2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ya kızlar dün sorucaktım unuttum.Hiç azda olsa göğüsünden sıvı gelen oldumu.Bu dönemlerde normal dedi annem kanallar açılırmış..Benden geliyo arada ama çok çok az ve sadece sıkınca

kzlarrrrr bu çok sacma inanmayn bunlara beee yuzde elli kz çkti onu bnde onu bnde biliom zatan fifty fifty

ya kızlar dün sorucaktım unuttum.Hiç azda olsa göğüsünden sıvı gelen oldumu.Bu dönemlerde normal dedi annem kanallar açılırmış..Benden geliyo arada ama çok çok az ve sadece sıkınca

bende olmadı canım hiç öyle bişey
sıkınca geliyorsa sadcee bilmem gerçi denemdim

aaayy eveet ben çarşamba 15 hafta olucam hiç bişey almadım daha

bende almadım 5. aya kadar dayansam diyordum ama yokkk dayanamizaaam artıkkk galiba
4 e kadar belkiiiii

perşembe günü
iyi sonuçlar alıppp..kızmı erkekmi ögrenipppppp
kendimi alışverişe atmayı planlıyorumm
daha fazla dayanamıcam

Yaaaaaaa benim bu ay kontrolüm yokkkkk ancak ocağın ilk haftası öğrenicemmmm uffffffffffffff

Şimdilik bende olmadı canummm

ben hiç sıkmadığım için bilmiyorum ama bazen uçlarında bir sızı oluyor yarabbim nasıl bir acı belki ondandır

bu gidişler en son ben öğrenicemmm saksı değilim bennnn

erol büyükburtç seni yok yok sen bi yolunu bulursun 22sine kadar beklemezsin

bende almadım 5. aya kadar dayansam diyordum ama yokkk dayanamizaaam artıkkk galiba
4 e kadar belkiiiii

bende öyle diyorumda inan almamak için hep cinsiyet önümde duruyo yoksa dolmuştu ev

Yaaaaaaa benim bu ay kontrolüm yokkkkk ancak ocağın ilk haftası öğrenicemmmm uffffffffffffff

Şimdilik bende olmadı canummm

bende ikili test sonucları için gidicem bu aradada bakarız cinsiyet için su anda küçük demişti..
eger belli olmazzaa bizimkide ocaga kalır
ama belli olcak gibi hissediyorumm

en çok bana sorucaksınız saksı değilim ben evet 15 ide olabilir bi güzellik yapıyorum şu anda

aynennn bazen cinsiyetin belli olmadıgı iyi oldu herhalde diyorum
yoksa cok dayanamıcam
bide kız olursa kimse tutamaz beniiiiiii

merhaba kızlar,herkes iyidir umarım.ben bugün bi cesaret sergileyip hamile olduğumdan beri ilk kez yemekli misafir kabul edecem akşama.3 çeşit yemek yapmayı planlıyorum.inşallah az kusarak çok işler başarabilirim akşama kadar.

yap yap bebeğiiim

bide benii düşüüüün işten çıkıyım dikiş kursuna gidiceeeem

o iyi fikirde ben üşeniyorummm ya
bu hamilelik beni çok üşengeç yaptı
bugün kuaföre falan gidicem
tam 1 ay olmuş agda kas bıyık olayı yapılalı rekor kırdım Allahtan gec uzuyor yani

ama kendin tasarla dik istediğin gibi süper bişey
inşallah gidersin

kolay gelsin canım ya zor işin
bende bi kere çağırdım ondada annem yardım etti
ve dedim bulantılar geçmedikten sonra bi daha misafir falan yokkk

meraba canım iyiyiz sen nasılısın
çok yorma kendini misafir umduğunu değil bulduğunu yer

gidicem kıız erkekte olsa kızda olsa gidicem bi kendime bi ona dikicem yada babasıylan aynı giydiricem sıpamııı

kolay gelsin canım ya zor işin
bende bi kere çağırdım ondada annem yardım etti
ve dedim bulantılar geçmedikten sonra bi daha misafir falan yokkk

saol canım.bakalım beni ne maceralar bekliyor.şimdi et haşlıyorum.mutfağın kapısını kapattım bana koku gelmesin diye.midem de zaten yine kötü bugün.kusmadan bi atlatsaydım bugünü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…