2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

İiyi cesaret etmişsin allah kolaylık versin canımm benimde geçen çarşamba kayınvalidem görümcemler falan vardı ama annem yaptı yemekleri ben hiç kalkışamadımm bulaşmadım bilee

ya annesiyle ya babasıyla aynı giyer işte farketmez
yeterki saglıklı sıhatli bi dogsunlardaaa
bebek sevesim var bugün cok fenaaa

saol canım.bakalım beni ne maceralar bekliyor.şimdi et haşlıyorum.mutfağın kapısını kapattım bana koku gelmesin diye.midem de zaten yine kötü bugün.kusmadan bi atlatsaydım bugünü.

inşallah atlatırsın canım yaa
kolay gelsin sanaa
benimde bulantılarım 3 gündür baya bi azaldıı kendime bile söylemiyorum nazar degdırcem diye
ama sanırım bitiyor
hiç geçmicek gibiydi yahuuuuu
ama bu kezde iyimi acaba diye merak ediyorum inşallah bişey yoktur

rüyan hayrolsun canım.. yalnız rüyan bayaaa ekşın olmuş.. dimedin mi ne işin var buzdolabı tipesinde diye
hep bu miray erkek diye diye senin aklına sokmaya çalışıyo canım ama kanma..
kız o kız

hayır olsun kuzum.. şimdiki özel hastaneler otel gibi ya ondan öle olmuştur

perşembe günü
iyi sonuçlar alıppp..kızmı erkekmi ögrenipppppp
kendimi alışverişe atmayı planlıyorumm
daha fazla dayanamıcam

canım ben de perş sonuç almaya gidicem.. inşallah o zmn cinsiyetler kesinleşir.. hemen çıkıp bi minik zıbın alıcam

Allah yardımcın olsun canım.. yemek yapma işini halledersen misafirler akşam servis için yardım eder nasılsa

geçenlerde ben de 3 gün kusmadım aynen senin gibi merak etmeye başladım,allahım inşallah kusarım da bebeğim iyidir dedim ve ertesi gün çok fena kustumbeni zaten4-5. aya kadar umudum yok.bebeğin hareketlerini hissetm eye başlasak en azından iyi olduğundan emin olurduk kusmasak bile.

Gunaydin kizlarrr. Lavaboya kalkmistim buraya bi goz atayim dedim tekrar uyumadan. Goruncede dayanamayip testi yaptim. %72 kiz cikti. Prenses icin hazirliklara basla diyodu hehehe :)

Valla dayanamayrumm yaaaaaaa
benımde son daayanışlarım
iyi yapmışsın ya inşallah Allah ım kullanmayıda nasip eder

bilmiyorum canım öyle özel hastane olsa direk atarım kendimi oraya kale gibiydi
aynen bende perşembe gidicem inşallahh bakalım
ikimizde ögreniriz o gün herhalde
bakalım aynımı olcaklar farklımı

insan kçıkardıgı günleri arıyor bazen dogru diyorsun
bende geçmicek dogurana kadar diyordum 3 gundur sasırıyorum
artık hissetsek güzel olur gerçekten bari içimiz biraz rahat eder belki

öyle canım ben o bilmediklerimi boş bıraktım kocakarılarla drlar el ele

ben de testi yaptım az önce %50 kız çıktı ama bazı soruları gerçekten bilmiyorum sadece kalp atmının 140dan fazla olduğunu biliyorum ben doktora sormuştum.140dan fazla olursa da erkek diye biliyorum ben.arada kaldım.hayırlısı... 6ocakta randevum var inşallah öğrenirim.

ben de kalp atışı fazla ise kız biliyorum:)

herkese slm kızlaaaarrrr.... yoğun bir hafta geçirdiğim için giremedim bi türlü. yaklaşık 300 sf yı atlayarak geçmek zorunda kaldım. cinsiyeti yeni belli olan arkadaşlar tebrik ederim. darısı benim gibi merak edenlerin başına :)) hastalarımıza da geçmişler olsunnn.... hepinizi seviyooom ben yaaa girmeyince hemn hissediyorm eksikliğini... bu arada perşembe yaklaşık 25 kişiye maklube,salata hazırladık iyi ki annem vardı. cuma evde tüm temizlik yapıldı cam kapı Allah ne verdiyse 3 kişi daldık. tabi hemen bunların üzerine yorgunluktan duddakta bi uçuk attı (( cuma akşam eşimin yeğen davetliydi, sebze sevmiyor diye menüyü akşam 5 ten sonra güncellemek zorunda kaldım. dün gece yakın bi aile dostumuz oturmaya geldi ailesiyle. bugün de eşimin iş yerinden arkadaşları hayırlı olsun a geliyor. evlendik çocuk doğacak nerdeyse yeni geliyolar birazdan kalkıp onlara ikramlık hazırlıcam yarın da okul var ölümü toplarlar herhalde :))

Vallahi canım baya bi yorgnluk atlatmışsın ama kendine dikkat ettt
Boşver yerim misafirini gelmesinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…