2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ya kızlar sabiha paktuna keskin kitaplarını okuyun muhakkak bu tarz kararlar alırken. ben şimdiden stok yaptım doğumdan sonrasında okumaya fırsatım olmaz diye...

o konuda da aynı fikirde değilim cnm seninlee yani o kadın tv den göründüğü gibi değil şöyle diim yeğenimi götürdülerr ona 3 yaşındaa emin ol para canavarı o kadın ve bi kere bende gittim yanlarında resmen azarlayp duruyoo aleni sürekli hakeret ediyoo ...defne 1 yaşındayken kitap gönderdiler gelişim kitabı adı altında sonraa 500 bin defa aradılarr abone yapalım diee....istemiyorum dedikçee aramalarıı günde 5 e falan çıkarmışlardıı..yanii o kadınn bende direk nefret yaratıyoo...

haklisin canım iyi bakalim iyılıklerı cekelim

inşallah canım hayirlısiyla görelim.

Arkadaşlarımmm hangi odada olursa olsun gık sesine uyanıyosunuzz yani duymama söz konusu değil ki şimdi telsizler varrr haa 7-8 ay yatsın deniyoo diyorum yaa 2 yaşında hala yanımızdaa önce yatağınınz yanında sonra yatağınızda oluyolarr bilmiyorum canlarım ben söylüyorum sadece oda ayıramıyosunuz sonraa ondan dedimm ama tabbii şimdi yanımızda yatsın ne güzell diye geçiriyoo olabilirsinizzz evevt böyle kulağa hoş geliyooo ama sizin yanınızda sürekli sizinle yatıyo olması hiç güzel değil inann...siz bilirsinizz o zmn yaşayın görün ne diim...:))

valla canım sen bol bol dua et uslu olsunlar diye şimdilik elimizden başka türlüsü gelmez...

senin formülde iyiymiş canım değerlendirmek lazım aklımızda bulunsun

hımmm şahsen tanımıyorum canım doğrudur. yardım alan arkadaşlarım var çok memnunlar. bende fikirlerini kendi mantık süzgecimden geçirerek değerlendirmeyi düşünüyorum, her konuda olduğu gibi bu konuda da edinilen bilgileri insan kendi aklıyla da onaylamalı ki içi rahat etsin. bakalım daha yeri rahat çıdın görelim bizim teorlerin kaçta kaçı pratiğe dönüşebilecek yaşayıp göreceğiz... senin tecrüben var sen şanslısın

Allah korusun canım dşünme sakın öyle doğum gnünde en güzel hediyeyi al insallah :) bu arada ne zaman canım d. günün

aynı yatağı paylaşmakta tehlikeli olabilir değil mi uykuda dalarsın allah muhafaza bebeğe zarar falan verirsin... o da riskli bir durum sanki...

Canım benim doktorum bana sormadı bile, yaptı ikiliyi. normal her zamanki gibi usg ye girdim. baktı, baş popo mesafesini, ense kalınlığını ölçtü. sonra da kan vermeye gittim. ikili tarama için kan vercem diye belirttim. bir hafta sonra da sonuçlar çıkar dediler.

Hoşeldin canım. evet, ben de odasını hazırlıycam. ilk 1-2 ay yanımızda yatar, sonra kendi odasına alcam. Allah o günleri de görmeyi nasip etsin de inşallah..

Hoşeldin canım. evet, ben de odasını hazırlıycam. ilk 1-2 ay yanımızda yatar, sonra kendi odasına alcam. Allah o günleri de görmeyi nasip etsin de inşallah..

onlar benimle yatmazlarsa ben onlarla yatarım
özlersem gecenin ortasında kıvrılıveririm beşiğe

aynı yatağı paylaşmakta tehlikeli olabilir değil mi uykuda dalarsın allah muhafaza bebeğe zarar falan verirsin... o da riskli bir durum sanki...

ilk zamanlar öyle cnmm ama iştee biraz başladımı yatmaya önceleri çok güzel geliyoo özellikle eşlerr aman yatsın kıızm oğlum yanımda noolcak dioo ama sonra bi bakıyosun bu sıpaların oyuncağı olmuşsunn..şimdii biz yatarız kızm yatar o derece bazen öğlen uykularına yatırıyım yatağında diyorum yokk parmağını bile sokturmuyoo..:))

bebeklık zamanları bırsey degılde sonrası ıcın bana komık ama arkadasımı cıleden cıkaran bı olay anlatayım sana bızım arkadasın ıkızlerı var tabı suan 7 yasında fılanlar bırı kız bırı erkek erkek olan o kadar fenaydıkı kızda bır o kadar usluydu 1 yasına kadar bu durum boyle devam ettı bunlar ayaklanınca erkek olan kız olanı sureklı cıleden cıkarmaya basladı sımdı oturmus ıkısıde oyun oynuyorya erkek olan kız olanı aglatcak mutlaka bırsey bulurdu ayrı ayrı oturturdu annesı erkek annesı ne zaman basını cevırse yada onlardan ılgısını azaltsa ya kızın yanına gıder sınır edıcek bırsey bulurdu baktı gıdemıyor annesının goz hapsınde karsıdan oyuncak fırlatırdı kıza her sekılde kızı cıleden cıkarırdı baktı kızda olmayacak en son oda artık careyı aynı hareketlerı yapmakta buldu e savas alanına donerdı bu sene okula basladılar ogretmenlerı zaptedemıyor bu sefer dersler cok ıyı ama gel gr kı yaramazlık hat safhada anaokulunda bıle okuldan atıldı bu bıdıklar nepedegoglarla gorusuldu neler yapıldı yok anacım cocuklar yaramaz pedegog napsın

canm demek snde azerisin.evet ama bnm 1 yil oldu ynede ulkemi demiyimde cnku burda pek yabancilik hissetmiyorum ama ailemi cok ozluyorum(hala hergun esime gidicez dimi turkiyeye bigun dyerek onun cevabiyla teselli buluyorum...onun disinda annemler burda ols hic aramam biseyi cnku esimle allaha sukur mutluyum...

ay cok güzel bi konuya degınmıssın
ben bebişimi hayatta eşimle aynı yataga yatıramam herhalde
coktur gecenın bı yarısı bi taraflarıma vurdugu
cok deli yatar kendisi
dün gece meselaa burnumaa bi vurdu dirsegiyle falandı herhalde uyku sersemı cozemedım
uuyuyamadım acısından

sen ustelikte izmirdesin hemde bnm guzel izmirimdeee...bnde izmirde oturuyorum yani ailem izmirde:)))

ben baştan diyorum döveni döverim kardeşim
kızım demem oğlum demem cırlarım..ezilenin yanında olmak gibi bir dürtüm var
iş evlatlara gelince nasıl olacak bakalım
Allah hayırla ve sağlıkla getirsin o günleri

sadece bebek değil hamilelik boyunca sen de yatma bence eşinle aynı yatakta
mazallah karnına marnına gelir Allah korusun

merhaba evet bebek iyi bulantılarda azaldı çok şükür sen nasılsın bebek nası canım !

ay evet yaaa bu fikride beğendim, şimdi biz daha bebek hasretindeyiz ya solstice e komik geliyoruzdur. ama ne yapalım çok özledik onları biz teyzesi. bende böyle pamuklara sarar büyütürüm gibi geliyor, yaa içim kaynadı sonra büyüyünce de Allah kerim :)

evet benim arkadaşımda aynı durumda eşi gidip kızının pembeli kırmızılı odasında yatıyor yazık adama

benim eşimde çok takıntılı ne beni uyutur ne kendi uyur herhalde. ben bebek doğunca kapı deliklerine pamuk falan tıkar diye bekliyorum rüzgar alamasın bebiş diye. yandım ben yandım...

ay evet yaaa bu fikride beğendim, şimdi biz daha bebek hasretindeyiz ya solstice e komik geliyoruzdur. ama ne yapalım çok özledik onları biz teyzesi. bende böyle pamuklara sarar büyütürüm gibi geliyor, yaa içim kaynadı sonra büyüyünce de Allah kerim :)

evet benim arkadaşımda aynı durumda eşi gidip kızının pembeli kırmızılı odasında yatıyor yazık adama

benim eşimde çok takıntılı ne beni uyutur ne kendi uyur herhalde bebek yatağımızda olursa. bebek doğunca kapı deliklerine pamuk falan tıkar diye bekliyorum rüzgar almasın bebiş diye. yandım ben yandım...

valla dovemıyorsun arkadasım tamam kızıyorsun konusuyorsun guzel guzel arada cezada verıyorsun ama dovemıyorsun sımdıkı cocuklar cok akıllı valla bızım ıkızlerın erkek olanı annesını cocuk esırgeme kurumuna sıkeyet etmıstı 6 yasında annesı buna bagırıp cagırıyor bı gun kıcınada bı tane patlatmıs kı allah var daha arkadasımın sesını yukselttıgını bıle cok nadır gordum dovme konusu hıc olmamıstır bızım akıllı bıdık annesı bunun kıcına bı tane vurdu dıye sen ara cocuk esırgemeyı bı guzel adresı ver annesınıo sıkayet et cocuk esırgeme kurumu gelıyor tabı eve cocukları gozetım altına alıcaz dıye neler neler yasamıslardı yaa sımdı aklıma geldıkce guluyorum cocuk esırgemeyı aramakta sıpanın okulda ogretmenı bunlara demıskı annenızden babanızdan sıddet gorursenız bu numarayı arayın dıye ezberletmıs numarayı bunlara el kadar bebeye numara ezberletırsen olacagı o ıste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…