dün geceden beri midem bulanıyor mu kazınıyor mu aç mıyım belli değil anlayamadım ki çözüm bulayım sizinde böyle oluyor mu ve zaten aynı şeylerle uyandım normalde ben bu saatte uyanamam
Canımm ben de aynen öyleyim,midem bulanıyor yemek yiyemiyorum,doğal olarak da midem kazınıyor:)sabahları bulantıyla uyanıyorum ve bulantılarım başlayalı bugün 3.gün oldu,seninle SAT larımız hemen hemen aynı:) Aynı hafta içinde doğum yapcaz inş:)kesemizi gördük,15 kasımda da bebişi görcez inş.
selam kızlar..
ben daha öncede yazmıştım,bugün adet günüm beklemekteyim çok heyecanlıyım olmazsam yarın test yapıcam..
doktorum bana santefer fort vermişti folik asit ve kan hapıymış acayip midemi ekşitti aradım sadece folik asit al dedi bende eczaneden folbiol 5 mg aldım günde bir adet içecekmişim eczacı öyle dedi kızlar ben şehirden biraz uzakta yaşıyorum onun için eczaneden aldım kendi kafama göre sizce folbiol iyimi günde 1 tane içenler varmı aranızda ?
bide tahlillerimde hafif kansızlık çıkmıştı demir hapını bırakmakla iyimi ettim acaba?
kızlar normalde benim adete yakın göğüslerim şişerdi acırdı,şuanda hiçmi hiç bi belirti yok sizin adeti bekleyişiniz nasıl oldu?yani adet belirtileri varmıydı gene ?:26:
kızlar normalde benim adete yakın göğüslerim şişerdi acırdı,şuanda hiçmi hiç bi belirti yok sizin adeti bekleyişiniz nasıl oldu?yani adet belirtileri varmıydı gene ?:26:
sanırım henüz gebe değilsin hayırlı olsun folbiol kullanan çok gebe duydum genelde folic plus folicin kullanılıyor bende bunları kullanıyrm.markası farketmez şuan..hepsi aynı görevde
sağol canımm..sanırım henüz gebe değilsin hayırlı olsun folbiol kullanan çok gebe duydum genelde folic plus folicin kullanılıyor bende bunları kullanıyrm.markası farketmez şuan..hepsi aynı görevde
benim göğüslerim yeni şişmeye başladı.hiçbir belirti yoktu sadece akıntım vardı bol miktarda
şu folik asit konusunda kafam karışık..hamilelikten önce yarım içtim,folbiolü..keseyi görmek için dr gittiğimde sen içmeye devam et dedi.dedim yarım mı farketmez yarım iç fazlası idrarla atılır dedi..forumdan birisi tam iç dedi tam içiyorum..folbiol içenler tam içiyor değil mi yaaa
canım benim çok az sancım olmuştu,adet sancısı gibi.onun dışında bişey olmadı.şimdi 6+1 olduk hala aman aman belirti yok,yani yavaş yavaş başlıyo sanki..herkes farklıdır inş. hamilesindir.
şu folik asit konusunda kafam karışık..hamilelikten önce yarım içtim,folbiolü..keseyi görmek için dr gittiğimde sen içmeye devam et dedi.dedim yarım mı farketmez yarım iç fazlası idrarla atılır dedi..forumdan birisi tam iç dedi tam içiyorum..folbiol içenler tam içiyor değil mi yaaa
ne boregi yapican ? benimde canim cekti simdi :)
halim yok ama yabu cocukta beni acayip tembel yapti
hazir yufkamda yok
Günaydın canımmm... Maşallah sabah sabah bu ne hamaratlık:) Ben de işe gitmek için hazırlanıyodum bi bakayım dedim ne var ne yok hamişlerde:) Midem çok bulanıyor,elimde çubuk krakerlerle dolaşıyorum,böreğinden bana da yollar mısın,aç aç dolaşıyorum:)
bende içtim folic asit hamilelikten önce başladım şimdi devam ettim 3 aya kadar içicem bitince bir daha almıyacam dr öyle dedi zaten içinde 90 tane vardı ben içmeye 1 ay önce başlamıştım şimdi içinde 15-20 tane kaldı tüm içiyordum yarım iç felan demedi bana iç dedi sadece günde bir tane...sonuçlarımda maş. güzel çıktı..
dün geceden beri midem bulanıyor mu kazınıyor mu aç mıyım belli değil anlayamadım ki çözüm bulayım sizinde böyle oluyor mu ve zaten aynı şeylerle uyandım normalde ben bu saatte uyanamam
3 aydan sonra elevit ve duruma göre kan ilacı başlanır
yaa 3 ayda başıcaz demek ...
hilma ben ölüyorum kusmaktan sende de öylemi? herşeyden tiksiniyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?