2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

pelıssh canım ben nazar ettim sana balık bile yaptığını duyunca...

ben bişey yemedim ama azıcık yürüdüm geldim bulanmaya başladım,ne iyiydim oysa ki

Cnm benim icindeki sIKINti yarin dr kontrolu olacagindandir belki. Bende dun uzaylimi gorene kadar oyleydim :) insaAllah sende yarin guzel haberlerler verirsin bize. simdi resmini ekliyorum teyzesi uzaylimin :)))))))))

Hadi bakalimmmmm bekliyorum sabirsizlikla...

Evet cnm olabilir bir kac gundur tadim tuzum yok belki yarinin stresi vardir. Hayirlisi... Bucurumu goreyimde kendimde geleyim

Hos geldin...

Canim onun rekorunu ne sen nede ben kira biliriz.... O dunyada tek esi benzeri yok!

onu öyle kucağında bebeğiyle görüne anlından furasım geliyo

Kizlar bebisinin cinsiyetine ogrenen anneleri tebrike diyorum

ALLAH nazarlardan saklasin

Ben eger hersey yolunda giderse 18 ocak 2012 'de ogrenecegimm oda gosterirse tabiiiii

benim dra gitmem için 3 hafta daha var ama haftaya gidicem annemin druna bu hafta gidicektim ama kendim için dr gidince ona vaktim kalmadı haftaya kesin gidicem aaayyyy düşündükçe heycanlanıyooruum şu botlara baksanıızzzaaaa bakın bide etek modeli bulduuuuuummmmm

3 bölüm sonra askere yollıycaklar az kaldıı bak hamile kaldı öteki hafta cinsiyet hemen doğum ohhhhhhhhhhh one beeee bizde bi cinsiyeti bekleyelim hala

Hakikkaten yaa bir cinsiyet ogrenecez diye gunleri hafyalari sayiyoruz. Yok ikili teste ogrenecez yok birdahakinde ogrenecez bekle dur

Bak sen kadina iki bolumda isi bitirdi

aynen öyle canım,sağlıklı sıhhatl, hayırlı evlatlar olsunlar.Al benden de bir 5 sene,sıkıntıyla,umutsuzlukla,başarısız tedavilerle,gözyaşlarıyla,buhranlarla geçen kocamaaaan bir 5 sene.Allah'ın sevgili kuluymuşuz canım valla,daha fazla aratmadı hamdolsun.hayırlısıyla kucağımıza almayıda nasib eder inşallah.

bunlar tam yemelik yaaa doğsunlar alalım hepsinden... oğlu olanlarda bize paket yaptırıp hediye olark göndersinler bu cicişleri...

amiiinnnn inş sağlıkla kucağımıza alıp hayırlı evlatlar olarak büyütmeyide nasip etsin rabbim.arayan herkese versin bebişlerini daha fazla aratmasın inş :2:

Kizlar bebisinin cinsiyetine ogrenen anneleri tebrike diyorum

ALLAH nazarlardan saklasin

Ben eger hersey yolunda giderse 18 ocak 2012 'de ogrenecegimm oda gosterirse tabiiiii

Bende simdi bi ultrasound yeri buldum. 15. haftada cinsiyeti soyluyorlar, 20'yi beklemiyelim en iyisi biz

pelıssh canım ben nazar ettim sana balık bile yaptığını duyunca...

ben bişey yemedim ama azıcık yürüdüm geldim bulanmaya başladım,ne iyiydim oysa ki

ne yaptınız ulen banaaa

Hakikkaten yaa bir cinsiyet ogrenecez diye gunleri hafyalari sayiyoruz. Yok ikili teste ogrenecez yok birdahakinde ogrenecez bekle dur

Bak sen kadina iki bolumda isi bitirdi

ohoo ne test ne bişi tek ultrason haftaya doğum

çok sağol arkadaşım ...
gerçekten her kafadan bir ses çıkıyor..yok sağlılısı bu ,daha şimdiden neden sezeryan diyorsun..falan falan sorma..delirmemek elde değil..korkuyorum demem bile yetmiyor yanii kimseye :18:İnşallah hayırlısı ile sezeryanla alırız bebeklerimizi kucağımıza ..

Fur gitsin cnm icinde kalmaz en azindan.

Hepsi bir birinden cok seker... Senle pelishh'in kizi olsun varya siz artik sabahtan aksama kadar giydir giydir cikarirsiniz bebislerinizi

Bu kadar kokos olunur

Normal ultrasyon gibi tatlim 5-10 dk suruyor ensesini filan olcuyor sonrada kan veriyorsun olup bitiyor korkacak birsey yok.

tatlım yaa teşekkür ederim. peki bunu normal ultrason cihazıyla mı yapıyor? yani ense ölçümü falan normalde kullandığı cihaz pek sağlıklı sonuç vermezmiş gibi geldi bana da

Bende simdi bi ultrasound yeri buldum. 15. haftada cinsiyeti soyluyorlar, 20'yi beklemiyelim en iyisi biz

Aynen katiliyorum cnm sana

Bende arastirdim azicik hatta 3d yapan bir yer filanda buldum. Ama aralikta 3D'ye gitmem herhalde daha cok net olmaz hersey cunku birazcik daha buyusun bucurum.

Ozele giderim... Tanidigim bir doktor var ona giderim muhtemelen sirf cinsiyetini ogrenmek icin.

aman takma hiç cnaım geçenlerde banada sordular ne düşünüyorsun diyee
sezeryan dedım
tabi bilmiyorlar vajınısms oldugumu
ha bire sayıp döktüler yok normal dogum söyle ıyı boyle ıyı
ben ıstemezmiyimm
ama korkuyorum cok fenaa nasıl olcak diyen yok

Fur gitsin cnm icinde kalmaz en azindan.

Hepsi bir birinden cok seker... Senle pelishh'in kizi olsun varya siz artik sabahtan aksama kadar giydir giydir cikarirsiniz bebislerinizi

Bu kadar kokos olunur

Düşünemiyorum bileeeee Benimkinde leoparlı tulumlar tabiki Ben rubet e de alıam zaten ikiz gibi giydiririz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…