2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlarrrr geceden beri geçmedi baş ağrımmmm.Minoset içicem artık dayanamıyorum derken hafifledi birazzz rahatladım şükür..
Günaydın canım, hoşgeldin. geçmiş olsun. ikinci trimestrde normalmiş bu baş ağrıları. ama migreni olanlarda iyileşme yapıyo diye okudum nette.

Ben de çalıştım bi ara emlak şirketinde. maksimum %10 arttırabilir. ama sorun şu ki kontratın süresi doldu.

Günaydın canım. kendini çok yorma, zaten yabancı değillermiş. hafif bişeyler yap işte.

ben normalde de annemle geçinemiyodum. biz ancak uzaktan iyiyiz. zaten son kavgamızda da düşüğüm olmuştu. =((((((

hmm o kötü olmuş ama yinede o kadar arttıramaz hamile olmasan çık derdim gönül rahatlığıyla ama şimdi çok zorlanırısın
bilseydim paylaşmazdım üzüldüm bak şimdi

bende yeri ayrıdır bu şarkının hüngür hüngür ağlarım her dinlediğimde bi ayrı dokunuyo bu şarkı insanın bam teline bence annenle iyi geçin yakından da tabiki senin hayatın ama artık bizler büyüyoruz onlar yaşlanıyo bak anne oluyoruz şimdi şimdi yanımda olsada koklasam onu

annısler tunaydin yarin dr kontrolum var cok heyecanliyim acaba cınsıyetini soylermi benim dr ikıli test yapmiyo dortlu test yapacak ama korkuyorum bisey çıkar diye cunku 16. ve 20. haftalar arası yapacak bebegim kocaman olacak bisey cikarsa ne yaparim ben.

söyler belki canım doktordan doktora değişiyor
diger konuya gelince bende merak ettim dün yazıstık hatta bi iki arkadaşlar falan
inşallah bişey cıkmaz hiçbirimizinkinde
ama cıkarsa dedıgın gibi cok büyümüş olcak bilmiyorum nasıl olur
cok zor bi karar

canim evet cok stresliyim ınsalah bisey cikmaz senin kontrolun nasil gecmistı takip edemedhm ama cok merak ettim cnm.

benim annem yazın burdaydı, yanımda ve kavga etmiştik =(

ay demeyin yaa valla zaten dun aglama krizine girdim hickira hickira agladim esime dedim kimsem yk burda bisey istermiin yapayimmi diyenim bile yk dye nasil hickiriklara boguldum.snra karnim acidi bebegim de uzuldu anladimki susmaya clistim esimin de yardimiyla((

canim evet cok stresliyim ınsalah bisey cikmaz senin kontrolun nasil gecmistı takip edemedhm ama cok merak ettim cnm.

canım bende ikili testimi yaptırdım ama sonuc haftaya persembe
ölcüm olarak iyiydi kanda ne cıktı bılmıyorum
bende pek düşünmemeye calısıyorum
sonuçların geç çıkması gıcık etti benidee
snede takma bosver bişey yoktur inşallah
biliyorum elde olmadan stres yapıyoruzda
ne kadar düşünmemeye calısırsak o kadar iyi

Canım benimde yarın akşam doktor kontrolüm 2 li teste bakılacak cok korkuyorum bende acayip ruh hali yani Canım zaten Allah korusun 2li kötü cıktığında 3 lü yapıyolar ordan da amniyo sentez yapılıyo ee derken zaten 15-16 hafta oluyo yani yani ama doktor bu gittiğinde ense kalınlığını ölcer diye düşünğyorum ön bilgi olarak. Ayy bebişlerimiz Allahın izniyle sağlıklı iyi olsun da görel,m yarın inşallah canım

teyzoşlarrr biz geşdik. aile hekimine gittik rutin testleri yazmıştı dr um onları yaptırdık.3 tüp kan verdim.çok rahatmış bu aile hekimliği sevdim ohhhh ne iyi oldu. ama kızlar yaa tansiyonum 7-4 çıktı. kan sonucum kötü çıkacak galiba bu halsizliğe bu tansiyona göre...

canım 2 yaşına kadar anne babanım güvencesini hissetmesi açısından aynı odayı hatta zaman zaman aynı yatağı paylaşmalıymış çocuklar. çok araştırdım. palavraymış o ayrı oda alıştırmayın kandinize masalları... bende onun için beşik araba falan alıcam kızım büyünce alıcam yanım pat pat yürürken hangisini istiyorsun diyecem hangisine koşarsa eteği poposuna vurdurarak onu alacam inş kızıma... nasıl hayal cücel değil mi?

hosgeldınız canım bence tansıyonunun o anlık bı durumu olabılır kanın dusuk cıkarsada bır suru kan ılacları var hamılelerın kullandıgı onlardan alırsın pekmez ıcersın bol bol hıc sıkma canını ınş. ıyı cıkıcak sonuclar

inş iyi çıkar geçen gece ben de ölçtüm 9-5 ti yine düşüktü. halsizliğim neden çok diyordum bende. bakalım yarın anlayacağız sonuçaları alınca... sizler nasılsınızzz

annişler pazartesi ikili tarama testi yaptırcam.Kararsız kaldım acaba ayptırsam mı:44: bi de sonucu 3 hafta sonra mı çıkıyomuş öyle bişeyler dedi doktor.Yaptıranlar ne kadar zamanda sonucunu öğrendi acaba bi de ne yapıyolar ultrasonla yapılıyo test di mi? bide kan alıyolar mı ya da abşka bişey?

canım ben gectıgımız cumartesı yaptırdım 1 haftaya cıkar dedı doktor sonuclar ultrasonla olcum yapıyor doktor sonrada kan alınıyor onun sonucunu beklıyoruz bence yaptırmakda fayda var canım en azından allah korusun sonuclar kotu cıksa bılınclenmıs oluyoruz

Selammm güzel anneler
Bezlerden bahsedilmişşş bende primayı tercih ediyorum huggies bez olarak fena değill ama çok kalın prima en incesii en rahatıı ama onun da uyu ve oynasını hiç tavsiyee etmem....

gelelim yatak meselesinee onda da naçizane fikrimm 2-3 aylık süreç hariç mutlaka ayrı bi yatağıı ve odasıı olmalı ben kıızm doğmadan oda takımı aldım ama sağolsun eşim accık yanımıza koyalım yatağını dedii..hop yatak odasına kondu yatakk...daha sonraa emzirme seanslarında accık yanımızda yatsın dendii gecenin yarısınııı bizim yatakta geçirdii sonra sonra yatağına koydum hep ama zamanla bu süreler azaldıı vee iicene yanımızda yatmaya başladıı şimdii 2 yaşını geçti ama hala yanımızda ve hala yatağı geçmedii odayaa...artık parmağının ucunuu bile sokmuyoo yatağınaa çok fena yaniii..bizim yatak büyüyen cins...artık mecbur açcaz normal yatak yapıcaz orda alıştırmaya çalışcamm ...o yüzden odasını en kısa sürede ayırın mesela yaz bitsin ayırın accık daha bekliyim demeyin beklerseniz bu sıpalar parmakta çeviriyolarrr sizi..

ya kızlar sabiha paktuna keskin kitaplarını okuyun muhakkak bu tarz kararlar alırken. ben şimdiden stok yaptım doğumdan sonrasında okumaya fırsatım olmaz diye... tabi tecrübede önemli ama belkide size rahatsızlık veren durumlar kızın için çok artı hareketlerdir ve çok faydası vardır solstice canım... zor bir süreç tabi

Son düzenleme:
Seninle aynı kaderi paylaşıyoruz canım. hatta sen benim ülkemde, ben de senin ülkendeyim sanırım. Ben de Türkiyeye ilk geldiğim zamanlar öyleydim. 3 ay ağladım. hep eşimin yardımıyla atlattım. hadi gidelim artık burdan diyordum. sonra alıştım.

İnşallah güzel haberlerle gelirsin canım.

benim de ikilinin sonucu doğum günümde çıkcak ya. acaip korkuyorum. acaba daha sonra mı alsam? Allah korusun insanın kendi doğum gününde öyle haberi alması. ölürüm valla.
inşallah hepimizin sonuçları temiz çıkar kızlar.

bizim sıpalar mecbur odalarında yatacak
odamız 2 kişilik yatak+2 tane beşiği kaldırmaz
birbirlerine arkadaş olsunlar sabaha kadar çıt çıkarmadan uyusunlar

bir de o var dimi
ben nasıl uyutcam onları biri uyanırsa diğerini de uyandırır..

aslında forumd aokudugu kadarıyla en gec bı haftaa ama bizim burdada 2 hafta sonra ögrenebilecğimi söylediler
ankaraya gidiyormsta falan filaan
seninkidemi o yuzden acaba
aynen bu kadar baska bişey yok
ultrasondakini hemen ögreniyorsun zaten
o yüzden için biraz rahatlıyor

selam canım
güzel demişsin 2 3 ay sonra ayırın diyede
geceleri uyanırsaa zor olmazmı yaa
insan üşenir sürekli

ben şöyle düşünüyorum şimdi bi bambu beşiği var işte en fazla 6-7 aylığına kadar kıllanırım bizim odada yatar sonra odasına geçiririm zaten o odada bi tanede tek kişilik yatağım var annemlerde yattığım yatağı annem bana verdi olurda hasta falan olursa zaten yanında da kalabilirim hatta hep orda yatiim eşimin yanına arada gidiyim diyorum hahahahahahahahahahha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…