başımdan alıyor...

canım kız dedğinde değişmez bence nereye saklayacak pipi olsa bebiş...

canım hiç böyle düşünmemiştim bak..
hani kız saklar ya erkek de saklayamaz ondan çabuk anlaşılır diye düşünüyodum ben..
anam senin kızın açıp gösterdiyse tabi değişmez.. zaten bu mantıkla dr da hemen kız diyemezdi
demek ki senin kız açmış göstermiş

amiin canıım
valla benim erkek pelinin kızı olursa çok gülüceeezz
ama rabbim önce hayırlısını sağlıklısını versiiinn

hayırlı evlat olsun da kız erkek farketmez ama erkek belli bir yaştan sonra anneye yabancılaşıyor sanki... kaynanalığım mı tuttu ne

valla kayınvalidem "kız evlat öz evlat" der
kesinlikle doğru
bizde hep ben derim eşime annenlere gidelim..giderken bişey alalım falan diye

ya canım ben çevremde ki insanlara çok şaşırdım hep okumuş insanlar eğitimliler sözde,kendilerde farketmiyorlar ama cümleleri hep hayırlısı olsun eli ayağı düzgün olsunda gibi şeyler... acaba yanlış bişey mi dedim müjdelerken diyorum, yoook demedim, kızım olacak dedim...

canım ani kıramplar çok normal. ben dün gece öyle bir sancıyla uyandım ki anlıkta değil. buysa göbüşüm üşümüş, ısınınca geçti...

amiin canıım
valla benim erkek pelinin kızı olursa çok gülüceeezz
ama rabbim önce hayırlısını sağlıklısını versiiinn

daha çok ters köşeye yatıracak bu kuzular bizi ne taular yıktık şimdiye kadar başımıza gelenlerle... ben hiç şaşırmam. ama gülerim o ayrı

bılmıyorum az once oldu ara ara bıcak saplanır gıbı bırsey saplanıp duruyor hareket edıyor herhalde bebısım ıcerde

AAA evet bnde gormustum bu soruyu ama icimden bnde ne zormus demistim:))valla inan bi bilgim olmadigi icin bu konuda cevap vermedm canm bnm

daha çok ters köşeye yatıracak bu kuzular bizi ne taular yıktık şimdiye kadar başımıza gelenlerle... ben hiç şaşırmam. ama gülerim o ayrı

benim arkadaşımın ablasına önce kız dediler allaahhıım herşeyini ona göre aldı falan çocuk 7 aylık falan oldu erkek dediler evde nasııl ağlıyo dört koldan aldıklarının mavilerini yada erkeğe uygunlarına değiştirmeye falan gittik drun sülalesi zaten elden geçtizor bi durumdu ama şimdi doğduda kocaman oldu bile kuzucan

canım öyle bi yazı var mı bilmiyorum.. ama ben sigarayı hamileliğimi anladığım an bıraktım
ve o günden bugüne yaşadıklarımı özetleyim sana;
sürekli uyumak istiyordum hiç uykum olmadığı halde sadece sigarayı aramayım diye..
sabahları kahve keyfim vardı ondan vazgeçtim.. yemek sonraları acayip uyku bastırıyordu uyumamak için evin içinde kısa yürüyüşler yaptım.. ve her canım istediğinde karnımı tutup "hayır asla" dedim kendime..
ve bolca meyve yedim.. yani sigaranın yerini meyve ve suyla değiştirdim..
eşim de bıraktı benimle birlikte.. birbirimize destek olduk.. unuttum gitti..
şimdi hala arada canım çekiyor ama yapamam ki bunu bebeğime..
hep kendime şunu söylüyorum;
hayatımın her döneminde sigara içebilirim ama şimdi ASLA!!!
böyle rahatlıyorum... bir de sigara içenlerden uzak duruyorum...
böyle canım..

valla kayınvalidem "kız evlat öz evlat" der
kesinlikle doğru
bizde hep ben derim eşime annenlere gidelim..giderken bişey alalım falan diye

hayırlı olduktan sonra evet kız evlat başka. benim eşimde çok ii evlattır ama ben demesem yoğunluktan aramayı bile unutur annesini babasını. ziyarete giderken ben düşünürüm hediyelerini falan. düşünüyorumda cadı bir gelin olsam büyüttüğünyle kalacaktı kadıncağız. eee öyle fırsatlarda çok geçiyor insanın eline kaynanalar bu konuda gelinlere de az koz vermiyor. ama işte allah sabır versin bizlerede onlara da...

Valla Allahim once saglik versin ama bnmde kizim olcak olsa allah icimi biliyor havallara ucardim ya.doktor oglana benzetti hep ama hala icimde bi umut var belki kiz olur dye.ama Allahin gucune gitmesin sadeece gonlumden gecen bu erkekte olsa kizda olsa bnmle esimin bi parcasi olucak sonucta:))

eee orası da nasip kısmet artık... allahın dediği olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…