daha çekicektimdee görevli kızdıbirsürü şey baktım indirime giren bi kaç bişeyde aldım şampuan falan
slmmmmmm
dünden beri 40 sayfa ilerlemiş hepsini okumam mümkün değil sanırım
neyse ben de direk yazam dedim :)))
bugün aile hekimime göründüm,bazı kan testleri ve idrar testi yaptı
sonuç((( kansızlık ve idrar yolu enfeksiyonu
enfeksiyon için Alfoxil diye bir ilaç yazdı aldım ama kullanmadan önce bir sürü kadın doğumcunun tlf. na bakıp net.ten aradım
hepside kullanabilirsin dediler....
kendi dr.la bu perşembe randevum var hemen tlf.nu isteyeceğim ihtiyaç halinde ulaşamıyorum böyle.....
vallahi o görene kadar kullanmayacaktım ama bu kadar dr. aynı şeyi söyleyince içtim az evvel....zaten 5 günlük bir ilaç....
Allah'ım bebişlerimizi korusun....
heheheh seni sabırsız seniiii...cinsiyet çıkınca artık seni kimse tutamaz herhalde...:))
geçmiş olsun canıım...kullan ilaçlarını o kadar doktora sormuşsun hepside aynı şeyi söylemmiş bence çok düşünme
bana kalsa yine hem kzın hem erkeğin kullanabilceği şeylerden alcamda eşim engelliyo allah korusun bişey olursa o zaman sen onlaara bakar bakar ağlarsın daha çok üzzülürsün istemiyorum almanı diyo beni düşündüğündenmi yoksa benim alışweriş çılgınlığımı önlemek içinmi bilmiyoruuum
ben de kendimi uykuya adadım resmen
sabahları zor kalkıyorum akşam da 10 olmadan bayılıyorum
gün içinde uyumalarımı saymıyorum bile
ne güzel yanlız değilmişim cnm.. kaç haftalık oldu?? kese, kalp atışını gördün mü cnm?
inşallah canım bebeklerimizi kucağımıza almamızı nasip eder allahım inşallah. Nerde edavi gördün?? Bir de gebelik çizelgendeki haftayı neye göre hesapladın? Bizim farklı hesaplanıormuş, transferden 14 gün öncesini sat kabul ediyoruz. Yoksa benim bi 6+6 değil 7+4 olacaktım..
bizim değişiyormuş benim arkadaş hesapladı ama doktora gidince söyler mutlaka istanbul umut tüp bebek merk. Tedavi gördüm.
Aynı zamanda tedavi olduğum 2 arkadaşın emriyorlar tuttu ama bir süre sonra düştü ondan kendimi çok adapte etmek istemiyorum. çarşamba ilk sorum kaç haftalık olduğu ve kaç kese olduğu :d
iyimiş yine ya benim tekti :) bizim gebe kalma olasılığımız %50-60dı. Gebeliğimizin devamı o oran değil cnm tamam mı stres yapma.. çok şükür kavuştuk bebişlerimize rabbim ayırmaz inşallah..
selam kızlar ya okudumda kalp atışını duymaya çok geç tarihler alınmış neden acaba??
Aslında kasımın 3 ünde çağrdı dr?
Daha önce yani yarın gitmek istiyorum görebilirmiyim acaba
geçmiş olsun canıım...kullan ilaçlarını o kadar doktora sormuşsun hepside aynı şeyi söylemmiş bence çok düşünme
bana kalsa yine hem kzın hem erkeğin kullanabilceği şeylerden alcamda eşim engelliyo allah korusun bişey olursa o zaman sen onlaara bakar bakar ağlarsın daha çok üzzülürsün istemiyorum almanı diyo beni düşündüğündenmi yoksa benim alışweriş çılgınlığımı önlemek içinmi bilmiyoruuum
canim kacinci haftadasin sen suan ?slm kızlar bu bulantılar ne olacak tüm gün sürüyor kızımda hiç olmamıştı devamlı midem allahtan sadece bulantı ama o bile yetiyor yemek yiyemiyorum az az atştırıyorum
ben ilk is su kan testine yaptirayim diyorum icime kurt dustu. kansizlik ne durumda ? bunlarinda bakacagini sanmiyorum bugun gitsemmi acaba? 10 gun sonra kontrol var o gunumu beklesem karar veremedim.Yeşimcim bunda bende acaba diorum o testlerin hepsini yaptırmasam mı gerçi kızımda bi 2 li test bi de 2. düzey ultrasonografi ye grmiştim diğerlerine gerek kalmamıştı ama iştee onların bile sonuçlarını ne zor beklediğimi ve o geceden önce kaç gece uyuyamadığımı düşününce acaba diorum cnm...amniosentez yaptırmam asla onu biliyorum..zaten o çok ileri yaşlarda daha mecburi oluyoo...
slmmmmmm
dünden beri 40 sayfa ilerlemiş hepsini okumam mümkün değil sanırım
neyse ben de direk yazam dedim :)))
bugün aile hekimime göründüm,bazı kan testleri ve idrar testi yaptı
sonuç((( kansızlık ve idrar yolu enfeksiyonu
enfeksiyon için Alfoxil diye bir ilaç yazdı aldım ama kullanmadan önce bir sürü kadın doğumcunun tlf. na bakıp net.ten aradım
hepside kullanabilirsin dediler....
kendi dr.la bu perşembe randevum var hemen tlf.nu isteyeceğim ihtiyaç halinde ulaşamıyorum böyle.....
vallahi o görene kadar kullanmayacaktım ama bu kadar dr. aynı şeyi söyleyince içtim az evvel....zaten 5 günlük bir ilaç....
Allah'ım bebişlerimizi korusun....
günaayydıın kızzzlaaar ben yine erkenden dikildim dedim bari biraz ewi toparlıyım akşam annem gelcek bide börek yapıım dedim aayy benim çocuk çok hamarat yaptı beni hamarat bişey olcak gailiba
bılmıyorum canım benım doktor bana 8 haftalık olsun gel dedı genede gıtmekte fayda var duymasanda erken oldugundandır ama kese gözükıyor bende gözükmüstü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?