2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Vallahi canım baya bi yorgnluk atlatmışsın ama kendine dikkat ettt
Boşver yerim misafirini gelmesinler

yok canım yaa aslında ii bile oluyo diyebilirim. dün ilk defa eşimin eline süpürgeyi verdim. adam fişini bile bulamadı. kendi misafirleri diye korkudan benden önce herşeye o fırlıyo. ben sadece ikramları hazır ediyorum onu bile yapma diyooo eşimin iyice kıymetlisi oldum çıktım bu hafta. adam beşiktaş maçını kapatıp geldi erkenden uyudu yanımda :))

Eki Görüntüle 301046

bu bayb sling'ten istiyorumm kıslar yaa

canım ya ben de bunları görünce hevesleniyorum.. ama tecrübeli annelerden tavsiye almak gerek böyle şeyler almadan önce.. kullanışlı olur mu diye..
anne için büyük kolaylık ama bebek sıkışırmış gibi geliyo bana :26::26::26:

Allah yardımcın olsun canım.. maşallah bu ne yoğunluk böyle...

maşallah canıım aayy benim evede lazım öyle dip köşe temizlik kadını çağırıcam haftaya dip köşe yapsın ben yetişemiyorum o kadarına valla kociş gelicek yemek yapmaya başlıcam yine bu akşam o yokken ne güzeldi ben kafama göre yiyodum pratik şeylerden ama o olunca yemek hazırlamak gerekiyo

selam kızlarrr...
ben bugün keyifsizim.. kahvaltı yaptım hemen yattım koltuga.. midem bi tuhaff
ben yatarken kocam yemek yapmak istemiş bana ama o kadar cok sogan dogramıski onun kokusuna uyandım
canım hiç bişi istemiyo..

yaaaaaaaa canımmmmmmmm bu yazıyıı okurkennn çokk duygulandımmm yhaaaaaaaaaa
anne baba olmak böyle bişey işte ( dünde annem öyle benim başımda bekledi akşam kocam gelene kadar (
annelerin hakkı hiç ödenmez yaa(
ama senin kız benimki erkek olursa bütün topik bize poposuyla gülceeek
benim son 3 gün kaldı heyecan doruktaaa
sonn 3 günn müüü çookk heycanladnımm canımm nişş gönlüne göre vericek allah :))

canımmmmmm inanmıorumm geçtimi bulantılarınn maşllahhhhhh maşallahhh allahım nazar değdirmesinn geçsin inşş tamamenn bi umut geldi bnmkide geçer inşş ((((((((((((
seninnnn enerjine kurbannnn kuzumm yhaaa maşallahhhhhhhhhh vallahiii
bende böle olmak istiorummm iice uyuz bişi oldum çıktımm yhaaaaaaaaaa (((((

ooyy kıyamam sana ben sabah sabah ne soğanı kııız benim koca diil soğan kavurmak yemek bile yapmazki hazır söyler

sonn 3 günn müüü çookk heycanladnımm canımm nişş gönlüne göre vericek allah :))

amiiiiiiiiiinn canıııım evet son 3 gün nasıl heycanlıyım hemen gelsin die ama bakalım belkide göstermicek biliyosun benimki bi garip

ayhh ne güzel.. benim kocişim de yemek yapsa keşke.. bi yumurta bilem kıramaz
benimki bi kere yumurta kırmış ben yokken..
aradı bana hava atıyoo yemek yaptım diye.. dedim margarin dolabın üst rafındaydı bulabildin mi.. hehe deyip geçiştirdi.. kapattık..
2dk sonra bi daa aradı.. margarini şimdi koysam olur mu diye.. gülmekten yarılmıştım

gösdem, hep dr lar 12.haftadan sonra hamişlikte balayı diye adlandırılır diyolar.. bulantılar, kusmalar, iştahsızlık bitermiş 12den sonra..
ben sende öyle olacağını düşünüyorum.. 1haftan kaldı sık dişini sonra gelsin .... ..... ..... lar
mecburen boşluk bırakıyorum kimsenin canını istetmiyim die

bi de boğazın da tahriş olmuş ya canım onun için de sıcak bişiler içmeye çalış.. ama çok sıcak olmasın.. o da tahriş eder

amiiiiiiiiiinn canıııım evet son 3 gün nasıl heycanlıyım hemen gelsin die ama bakalım belkide göstermicek biliyosun benimki bi garip

ayy inşş bu sefer gösterir canımm yhaaa :) bnmde ikili testte 4 gn kaldı ama bende göstermicek die düşünüorum... dün acilde bebek iimi die ultrasonda da baktılar annem de vardı tabi dewlet hastanesi olduğu için doktor 1-2 saniye bile bakmadı ama annem dediki keşke sorsaydık cinsiyetini dedi bacakları açıktı dedi ama kesin söylmezdiki bnmde hiç aklıma gelmedi o an iimi die bakmaktan

ewt canım hastanede de hep öyle dediler 12 hafta 12 hafta 12 haftaaa bi geçsinn bitsinnn vallahi ne dualar ediorumm ((
ewt sonraa gelsinnnn .................lar canımmm hepsinden yicemm :)
ewt canım sıcak bişiler içmem gerek ama çay kahve falan hiç içmem ben hayatım boyunca artık çorba falan içicem ((

ben de canım dua ediyorum senin için :))
tamam kuzum çorba iç miss gibi ama yanında ekmek de ye ki boş mideni çalkalamasın çorba

ben de canım dua ediyorum senin için :))
tamam kuzum çorba iç miss gibi ama yanında ekmek de ye ki boş mideni çalkalamasın çorba

saol canım şimdi senle facede konuştuğumuz varyyaa onu daha yeni yiyebiliorum da ekmeksiz yesem o da dokunurmu ki

reziiil bie havalanmış
ooyy kıyamam sana ben sabah sabah ne soğanı kııız benim koca diil soğan kavurmak yemek bile yapmazki hazır söyler

fırına makarna yapmak istemiş
soğanları kavururken içine su koydugunu görüm benim saatlerce çözdüremeiğim kıymayı nası 5 dk da çözdürdü anlamadım :26:
kaşar rendelemiş koymus tabaga makarna borcamda.. acıktıgında üzerine dök at fırına dedi..
işin tuhaf tarafı bizimki yemek yapmayı bilmez ki
bulaşıkları bile yıkamış.. sonrada diyoki ev hanımlıgı cok zormuş

saol canım şimdi senle facede konuştuğumuz varyyaa onu daha yeni yiyebiliorum da ekmeksiz yesem o da dokunurmu ki

yok cnm o ekmeksiz dokunmaz.. ama yağı az olsun mideni bozmasın..
ahh işte onun yanında bi bardak falan çay içsen sıcak sıcak :)))

yok cnm o ekmeksiz dokunmaz.. ama yağı az olsun mideni bozmasın..
ahh işte onun yanında bi bardak falan çay içsen sıcak sıcak :)))

ewt canım çok az koydum yag zatenn ahh ahh işte bende o hiçç yok ağzıma sürmedim çayı bu yaşıma kadar eşim hala hayreet edio alışamıo

yaa aslında hepsine yaptırıp bunu dedirtmek lazım..
ancak o zaman anlarlar..
sonra demesinler bi daa akşama kadar naptın evde, evi işi dediğin nedir ki falan die

yaa aslında hepsine yaptırıp bunu dedirtmek lazım..
ancak o zaman anlarlar..
sonra demesinler bi daa akşama kadar naptın evde, evi işi dediğin nedir ki falan die

bencede bu hakediyolar
bidaha bana nie yoruldun derse bugünü hatırlatırım

ACİLLLL arkadaşlar ben bir haftadır başağrısı çekiyorum ama dünden bu yana inanılmaz kötü hatta akşam burun kanaması bile yaşadım. olağan birşeymiş ama bu ağrı beni mahvetti. yaşayan ve bir şekilde çare bulan var mı

perşembe günü
iyi sonuçlar alıppp..kızmı erkekmi ögrenipppppp
kendimi alışverişe atmayı planlıyorumm
daha fazla dayanamıcam
amannnn ne güzelll perşembee günü bi heyecan yaşıcaz demekkiii...çarşamba da annem geliyoo artık çok sokmaz da nete benii yat dinlen diee bağrınır ama kaçak kaçak bakarım napiimm ölürüm meraktan yoksaa....
ya kızlar dün sorucaktım unuttum.Hiç azda olsa göğüsünden sıvı gelen oldumu.Bu dönemlerde normal dedi annem kanallar açılırmış..Benden geliyo arada ama çok çok az ve sadece sıkınca
cnm dönem dönem olabilir o merak etmeee ilk süt dediklerii geliyo ilerki dönemlerde artabilirde hiç endişe etmee ne güzell memikler şimdiden süte hazır demekkiii
saol canım.bakalım beni ne maceralar bekliyor.şimdi et haşlıyorum.mutfağın kapısını kapattım bana koku gelmesin diye.midem de zaten yine kötü bugün.kusmadan bi atlatsaydım bugünü.
cnm sen delimisin yaaa önce şu bulantılı dönemler bitseydide öyle çağırsaydın misafir falan yazık sana cnm yaaaa.....
cnm o zmna bi ihtimal çıkabilir cinsiyetiiii inşallah da çıkar ama işte 16. haftaya kadar %100 olamıyoo malesef...

cnm normal bildiğim eğer çok başağrını varsa dr una sor ama minoset ve parol serbest gebelikte ....

keşke sorsaydınız tabi o an nerden gelicek aklına benimkini ben hiç açıp yattığını görmedim hep birleşik vallahi

fırında makarna ve soğan
bilmiyoken o kadar yapması bile mucize bence bide derki ben bunu kendim keşfettim beniimki geçen öyle diyodu

kıııızzzzzzzzlllllllllllllaaaaaarrrrrr şuuunlaaraaa baakkıın veee çııllddııırrrııııınnnn

cnm normal bildiğim eğer çok başağrını varsa dr una sor ama minoset ve parol serbest gebelikte ....

canım başağrım müsade etmiyor daha fazla kalamayacağım,ilgin için teşekkürler.ilaç almadan atlatayım diyorum ama bakalım ne olacak... ağrılarım geçene dek iyi bakın kendinize görüşmek üzere...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…