2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

merhabalarr.. ben de inşallah haziran anne adaylarındanım.. aranızda tüp bebekle hamile olan var mı? yoksa ben yalnız mıyım??

bende tüp bebekle anne olacağım inş. 3.denememdi yalnız değilsin keseyi bekliyorum. çarşamba doktor randevum var.

kizlar iyi aksamlar cok şukur mide bulantısi cekmedim 9 haftalık hamıleyim sadece hep uyumak istiyorum canim hıç bisey yapmak istemiyor

Kızlaarr açım aç,mide bulantılarım beni mahvetti.. Ne yesem çıkarıyorum,kraker yemekten çubuk kız olcam:) Ne zaman geçer bu bulantılar ve halsizliğim... Kasık ve bel ağrılarından geceleri de uyuyamıyorum... Dua edin geçsin artık bu bulantılar...

bende tüp bebekle anne olacağım inş. 3.denememdi yalnız değilsin keseyi bekliyorum. çarşamba doktor randevum var.

inşallah canım bebeklerimizi kucağımıza almamızı nasip eder Allahım inşallah. nerde edavi gördün?? bir de gebelik çizelgendeki haftayı neye göre hesapladın? bizim farklı hesaplanıormuş, transferden 14 gün öncesini sat kabul ediyoruz. yoksa benim bi 6+6 değil 7+4 olacaktım..

Minilya'cım benim doktorum hiçbirşey aldırmıyor. Anladığım kadarıyla da 20. haftaya kadar da aldırmayacak.bende çok sabırsızlanıp bebeğime dünyaları almak istiyorum ama sabrediyorum...İnşallah bu dönemleri hayırlısıyla ve sağlıkla geçirir sonra canlarımıza istediğimiz herşeyi alabiliriz... Allah inşallah hepimize sağlıklı günler geçirmeyi nasip etsin...

bizim değişiyormuş benim arkadaş hesapladı ama doktora gidince söyler mutlaka istanbul umut tüp bebek merk. tedavi gördüm.
aynı zamanda tedavi olduğum 2 arkadaşın emriyorlar tuttu ama bir süre sonra düştü ondan kendimi çok adapte etmek istemiyorum. çarşamba ilk sorum kaç haftalık olduğu ve kaç kese olduğu

inşallah devam ederler canım ya bende de aynı korkular oluyor ama doktorum normal gebelikten farkınız yok artık dedi her kadının %10 düşük riski vardır sizinde bu kadar ama %90nı düşün dedi öyle yapıorum bende.. nerdesin peki istanbul mu?

İstanbul umut tüp bebek merk. dediğine göre hesaplarsak benimki 5+3 oluyo
yakın zamana kadar iki arkadaşım tedavi gördüler emriyorlar tuttu ama düştüler ondan kendimi çok adapte etmiyorum şuan biliyorsun biizm gebelikler
yüzde 50 ihtimalle sonuca varıyor. Çarşamba doktora gitcem kese görünür dimi kalp atışı görünürmü ki. acaba kaç emriyo tuttu merakım artıyo yaaa

Bide ikizmişş toğiğimizde ikizlerimiz olur

kizlar iyi aksamlar cok şukur mide bulantısi cekmedim 9 haftalık hamıleyim sadece hep uyumak istiyorum canim hıç bisey yapmak istemiyor

Bende hep uyumak istiyorum:) bir de çalışıyorum. Çalışınca daha da zor, bugün yemekten sonra bir ara gözlerim kapanacaktı resmen. şimdi de uyku moduna geçtim bile, kafamı koysam anında uyurum (ki en fazla 1 saate uyumuş olurum zaten :))

2 embriyo mu transfer edilmşti sana? tabi artık kese görülür ama kalp atışı duyulmayabilir. bende perşembe gidicem inşallah kalp atışını duyarız.. keseyi 5 haftalıkke gördük çok şükür.

kızzlaar ben geldiiim bugün iş çıkışı mağaza dolaştım biraz bi kaç fotoğrafta çektim sizle paylaşmadan olmaz :)

2 embriyo yerleştiridi üç diye direttim ama kandıramadım doktoru

iyimiş yine ya benim tekti :) bizim gebe kalma olasılığımız %50-60dı. gebeliğimizin devamı o oran değil cnm tamam mı stres yapma.. çok şükür kavuştuk bebişlerimize Rabbim ayırmaz inşallah..

..................

Son düzenleme:
Rubettt bayıldımm bayıldımmm valla ama erken daha kuzummm cinsiyetler bi çıksın da hayırlısıylan...:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…