kızlar daha ikili test yapılmadı ama bugün ultrasonda bebeğimin ensesinin sanki kalın olduğunu söyledi doktor emin olmamakla birlikte. 20 gün sonra gidecekmişim ve ikili test yapıp yapmayacağını söliyecek.ama ben nasıl beklerim bu süreyi nolur bişeler söleyin akıl verin(
kızlar daha ikili test yapılmadı ama bugün ultrasonda bebeğimin ensesinin sanki kalın olduğunu söyledi doktor emin olmamakla birlikte. 20 gün sonra gidecekmişim ve ikili test yapıp yapmayacağını söliyecek.ama ben nasıl beklerim bu süreyi nolur bişeler söleyin akıl verin(
gümaydın kızlar.dun gıttım doktora küçümenın durumu ıyı çok şükür ama cinsıyetını öğrenemedık.tam bır muamma.kız gıbı de durdu erkek gıbı de:))
neyse dun akşam tuvalete gıttım.tam kalkarken afedersınız canım acıdı bıraz bı baktım 1 tane siğil aşağıda.emınım sabah yoktu.gunde 5o kere tuvalete gıdıyorum malum.görsem zaten gıtmışken doktora da gösterırıdım.çok tadım kaçtı tabı akşamdan berı.öğlen olsun da doktorumu arayıp danışıcam bı muhtemelen de yarın gıderım gene göstermeye.allah korusun şu HPV vırusu yapıyomuş rahım kanserıne sebep ıllet şey var ya.aklıma getırmek ıstemıyorum tabı ama gelıyo elımde değil.dua lutfen uğursuz bışey çıkmasın( edın bana
günaydıın kızlar bu sabah ben nasıl rüyayadı die uyandım sanki gerçekti anlatamam çocuğumu düşürüyodm hemde tuvalette düşürüyomuşum 5 aylıkmış neyse ama yine dr gidiyorum bebeğim duruyo neysee evde bulaşık yıkarken lavabo giderinde el görüyorum korkuyorum önce sonra bakıyorum yaşıyo el ağzına gidiyo falan neyse eşimi çağırıp çıkatıyorum avuç içim kadar erkek bebek suyun iine koyuyorum nedense nefes alamıyo kıpkırmızı oluyo ben öyle yapınca suda yaşıyo eşime dyrum dr gidelim hadi oralı olmuyo sen götürmezsen ben giderim die hazırlanmaya başlıyorum bebeğim o kadar hızlı büyüyo ki eşimle hem tertışıp hemde hazırlanırken bi bakıyoruz çocuk ayaklanmış:S hemde çok yaramaz ilk işi buzdolabının üstüne çıkmak oldu
ama çok net olmasada hatırlıyorum enseye kadar uzamış koyu kumral saçlıydı ela gözeri vardı oğluşummu olcak acaba:44::44::44:
ölenin dirilmesinin anlamına bakkkın
rüyada bir kadının vefat etmiş oğVirüslunun yaşadığını görmesi, kız çocuVirüsğu olacağına işarettir.
gümaydın kızlar.dun gıttım doktora küçümenın durumu ıyı çok şükür ama cinsıyetını öğrenemedık.tam bır muamma.kız gıbı de durdu erkek gıbı de:))
neyse dun akşam tuvalete gıttım.tam kalkarken afedersınız canım acıdı bıraz bı baktım 1 tane siğil aşağıda.emınım sabah yoktu.gunde 5o kere tuvalete gıdıyorum malum.görsem zaten gıtmışken doktora da gösterırıdım.çok tadım kaçtı tabı akşamdan berı.öğlen olsun da doktorumu arayıp danışıcam bı muhtemelen de yarın gıderım gene göstermeye.allah korusun şu HPV vırusu yapıyomuş rahım kanserıne sebep ıllet şey var ya.aklıma getırmek ıstemıyorum tabı ama gelıyo elımde değil.dua lutfen uğursuz bışey çıkmasın( edın bana
günayydın...günaydın canım ilk önce rüyana hayır olsun bugünlerde böyle şeyleri çok mu getirdin acaba aklına neyse canım rüya sonu çok güzel bitmiş güzel uyanmışsındır. belkide düzüne çıkar öyle yaramaz bi oğlun olur :)
günaydıın kızlar bu sabah ben nasıl rüyayadı die uyandım sanki gerçekti anlatamam çocuğumu düşürüyodm hemde tuvalette düşürüyomuşum 5 aylıkmış neyse ama yine dr gidiyorum bebeğim duruyo neysee evde bulaşık yıkarken lavabo giderinde el görüyorum korkuyorum önce sonra bakıyorum yaşıyo el ağzına gidiyo falan neyse eşimi çağırıp çıkatıyorum avuç içim kadar erkek bebek suyun iine koyuyorum nedense nefes alamıyo kıpkırmızı oluyo ben öyle yapınca suda yaşıyo eşime dyrum dr gidelim hadi oralı olmuyo sen götürmezsen ben giderim die hazırlanmaya başlıyorum bebeğim o kadar hızlı büyüyo ki eşimle hem tertışıp hemde hazırlanırken bi bakıyoruz çocuk ayaklanmış:S hemde çok yaramaz ilk işi buzdolabının üstüne çıkmak oldu
ama çok net olmasada hatırlıyorum enseye kadar uzamış koyu kumral saçlıydı ela gözeri vardı oğluşummu olcak acaba:44::44::44:
ölenin dirilmesinin anlamına bakkkın
rüyada bir kadının vefat etmiş oğVirüslunun yaşadığını görmesi, kız çocuVirüsğu olacağına işarettir.
günydın kızlaaaaaar
bol rüyalı günler geçiriyoruz anlasılan
bende rüyamda dogum yaptım bugun
epidural sezeryandı cok heyecanlanıyordum
cnaım acımıyordu ama hıssettıgım ıcın acayip heyecan yapmıstım
ama dogumdan hemen sonra yuruye yuruye gıttım odayaa
bu arada hastane otel gıbıydı cok guzeldı
ama bebişimi görmedim hiç
günaydıın
hayırr olsun rüyan ötel gibi bi yer hayal ediyosun heralde doğum için
vallhi öyle rüyasız gün geçirmez oldum nerdeyse ama benimkiler hep korkuuunç:85:
olsa iyi fikir aslında cok güzeldiiiiiiii yer olarak ama sadce
bende haftada bir falan bu tip rüya görüyorum
aslında hiç düşünmüyorumda ama hep dogumla ılgılı falan
bide resmen gerçek gibi ooluyor yahu hiç rüya gibi değıl
normalmiş ama rüyalar kabuslar olurmus bu donemde
evet öyle oluyomuş eşim bi gece korkmuş benden
sayıklıyomuşum dürtmüş falan ama uyanmamış sonra susmuşum ne diyodum dedim anlamıyodumki anlatıyodun bişeyler dedi o zaman bakmış oluyomuş genelde kötü rüyalar olurmuş falan filan nedense düşün dün gece bebeğimi düşürdüm lavabo giderinden bana geldi ama gerçek gibiydi onun için çabalamam falan anlatamam o kıpkırmızı oldukça ona temiz su hazırlayıp içine koyuyodum eşimde hiç yardım etmiyodu bannaa :85: ama sonra birden büyüdüilk işi buzdolabının üstüne çıkmak oldu orası çok komik ama
GÜNAYYYDddddıııınnnnn ANNELEEEERRrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bu sabaha bi oynayarak başlıyım dedimmm yavvvvv
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?