canim o amniyotez bebek icin dusuk riski doguruyor.
ben o riski alamam. bir daha kaybedemem. spiralle gebe kalip aldirmak zorunda kaldim ve
vicdan azabim hala gecmedi Allah korusun birde oyle bir risk yuzunden yaparsam daha
kendimi affedemem. o yuzden 2li taramayi yaptirmicam diye dusunuyorum.
cunku gecen gebeligimde keske ne olursa olsaydi kendi dusseydi ama ben yapmasaydim diye
kendimi cok yedim bitirdim ama giden gitti elden birsye gelmez
o sebeple daha yapamam risk olsada.
ama benim durumum istisnai. bu konuda diger turlu fikirlere saygim sonsuz
Allah kimsyei boyle bir karar verme asamasinda birakmasin ins. zor isler gercekten
ayy ebn kiwi yi çok seviyorumbol bol yiyorum ama bazen midem çok dolu hiissi veriyor neden acaba..
selam hoşgeldin cnm bende 5+6 dayım ve bu 2. bebeğim olcak ama çok telaş yaptım bunda beklemediğim zamanda olduğundan sanırım....
selam hoşgeldin cnm bende 5+6 dayım ve bu 2. bebeğim olcak ama çok telaş yaptım bunda beklemediğim zamanda olduğundan sanırım....
Göbeğimi yaktım yaa( ütü yaparken mahvoldum,bulantılarım çoğaldı kafamı kaldıramıyorum yemek yapamıyorum yorgunum
dr aradı çarşambaya aldı randevuyu......şu coraspirin kafamı karıştırdı kullansam zararı olurmu
ben gebeligin en basindan beri kullaniyorum ama genede doktor kontrolü altinda basla ona önce sor danis derim canim herkesin kani hastaligi vücudu farkli
Göbeğimi yaktım yaa( ütü yaparken mahvoldum,bulantılarım çoğaldı kafamı kaldıramıyorum yemek yapamıyorum yorgunum
dr aradı çarşambaya aldı randevuyu......şu coraspirin kafamı karıştırdı kullansam zararı olurmu
ayyy cnm geçmiş olsun yawww...bende bugün sersem gibiyim iicene kolumuu kaldırcak halim yok cnm..aman dikat et kendine cnm bence doktoruna sor ondan sonra bişeyler kullan çünküükimisine iyi gelen şey kimisine iyi gelmeyebiliyo...Göbeğimi yaktım yaa( ütü yaparken mahvoldum,bulantılarım çoğaldı kafamı kaldıramıyorum yemek yapamıyorum yorgunum
cnm valla nasıl birbirimize benziyoruz dicemm aynen benim kzıımda tam 2 yaşında bu ay bastı ...ve bu 2. gebeliğim hiç kızım gibi geçmiyoo onda hiç ne bulantı ne baş dönmesi vardı bunda hepsi mevcut tatlım öyle yorgunum ki anlatamam ve ben bi condom maduruyum evet kardeş istiyodum ama kızım 3 yaşına basınca plan kuruyodum doğana 4-5 olur diyodum ama işte demekki kaderimizde varmış bu ve ben kendime çok şaşırıyorum ama ben bunun için de çok korkuyorum bu kadar çabuk sarılcağımı düşünmezdim ama yarın kontrole gidicez ödüm kopuyoo....Merhaba solstice;
Bende 8 haftalık hamileyim ve 2. gebeliğim...Fakat 2.gebelığım ilkinden çok farklı ve ağır geçiyor,bulantılarım, yemek yiyememe
Ve korkuyorumda ansızın gelmesi beni biraz korkuttu ve kızım daha 2 yasında olması beni korkutuyor
kızlar bende 2012 haziran annesi olucam kısmetse 7+6 haftalık bebeğim beni bugün çok yordu mide bulantım ve mide yanmam var( bana tavsiyesi olan varmı artık kraker yemek istemiyorum nolur kraker demeyin (
kızlar bende 2012 haziran annesi olucam kısmetse 7+6 haftalık bebeğim beni bugün çok yordu mide bulantım ve mide yanmam var( bana tavsiyesi olan varmı artık kraker yemek istemiyorum nolur kraker demeyin (
kızlar 8.haftamdayım benim haftamada olupda aşırı bbulantıları olan varmı???
benim midem çok bulanıyor ve hiçbirşey yemek istemiyorum yemeyincee daha çok bulanıyor12.haftadan sonra azalacakmış bulantılarım allah yardmcımız olsun
kızlarr bende 7 haftalık hamişim :))mıde bulantılarım benı ölduruyor resmen..
yemek yıyemıorum doktorum hap verdı bıraz rahatlatıyor benı fakat ekmek yıyemıyorum daha cok yogurt süt muz kivi ananas kırmızı bıber bunları ekmeksız yıyorum he bıde corba ıcıorum doyuyomuyum hayır..ıns bu bulantılar gecer yaa..
he bıde ılk bebısım oldugu ıcın cok heveslıyım acaba sımdıden bebısıme ne alabılırım ?yardımcı olurmusunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?