Vallahi canım baya bi yorgnluk atlatmışsın ama kendine dikkat ettt
Boşver yerim misafirini gelmesinler
herkese slm kızlaaaarrrr.... yoğun bir hafta geçirdiğim için giremedim bi türlü. yaklaşık 300 sf yı atlayarak geçmek zorunda kaldım. cinsiyeti yeni belli olan arkadaşlar tebrik ederim. darısı benim gibi merak edenlerin başına :)) hastalarımıza da geçmişler olsunnn.... hepinizi seviyooom ben yaaa girmeyince hemn hissediyorm eksikliğini... bu arada perşembe yaklaşık 25 kişiye maklube,salata hazırladık iyi ki annem vardı. cuma evde tüm temizlik yapıldı cam kapı Allah ne verdiyse 3 kişi daldık. tabi hemen bunların üzerine yorgunluktan duddakta bi uçuk attı(( cuma akşam eşimin yeğen davetliydi, sebze sevmiyor diye menüyü akşam 5 ten sonra güncellemek zorunda kaldım. dün gece yakın bi aile dostumuz oturmaya geldi ailesiyle. bugün de eşimin iş yerinden arkadaşları hayırlı olsun a geliyor. evlendik çocuk doğacak nerdeyse yeni geliyolar birazdan kalkıp onlara ikramlık hazırlıcam yarın da okul var ölümü toplarlar herhalde :))
herkese slm kızlaaaarrrr.... yoğun bir hafta geçirdiğim için giremedim bi türlü. yaklaşık 300 sf yı atlayarak geçmek zorunda kaldım. cinsiyeti yeni belli olan arkadaşlar tebrik ederim. darısı benim gibi merak edenlerin başına :)) hastalarımıza da geçmişler olsunnn.... hepinizi seviyooom ben yaaa girmeyince hemn hissediyorm eksikliğini... bu arada perşembe yaklaşık 25 kişiye maklube,salata hazırladık iyi ki annem vardı. cuma evde tüm temizlik yapıldı cam kapı Allah ne verdiyse 3 kişi daldık. tabi hemen bunların üzerine yorgunluktan duddakta bi uçuk attı(( cuma akşam eşimin yeğen davetliydi, sebze sevmiyor diye menüyü akşam 5 ten sonra güncellemek zorunda kaldım. dün gece yakın bi aile dostumuz oturmaya geldi ailesiyle. bugün de eşimin iş yerinden arkadaşları hayırlı olsun a geliyor. evlendik çocuk doğacak nerdeyse yeni geliyolar birazdan kalkıp onlara ikramlık hazırlıcam yarın da okul var ölümü toplarlar herhalde :))
yaaaaaaaa canımmmmmmmm bu yazıyıı okurkennn çokk duygulandımmm yhaaaaaaaaaasağolun kızlarrr zor valla bide bi nazlı ki sormayın mızık mızıkk kucağımdaa ....
cnm maşallah demeden bakmıcağınızı biliyorumm hiç aklıma bile gelmedii öyle bişeyyy....iştee sabah bi an dedimm ona değil bana olsun hastalıklar sonra aklıma geldi diğer kuzumda dedim eşime doğurayım bi bana gelsin gene dedimm baktım eşim size değil bana olsun falan demeye başladıı ....öyle sersem gibi oluyon kuzun hasta olunca....
sonn 3 günn müüü çookk heycanladnımm canımm nişş gönlüne göre vericek allah :))ama senin kız benimki erkek olursa bütün topik bize poposuyla gülceeek
benim son 3 gün kaldı heyecan doruktaaa
canımmmmmm inanmıorumm geçtimi bulantılarınn maşllahhhhhh maşallahhh allahım nazar değdirmesinn geçsin inşş tamamenn bi umut geldi bnmkide geçer inşşya annesiyle ya babasıyla aynı giyer işte farketmez
yeterki saglıklı sıhatli bi dogsunlardaaa
bebek sevesim var bugün cok fenaaa
inşallah atlatırsın canım yaa
kolay gelsin sanaa
benimde bulantılarım 3 gündür baya bi azaldıı kendime bile söylemiyorum nazar degdırcem diye
ama sanırım bitiyor
hiç geçmicek gibiydi yahuuuuu
ama bu kezde iyimi acaba diye merak ediyorum inşallah bişey yoktur
seninnnn enerjine kurbannnn kuzumm yhaaa maşallahhhhhhhhhh vallahiiihuhuuu kızlar ben geldim :80::80::80:
makineye çamaşır attım, pazara gittim..
alışveriş yaptım, fırına uğradım..
dönüş yolumu azıcık uzatıp yürüyüş de yaptım..
eve geldim, aldığım balıkları bi güzel temizledim.. :104::104::104:
karnabahar ayıkladım haşladım..
salata için yeşillikleri yıkadım..
çamaşırları serdim..
bi de portakal suyu hazırladım kendime..
birazcık yorulmuşum..
şimdi de dinlenme molası verdim..
siz neler yaptınız??
selam kızlarrr...
ben bugün keyifsizim.. kahvaltı yaptım hemen yattım koltuga.. midem bi tuhaff
ben yatarken kocam yemek yapmak istemiş bana ama o kadar cok sogan dogramıski onun kokusuna uyandım
canım hiç bişi istemiyo..
sonn 3 günn müüü çookk heycanladnımm canımm nişş gönlüne göre vericek allah :))
selam kızlarrr...
ben bugün keyifsizim.. kahvaltı yaptım hemen yattım koltuga.. midem bi tuhaff
ben yatarken kocam yemek yapmak istemiş bana ama o kadar cok sogan dogramıski onun kokusuna uyandım
canım hiç bişi istemiyo..
yaaaaaaaa canımmmmmmmm bu yazıyıı okurkennn çokk duygulandımmm yhaaaaaaaaaa
anne baba olmak böyle bişey işte( dünde annem öyle benim başımda bekledi akşam kocam gelene kadar (
annelerin hakkı hiç ödenmez yaa(
sonn 3 günn müüü çookk heycanladnımm canımm nişş gönlüne göre vericek allah :))
canımmmmmm inanmıorumm geçtimi bulantılarınn maşllahhhhhh maşallahhh allahım nazar değdirmesinn geçsin inşş tamamenn bi umut geldi bnmkide geçer inşş((((((((((((
seninnnn enerjine kurbannnn kuzumm yhaaa maşallahhhhhhhhhh vallahiii
bende böle olmak istiorummm iice uyuz bişi oldum çıktımm yhaaaaaaaaaa(((((
amiiiiiiiiiinn canıııım evet son 3 gün nasıl heycanlıyım hemen gelsin die ama bakalım belkide göstermicek biliyosun benimki bi garip
gösdem, hep dr lar 12.haftadan sonra hamişlikte balayı diye adlandırılır diyolar.. bulantılar, kusmalar, iştahsızlık bitermiş 12den sonra..
ben sende öyle olacağını düşünüyorum.. 1haftan kaldı sık dişini sonra gelsin .... ..... ..... lar
mecburen boşluk bırakıyorum kimsenin canını istetmiyim die
bi de boğazın da tahriş olmuş ya canım onun için de sıcak bişiler içmeye çalış.. ama çok sıcak olmasın.. o da tahriş eder
ewt canım hastanede de hep öyle dediler 12 hafta 12 hafta 12 haftaaa bi geçsinn bitsinnn vallahi ne dualar ediorumm((
ewt sonraa gelsinnnn .................lar canımmm hepsinden yicemm :)
ewt canım sıcak bişiler içmem gerek ama çay kahve falan hiç içmem ben hayatım boyunca artık çorba falan içicem((
ben de canım dua ediyorum senin için :))
tamam kuzum çorba iç miss gibi ama yanında ekmek de ye ki boş mideni çalkalamasın çorba
reziiil bie havalanmışayhh ne güzel.. benim kocişim de yemek yapsa keşke.. bi yumurta bilem kıramaz
benimki bi kere yumurta kırmış ben yokken..
aradı bana hava atıyoo yemek yaptım diye.. dedim margarin dolabın üst rafındaydı bulabildin mi.. hehe deyip geçiştirdi.. kapattık..
2dk sonra bi daa aradı.. margarini şimdi koysam olur mu diye.. gülmekten yarılmıştım
ooyy kıyamam sana ben sabah sabah ne soğanı kııız benim koca diil soğan kavurmak yemek bile yapmazki hazır söyler
saol canım şimdi senle facede konuştuğumuz varyyaa onu daha yeni yiyebiliorum da ekmeksiz yesem o da dokunurmu ki
yok cnm o ekmeksiz dokunmaz.. ama yağı az olsun mideni bozmasın..
ahh işte onun yanında bi bardak falan çay içsen sıcak sıcak :)))
reziiil bie havalanmış
fırına makarna yapmak istemiş
soğanları kavururken içine su koydugunu görümbenim saatlerce çözdüremeiğim kıymayı nası 5 dk da çözdürdü anlamadım :26:
kaşar rendelemiş koymus tabaga makarna borcamda.. acıktıgında üzerine dök at fırına dedi..
işin tuhaf tarafı bizimki yemek yapmayı bilmez ki
bulaşıkları bile yıkamış.. sonrada diyoki ev hanımlıgı cok zormuş
yaa aslında hepsine yaptırıp bunu dedirtmek lazım..
ancak o zaman anlarlar..
sonra demesinler bi daa akşama kadar naptın evde, evi işi dediğin nedir ki falan die
amannnn ne güzelll perşembee günü bi heyecan yaşıcaz demekkiii...çarşamba da annem geliyoo artık çok sokmaz da nete benii yat dinlen diee bağrınır ama kaçak kaçak bakarım napiimm ölürüm meraktan yoksaa....perşembe günü
iyi sonuçlar alıppp..kızmı erkekmi ögrenipppppp
kendimi alışverişe atmayı planlıyorumm
daha fazla dayanamıcam
cnm dönem dönem olabilir o merak etmeee ilk süt dediklerii geliyo ilerki dönemlerde artabilirde hiç endişe etmee ne güzell memikler şimdiden süte hazır demekkiiiya kızlar dün sorucaktım unuttum.Hiç azda olsa göğüsünden sıvı gelen oldumu.Bu dönemlerde normal dedi annem kanallar açılırmış..Benden geliyo arada ama çok çok az ve sadece sıkınca
cnm sen delimisin yaaa önce şu bulantılı dönemler bitseydide öyle çağırsaydın misafir falan yazık sana cnm yaaaa.....saol canım.bakalım beni ne maceralar bekliyor.şimdi et haşlıyorum.mutfağın kapısını kapattım bana koku gelmesin diye.midem de zaten yine kötü bugün.kusmadan bi atlatsaydım bugünü.
cnm o zmna bi ihtimal çıkabilir cinsiyetiiii inşallah da çıkar ama işte 16. haftaya kadar %100 olamıyoo malesef...ayy inşş bu sefer gösterir canımm yhaaa :) bnmde ikili testte 4 gn kaldı ama bende göstermicek die düşünüorum...dün acilde bebek iimi die ultrasonda da baktılar annem de vardı tabi dewlet hastanesi olduğu için doktor 1-2 saniye bile bakmadı ama annem dediki keşke sorsaydık cinsiyetini dedi bacakları açıktı dedi ama kesin söylmezdiki bnmde hiç aklıma gelmedi o an iimi die bakmaktan
ACİLLLL arkadaşlar ben bir haftadır başağrısı çekiyorum ama dünden bu yana inanılmaz kötü hatta akşam burun kanaması bile yaşadım. olağan birşeymiş ama bu ağrı beni mahvetti. yaşayan ve bir şekilde çare bulan var mı
ayy inşş bu sefer gösterir canımm yhaaa :) bnmde ikili testte 4 gn kaldı ama bende göstermicek die düşünüorum...dün acilde bebek iimi die ultrasonda da baktılar annem de vardı tabi dewlet hastanesi olduğu için doktor 1-2 saniye bile bakmadı ama annem dediki keşke sorsaydık cinsiyetini dedi bacakları açıktı dedi ama kesin söylmezdiki bnmde hiç aklıma gelmedi o an iimi die bakmaktan
fırına makarna yapmak istemiş
soğanları kavururken içine su koydugunu görümbenim saatlerce çözdüremeiğim kıymayı nası 5 dk da çözdürdü anlamadım :26:
kaşar rendelemiş koymus tabaga makarna borcamda.. acıktıgında üzerine dök at fırına dedi..
işin tuhaf tarafı bizimki yemek yapmayı bilmez ki
bulaşıkları bile yıkamış.. sonrada diyoki ev hanımlıgı cok zormuş
cnm normal bildiğim eğer çok başağrını varsa dr una sor ama minoset ve parol serbest gebelikte ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?