2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

aman dikkat kuzu bizimkide kıvrılır bi kenara bende öteki kenara gece beni yatağın ortasına çekiyomuş düşücem diyo

onlarda hep kavga ediceğine göre çocuklar dayak manyağı olcak arsızlaşttırma kız çocukları arada patlatki dayağın manasını bilsinler haa sen patlatırmısın dersen evell allah çocuk anneden babadan korkmalı aman psikoloji bilmem ne falan sanki falakaya yatırılıyo arada göstericen teriğin acısını(büyüdükçe) annelerimizden biz öyle gördük hatta viraj alan terlikler bile gördük hiç ıskalamaz

rubet arkdaşıma çizelge ayptım minnicik kaldı bu çizelgeyi nasıl büyüttün sen...

yada bilen varmı çizelge nasıl büyütülür...küçük kaldı...

yok bencede pek saglıklı degıl o durum
en güzelii beşik olayıı
benim eşimde yiğeni var biraz fazla aglasa niye aglıyor doktoramı gotursek diye tutturuyor
düşünemiyorum artık kendi cocugu olsa nasıl olur

onlarda hep kavga ediceğine göre çocuklar dayak manyağı olcak arsızlaşttırma kız çocukları arada patlatki dayağın manasını bilsinler haa sen patlatırmısın dersen evell allah çocuk anneden babadan korkmalı aman psikoloji bilmem ne falan sanki falakaya yatırılıyo arada göstericen teriğin acısını(büyüdükçe) annelerimizden biz öyle gördük hatta viraj alan terlikler bile gördük hiç ıskalamaz[/QUOTE]

heyaa o terlık hepmı hedefını bulur hıc daha bı kere ıskaladıgını gormedım annem atardı bıde tekrar terlıgı ayagına ısterdı gotururduk bızde paşa paşa

yav kızlar susun korkutacaksınız şimdiden çıkmayacaz diye tutturacak yeğenlerim ,uslu olacak akıllı olacak onlar amanda aman gelin teyzenize ,ben kandırayım bari kuzuları....

dikkat etmek lazım
su anda bende öyle diyorum
mümkünse sen bir ucaa ben bi uca
korkuyorum valla diyorum ama yokk
dibime geliyor yaa

canım önce eşleri sonra çocukları avutacaz biz galiba...

yaws kızlar birine yardımcı oldum çizelge yaptım ama minick kaldı neyi yanlış yaptım bilen varmı herşey tamam ama minick kaldı...

rubet arkdaşıma çizelge ayptım minnicik kaldı bu çizelgeyi nasıl büyüttün sen...

yada bilen varmı çizelge nasıl büyütülür...küçük kaldı...

valla ne biliyim url uzantısını çizelgeye yapıştırdım böyle oldu

heee bide o var bide yaklaşmıyosunki bişey yapmasın die böyle uzaktan ucundan tutarsın teriği verirken heran topuklamaya hazırsın o an

heyaa o terlık hepmı hedefını bulur hıc daha bı kere ıskaladıgını gormedım annem atardı bıde tekrar terlıgı ayagına ısterdı gotururduk bızde paşa paşa [/QUOTE]

yav kızlar susun korkutacaksınız şimdiden çıkmayacaz diye tutturacak yeğenlerim ,uslu olacak akıllı olacak onlar amanda aman gelin teyzenize ,ben kandırayım bari kuzuları....

hanimişte hanimiş gel gel gel day day day

yeni nesilden ben hiç uslusuna rastlayamadım ama hadi bakalımmm aslına bakarsanızz bu sıpalarr ağlama dışındaa ilk 1 sene uslu oluyolarrr sonra bi bakıyosun o gitmiş yerinee bi sürünen küçükkk insan yavrusuu gelmişş daha 8 aylıkta başlıyoo heryere elini eriştirmeye..:))

yaws kızlar birine yardımcı oldum çizelge yaptım ama minick kaldı neyi yanlış yaptım bilen varmı herşey tamam ama minick kaldı...

hiç bilmiyoum canım bilsem dükkan senin...:26:
teyzoşlar ben bizim bücürü koçtaşa götürüyorum gezmeye bir ihtiyacı olan varsa sipariş kabul edilir

görüşürüz gelince...

Allah korusun canım dşünme sakın öyle doğum gnünde en güzel hediyeyi al insallah :) bu arada ne zaman canım d. günün
inşallah canım ya. bu cuma d. günüm. ama acaba diyorum p.tesi mi gitsem. sonra da aradaki o iki gün beni öldürür diyorum. napyim? sen olsan napardın?

onlar benimle yatmazlarsa ben onlarla yatarım
özlersem gecenin ortasında kıvrılıveririm beşiğe
bence sen ikisinin odasını ayrı tut ilk zamanlar canım. çünkü dediğin gibi biri ağladımı öbürü de ağlıycak. sen zaten uyku düzensizliği falan derken gergin olcaksın. işin biraz zor olcak ama alışırsın sonra.
ben de kocişlerin halini merak ediyorum. gece iki saatte bir uyanır ağlar bebek. ben kocama kıyamam ya. zaten çok yoruluyo.

Valla canım insanın memleketi gibisi yok. ben yakında çifte vatandaş olcam ama bir tutamıyorum. daha çok erken. daha 4.seneme girdim Tr de. bütün arkadaşlarımla ailemle netten görüşüyorum. ama Bakümün havası, düğünleri... Tvde nette izledikçe ağlıyorum...
sen ustelikte izmirdesin hemde bnm guzel izmirimdeee...bnde izmirde oturuyorum yani ailem izmirde:)))

evet, izmirdeyim. sen hangi şehirdesin orda?

kızlar bende cıkıyorum hava cok guze bı dolanıyım ıkı gunes goreyım ıkı ote berı alayım hepıcınızı optum

bana bakın cok kaynatmayın valla sonra okuyamıyom kacırıyom yarısını

günaydın hanımlar nerelere üye oluyorsunuz bana da bilgi verin ya

slm perim neden söylemiyosunuz kimseye?
benim de çok belli artık karnım ya şişlik te var tabi saklamaya imkan yok yani

selam canım nasılsın bizde kuşumuz öldü diye tekrardan kuş aldım ama ben korkuyorum inşallah mikrop kapmayız gerçi eşim çok istedi bende kıramadım o bakacak zaten ben 2li testi haftaya yaptıracam belki sonucu beklemeden söyleriz başını ensesini ölçsünlerde birde 3 ayı biraz geçelim dediksen ne yaptın canım?

hanimişte hanimiş gel gel gel day day day

heee sen önce terlik merlik saydır söyle söyle sonra gel gel gel day day day de zamane kuzusu bunlar yemezler rubetcim :2:

ya evet demekki pratikte bir sıkıntı var ne oluyorda bu çocuklar zıvanadan çıkıyor katkı maddeli yiyeceklerden radyasyondan tv den oooo çok işimiz var çok. fıtratlarını bozup canavar yapıyoruz onları

ben suan gencedeyim ama esimin ailesi sumgayitli.Valla canm sen bakunu ozluyrsun bnse guzel izmirimi:)))

bende gorev haline gitrdim heraksam annemle netten gorusmesem icimde bi sikinti oluyr.Allahtan o var canm ya su msn i icat edenden allah bin kere razi olsun diyorum ck dua ediyrm ona cokkk.bde sana ozelden mesaajla bisey sormak istyrdummm???

tmm bizede söylersiniz üye olalım :)

zaten gönderdiğini süt verirken 2 giyse yıkandımı yırtılır berbat....

Ben erkeğime pamuklu güzel giysiler alırım ...hıhh iyi oluyor böyle göndersinlerde beğenmediklerimizi eleyelim....

cnm çizelgende 12 hafta yazıyo sen öğrendinmi cinsiyetini?

ya bişi sorucam doktorum 2 li test için usg de ölçüm yapmadı direk kan ver dedi?

bende kararsız kalmıştım ama yaptım cnm ya umarım temiz çıkar..
Ben 10 günde alıcam inş sonucu..

başınız sağolsun cnm ya dikkat et yinede sen cnm..
Hadi allah gölünüze göre versin inş temiz çıkar da müjdeyi verirsiniz de yakınlara da mı söylemediniz kız?
Benim 2 li teste dr usg ölçümü yapmadı direk kan ver dedi niyeki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…