Cnm benim icindeki sIKINti yarin dr kontrolu olacagindandir belki. Bende dun uzaylimi gorene kadar oyleydim :) insaAllah sende yarin guzel haberlerler verirsin bize. simdi resmini ekliyorum teyzesi uzaylimin :)))))))))
Hos geldin...
Canim onun rekorunu ne sen nede ben kira biliriz.... O dunyada tek esi benzeri yok!
Kizlar bebisinin cinsiyetine ogrenen anneleri tebrike diyorum
ALLAH nazarlardan saklasin
Ben eger hersey yolunda giderse 18 ocak 2012 'de ogrenecegimmoda gosterirse tabiiiii
3 bölüm sonra askere yollıycaklar az kaldıı bak hamile kaldı öteki hafta cinsiyet hemen doğum ohhhhhhhhhhh one beeee bizde bi cinsiyeti bekleyelim hala
hımm şartlanmışlık olunca farklı oluyor canım. biz çok uzun süre bekledik bu kuzuları onun için kız olsa bir yanımız eksik kalacak erkek olsa diğer yanımız... ama kucağımıza alınca bunlar teferruat olduğunu anlayacağız inş... 5 yılı düşünüyorum, ağladığım geceleri, bu günleri hayal bile edemezdim. sağlığı sıhhati tam olsun hayırlı evlat olsunlar inş...yerim ben onların hepsini nam nam nam
onu öyle kucağında bebeğiyle görüne anlından furasım geliyo
benim dra gitmem için 3 hafta daha var ama haftaya gidicem annemin druna bu hafta gidicektim ama kendim için dr gidince ona vaktim kalmadı haftaya kesin gidicem aaayyyy düşündükçe heycanlanıyooruum şu botlara baksanıızzzaaaa bakın bide etek modeli bulduuuuuummmmm
Eki Görüntüle 298321 Eki Görüntüle 298322 Eki Görüntüle 298323
kızlaaarrr ikili testt diyorum ne kadar sürerr?
kızlaaarrr ikili testt diyorum ne kadar sürerr?
bunlar tam yemelik yaaa doğsunlar alalım hepsinden... oğlu olanlarda bize paket yaptırıp hediye olark göndersinler bu cicişleri...
aynen öyle canım,sağlıklı sıhhatl, hayırlı evlatlar olsunlar.Al benden de bir 5 sene,sıkıntıyla,umutsuzlukla,başarısız tedavilerle,gözyaşlarıyla,buhranlarla geçen kocamaaaan bir 5 sene.Allah'ın sevgili kuluymuşuz canım valla,daha fazla aratmadı hamdolsun.hayırlısıyla kucağımıza almayıda nasib eder inşallah.
Kizlar bebisinin cinsiyetine ogrenen anneleri tebrike diyorum
ALLAH nazarlardan saklasin
Ben eger hersey yolunda giderse 18 ocak 2012 'de ogrenecegimmoda gosterirse tabiiiii
pelıssh canım ben nazar ettim sana balık bile yaptığını duyunca...
ben bişey yemedim ama azıcık yürüdüm geldim bulanmaya başladım,ne iyiydim oysa ki
Hakikkaten yaa bir cinsiyet ogrenecez diye gunleri hafyalari sayiyoruz. Yok ikili teste ogrenecez yok birdahakinde ogrenecez bekle dur
Bak sen kadina iki bolumda isi bitirdi
cnm anlıyorummm telaşınııı ama dert etme hiçbişeyii moralin sağlam olsun hep iyi düşünn....sezeryan istemende çok normal bende kızıımı sezeryan yaptım çok da memnunum bunu da sezercik yapcamm...yaniii evet normal doğum en güzeli ama bende de yok o cesareet hiç kendinii kasma o yüzden milleti de konuşturma sakın böyle istiyorum de olsun bitsin çünküü tanıdık tanımadık o kadar çok kafadan ses çıkar
onu öyle kucağında bebeğiyle görüne anlından furasım geliyo
benim dra gitmem için 3 hafta daha var ama haftaya gidicem annemin druna bu hafta gidicektim ama kendim için dr gidince ona vaktim kalmadı haftaya kesin gidicem aaayyyy düşündükçe heycanlanıyooruum şu botlara baksanıızzzaaaa bakın bide etek modeli bulduuuuuummmmm
Eki Görüntüle 298321 Eki Görüntüle 298322 Eki Görüntüle 298323
Normal ultrasyon gibi tatlim 5-10 dk suruyor ensesini filan olcuyor sonrada kan veriyorsun olup bitiyor korkacak birsey yok.
Bende simdi bi ultrasound yeri buldum. 15. haftada cinsiyeti soyluyorlar, 20'yi beklemiyelim en iyisi biz
çok sağol arkadaşım ...
gerçekten her kafadan bir ses çıkıyor..yok sağlılısı bu ,daha şimdiden neden sezeryan diyorsun..falan falan sorma..delirmemek elde değil..korkuyorum demem bile yetmiyor yanii kimseye :18:İnşallah hayırlısı ile sezeryanla alırız bebeklerimizi kucağımıza ..
Fur gitsin cnm icinde kalmaz en azindan.
Hepsi bir birinden cok seker... Senle pelishh'in kizi olsun varya siz artik sabahtan aksama kadar giydir giydir cikarirsiniz bebislerinizi
Bu kadar kokos olunur
ne yaptınız ulen banaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?