2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

slmmmmmm
dünden beri 40 sayfa ilerlemiş hepsini okumam mümkün değil sanırım
neyse ben de direk yazam dedim :)))
bugün aile hekimime göründüm,bazı kan testleri ve idrar testi yaptı
sonuç ((( kansızlık ve idrar yolu enfeksiyonu
enfeksiyon için Alfoxil diye bir ilaç yazdı aldım ama kullanmadan önce bir sürü kadın doğumcunun tlf. na bakıp net.ten aradım
hepside kullanabilirsin dediler....
kendi dr.la bu perşembe randevum var hemen tlf.nu isteyeceğim ihtiyaç halinde ulaşamıyorum böyle.....
vallahi o görene kadar kullanmayacaktım ama bu kadar dr. aynı şeyi söyleyince içtim az evvel....zaten 5 günlük bir ilaç....
Allah'ım bebişlerimizi korusun....

çok uykum geliyor öyle böyle değil yani....
sabahta ders 07:30 de başlıyor
06:15 te kalkıyorum ((( ben birazdan göçerim kızlar,sizlerde kendinize ve bebişlerinize iyi bakın....

geçmiş olsun canıım...kullan ilaçlarını o kadar doktora sormuşsun hepside aynı şeyi söylemmiş bence çok düşünme

heheheh seni sabırsız seniiii...cinsiyet çıkınca artık seni kimse tutamaz herhalde...:))

bana kalsa yine hem kzın hem erkeğin kullanabilceği şeylerden alcamda eşim engelliyo allah korusun bişey olursa o zaman sen onlaara bakar bakar ağlarsın daha çok üzzülürsün istemiyorum almanı diyo beni düşündüğündenmi yoksa benim alışweriş çılgınlığımı önlemek içinmi bilmiyoruuum

cnm tabiiki seni düşündüğündendir aslına bakarsan bencede yarısını atlatmadan en azından bişey almamak lazım nazar değmemesi adına ama iştee anne olunca dayanamıyo insan o yüzden anlıyorum seni...

SELAM kızlar ya okudumda kalp atışını duymaya çok geç tarihler alınmış neden acaba??
aslında kasımın 3 ünde çağrdı dr?
daha önce yani yarın gitmek istiyorum görebilirmiyim acaba

ne güzel yanlız değilmişim cnm.. kaç haftalık oldu?? kese, kalp atışını gördün mü cnm?

KESESINI GÖRDÜM 5+2 ken simdi 5+6 yim canim ins kismetse iki hafta sonra kalbini görmeye gidicem bebisimi henüz göremedim sen nezaman nerde yaptirdin nasil gecti

valla canım benım doktorum transfer gününü saymadı son adet tarıhını sat olarak kabul ettı gebelıkte öyle hesaplanyıor hıcbır fark yoktur dedı normal yoldan gebe kalan ınsanlarda bılınmıyor tek fark döllenmenın sızde bılınmesıdır dedı ama hesap aynıymıs

sen kac tane aldın kı canım ben bır tane aldım cok embryo olmasına ragmen arkadaslarına aldırma sen bende korkuyom onları düsündükce bos kese bılmem ne herkes farklı canım düsünme ıyı olanlara bak sen

iyimiş yine ya benim tekti :) bizim gebe kalma olasılığımız %50-60dı. Gebeliğimizin devamı o oran değil cnm tamam mı stres yapma.. çok şükür kavuştuk bebişlerimize rabbim ayırmaz inşallah..

annem ıkı tane almıstı zamanında bebısının bır tanesı ötekını tetıkledı ıkısıde gıttı ondan ben cok teretüt yasadım bıtanecık aldım ve tuttu allahıma sükürler olsun canım ne mutlu bıze kı bebıslerımız bızı bırakmadı tüplerımız

selam kızlar ya okudumda kalp atışını duymaya çok geç tarihler alınmış neden acaba??
Aslında kasımın 3 ünde çağrdı dr?
Daha önce yani yarın gitmek istiyorum görebilirmiyim acaba

bılmıyorum canım benım doktor bana 8 haftalık olsun gel dedı genede gıtmekte fayda var duymasanda erken oldugundandır ama kese gözükıyor bende gözükmüstü

Canım bence sen üzülme diye söylemiştir Çünkü sana desede kendide kıyafetleri gördükçe heyecanlanacak rabbim uzun ömürler sağlıklı bebişler versin inşallah bencede 6 aydan sonra almak lazım çokta eç olmasın arada ufak tefek kaçamak yapılıyo ama

Son düzenleme:
slm kızlar bu bulantılar ne olacak tüm gün sürüyor kızımda hiç olmamıştı devamlı midem allahtan sadece bulantı ama o bile yetiyor yemek yiyemiyorum az az atştırıyorum

slm kızlar bu bulantılar ne olacak tüm gün sürüyor kızımda hiç olmamıştı devamlı midem allahtan sadece bulantı ama o bile yetiyor yemek yiyemiyorum az az atştırıyorum
canim kacinci haftadasin sen suan ?
ben ilk is su kan testine yaptirayim diyorum icime kurt dustu. kansizlik ne durumda ? bunlarinda bakacagini sanmiyorum bugun gitsemmi acaba? 10 gun sonra kontrol var o gunumu beklesem karar veremedim.

kullan canim o enfeksiyonda iyi degil cunku. ben vajinal fitil kullanmistim ilk gebeligimde.
iyi gelmisti

günaayydıın kızzzlaaar ben yine erkenden dikildim dedim bari biraz ewi toparlıyım akşam annem gelcek bide börek yapıım dedim aayy benim çocuk çok hamarat yaptı beni hamarat bişey olcak gailiba

ne boregi yapican ? benimde canim cekti simdi :)
halim yok ama ya bu cocukta beni acayip tembel yapti
hazir yufkamda yok

günaayydıın kızzzlaaar ben yine erkenden dikildim dedim bari biraz ewi toparlıyım akşam annem gelcek bide börek yapıım dedim aayy benim çocuk çok hamarat yaptı beni hamarat bişey olcak gailiba

Günaydın canımmm... Maşallah sabah sabah bu ne hamaratlık:) Ben de işe gitmek için hazırlanıyodum bi bakayım dedim ne var ne yok hamişlerde:) Midem çok bulanıyor,elimde çubuk krakerlerle dolaşıyorum,böreğinden bana da yollar mısın,aç aç dolaşıyorum:)

bılmıyorum canım benım doktor bana 8 haftalık olsun gel dedı genede gıtmekte fayda var duymasanda erken oldugundandır ama kese gözükıyor bende gözükmüstü

benim kese 4+4 te görünmüştü.bence kalbimizde oluştu meraktan öleceğim

dün geceden beri midem bulanıyor mu kazınıyor mu aç mıyım belli değil anlayamadım ki çözüm bulayım sizinde böyle oluyor mu ve zaten aynı şeylerle uyandım normalde ben bu saatte uyanamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…