2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bayıldım yaa süperler
Allahım inşallah 20 aralıkta cinsiyetini öğrenirim bebişimin

bayıldım yaa süperler
Allahım inşallah 20 aralıkta cinsiyetini öğrenirim bebişimin

bende ç.ba gidicem yaaa dua edin kızlar benimki bu sefer sere serpe yatsın

rubettt bayıldımm çok güzeller yhaaaaaaaaaaaaaa :)))))))

dimii canıım ya acayiiiip böyle heycanlanıyorum ona bişeyler almak için cinisyetini öğrenir öğrenmez tazmanya canavarıan dönüşebiliriiim

yiiirrrriiiiiiimmm beeen bunlaarıı

Son düzenleme:
selamlar kizlar bgn saat 2 de kalkmisim yaa o da kalkmicaktm annem araddi aradi internete gel dye zorla uyandim.snra temizlik yaptm yemek yapicaktk kuru fasulye az yandi sinirlerim bozuldu.yaa daha gecen pazartesi gordum bebisimi ama dayanamiyorummm yne gormek istyrm iyi oldugunuuu.bde kizlar canm kac gundur kola sprite filan istyr icim yaniyor yaa.sizinde yaniyormu iciniz

heeyy maşallah canım ne güzel uyumuşsun çişindemi gelmedi
valla sabah nasıl bir yanmakla uyanıyorum bilemezsin işte nerdeyse 2ltye yakın su içiyorum evde olsam elimde suyla tuvalette yatıp kalkıcam o denli kaç kere wcye gittiğimi bilmiyorum

canm gelmezzmi yaaa gelmese ayip olur sabah kocami ugurlarken 1 lt yaptim snra sanirim 2 kere daha kalkip baya bi siril siril yaptm.acamiyorum gozumu ama yaa

ne güzel, geçen sene bu zamanlar aynı heecanlarla burdaydım. karnımda minicik bebeğimle. kızımla. 6,5 ay erkek annesi oldum, sonra kızım olduğunu öğrendim. ben de öğlenlere kadar uyudum. bugün kucağımda afacan kızımlayım çok şükür. ama 24 saattir uyumamış halde :)))

ahhh iste bnde onu dusunuyorum arada ama sanrim bebisler icin deger.nasil yapicam uykusuz.smdi isle ev isi biarada zor gelirken bde ustune bebis olucak.hayirlisiyla saglikla olsun da insalah olucak tabii bunlar

dualarım hep seninle cnaım inşş bu sefer göstericekk :))sonra bizde kendimizi alışverişe atıcazzzz.... :)))
hurraaaa ne bulursak saldırırızzz

ay sorma sabah bende öyle oluyorum

bende bendeee çok fena bi durum dün 3 şişe serum yedim onun etkisi varmı bilmiorum ama bgn daha çokkk gittim tuvaleteee

Allah güzel günlerini göstersin hep inşaallah bir an duygulandım bizde sizin gibi bebişler yanımızda foruma bir kaç şey yazacağız o günlerde gelecek inşaallah

ayy canım saool vallahi korkuyorum dönmicek die benimki sırt üstü kapalı yatıyodu en son aayyy canıım düşünemiyorum hiçbirimizi şimdi bakmakla yetiniyorum geçen mama termusu gördüm böyle deneli o kadar güzelki emzikler desen şu dişlek olanlar var ya ondan alcakmış eşim ilk alıcağımız şeyler bunlar
serumun etkisi vardır sanırım ama artık büyüyolar iki damla için nasıl sıkışıyorum bi bilsen

ewt seninki hep sırt üstüydü ama döner inşş öksür bol bol dönmezse bu arada çikolata işe yarıomuşş unutma onuda yeee :)))
çok merak ediorum valla cinsiyetleri herkesin allah herkesin gönlüne göre versin sağlıklı sıhatli olsunlar inşş :)
ewt galiba bnmde kıyafet falan alırım ama gözüm biberonlra suluklara dişliklerede çok takılıooo ayhh bi öğrenelim bakalımm saldırıcaz kesinn
aynen eşim dioki bazen her girdiğinde yapıonmu çatlakk yhaaa :

yok canım ya çişimi tutuyorum çikolaya yiyorum benimkinde tık yok zaten çikolata yiyince kusuyorum öyle bi durumda var eşime çekicek galiba eşimde çikolata sevmez yediği zaman kusuyo tiksinmedim ama yiyim midem bi garip oluyo tutmasam kusucam yan öyle:26::26:

ayy o zaman yeme canımm kusma kendiliğinden döner inşş :)))
şu kusmak ne kadar zor bi ben bilirim heralde varyaaa ben hayatımda hiç kusmadığım kadar kustum bu hamilelikte valla

bugün forum çok sessiz yhaa herkess gezmlerde heralde kocam da çalışıooo pazar pazarr yhaa çalışmasa belki gezerdik dicemm amaaa çıkarmazdı hastasın dinlen dieee ((((((((
gezmeyi özledim şöyle süslenip püslenipp :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…