2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Maşallah annesi ona, Maşallahh...
Bizimkiler örnek alsın diye hemen anlattım karnımdaki miniğe..Allah hayırlısı ile sağlıkla kucağımızada almayı nasip etsin canım...çok tebrik ediyorum ikinizide
amin canım amin.nazlanmasın kuzucuk,annesini merakta bırakmadan gösterir inşallah

maşallahhh cnm kuzucuğuna....
teşekkür ederiz,darısı tüm cinsiyet bekleyenlere.

Nasılsınız annelerrr
ne güzel cinsiyetlerde yavas yavas öğrenilmeye başlamışş bizde bugün ikili testteydik bebişimiz 13+0 olmuş bir hafta ilerdeymiş

o zaman bebişine,bizimkide öyle bir hafta önde gidiyo hamdolsun,şimdiki çocuklar çok hızlı gelişiyo azizim

Iyi olmaniza sevindim gercekten. Ins her zaman boyle guzel haberlerin gelir.

Beni dusundugun icin ayrica tsk ederim

Bebisine masaALLAH 6 gun onde gitmesi cok olumlu tosun gibi olucak demek ki sizin uzayli

Bende yarin ultrasyona girecegim 12 haftalikken iste birdahaki ultrasyonum benimde 20 haftalikken yapilacakmis. Yani 8 hafta sonra... ALLAH'a sukur hersey yolunda oldugu icin boylesine uygun buluyor doktorlar ama cok stresli gececek 20. haftaya kadar. Kesin dayanamam ben baska birine bir kerelik olsun giderim.

Bence senin yavrun uzayli degilde nur gibidir.

nasılsın Esracımmmm bende bazen bakabiliyorum topiğee...

Iyimm cnm sen nasilsin? evdeki bucur ve gobisteki bucur nasillar?????

Aynen senin gibi arada bir bakiyorum bende topige ne bileyim icimde bir SIKINTI var canim hic birsey yapmak istemiyor. Uyuzluktur gidiyir hayirlisi bakalim...

ben cvp veriyorumm kuşumm asla dayanamazsınn o kadar 15 i gibi gidicen sen dr a ki bence o zmn git çıkar yanii cinsiyetii 20 gün var nerdeysee...17. haftana yakın olcan cnm.....hem o kadar bekleme ben merak ederimm zatenn:82:

evet cnm 20 gün sonra gidrsem 15 haftalıkken gitmiş olucam..aralık sonu çok geç olur evett..Sormaa sorma bi merak içindeyiz

o yuzdendir birazdaa
yemek isteyipte yediğin zaman hiç durmuyor eger bulantılar varsaa
demir hapınında etkisi vardır
ben kaç gün oldu baslamadım daha ya

kızlarrr bir şey soracağım ayın 16sında ikili test için dr a gideceğim. sizden de okuduklarıma bakınca acaba cinsiyeti belli olur mu diye çatlayacağım. amaa sanki benm dr un ultrason cihazı pek bir şey gösteremez gibi geliyor bana.. bir de bu test için sanırım çözünürlük mü neyse işte onun iyi olması gerekiyormuş. son bir şey uzun süren bir test mi bu?.......uffffffff iyice kafam karıştı anlayacağınız

cnm anlıyorummm telaşınııı ama dert etme hiçbişeyii moralin sağlam olsun hep iyi düşünn....sezeryan istemende çok normal bende kızıımı sezeryan yaptım çok da memnunum bunu da sezercik yapcamm...yaniii evet normal doğum en güzeli ama bende de yok o cesareet hiç kendinii kasma o yüzden milleti de konuşturma sakın böyle istiyorum de olsun bitsin çünküü tanıdık tanımadık o kadar çok kafadan ses çıkar

Kizlar bebisinin cinsiyetine ogrenen anneleri tebrike diyorum

ALLAH nazarlardan saklasin

Ben eger hersey yolunda giderse 18 ocak 2012 'de ogrenecegimm oda gosterirse tabiiiii

Iyimm cnm sen nasilsin? evdeki bucur ve gobisteki bucur nasillar?????

Aynen senin gibi arada bir bakiyorum bende topige ne bileyim icimde bir SIKINTI var canim hic birsey yapmak istemiyor. Uyuzluktur gidiyir hayirlisi bakalim...

Cnm benim icindeki sIKINti yarin dr kontrolu olacagindandir belki. Bende dun uzaylimi gorene kadar oyleydim :) insaAllah sende yarin guzel haberlerler verirsin bize. simdi resmini ekliyorum teyzesi uzaylimin :)))))))))

ya canım zaten cinsiyette bi haftada belli oldu ya biizz hala bekliyoruz hızları mikemmel çocuk 2 hafta sonrada 5 yşına gelir

3 bölüm sonra askere yollıycaklar az kaldıı bak hamile kaldı öteki hafta cinsiyet hemen doğum ohhhhhhhhhhh one beeee bizde bi cinsiyeti bekleyelim hala

hımm şartlanmışlık olunca farklı oluyor canım. biz çok uzun süre bekledik bu kuzuları onun için kız olsa bir yanımız eksik kalacak erkek olsa diğer yanımız... ama kucağımıza alınca bunlar teferruat olduğunu anlayacağız inş... 5 yılı düşünüyorum, ağladığım geceleri, bu günleri hayal bile edemezdim. sağlığı sıhhati tam olsun hayırlı evlat olsunlar inş...yerim ben onların hepsini nam nam nam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…