İnşallahhhh belli olur canım ya valla belli olsun eşyaları unisex almaktan sıkıldıkkk :82::82::82::82:
merhaba kızlar,herkes iyidir umarım.ben bugün bi cesaret sergileyip hamile olduğumdan beri ilk kez yemekli misafir kabul edecem akşama.3 çeşit yemek yapmayı planlıyorum.inşallah az kusarak çok işler başarabilirim akşama kadar.
ya annesiyle ya babasıyla aynı giyer işte farketmezmeraba canım iyiyiz sen nasılısın
çok yorma kendini misafir umduğunu değil bulduğunu yer
gidicem kıız erkekte olsa kızda olsa gidicem bi kendime bi ona dikicem yada babasıylan aynı giydiricem sıpamııı
saol canım.bakalım beni ne maceralar bekliyor.şimdi et haşlıyorum.mutfağın kapısını kapattım bana koku gelmesin diye.midem de zaten yine kötü bugün.kusmadan bi atlatsaydım bugünü.
aa sen almayaa baslamıssın maşallah
inşallah bakalım
günaydıın kızlar bu sabah ben nasıl rüyayadı die uyandım sanki gerçekti anlatamam çocuğumu düşürüyodm hemde tuvalette düşürüyomuşum 5 aylıkmış neyse ama yine dr gidiyorum bebeğim duruyo neysee evde bulaşık yıkarken lavabo giderinde el görüyorum korkuyorum önce sonra bakıyorum yaşıyo el ağzına gidiyo falan neyse eşimi çağırıp çıkatıyorum avuç içim kadar erkek bebek suyun iine koyuyorum nedense nefes alamıyo kıpkırmızı oluyo ben öyle yapınca suda yaşıyo eşime dyrum dr gidelim hadi oralı olmuyo sen götürmezsen ben giderim die hazırlanmaya başlıyorum bebeğim o kadar hızlı büyüyo ki eşimle hem tertışıp hemde hazırlanırken bi bakıyoruz çocuk ayaklanmış:S hemde çok yaramaz ilk işi buzdolabının üstüne çıkmak oldu
ama çok net olmasada hatırlıyorum enseye kadar uzamış koyu kumral saçlıydı ela gözeri vardı oğluşummu olcak acaba:44::44::44:
ölenin dirilmesinin anlamına bakkkın
rüyada bir kadının vefat etmiş oğVirüslunun yaşadığını görmesi, kız çocuVirüsğu olacağına işarettir.
günydın kızlaaaaaar
bol rüyalı günler geçiriyoruz anlasılan
bende rüyamda dogum yaptım bugun
epidural sezeryandı cok heyecanlanıyordum
cnaım acımıyordu ama hıssettıgım ıcın acayip heyecan yapmıstım
ama dogumdan hemen sonra yuruye yuruye gıttım odayaa
bu arada hastane otel gıbıydı cok guzeldı
ama bebişimi görmedim hiç
perşembe günü
iyi sonuçlar alıppp..kızmı erkekmi ögrenipppppp
kendimi alışverişe atmayı planlıyorumm
daha fazla dayanamıcam
merhaba kızlar,herkes iyidir umarım.ben bugün bi cesaret sergileyip hamile olduğumdan beri ilk kez yemekli misafir kabul edecem akşama.3 çeşit yemek yapmayı planlıyorum.inşallah az kusarak çok işler başarabilirim akşama kadar.
ya annesiyle ya babasıyla aynı giyer işte farketmez
yeterki saglıklı sıhatli bi dogsunlardaaa
bebek sevesim var bugün cok fenaaa
inşallah atlatırsın canım yaa
kolay gelsin sanaa
benimde bulantılarım 3 gündür baya bi azaldıı kendime bile söylemiyorum nazar degdırcem diye
ama sanırım bitiyor
hiç geçmicek gibiydi yahuuuuu
ama bu kezde iyimi acaba diye merak ediyorum inşallah bişey yoktur
İnşallahhhh belli olur canım ya valla belli olsun eşyaları unisex almaktan sıkıldıkkk :82::82::82::82:
benımde son daayanışlarımValla dayanamayrumm yaaaaaaa
rüyan hayrolsun canım.. yalnız rüyan bayaaa ekşın olmuş.. dimedin mi ne işin var buzdolabı tipesinde diye
hep bu miray erkek diye diye senin aklına sokmaya çalışıyo canım ama kanma..
kız o kız
hayır olsun kuzum.. şimdiki özel hastaneler otel gibi ya ondan öle olmuştur
canım ben de perş sonuç almaya gidicem.. inşallah o zmn cinsiyetler kesinleşir.. hemen çıkıp bi minik zıbın alıcam
Allah yardımcın olsun canım.. yemek yapma işini halledersen misafirler akşam servis için yardım eder nasılsa
geçenlerde ben de 3 gün kusmadım aynen senin gibi merak etmeye başladım,allahım inşallah kusarım da bebeğim iyidir dedim ve ertesi gün çok fena kustumbeni zaten4-5. aya kadar umudum yok.bebeğin hareketlerini hissetm eye başlasak en azından iyi olduğundan emin olurduk kusmasak bile.
neler aldın koysana canım resimlerini.. biz alamıyoz bari resimlerini görelim
Şincik yaptım bende kız çıktıı (ama sorular saçma)
:)sorular saçma,mesela kalp atışını bilmiyorum,ya da karnım henüz hiçbir şeye benzemiyo:))ikilemde kaldığım sorular için tekrar tekrar yaptım,kız da kız diyooobana da kocakarı laflarının bilimselleştirilmişi gibi geldi:))
Sonra hepberaber koyarız canım ya şimdi koymıyımmutanırım öle şeylerden napıyım yavv
ben de testi yaptım az önce %50 kız çıktı ama bazı soruları gerçekten bilmiyorum sadece kalp atmının 140dan fazla olduğunu biliyorum ben doktora sormuştum.140dan fazla olursa da erkek diye biliyorum ben.arada kaldım.hayırlısı... 6ocakta randevum var inşallah öğrenirim.
ben de kalp atışı fazla ise kız biliyorum:)
Kapatiyorsa kesinnnnnnnnn kizdir cnm.
Amin insaALLAH sende sag saglim hayirlisiyla alirsin bebisini kucagina.
herkese slm kızlaaaarrrr.... yoğun bir hafta geçirdiğim için giremedim bi türlü. yaklaşık 300 sf yı atlayarak geçmek zorunda kaldım. cinsiyeti yeni belli olan arkadaşlar tebrik ederim. darısı benim gibi merak edenlerin başına :)) hastalarımıza da geçmişler olsunnn.... hepinizi seviyooom ben yaaa girmeyince hemn hissediyorm eksikliğini... bu arada perşembe yaklaşık 25 kişiye maklube,salata hazırladık iyi ki annem vardı. cuma evde tüm temizlik yapıldı cam kapı Allah ne verdiyse 3 kişi daldık. tabi hemen bunların üzerine yorgunluktan duddakta bi uçuk attı(( cuma akşam eşimin yeğen davetliydi, sebze sevmiyor diye menüyü akşam 5 ten sonra güncellemek zorunda kaldım. dün gece yakın bi aile dostumuz oturmaya geldi ailesiyle. bugün de eşimin iş yerinden arkadaşları hayırlı olsun a geliyor. evlendik çocuk doğacak nerdeyse yeni geliyolar birazdan kalkıp onlara ikramlık hazırlıcam yarın da okul var ölümü toplarlar herhalde :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?