amin canım amin.nazlanmasın kuzucuk,annesini merakta bırakmadan gösterir inşallahMaşallah annesi ona, Maşallahh...
Bizimkiler örnek alsın diye hemen anlattım karnımdaki miniğe..Allah hayırlısı ile sağlıkla kucağımızada almayı nasip etsin canım...çok tebrik ediyorum ikinizide
teşekkür ederiz,darısı tüm cinsiyet bekleyenlere.maşallahhh cnm kuzucuğuna....
Nasılsınız annelerrr
ne güzel cinsiyetlerde yavas yavas öğrenilmeye başlamışşbizde bugün ikili testteydik bebişimiz 13+0 olmuş bir hafta ilerdeymiş
Iyiyim canim bende. Ben ozelden mesaj yazamiyorum hala, mesaj hakkim yokmus, yoksa sana yazip halini hatirini soracaktim. Dun 10 haftalik olduk biz, kontrolumuz vardi, dr bi sonraki ultrasound 20.haftada demisti ama dunde yapti bi tane, bi sonraki ne zaman, cinsiyeti ne zaman ogreniriz dedim, 20. haftadan once hersey yolunda ise bi daha ultrasound yok dedi. Neyse, Allah saglik versinde bebegime, bekleriz artik bizde. Dun ultrasound'da 10+6 gorunuyordu, 6 gun daha ilerden gidiyor bizimki. Bide bize resim verdi ayhhh dunden beri baktikca guluyoruz annemle, benim yavrum uzayliya benziyo :)
maşallaaah canım
cabuk geçer inşallah canım
kızlarrr face grubunun linkini bana yollarmısınızzzz
kızzlaaar meraabbaa ben geldiiimm
yaa bende şu al yazmalımdaki kız gibi yatıp kalkıp doğurmak istiyoruum yaaa
Canım geçmiş olsun biraz dinlenmeye bak kendine gelir inşallah
nasılsın Esracımmmm bende bazen bakabiliyorum topiğee...
ben cvp veriyorumm kuşumm asla dayanamazsınn o kadar 15 i gibi gidicen sen dr a ki bence o zmn git çıkar yanii cinsiyetii 20 gün var nerdeysee...17. haftana yakın olcan cnm.....hem o kadar bekleme ben merak ederimm zatenn:82:
ay inşallah canım bu haftadan onra çıkarsa çok kötü yani.Ya zaten yiyesim yoktu sabah istemiyerek yiyince bide ağır geldi snırım.Ama demir hapına yeni başladığımdan dolayı zaten bulantı yapıo buda üstüne geldii
merhaba solstice..
hoşbulduk arkadaşım ...Rabbim bütün bebişlerimizi korusun ,onları bize bağışlasın..Ölüyordum meraktan ne zaman belli olur cinsiyeti diye..
çok çok teşekkür ederim..Benim ilk gebeliğim o yüzden çok merak ediyordum..Allah kısmet ederse biz sezaryan düşünüyoruz..normal doğumdan inanılmaz korkuyorum da..Doktorum en geç 19 haziran diyince benim doğum günüm 18 haziran o tarih olsun dedik..ama tabii kısmet, hayırlısı..inşallah..içimi inanılmaz rahatlattın..bende acaba doktor yanlışmı söyledi diye kuruyordum :)
Çok teşekkür ederim arkadaşım ..
bi hafta cinsiyeti öprendi öteki hafta doğurdu hayranım dizilerdeki hamileliklere
Hos geldin...
Canim onun rekorunu ne sen nede ben kira biliriz.... O dunyada tek esi benzeri yok!
o zamanbebişine,bizimkide öyle bir hafta önde gidiyo hamdolsun,şimdiki çocuklar çok hızlı gelişiyo azizim [/COLOR]
Iyimm cnm sen nasilsin? evdeki bucur ve gobisteki bucur nasillar?????
Aynen senin gibi arada bir bakiyorum bende topige ne bileyim icimde bir SIKINTI var canim hic birsey yapmak istemiyor. Uyuzluktur gidiyir hayirlisi bakalim...
ya canım zaten cinsiyette bi haftada belli oldu ya biizz hala bekliyoruzhızları mikemmel çocuk 2 hafta sonrada 5 yşına gelir
ya benim etrafımdaki herkes ama herkes erkek seninki diyolardı,kimisi rüyasında görmüş kiminin içine doğmuş vs vs,hiç kız diyen olmadı,eşiminde oğlum olursa takıcam dediği bi isim vardı hep o isimle seslendi bize.ben ot gibiydim içime hiç bişi doğmuyo,tek derdim sağlıklı olsun.ama kız olursa üzülmem ne süslerim ne süslerim ben onu :) hadi iyi yürümeler canım,biz bugün çok gezdik o yüzden yatıştayız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?