Günaydın canım, hoşgeldin. geçmiş olsun. ikinci trimestrde normalmiş bu baş ağrıları. ama migreni olanlarda iyileşme yapıyo diye okudum nette.günaydın kızlarrrrgeceden beri geçmedi baş ağrımmmm.Minoset içicem artık dayanamıyorum derken hafifledi birazzz rahatladım şükür..
Ben de çalıştım bi ara emlak şirketinde. maksimum %10 arttırabilir. ama sorun şu ki kontratın süresi doldu.yapamaz hesaplayın ona göre arttırın o kadar verin ha şikayet edemez bişey olursa mahkemeler her zaman kiracının yanında her hangi bir zapdetme olmadığı sürece ben emlakçıda çalıştım bir süre hiiiç sıkma canını istersen git sor çıkın der onda bile 45 gün süreniz var çıkaramaz hemen heleki kontratınız devam ediyosa çıkın bile diyemez.... kontrattada zaten tefe tüfeye göre yani enflasyona göre arttırılabilir die yazar....
Günaydın canım. kendini çok yorma, zaten yabancı değillermiş. hafif bişeyler yap işte.kızlar gunaydın nasılsınız ben bu sabah havanında etkısıyle ıyı kalktım ınş. boyle devam eder aksama mısafır gelme ıhtımalı var ama yabancı kımse gelmeyecek bıde herkez ac gelıcek yemek telası sardı sımdıden ne pısıremkı bılemedım
olur arada canım öyle şeyler hiç kavga etmeyince zaten problem var demektir ben evledikten sonra hiiç kavga etmedik normalde yerdik birbirimizi düşün kına gecemde küstük ağlaya ağlaya ölmüştüük...şimdi onu çok çok iyi anlıyorum canım anam benniim
Ben de çalıştım bi ara emlak şirketinde. maksimum %10 arttırabilir. ama sorun şu ki kontratın süresi doldu.
ben normalde de annemle geçinemiyodum. biz ancak uzaktan iyiyiz. zaten son kavgamızda da düşüğüm olmuştu. =((((((
annısler tunaydin yarin dr kontrolum var cok heyecanliyim acaba cınsıyetini soylermi benim dr ikıli test yapmiyo dortlu test yapacak ama korkuyorum bisey çıkar diye cunku 16. ve 20. haftalar arası yapacak bebegim kocaman olacak bisey cikarsa ne yaparim ben.
söyler belki canım doktordan doktora değişiyor
diger konuya gelince bende merak ettim dün yazıstık hatta bi iki arkadaşlar falan
inşallah bişey cıkmaz hiçbirimizinkinde
ama cıkarsa dedıgın gibi cok büyümüş olcak bilmiyorum nasıl olur
cok zor bi karar
benim annem yazın burdaydı, yanımda ve kavga etmiştik =(
canim evet cok stresliyim ınsalah bisey cikmaz senin kontrolun nasil gecmistı takip edemedhm ama cok merak ettim cnm.
annısler tunaydin yarin dr kontrolum var cok heyecanliyim acaba cınsıyetini soylermi benim dr ikıli test yapmiyo dortlu test yapacak ama korkuyorum bisey çıkar diye cunku 16. ve 20. haftalar arası yapacak bebegim kocaman olacak bisey cikarsa ne yaparim ben.
günaydın canım
ayy ben geçen olaylardan sonra 3 gün ağrı çektim inanırmısın ilaçta içmedim çektim öyle allah kolaylık versin canım herşey çekiliyoda baş ağrısı çok zor oluyoo
bide kızlar bişey sorucam şimdi bebek oda takımlarına bakıyorumda bi odam boş ama oda yapsammı yapmasammı karar veremiyorum bi özeniyorm yapıyım diyorum birde şimdi hiç gerek yok 1 yaşına kadar zaten yanımızda yatar daha sonra alırım diyorum ama ona böyle şıkır şıkır bi odada hazırlamamak için inanın kendimi zor tutuyorum arada kaldım yapmamak daha mantıklı aslında ama duygularımın esirimi olsam:):):)
teyzoşlarrr biz geşdik. aile hekimine gittik rutin testleri yazmıştı dr um onları yaptırdık.3 tüp kan verdim.çok rahatmış bu aile hekimliği sevdim ohhhh ne iyi oldu. ama kızlar yaa tansiyonum 7-4 çıktı. kan sonucum kötü çıkacak galiba bu halsizliğe bu tansiyona göre...
hosgeldınız canım bence tansıyonunun o anlık bı durumu olabılır kanın dusuk cıkarsada bır suru kan ılacları var hamılelerın kullandıgı onlardan alırsın pekmez ıcersın bol bol hıc sıkma canını ınş. ıyı cıkıcak sonuclar
annişler pazartesi ikili tarama testi yaptırcam.Kararsız kaldım acaba ayptırsam mı:44: bi de sonucu 3 hafta sonra mı çıkıyomuş öyle bişeyler dedi doktor.Yaptıranlar ne kadar zamanda sonucunu öğrendi acaba bi de ne yapıyolar ultrasonla yapılıyo test di mi? bide kan alıyolar mı ya da abşka bişey?
günaydın canım
ayy ben geçen olaylardan sonra 3 gün ağrı çektim inanırmısın ilaçta içmedim çektim öyle allah kolaylık versin canım herşey çekiliyoda baş ağrısı çok zor oluyoo
bide kızlar bişey sorucam şimdi bebek oda takımlarına bakıyorumda bi odam boş ama oda yapsammı yapmasammı karar veremiyorum bi özeniyorm yapıyım diyorum birde şimdi hiç gerek yok 1 yaşına kadar zaten yanımızda yatar daha sonra alırım diyorum ama ona böyle şıkır şıkır bi odada hazırlamamak için inanın kendimi zor tutuyorum arada kaldım yapmamak daha mantıklı aslında ama duygularımın esirimi olsam:):):)
canım 2 yaşına kadar anne babanım güvencesini hissetmesi açısından aynı odayı hatta zaman zaman aynı yatağı paylaşmalıymış çocuklar. çok araştırdım. palavraymış o ayrı oda alıştırmayın kandinize masalları... bende onun için beşik araba falan alıcam kızım büyünce alıcam yanım pat pat yürürken hangisini istiyorsun diyecem hangisine koşarsa eteği poposuna vurdurarak onu alacam inş kızıma... nasıl hayal cücel değil mi?
Selammm güzel anneler
Bezlerden bahsedilmişşş bende primayı tercih ediyorum huggies bez olarak fena değill ama çok kalın prima en incesii en rahatıı ama onun da uyu ve oynasını hiç tavsiyee etmem....
gelelim yatak meselesinee onda da naçizane fikrimm 2-3 aylık süreç hariç mutlaka ayrı bi yatağıı ve odasıı olmalı ben kıızm doğmadan oda takımı aldım ama sağolsun eşim accık yanımıza koyalım yatağını dedii..hop yatak odasına kondu yatakk...daha sonraa emzirme seanslarında accık yanımızda yatsın dendii gecenin yarısınııı bizim yatakta geçirdii sonra sonra yatağına koydum hep ama zamanla bu süreler azaldıı vee iicene yanımızda yatmaya başladıı şimdii 2 yaşını geçti ama hala yanımızda ve hala yatağı geçmedii odayaa...artık parmağının ucunuu bile sokmuyoo yatağınaa çok fena yaniii..bizim yatak büyüyen cins...artık mecbur açcaz normal yatak yapıcaz orda alıştırmaya çalışcamm ...o yüzden odasını en kısa sürede ayırın mesela yaz bitsin ayırın accık daha bekliyim demeyin beklerseniz bu sıpalar parmakta çeviriyolarrr sizi..
Seninle aynı kaderi paylaşıyoruz canım. hatta sen benim ülkemde, ben de senin ülkendeyim sanırım.ay demeyin yaa valla zaten dun aglama krizine girdim hickira hickira agladim esime dedim kimsem yk burda bisey istermiin yapayimmi diyenim bile yk dye nasil hickiriklara boguldum.snra karnim acidi bebegim de uzuldu anladimki susmaya clistim esimin de yardimiyla((
Canım benimde yarın akşam doktor kontrolüm 2 li teste bakılacak cok korkuyorum bende acayip ruh hali yani Canım zaten Allah korusun 2li kötü cıktığında 3 lü yapıyolar ordan da amniyo sentez yapılıyo ee derken zaten 15-16 hafta oluyo yani yani ama doktor bu gittiğinde ense kalınlığını ölcer diye düşünğyorum ön bilgi olarak. Ayy bebişlerimiz Allahın izniyle sağlıklı iyi olsun da görel,m yarın inşallah canım
gelelim yatak meselesinee onda da naçizane fikrimm 2-3 aylık süreç hariç mutlaka ayrı bi yatağıı ve odasıı olmalı ben kıızm doğmadan oda takımı aldım ama sağolsun eşim accık yanımıza koyalım yatağını dedii..hop yatak odasına kondu yatakk...daha sonraa emzirme seanslarında accık yanımızda yatsın dendii gecenin yarısınııı bizim yatakta geçirdii sonra sonra yatağına koydum hep ama zamanla bu süreler azaldıı vee iicene yanımızda yatmaya başladıı şimdii 2 yaşını geçti ama hala yanımızda ve hala yatağı geçmedii odayaa...artık parmağının ucunuu bile sokmuyoo yatağınaa çok fena yaniii..bizim yatak büyüyen cins...artık mecbur açcaz normal yatak yapıcaz orda alıştırmaya çalışcamm ...o yüzden odasını en kısa sürede ayırın mesela yaz bitsin ayırın accık daha bekliyim demeyin beklerseniz bu sıpalar parmakta çeviriyolarrr sizi..
aslında forumd aokudugu kadarıyla en gec bı haftaa ama bizim burdada 2 hafta sonra ögrenebilecğimi söyledilerannişler pazartesi ikili tarama testi yaptırcam.Kararsız kaldım acaba ayptırsam mı:44: bi de sonucu 3 hafta sonra mı çıkıyomuş öyle bişeyler dedi doktor.Yaptıranlar ne kadar zamanda sonucunu öğrendi acaba bi de ne yapıyolar ultrasonla yapılıyo test di mi? bide kan alıyolar mı ya da abşka bişey?
Selammm güzel anneler
Bezlerden bahsedilmişşş bende primayı tercih ediyorum huggies bez olarak fena değill ama çok kalın prima en incesii en rahatıı ama onun da uyu ve oynasını hiç tavsiyee etmem....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?