yok kıız saçma değil bence neden koca karı inançlarıyla bilimsel olanları birleştirmişler benim görüşüm tabiki
yalandan hastalan
gelmiştekn bi de bak bakem belkim cinsiyeti belli olmuşmu die
aaa pipi mi o falan
perşembe günü
iyi sonuçlar alıppp..kızmı erkekmi ögrenipppppp
kendimi alışverişe atmayı planlıyorumm
daha fazla dayanamıcam
aaayy eveet ben çarşamba 15 hafta olucamhiç bişey almadım daha
ya kızlar dün sorucaktım unuttum.Hiç azda olsa göğüsünden sıvı gelen oldumu.Bu dönemlerde normal dedi annem kanallar açılırmış..Benden geliyo arada ama çok çok az ve sadece sıkınca
aaayy eveet ben çarşamba 15 hafta olucamhiç bişey almadım daha
perşembe günü
iyi sonuçlar alıppp..kızmı erkekmi ögrenipppppp
kendimi alışverişe atmayı planlıyorumm
daha fazla dayanamıcam
ya kızlar dün sorucaktım unuttum.Hiç azda olsa göğüsünden sıvı gelen oldumu.Bu dönemlerde normal dedi annem kanallar açılırmış..Benden geliyo arada ama çok çok az ve sadece sıkınca
bu gidişler en son ben öğrenicemmmsaksı değilim bennnn
bende almadım 5. aya kadar dayansam diyordum ama yokkk dayanamizaaam artıkkk galiba
4 e kadar belkiiiii
Yaaaaaaa benim bu ay kontrolüm yokkkkk ancak ocağın ilk haftası öğrenicemmmm uffffffffffffff
Şimdilik bende olmadı canummm
Yaaaaaaa benim bu ay kontrolüm yokkkkk ancak ocağın ilk haftası öğrenicemmmm uffffffffffffff
Şimdilik bende olmadı canummm
ben hiç sıkmadığım için bilmiyorum ama bazen uçlarında bir sızı oluyor yarabbim nasıl bir acı belki ondandır
erol büyükburtç seni yok yok sen bi yolunu bulursun 22sine kadar beklemezsin
bende öyle diyorumda inan almamak için hep cinsiyet önümde duruyo yoksa dolmuştu ev
ben hiç sıkmadığım için bilmiyorum ama bazen uçlarında bir sızı oluyor yarabbim nasıl bir acı belki ondandır
erol büyükburtç seni yok yok sen bi yolunu bulursun 22sine kadar beklemezsin
bende öyle diyorumda inan almamak için hep cinsiyet önümde duruyo yoksa dolmuştu ev
en çok bana sorucaksınız saksı değilim benevet 15 ide olabilir bi güzellik yapıyorum şu anda
aynennn bazen cinsiyetin belli olmadıgı iyi oldu herhalde diyorum
yoksa cok dayanamıcam
bide kız olursa kimse tutamaz beniiiiiii
yap yap bebeğiiim
bide benii düşüüüün işten çıkıyım dikiş kursuna gidiceeeem
merhaba kızlar,herkes iyidir umarım.ben bugün bi cesaret sergileyip hamile olduğumdan beri ilk kez yemekli misafir kabul edecem akşama.3 çeşit yemek yapmayı planlıyorum.inşallah az kusarak çok işler başarabilirim akşama kadar.
bende ikili test sonucları için gidicem bu aradada bakarız cinsiyet için su anda küçük demişti..
eger belli olmazzaa bizimkide ocaga kalır
ama belli olcak gibi hissediyorumm
merhaba kızlar,herkes iyidir umarım.ben bugün bi cesaret sergileyip hamile olduğumdan beri ilk kez yemekli misafir kabul edecem akşama.3 çeşit yemek yapmayı planlıyorum.inşallah az kusarak çok işler başarabilirim akşama kadar.
o iyi fikirde ben üşeniyorummm ya
bu hamilelik beni çok üşengeç yaptı
bugün kuaföre falan gidicem
tam 1 ay olmuş agda kas bıyık olayı yapılalı rekor kırdımAllahtan gec uzuyor yani
ama kendin tasarla dik istediğin gibi süper bişey
inşallah gidersin
kolay gelsin canım ya zor işin
bende bi kere çağırdım ondada annem yardım etti
ve dedim bulantılar geçmedikten sonra bi daha misafir falan yokkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?