2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Göbeğimi yaktım yaa( ütü yaparken mahvoldum,bulantılarım çoğaldı kafamı kaldıramıyorum yemek yapamıyorum yorgunum
dr aradı çarşambaya aldı randevuyu......şu coraspirin kafamı karıştırdı kullansam zararı olurmu

Canim benim onun riskine baktiysan %1 den daha düsük bir riski var sonucta yok degil haklisin ama buna mecbur kalipta yaptiran cok insan var belki aramizdada olucak o yüzden birbirimizi korkutmayalim benim ablamin gebeliginde tüm testleri normal cikmasina ragmen yaptirdi bebisimizde sagsalimdogdu sükür düsme riski olmadi yani ayni sekilde gecen sene sirketimizin sekreteri hicbir risk olmamasina ragmen yaptirdi hatta ertesi gün gelip calisti onun bebegide sapasaglam masallah. Ama bu testi yaptirdiktan sonra sonuclari aldiklarindaki o rahatlik o huzur eminimki o testi yaptirmayanda okadar olmaz. ikiside o testen sonra varya cok rahat bir hamilelik gecirdiler normal dogum yaptilar ve bebekleri cok uslu .yaptirip yaptirmama karari sonucta bizim benimde testlerim iyi cikarsa bende yaptirmam ama yaptirmak zorundada kalabilirz lütfen böle korkutmayalim birbirimizi üstelik riski var ama cooooooooook düsükkkkkk iyi düsünelim hep iyi olsun . Bu arada seni anliyorum canim benim haklisinda kararinda ALlah kimseyi dedigin gibi zor durumlara sokmasin ama ben hep gözümün önüne iyileri getirmeye calisiyorum Allah sagsalim bebislerimizi kucagimiza aldirsin hepimizin insallah hep POZITIF olalm ki hersey GÜZEL olsun

selam hoşgeldin cnm bende 5+6 dayım ve bu 2. bebeğim olcak ama çok telaş yaptım bunda beklemediğim zamanda olduğundan sanırım....

Merhaba solstice;
Bende 8 haftalık hamileyim ve 2. gebeliğim...Fakat 2.gebelığım ilkinden çok farklı ve ağır geçiyor,bulantılarım, yemek yiyememe
Ve korkuyorumda ansızın gelmesi beni biraz korkuttu ve kızım daha 2 yasında olması beni korkutuyor

selam hoşgeldin cnm bende 5+6 dayım ve bu 2. bebeğim olcak ama çok telaş yaptım bunda beklemediğim zamanda olduğundan sanırım....

Merhaba solstice;
Bende 8 haftalık hamileyim ve 2. gebeliğim...Fakat 2.gebelığım ilkinden çok farklı ve ağır geçiyor,bulantılarım, yemek yiyememe
Ve korkuyorumda ansızın gelmesi beni biraz korkuttu ve kızım daha 2 yasında olması beni korkutuyor

ben gebeligin en basindan beri kullaniyorum ama genede doktor kontrolü altinda basla ona önce sor danis derim canim herkesin kani hastaligi vücudu farkli

Son düzenleme:
kızlar bende 2012 haziran annesi olucam kısmetse 7+6 haftalık bebeğim beni bugün çok yordu mide bulantım ve mide yanmam var ( bana tavsiyesi olan varmı artık kraker yemek istemiyorum nolur kraker demeyin (

Canım coraspirin kullanmaktan korkma.Kan pıhtılaşması olmasın bebeğin kalbi urmasın düşük falan olmasın diye içiriyo doktorlar ki bende içiyorum 2.5 aydır.Bu arada göbüşünü nasıl yaktın sen kıyamam bennn..Bende yarın gidicem

ayyy cnm geçmiş olsun yawww...bende bugün sersem gibiyim iicene kolumuu kaldırcak halim yok cnm..aman dikat et kendine cnm bence doktoruna sor ondan sonra bişeyler kullan çünküükimisine iyi gelen şey kimisine iyi gelmeyebiliyo...
cnm valla nasıl birbirimize benziyoruz dicemm aynen benim kzıımda tam 2 yaşında bu ay bastı ...ve bu 2. gebeliğim hiç kızım gibi geçmiyoo onda hiç ne bulantı ne baş dönmesi vardı bunda hepsi mevcut tatlım öyle yorgunum ki anlatamam ve ben bi condom maduruyum evet kardeş istiyodum ama kızım 3 yaşına basınca plan kuruyodum doğana 4-5 olur diyodum ama işte demekki kaderimizde varmış bu ve ben kendime çok şaşırıyorum ama ben bunun için de çok korkuyorum bu kadar çabuk sarılcağımı düşünmezdim ama yarın kontrole gidicez ödüm kopuyoo....
kızlar bende 2012 haziran annesi olucam kısmetse 7+6 haftalık bebeğim beni bugün çok yordu mide bulantım ve mide yanmam var ( bana tavsiyesi olan varmı artık kraker yemek istemiyorum nolur kraker demeyin (

hoşgeldin cnm cnm mide bulantısı ilk 3 ay sürebilir belki yoğurt bastırabilir cnm başka malesef çözümü yok rennee tarzı ilaç var ama hamileyken de ben kullanmıştım ama dr una sormak lazım cnm..aynı durumdayız cnm ...

Canım leblebi veya nane limonu tavsiye ederim ama hazır değil kendin kaynat hem soğuk algınlığını falanda önlüyo.çok sağlıklı

Yeşimcim bunda bende acaba diorum o testlerin hepsini yaptırmasam mı gerçi kızımda bi 2 li test bi de 2. düzey ultrasonografi ye grmiştim diğerlerine gerek kalmamıştı ama iştee onların bile sonuçlarını ne zor beklediğimi ve o geceden önce kaç gece uyuyamadığımı düşününce acaba diorum cnm...amniosentez yaptırmam asla onu biliyorum..zaten o çok ileri yaşlarda daha mecburi oluyoo...

Yeşimcim bunda bende acaba diorum o testlerin hepsini yaptırmasam mı gerçi kızımda bi 2 li test bi de 2. düzey ultrasonografi ye grmiştim diğerlerine gerek kalmamıştı ama iştee onların bile sonuçlarını ne zor beklediğimi ve o geceden önce kaç gece uyuyamadığımı düşününce acaba diorum cnm...amniosentez yaptırmam asla onu biliyorum..zaten o çok ileri yaşlarda daha mecburi oluyoo...

ben de kendimi uykuya adadım resmen
sabahları zor kalkıyorum akşam da 10 olmadan bayılıyorum
gün içinde uyumalarımı saymıyorum bile

iyi akşamlar hanımlar,nasılsınız?ne kadar çok kaynatmışsınız öyle,anca biraz göz atabildim..bugün bende de bir halsizlik uyku hali var,okulda nöbetçiydim ondan mı,açım ama 1 2 lokmadan sonra midem bulanıyor yiyemiyorum onda mı bilinmez

Sevgili Umaygülay bende 8. haftamdayım ama mide bulantım çok yoğun değil çok şükür.Ama çok yakın bir arkadaşım bu haftalarda bayağı kötü olmuştu..
Umarım senin bulantıların da biran evvel hayırlısıyla geçsin, dikkat et kendine...

kızlarr bende 7 haftalık hamişim :))mıde bulantılarım benı ölduruyor resmen..
yemek yıyemıorum doktorum hap verdı bıraz rahatlatıyor benı fakat ekmek yıyemıyorum daha cok yogurt süt muz kivi ananas kırmızı bıber bunları ekmeksız yıyorum he bıde corba ıcıorum doyuyomuyum hayır..ıns bu bulantılar gecer yaa..
he bıde ılk bebısım oldugu ıcın cok heveslıyım acaba sımdıden bebısıme ne alabılırım ?yardımcı olurmusunuz?

aynı benim halimi özetlemişsin sanki,ne yapacağımı ben de bilmiyorum bir iki lokma yiyorum bulantı başlıyo napıcaz biz yaww

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…