benimkide tüp canim
merhabalarr.. ben de inşallah haziran anne adaylarındanım.. aranızda tüp bebekle hamile olan var mı? yoksa ben yalnız mıyım??
bende tüp bebekle anne olacağım inş. 3.denememdi yalnız değilsin keseyi bekliyorum. çarşamba doktor randevum var.
kızlarr bende 7 haftalık hamişim :))mıde bulantılarım benı ölduruyor resmen..
yemek yıyemıorum doktorum hap verdı bıraz rahatlatıyor benı fakat ekmek yıyemıyorum daha cok yogurt süt muz kivi ananas kırmızı bıber bunları ekmeksız yıyorum he bıde corba ıcıorum doyuyomuyum hayır..ıns bu bulantılar gecer yaa..
he bıde ılk bebısım oldugu ıcın cok heveslıyım acaba sımdıden bebısıme ne alabılırım ?yardımcı olurmusunuz?
bizim değişiyormuş benim arkadaş hesapladı ama doktora gidince söyler mutlaka istanbul umut tüp bebek merk. tedavi gördüm.
aynı zamanda tedavi olduğum 2 arkadaşın emriyorlar tuttu ama bir süre sonra düştü ondan kendimi çok adapte etmek istemiyorum. çarşamba ilk sorum kaç haftalık olduğu ve kaç kese olduğu
inşallah canım bebeklerimizi kucağımıza almamızı nasip eder Allahım inşallah. nerde edavi gördün?? bir de gebelik çizelgendeki haftayı neye göre hesapladın? bizim farklı hesaplanıormuş, transferden 14 gün öncesini sat kabul ediyoruz. yoksa benim bi 6+6 değil 7+4 olacaktım..
bizim değişiyormuş benim arkadaş hesapladı ama doktora gidince söyler mutlaka istanbul umut tüp bebek merk. tedavi gördüm.
aynı zamanda tedavi olduğum 2 arkadaşın emriyorlar tuttu ama bir süre sonra düştü ondan kendimi çok adapte etmek istemiyorum. çarşamba ilk sorum kaç haftalık olduğu ve kaç kese olduğu
kizlar iyi aksamlar cok şukur mide bulantısi cekmedim 9 haftalık hamıleyim sadece hep uyumak istiyorum canim hıç bisey yapmak istemiyor
İstanbul umut tüp bebek merk. dediğine göre hesaplarsak benimki 5+3 oluyo
yakın zamana kadar iki arkadaşım tedavi gördüler emriyorlar tuttu ama düştüler ondan kendimi çok adapte etmiyorum şuan biliyorsun biizm gebelikler
yüzde 50 ihtimalle sonuca varıyor. Çarşamba doktora gitcem kese görünür dimi kalp atışı görünürmü ki. acaba kaç emriyo tuttu merakım artıyo yaaa
2 embriyo yerleştiridi üç diye direttim ama kandıramadım doktoru
Rubettt bayıldımm bayıldımmm valla ama erken daha kuzummm cinsiyetler bi çıksın da hayırlısıylan...:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?