2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Iyi aksamlar anneler, nasilsiniz?
Esracim bayadir yoktun, merak etmistim seni; gerci bende pek sIK girmiyorum, girincede eskileri okumakla geciyor zamanim :)

Iyi aksamlar cnm iyiyim cok sukur sende iyisindir ins,

Aynen bende bir merhaba dedim sonra gecmise daldim... Yazinida simdi okudum insaALLAH hala topikdesindir.

Evet uzun zaman oldu topige girmiyeli.

Aynen bende bir merhaba dedim sonra gecmise daldim... Yazinida simdi okudum insaALLAH hala topikdesindir.

Iyiyim canim bende. Ben ozelden mesaj yazamiyorum hala, mesaj hakkim yokmus, yoksa sana yazip halini hatirini soracaktim. Dun 10 haftalik olduk biz, kontrolumuz vardi, dr bi sonraki ultrasound 20.haftada demisti ama dunde yapti bi tane, bi sonraki ne zaman, cinsiyeti ne zaman ogreniriz dedim, 20. haftadan once hersey yolunda ise bi daha ultrasound yok dedi. Neyse, Allah saglik versinde bebegime, bekleriz artik bizde. Dun ultrasound'da 10+6 gorunuyordu, 6 gun daha ilerden gidiyor bizimki. Bide bize resim verdi ayhhh dunden beri baktikca guluyoruz annemle, benim yavrum uzayliya benziyo :)

merhaba lavinya
merhaba haziran anneleri..:)
bende 9 hafta 2 günlük hamileyim ..doktorum 14 haziran ile 26 haziran tarihleri arası doğum yapıcağımı söyledi..eger sezeryan olacaksa en geç 19 hazirana kadar almalıyız dedi.ama benim enson sat tarihim 26 eylül ..ama diğer arkadaşlara baktım benden önce gebe kalmış fakat benimle aynı günde dahi doğum yapacak olan arkadaşlar var ..kafam karıştı..
birde cinsiyeti ne zaman belli oluyor ?bilen varsa çok memnun olurum ...
çook teşekkür ederim

ben güya ikili test için gittim bugün ikili test yapılamadı ama kadın patadanak söyledi valla.küçük ama kız gibi diye.şok oldum.

maşallah ayzan
Allah nazarlardan saklasın ne kadar çabuk göstermiş kendisini
Darısı merak eden tüm şanslı annelerimizin başına....
Ben bir kızım olsun çok istiyorum...Ama hayırlısı neyse o olsun
Tebrik ediyorum çok..

kızını Allah bağışlasın,bu hamileliğinide hayırlısıyla tamamına erdirsin canım.ben 5 yıl uğraştım bu kuzum için hiç cinsiyet ayrımım yok valla,yeterki eli ayağı düzgün,sağlıklı sıhhatli olsun yavrum.kız çocukları daha cilveli daha bıcır bıcır oluyo haklısın,rabbim ne verirse razıyım,hayırlısını versin inşallah hepimize.

sağol canım,edepsiz benim kız teyzesi hemen ilk bakışta gösterdi dr'a :) senin bebeğinde hayırlı olsun,Allah gönlünden geçeni hayırlı kılıp versin sanada canım.

Nasılsınız annelerrr
ne güzel cinsiyetlerde yavas yavas öğrenilmeye başlamışş bizde bugün ikili testteydik bebişimiz 13+0 olmuş bir hafta ilerdeymiş

aynen cnm bendee son 2 ayımda tipimden kıza dönmüştüüü...ve aynı fikirdeyim cnm evlattt hepsi güzeldir tabiiki ama kız evlatt daha bi tatlı geliyo belkide kızlarımız var diee...bende 2. sini kız olmasını diliyorum daha çok ama allah ne verirse sağlıklı versnde

nasılsın Esracımmmm bende bazen bakabiliyorum topiğee...

hoşgeldin cnm aramızaa allahh korusunnn kuzucuğunu.... cnm normalde 16. hafta cinsiyet için ama 2 li test 11-14 arası yapıldığından 12. hafta gibi cinsiyetii çoğu dr %70 80 oranında söyleeyebiliyoo....cnm sezeryansa 1 hafta önceden alabiliyolarr geneldee son haftayı bekletmiyolarr...ben kızımı 6 gün önce doğurmuştum ki dr uma kalsa 3-4 gün daha erkenden alcaktı da ben beklettim ama normaş doğum bekleyen arkadaşların 42. haftaya kadar yolları olabiliyoo...o yüzden senden önce gebe kalsada senden sonra doğurma ihtimaleri var...

sağol canım,edepsiz benim kız teyzesi hemen ilk bakışta gösterdi dr'a :) senin bebeğinde hayırlı olsun,Allah gönlünden geçeni hayırlı kılıp versin sanada canım.

Maşallah annesi ona, Maşallahh...
Bizimkiler örnek alsın diye hemen anlattım karnımdaki miniğe..Allah hayırlısı ile sağlıkla kucağımızada almayı nasip etsin canım...çok tebrik ediyorum ikinizide

kızlar çok yazamıyorum bugün.3.5 aydır çıt çıkarmayan midem en sonunda dayanamadı ve sabah yediğim iki ısırık ekmeği fazlasıyla dışarı çıkardııı Ondan sonra bişeyde yiyemedim sadece meyve yediim ve akşam iki üç tanecik balık..Bikere kalktığı zaman mide 1-2 günü buluyo kendine gelmesi

ne güsel seninki en azından aralık ortası benim ocak ilk haftasına kadar kontrolum yok

hımm işte ayda bir çağırmış gibi olmuşş..Önümüzdeki ayın ortalarında gel dedi ama ben garantiye alıp son haftası falan gitmeyi düşünüyorumm dayanabilirsem tabiki

Nasılsınız annelerrr
ne güzel cinsiyetlerde yavas yavas öğrenilmeye başlamışş bizde bugün ikili testteydik bebişimiz 13+0 olmuş bir hafta ilerdeymiş
maşallaaah canım

cabuk geçer inşallah canım

Canım geçmiş olsun biraz dinlenmeye bak kendine gelir inşallah

merhaba solstice..
hoşbulduk arkadaşım ...Rabbim bütün bebişlerimizi korusun ,onları bize bağışlasın..Ölüyordum meraktan ne zaman belli olur cinsiyeti diye..
çok çok teşekkür ederim..Benim ilk gebeliğim o yüzden çok merak ediyordum..Allah kısmet ederse biz sezaryan düşünüyoruz..normal doğumdan inanılmaz korkuyorum da..Doktorum en geç 19 haziran diyince benim doğum günüm 18 haziran o tarih olsun dedik..ama tabii kısmet, hayırlısı..inşallah..içimi inanılmaz rahatlattın..bende acaba doktor yanlışmı söyledi diye kuruyordum :)
Çok teşekkür ederim arkadaşım ..

hımm işte ayda bir çağırmış gibi olmuşş..Önümüzdeki ayın ortalarında gel dedi ama ben garantiye alıp son haftası falan gitmeyi düşünüyorumm dayanabilirsem tabiki

ben cvp veriyorumm kuşumm asla dayanamazsınn o kadar 15 i gibi gidicen sen dr a ki bence o zmn git çıkar yanii cinsiyetii 20 gün var nerdeysee...17. haftana yakın olcan cnm.....hem o kadar bekleme ben merak ederimm zatenn:82:

kızzlaaar meraabbaa ben geldiiimm
yaa bende şu al yazmalımdaki kız gibi yatıp kalkıp doğurmak istiyoruum yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…