sadece bebek değil hamilelik boyunca sen de yatma bence eşinle aynı yatakta
mazallah karnına marnına gelir Allah korusun
ay cok güzel bi konuya degınmıssın
ben bebişimi hayatta eşimle aynı yataga yatıramam herhalde
coktur gecenın bı yarısı bi taraflarıma vurdugu
cok deli yatar kendisi
dün gece meselaa burnumaa bi vurdu dirsegiyle falandı herhalde uyku sersemı cozemedım
uuyuyamadım acısından
ben baştan diyorum döveni döverim kardeşim
kızım demem oğlum demem cırlarım..ezilenin yanında olmak gibi bir dürtüm var
iş evlatlara gelince nasıl olacak bakalım
Allah hayırla ve sağlıkla getirsin o günleri
aman dikkat kuzu bizimkide kıvrılır bi kenara bende öteki kenara gece beni yatağın ortasına çekiyomuş düşücem diyo
onlarda hep kavga ediceğine göre çocuklar dayak manyağı olcakarsızlaşttırma kız çocukları arada patlatki dayağın manasını bilsinler haa sen patlatırmısın dersen evell allah çocuk anneden babadan korkmalı aman psikoloji bilmem ne falan sanki falakaya yatırılıyo arada göstericen teriğin acısını(büyüdükçe) annelerimizden biz öyle gördük hatta viraj alan terlikler bile gördük hiç ıskalamaz
ay evet yaaa bu fikride beğendim, şimdi biz daha bebek hasretindeyiz ya solstice e komik geliyoruzdur. ama ne yapalım çok özledik onları biz teyzesi. bende böyle pamuklara sarar büyütürüm gibi geliyor, yaa içim kaynadısonra büyüyünce de Allah kerim :)
evet benim arkadaşımda aynı durumda eşi gidip kızının pembeli kırmızılı odasında yatıyor yazık adama
benim eşimde çok takıntılı ne beni uyutur ne kendi uyur herhalde bebek yatağımızda olursa. bebek doğunca kapı deliklerine pamuk falan tıkar diye bekliyorum rüzgar almasın bebiş diye. yandım ben yandım...
onlarda hep kavga ediceğine göre çocuklar dayak manyağı olcakarsızlaşttırma kız çocukları arada patlatki dayağın manasını bilsinler haa sen patlatırmısın dersen evell allah çocuk anneden babadan korkmalı aman psikoloji bilmem ne falan sanki falakaya yatırılıyo arada göstericen teriğin acısını(büyüdükçe) annelerimizden biz öyle gördük hatta viraj alan terlikler bile gördük hiç ıskalamaz
aman dikkat kuzu bizimkide kıvrılır bi kenara bende öteki kenara gece beni yatağın ortasına çekiyomuş düşücem diyo
yok bencede pek saglıklı degıl o durum
en güzelii beşik olayıı
benim eşimde yiğeni var biraz fazla aglasa niye aglıyor doktoramı gotursek diye tutturuyor
düşünemiyorum artık kendi cocugu olsa nasıl olur
rubet arkdaşıma çizelge ayptım minnicik kaldı bu çizelgeyi nasıl büyüttün sen...
yada bilen varmı çizelge nasıl büyütülür...küçük kaldı...
yav kızlar susun korkutacaksınız şimdiden çıkmayacaz diye tutturacak yeğenlerim ,uslu olacak akıllı olacak onlar amanda aman gelin teyzenize ,ben kandırayım bari kuzuları....
yav kızlar susun korkutacaksınız şimdiden çıkmayacaz diye tutturacak yeğenlerim ,uslu olacak akıllı olacak onlar amanda aman gelin teyzenize ,ben kandırayım bari kuzuları....
yaws kızlar birine yardımcı oldum çizelge yaptım ama minick kaldı neyi yanlış yaptım bilen varmı herşey tamam ama minick kaldı...
inşallah canım ya. bu cuma d. günüm. ama acaba diyorum p.tesi mi gitsem. sonra da aradaki o iki gün beni öldürür diyorum. napyim? sen olsan napardın?Allah korusun canım dşünme sakın öyle doğum gnünde en güzel hediyeyi al insallah :) bu arada ne zaman canım d. günün
bence sen ikisinin odasını ayrı tut ilk zamanlar canım. çünkü dediğin gibi biri ağladımı öbürü de ağlıycak. sen zaten uyku düzensizliği falan derken gergin olcaksın. işin biraz zor olcak ama alışırsın sonra.onlar benimle yatmazlarsa ben onlarla yatarım
özlersem gecenin ortasında kıvrılıveririm beşiğe
ben de kocişlerin halini merak ediyorum. gece iki saatte bir uyanır ağlar bebek. ben kocama kıyamam ya. zaten çok yoruluyo.ilk zamanlar öyle cnmm ama iştee biraz başladımı yatmaya önceleri çok güzel geliyoo özellikle eşlerr aman yatsın kıızm oğlum yanımda noolcak dioo ama sonra bi bakıyosun bu sıpaların oyuncağı olmuşsunn..şimdii biz yatarız kızm yatar o derece bazen öğlen uykularına yatırıyım yatağında diyorum yokk parmağını bile sokturmuyoo..:))
Valla canım insanın memleketi gibisi yok. ben yakında çifte vatandaş olcam ama bir tutamıyorum. daha çok erken. daha 4.seneme girdim Tr de. bütün arkadaşlarımla ailemle netten görüşüyorum. ama Bakümün havası, düğünleri... Tvde nette izledikçe ağlıyorum...canm demek snde azerisin.evet ama bnm 1 yil oldu ynede ulkemi demiyimde cnku burda pek yabancilik hissetmiyorum ama ailemi cok ozluyorum(hala hergun esime gidicez dimi turkiyeye bigun dyerek onun cevabiyla teselli buluyorum...onun disinda annemler burda ols hic aramam biseyi cnku esimle allaha sukur mutluyum...
sen ustelikte izmirdesin hemde bnm guzel izmirimdeee...bnde izmirde oturuyorum yani ailem izmirde:)))
günaydın hanımlar nerelere üye oluyorsunuz bana da bilgi verin ya
slm perim neden söylemiyosunuz kimseye?
benim de çok belli artık karnım ya şişlik te var tabi saklamaya imkan yok yani
hanimişte hanimiş gel gel gel day day day
yeni nesilden ben hiç uslusuna rastlayamadım ama hadi bakalımmm aslına bakarsanızz bu sıpalarr ağlama dışındaa ilk 1 sene uslu oluyolarrr sonra bi bakıyosun o gitmiş yerinee bi sürünen küçükkk insan yavrusuu gelmişş daha 8 aylıkta başlıyoo heryere elini eriştirmeye..:))
kızlar bende cıkıyorum hava cok guze bı dolanıyım ıkı gunes goreyım ıkı ote berı alayım hepıcınızı optum
bana bakın cok kaynatmayın valla sonra okuyamıyom kacırıyom yarısını
inşallah canım ya. bu cuma d. günüm. ama acaba diyorum p.tesi mi gitsem. sonra da aradaki o iki gün beni öldürür diyorum. napyim? sen olsan napardın?
bence sen ikisinin odasını ayrı tut ilk zamanlar canım. çünkü dediğin gibi biri ağladımı öbürü de ağlıycak. sen zaten uyku düzensizliği falan derken gergin olcaksın. işin biraz zor olcak ama alışırsın sonra.
ben de kocişlerin halini merak ediyorum. gece iki saatte bir uyanır ağlar bebek. ben kocama kıyamam ya. zaten çok yoruluyo.
Valla canım insanın memleketi gibisi yok. ben yakında çifte vatandaş olcam ama bir tutamıyorum. daha çok erken. daha 4.seneme girdim Tr de. bütün arkadaşlarımla ailemle netten görüşüyorum. ama Bakümün havası, düğünleri... Tvde nette izledikçe ağlıyorum...
evet, izmirdeyim. sen hangi şehirdesin orda?
bende gorev haline gitrdim heraksam annemle netten gorusmesem icimde bi sikinti oluyr.Allahtan o var canm ya su msn i icat edenden allah bin kere razi olsun diyorum ck dua ediyrm ona cokkk.bde sana ozelden mesaajla bisey sormak istyrdummm???inşallah canım ya. bu cuma d. günüm. ama acaba diyorum p.tesi mi gitsem. sonra da aradaki o iki gün beni öldürür diyorum. napyim? sen olsan napardın?
bence sen ikisinin odasını ayrı tut ilk zamanlar canım. çünkü dediğin gibi biri ağladımı öbürü de ağlıycak. sen zaten uyku düzensizliği falan derken gergin olcaksın. işin biraz zor olcak ama alışırsın sonra.
ben de kocişlerin halini merak ediyorum. gece iki saatte bir uyanır ağlar bebek. ben kocama kıyamam ya. zaten çok yoruluyo.
Valla canım insanın memleketi gibisi yok. ben yakında çifte vatandaş olcam ama bir tutamıyorum. daha çok erken. daha 4.seneme girdim Tr de. bütün arkadaşlarımla ailemle netten görüşüyorum. ama Bakümün havası, düğünleri... Tvde nette izledikçe ağlıyorum...
evet, izmirdeyim. sen hangi şehirdesin orda?
yaws primaya üye olmuştum hiç beğenmedim ne basit koymuş öle promosyon ürünleri ...indirim şelerini yırttım attım bez hariç hiçbirini beğenmedim...
Jhonson baby sayfasını araştıryoruz cnm o kesin kalitelidir...
zaten gönderdiğini süt verirken 2 giyse yıkandımı yırtılır berbat....
Ben erkeğime pamuklu güzel giysiler alırım ...hıhh iyi oluyor böyle göndersinlerde beğenmediklerimizi eleyelim....
canım bende ikili testimi yaptırdım ama sonuc haftaya persembe
ölcüm olarak iyiydi kanda ne cıktı bılmıyorum
bende pek düşünmemeye calısıyorum
sonuçların geç çıkması gıcık etti benidee
snede takma bosver bişey yoktur inşallah
biliyorum elde olmadan stres yapıyoruzda
ne kadar düşünmemeye calısırsak o kadar iyi
annişler pazartesi ikili tarama testi yaptırcam.kararsız kaldım acaba ayptırsam mı:44: Bi de sonucu 3 hafta sonra mı çıkıyomuş öyle bişeyler dedi doktor.yaptıranlar ne kadar zamanda sonucunu öğrendi acaba bi de ne yapıyolar ultrasonla yapılıyo test di mi? Bide kan alıyolar mı ya da abşka bişey?
selam canım nasılsın bizde kuşumuz öldü diye tekrardan kuş aldım ama ben korkuyorum inşallah mikrop kapmayız gerçi eşim çok istedi bende kıramadım o bakacak zaten ben 2li testi haftaya yaptıracam belki sonucu beklemeden söyleriz başını ensesini ölçsünlerde birde 3 ayı biraz geçelim dediksen ne yaptın canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?