ya kızlar sabiha paktuna keskin kitaplarını okuyun muhakkak bu tarz kararlar alırken. ben şimdiden stok yaptım doğumdan sonrasında okumaya fırsatım olmaz diye...
canım bende ikili testimi yaptırdım ama sonuc haftaya persembe
ölcüm olarak iyiydi kanda ne cıktı bılmıyorum
bende pek düşünmemeye calısıyorum
sonuçların geç çıkması gıcık etti benidee
snede takma bosver bişey yoktur inşallah
biliyorum elde olmadan stres yapıyoruzda
ne kadar düşünmemeye calısırsak o kadar iyi
Canım benimde yarın akşam doktor kontrolüm 2 li teste bakılacak cok korkuyorum bende acayip ruh hali yani Canım zaten Allah korusun 2li kötü cıktığında 3 lü yapıyolar ordan da amniyo sentez yapılıyo ee derken zaten 15-16 hafta oluyo yani yani ama doktor bu gittiğinde ense kalınlığını ölcer diye düşünğyorum ön bilgi olarak. Ayy bebişlerimiz Allahın izniyle sağlıklı iyi olsun da görel,m yarın inşallah canım
bizim sıpalar mecbur odalarında yatacak
odamız 2 kişilik yatak+2 tane beşiği kaldırmaz
birbirlerine arkadaş olsunlar sabaha kadar çıt çıkarmadan uyusunlar
bir de o var dimi
ben nasıl uyutcam onları biri uyanırsa diğerini de uyandırır..
senin formülde iyiymiş canım değerlendirmek lazım aklımızda bulunsunben şöyle düşünüyorum şimdi bi bambu beşiği var işte en fazla 6-7 aylığına kadar kıllanırım bizim odada yatar sonra odasına geçiririm zaten o odada bi tanede tek kişilik yatağım var annemlerde yattığım yatağı annem bana verdi olurda hasta falan olursa zaten yanında da kalabilirim hatta hep orda yatiim eşimin yanına arada gidiyim diyorum hahahahahahahahahahha
o konuda da aynı fikirde değilim cnm seninlee yani o kadın tv den göründüğü gibi değil şöyle diim yeğenimi götürdülerr ona 3 yaşındaa emin ol para canavarı o kadın ve bi kere bende gittim yanlarında resmen azarlayp duruyoo aleni sürekli hakeret ediyoo ...defne 1 yaşındayken kitap gönderdiler gelişim kitabı adı altında sonraa 500 bin defa aradılarr abone yapalım diee....istemiyorum dedikçee aramalarıı günde 5 e falan çıkarmışlardıı..yanii o kadınn bende direk nefret yaratıyoo...
Seninle aynı kaderi paylaşıyoruz canım. hatta sen benim ülkemde, ben de senin ülkendeyim sanırım.Ben de Türkiyeye ilk geldiğim zamanlar öyleydim. 3 ay ağladım. hep eşimin yardımıyla atlattım. hadi gidelim artık burdan diyordum. sonra alıştım.
İnşallah güzel haberlerle gelirsin canım.
benim de ikilinin sonucu doğum günümde çıkcak ya. acaip korkuyorum. acaba daha sonra mı alsam? Allah korusun insanın kendi doğum gününde öyle haberi alması. ölürüm valla.
inşallah hepimizin sonuçları temiz çıkar kızlar.
Arkadaşlarımmm hangi odada olursa olsun gık sesine uyanıyosunuzz yani duymama söz konusu değil ki şimdi telsizler varrr haa 7-8 ay yatsın deniyoo diyorum yaa 2 yaşında hala yanımızdaa önce yatağınınz yanında sonra yatağınızda oluyolarr bilmiyorum canlarım ben söylüyorum sadece oda ayıramıyosunuz sonraa ondan dedimm ama tabbii şimdi yanımızda yatsın ne güzell diye geçiriyoo olabilirsinizzz evevt böyle kulağa hoş geliyooo ama sizin yanınızda sürekli sizinle yatıyo olması hiç güzel değil inann...siz bilirsinizz o zmn yaşayın görün ne diim...:))
Canım benim doktorum bana sormadı bile, yaptı ikiliyi. normal her zamanki gibi usg ye girdim. baktı, baş popo mesafesini, ense kalınlığını ölçtü. sonra da kan vermeye gittim. ikili tarama için kan vercem diye belirttim. bir hafta sonra da sonuçlar çıkar dediler.annişler pazartesi ikili tarama testi yaptırcam.Kararsız kaldım acaba ayptırsam mı:44: bi de sonucu 3 hafta sonra mı çıkıyomuş öyle bişeyler dedi doktor.Yaptıranlar ne kadar zamanda sonucunu öğrendi acaba bi de ne yapıyolar ultrasonla yapılıyo test di mi? bide kan alıyolar mı ya da abşka bişey?
Selammm güzel anneler
Bezlerden bahsedilmişşş bende primayı tercih ediyorum huggies bez olarak fena değill ama çok kalın prima en incesii en rahatıı ama onun da uyu ve oynasını hiç tavsiyee etmem....
gelelim yatak meselesinee onda da naçizane fikrimm 2-3 aylık süreç hariç mutlaka ayrı bi yatağıı ve odasıı olmalı ben kıızm doğmadan oda takımı aldım ama sağolsun eşim accık yanımıza koyalım yatağını dedii..hop yatak odasına kondu yatakk...daha sonraa emzirme seanslarında accık yanımızda yatsın dendii gecenin yarısınııı bizim yatakta geçirdii sonra sonra yatağına koydum hep ama zamanla bu süreler azaldıı vee iicene yanımızda yatmaya başladıı şimdii 2 yaşını geçti ama hala yanımızda ve hala yatağı geçmedii odayaa...artık parmağının ucunuu bile sokmuyoo yatağınaa çok fena yaniii..bizim yatak büyüyen cins...artık mecbur açcaz normal yatak yapıcaz orda alıştırmaya çalışcamm ...o yüzden odasını en kısa sürede ayırın mesela yaz bitsin ayırın accık daha bekliyim demeyin beklerseniz bu sıpalar parmakta çeviriyolarrr sizi..
Hoşeldin canım. evet, ben de odasını hazırlıycam. ilk 1-2 ay yanımızda yatar, sonra kendi odasına alcam. Allah o günleri de görmeyi nasip etsin de inşallah..
aynı yatağı paylaşmakta tehlikeli olabilir değil mi uykuda dalarsın allah muhafaza bebeğe zarar falan verirsin... o da riskli bir durum sanki...
bizim sıpalar mecbur odalarında yatacak
odamız 2 kişilik yatak+2 tane beşiği kaldırmaz
birbirlerine arkadaş olsunlar sabaha kadar çıt çıkarmadan uyusunlar
bir de o var dimi
ben nasıl uyutcam onları biri uyanırsa diğerini de uyandırır..
Seninle aynı kaderi paylaşıyoruz canım. hatta sen benim ülkemde, ben de senin ülkendeyim sanırım.Ben de Türkiyeye ilk geldiğim zamanlar öyleydim. 3 ay ağladım. hep eşimin yardımıyla atlattım. hadi gidelim artık burdan diyordum. sonra alıştım.
benim de ikilinin sonucu doğum günümde çıkcak ya. acaip korkuyorum. acaba daha sonra mı alsam? Allah korusun insanın kendi doğum gününde öyle haberi alması. ölürüm valla.
aynı yatağı paylaşmakta tehlikeli olabilir değil mi uykuda dalarsın allah muhafaza bebeğe zarar falan verirsin... o da riskli bir durum sanki...
bebeklık zamanları bırsey degılde sonrası ıcın bana komık ama arkadasımı cıleden cıkaran bı olay anlatayım sana bızım arkadasın ıkızlerı var tabı suan 7 yasında fılanlar bırı kız bırı erkek erkek olan o kadar fenaydıkı kızda bır o kadar usluydu 1 yasına kadar bu durum boyle devam ettı bunlar ayaklanınca erkek olan kız olanı sureklı cıleden cıkarmaya basladı sımdı oturmus ıkısıde oyun oynuyorya erkek olan kız olanı aglatcak mutlaka bırsey bulurdu ayrı ayrı oturturdu annesı erkek annesı ne zaman basını cevırse yada onlardan ılgısını azaltsa ya kızın yanına gıder sınır edıcek bırsey bulurdu baktı gıdemıyor annesının goz hapsınde karsıdan oyuncak fırlatırdı kıza her sekılde kızı cıleden cıkarırdı baktı kızda olmayacak en son oda artık careyı aynı hareketlerı yapmakta buldu e savas alanına donerdı bu sene okula basladılar ogretmenlerı zaptedemıyor bu sefer dersler cok ıyı ama gel gr kı yaramazlık hat safhada anaokulunda bıle okuldan atıldı bu bıdıklarnepedegoglarla gorusuldu neler yapıldı yok anacım cocuklar yaramaz pedegog napsın
ay cok güzel bi konuya degınmıssın
ben bebişimi hayatta eşimle aynı yataga yatıramam herhalde
coktur gecenın bı yarısı bi taraflarıma vurdugu
cok deli yatar kendisi
dün gece meselaa burnumaa bi vurdu dirsegiyle falandı herhalde uyku sersemı cozemedım
uuyuyamadım acısından
inşallah tatlım bakalım iyi olsunda çileğimmmmm
tatlım ne güzel darısı başıma inşallah benimde sonuçlar iyi çıkar
gülaycııımmm hoşgeldin evet çok uzun zamandır yoktun.... nasıl bebişin iyi mi ?
huggies organiki kullanıyo bi arkadaşım çok memnunnnn
sen ustelikte izmirdesin hemde bnm guzel izmirimdeee...bnde izmirde oturuyorum yani ailem izmirde:)))
onlar benimle yatmazlarsa ben onlarla yatarım
özlersem gecenin ortasında kıvrılıveririm beşiğe
ilk zamanlar öyle cnmm ama iştee biraz başladımı yatmaya önceleri çok güzel geliyoo özellikle eşlerr aman yatsın kıızm oğlum yanımda noolcak dioo ama sonra bi bakıyosun bu sıpaların oyuncağı olmuşsunn..şimdii biz yatarız kızm yatar o derece bazen öğlen uykularına yatırıyım yatağında diyorum yokk parmağını bile sokturmuyoo..:))
cok deli yatar kendisi
dün gece meselaa burnumaa bi vurdu dirsegiyle falandı herhalde uyku sersemı cozemedım
uuyuyamadım acısından
onlar benimle yatmazlarsa ben onlarla yatarım
özlersem gecenin ortasında kıvrılıveririm beşiğe
ilk zamanlar öyle cnmm ama iştee biraz başladımı yatmaya önceleri çok güzel geliyoo özellikle eşlerr aman yatsın kıızm oğlum yanımda noolcak dioo ama sonra bi bakıyosun bu sıpaların oyuncağı olmuşsunn..şimdii biz yatarız kızm yatar o derece bazen öğlen uykularına yatırıyım yatağında diyorum yokk parmağını bile sokturmuyoo..:))
cok deli yatar kendisi
uuyuyamadım acısından
ben baştan diyorum döveni döverim kardeşim
kızım demem oğlum demem cırlarım..ezilenin yanında olmak gibi bir dürtüm var
iş evlatlara gelince nasıl olacak bakalım
Allah hayırla ve sağlıkla getirsin o günleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?