valla cnm hiç öyle olmuyoo inan yanii hepimiz sağlıklı olsun diliyoruz önce ama hiç şey demiyosun kızım var bide oğlum olsun falan yada tam tersii....en azından ben diyemiyorummm....
cnm kuzucuklarını görmüşsünnn ne güzelll..bende 2 hafta beklicem cnm 2 li test için şu 2 hafta uçarak geçsin istiyorum şu pozisyonda..:))))
kızına öyle aşık ki eşimm 2. için ka.ç defa buda kızdır inşallah dedii...doğsun da sen görr 10 erkeğe değişmem der kızını
herkese selamlar...
nasılsınız annoşlar..kızlar yeme düzeniniz nasıl benim çok kötü çalıştığım için. ben çayı kesemiyorum.günde 3-4 bardak içiyorum. birde az önce canım nescafe istedi yaptırdım içiyorum içerkende vicdan azabı çekiyorum..ne kadar zararlı şu meretler...???:18:
slm kızlar.ya Miray sen herkeze oğlan diyon benimki bi kız olsun sorcam ben sana :) bu arada cinsiyetleri belli olanlar var ya da tahmin edilenler listeyi yenilesekte onları da görsek.ayrıca kızlar sağlık ocağına gebelik kaydı yaptırdınız mı ben yaptırmadım da
herkese selamlar...
nasılsınız annoşlar..kızlar yeme düzeniniz nasıl benim çok kötü çalıştığım için. ben çayı kesemiyorum.günde 3-4 bardak içiyorum. birde az önce canım nescafe istedi yaptırdım içiyorum içerkende vicdan azabı çekiyorum..ne kadar zararlı şu meretler...???:18:
he valla yaaa korktuk bı an kızımızın kaprısınden napıcamızı sasırdıkkız mılletı ıste hep naz hep kaprıs yerız bız onun nazını kaprısını ılk kızımız o bızım
ee olsun o kadar.. bu kadar erkek içinde tek kız o...
sen dur da benimki perş erkek diye kesinleşirse sen listede mirayla ikimiz arasında kalıcan
senin kızı sıkıştırıcak bizim oğlanlar
cnm kuzucuklarını görmüşsünnn ne güzelll..bende 2 hafta beklicem cnm 2 li test için şu 2 hafta uçarak geçsin istiyorum şu pozisyonda..:))))
cnm valla kızım var die belkide ama kız evlatt gerçekten başkaaa o kendinii istemesen de sevdirir....şimdii deli gbii merak ediyorum 2. kuzumun cinsiyetinii ama emin ol kızsaa az mutlu olmıcamm baba konusuna gelirsekk evlat tabiiki kızda erkekde sevinir ama erkekler genelde doğunca bab olduklarının farkına varıyoalr...bunu anlatabilmem için babasıyla kızımı görmen lazımm....kızına öyle aşık ki eşimm 2. için ka.ç defa buda kızdır inşallah dedii...doğsun da sen görr 10 erkeğe değişmem der kızını
işteee annee ve kardeşşş valla kim olursa olsun yerlerinee bişey gelmiyoo allah kimseyii anasından kardeşinden ayırmasın cnmm...hep diyorumm sağlıklı olsunda ne olursa olsun die kuzum ama kız olursa içim daha bi huzurlu olucak kızımdan dolayı sanırım...kardeş tabii de işte kız kıza daha bi yakınmı olurlarki diyorum
öyle cnmm işteee evlat hepsii güzell ....ama oğlanı olan arkadaşlarıma da soruyorumm şimdii 2 .lere hamiş olanalr falan hiç aaa kızımız olsun illaki diyemiyolar...yanii 1. 2. farkettirmiyoo anne için...evet cnm o enim face deee...ben bilemediğimden davetleri ekliyorum gönderirsen seni de ekliyim tatlım...canım sen tecrübelisin daha iyi bilirsin tabii.. ben havadan konuşuyorum şimdi
ama benim içimden isteğim hep 2 çocuğum olsun biri kız biri erkek olsun.. o yüzden bööle söylüyorum..
canım bi de şey sorucaktım resmi baba-kız olan face profili senin mi?? hani pembe elbiseli falan??
ivet gördüm çok şükür 2buçukluklarımı
ben de düşünüyorum kara kara nasıl geçecek günler diye amanın bulanıyodu - amanın kusuyorum derken günler günleri kovalar
senin kızına ben de aşığım..Allah nazarlardan saklasın hayırlı güzel yazılar yazsın
dikkatli bakaymış iyiymişslm kızlar bizde 2 li testi yaptırdık geldik çok şükür değerler normal ama kan sonucunu 1 hafta sonra alacağız inş
cinsiyet sordum ama çok erken dedi söylemedi hatta bakmadı bile orasına dikkatli baksaydı belki görürdü ama çok şükür tabi
ya kizlar bn sifayi kapiyorum ya.halsizlik, goz yasarmasi kuru oksuruk bogaz giciklanmasi bas agrisi napayim deyin bnaaa.
ennee yatışaa baakkmaşallah benimkiNİN HEP AYAKLARI KAPALI İŞTE ONDAN BELLİ DEĞİL SIPA YA
slm kızlar bizde 2 li testi yaptırdık geldik çok şükür değerler normal ama kan sonucunu 1 hafta sonra alacağız inş
cinsiyet sordum ama çok erken dedi söylemedi hatta bakmadı bile orasına dikkatli baksaydı belki görürdü ama çok şükür tabi
sanada güzel kızlarr versinn olmadı biriniii kız versiinn dilerim kuzum...:)))
öyle cnmm işteee evlat hepsii güzell ....ama oğlanı olan arkadaşlarıma da soruyorumm şimdii 2 .lere hamiş olanalr falan hiç aaa kızımız olsun illaki diyemiyolar...yanii 1. 2. farkettirmiyoo anne için...evet cnm o enim face deee...ben bilemediğimden davetleri ekliyorum gönderirsen seni de ekliyim tatlım...
naz işte ne yapacaksınız bizde tek kız olma avantajını kullanalım bari...
evet yaa neyse gelecek tehlikelere karşıda korurlar artık ne yapalım...
ya ben babaya çok düşkünüm diyorum zaten eşimde çok nazlıdır böyle havalara girer yandık kızın da gelirse daha bir kasıntı olursun sen ağzımıda açamam artık sana diye. ben anneme yaptım çünkü çekmezsem olmaz. ay anne hayır babam haklı derdm hiç düşünmedenetme bulma dünyası. ikinci planda kalacağım sanırsam...
kızlar bebişlerinize ism düşünddünüz mü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?