Iyi aksamlar anneler, nasilsiniz?
Esracim bayadir yoktun, merak etmistim seni; gerci bende pek sIK girmiyorum, girincede eskileri okumakla geciyor zamanim :)
Iyi aksamlar cnm iyiyim cok sukur sende iyisindir ins,
Aynen bende bir merhaba dedim sonra gecmise daldim... Yazinida simdi okudum insaALLAH hala topikdesindir.
Evet uzun zaman oldu topige girmiyeli.
iyi akşamlar kızlarr
geçmişi okudum ama kızım tepemde cevap yazdırmıyor:)))
tuanama çok üzüldüm canım allah sabır versin inşallahh sağlıkla bebişini kucağına alacağın günler gelir canımmm
bu arada ne güzel cinsiyetler belli olmaya başladı ne güzel bende 20 aralıkta gidicem ama benim uyuz doktor söylemez sanmıyorum kızımı da 17 haftada söyledi benim içimden kız geçiyor ne güzel olur kızım olursa...
ben güya ikili test için gittim bugün ikili test yapılamadı ama kadın patadanak söyledi valla.küçük ama kız gibi diye.şok oldum.
ayzancım ben kızıma hamileyken öyle güzelleşmiştimki top gibi bir karnım vardı aşermeme göre de erkek çıkıyordu herks şaşırmıştı kız olunca bende alışmıştım erkek diye inanmıştım ama gel gör ki kızımı şuan dünyaya değişmem nazı,şirinliği kız çocuk çok başka yaaa
maşallah ayzan
Allah nazarlardan saklasın ne kadar çabuk göstermiş kendisini
Darısı merak eden tüm şanslı annelerimizin başına....
Ben bir kızım olsun çok istiyorum...Ama hayırlısı neyse o olsun
Tebrik ediyorum çok..
aynen cnm bendee son 2 ayımda tipimden kıza dönmüştüüü...ve aynı fikirdeyim cnm evlattt hepsi güzeldir tabiiki ama kız evlatt daha bi tatlı geliyo belkide kızlarımız var diee...bende 2. sini kız olmasını diliyorum daha çok ama allah ne verirse sağlıklı versndeayzancım ben kızıma hamileyken öyle güzelleşmiştimki top gibi bir karnım vardı aşermeme göre de erkek çıkıyordu herks şaşırmıştı kız olunca bende alışmıştım erkek diye inanmıştım ama gel gör ki kızımı şuan dünyaya değişmem nazı,şirinliği kız çocuk çok başka yaaa
nasılsın Esracımmmm bende bazen bakabiliyorum topiğee...Iyi aksamlar cnm iyiyim cok sukur sende iyisindir ins,
Aynen bende bir merhaba dedim sonra gecmise daldim... Yazinida simdi okudum insaALLAH hala topikdesindir.
Evet uzun zaman oldu topige girmiyeli.
merhaba lavinya
merhaba haziran anneleri..:)
bende 9 hafta 2 günlük hamileyim ..doktorum 14 haziran ile 26 haziran tarihleri arası doğum yapıcağımı söyledi..eger sezeryan olacaksa en geç 19 hazirana kadar almalıyız dedi.ama benim enson sat tarihim 26 eylül ..ama diğer arkadaşlara baktım benden önce gebe kalmış fakat benimle aynı günde dahi doğum yapacak olan arkadaşlar var ..kafam karıştı..
birde cinsiyeti ne zaman belli oluyor ?bilen varsa çok memnun olurum ...
çook teşekkür ederim
Nasılsınız annelerrr
ne güzel cinsiyetlerde yavas yavas öğrenilmeye başlamışşbizde bugün ikili testteydik bebişimiz 13+0 olmuş bir hafta ilerdeymiş
sağol canım,edepsiz benim kız teyzesi hemen ilk bakışta gösterdi dr'a:) senin bebeğinde hayırlı olsun,Allah gönlünden geçeni hayırlı kılıp versin sanada canım.
maşallahhh cnm kuzucuğuna....
Sağol canımAma hala doktorumuz cinsiyetini sölemediii
maşşallah kuzuyaaabenimkide demedi geçen hafta artık kaldı aralık ortasına
ne güsel seninki en azından aralık ortası benim ocak ilk haftasına kadar kontrolum yok
maşallaaah canımNasılsınız annelerrr
ne güzel cinsiyetlerde yavas yavas öğrenilmeye başlamışşbizde bugün ikili testteydik bebişimiz 13+0 olmuş bir hafta ilerdeymiş
kızlar çok yazamıyorum bugün.3.5 aydır çıt çıkarmayan midem en sonunda dayanamadı ve sabah yediğim iki ısırık ekmeği fazlasıyla dışarı çıkardıııOndan sonra bişeyde yiyemedim sadece meyve yediim ve akşam iki üç tanecik balık..Bikere kalktığı zaman mide 1-2 günü buluyo kendine gelmesi
kızlar çok yazamıyorum bugün.3.5 aydır çıt çıkarmayan midem en sonunda dayanamadı ve sabah yediğim iki ısırık ekmeği fazlasıyla dışarı çıkardıııOndan sonra bişeyde yiyemedim sadece meyve yediim ve akşam iki üç tanecik balık..Bikere kalktığı zaman mide 1-2 günü buluyo kendine gelmesi
aynen cnm bendee son 2 ayımda tipimden kıza dönmüştüüü...ve aynı fikirdeyim cnm evlattt hepsi güzeldir tabiiki ama kız evlatt daha bi tatlı geliyo belkide kızlarımız var diee...bende 2. sini kız olmasını diliyorum daha çok ama allah ne verirse sağlıklı versnde
nasılsın Esracımmmm bende bazen bakabiliyorum topiğee...
hoşgeldin cnm aramızaa allahh korusunnn kuzucuğunu....cnm normalde 16. hafta cinsiyet için ama 2 li test 11-14 arası yapıldığından 12. hafta gibi cinsiyetii çoğu dr %70 80 oranında söyleeyebiliyoo....cnm sezeryansa 1 hafta önceden alabiliyolarr geneldee son haftayı bekletmiyolarr...ben kızımı 6 gün önce doğurmuştum ki dr uma kalsa 3-4 gün daha erkenden alcaktı da ben beklettim ama normaş doğum bekleyen arkadaşların 42. haftaya kadar yolları olabiliyoo...o yüzden senden önce gebe kalsada senden sonra doğurma ihtimaleri var...
hımm işte ayda bir çağırmış gibi olmuşş..Önümüzdeki ayın ortalarında gel dedi ama ben garantiye alıp son haftası falan gitmeyi düşünüyorumm dayanabilirsem tabiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?