günaydıın canıım hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz:):)
günaayydııınn ....
gunaydin kizlar nasilsiniz?benim3gundur lekelenmem var doktor dusuk tehlikesi var dedi rapor verdi evde yatiyorumsimdi kanaman. artarsa bebegi kaybederiz dedi. bu arada kalp atislarini da duyduk cok duygulandim agladim
hayırlı olsun cnmm bebişin walla bnde karnımın üstüne yatıyorum yatmamaya çalışıyorum ama olmuyooobenim gebeliğim daha çok yeni 4+5 günlük bebişim. bugün kesesini gördük minicikkk. Kalp atışlarını bayramdan sonra göreceğim ozamana kadar kimseye sölemiycem bi tek siz biliyosunuz:)) ya şimdi merak ettiğim ne yapmalıyım. Bazen çok sinir yapıyor gebelik bende papatya çayı içiyorum.Bu güvenli diye okumuştum netten. Hareketlerime, yediklerime içtiklerime dikkat ediyorum. yanlız yatarken karın üstüne yatıyorum. Zararlımı bebeğe? sorular sorular.. hepimiz için hayırlısı olur inş.
gunaydin kizlar nasilsiniz?benim3gundur lekelenmem var doktor dusuk tehlikesi var dedi rapor verdi evde yatiyorumsimdi kanaman. artarsa bebegi kaybederiz dedi. bu arada kalp atislarini da duyduk cok duygulandim agladim
valla aynen banada öyle dedı doktorkizlar ya benim birdahaki kontrolu tam 4 hafta sonraya verdi sozce normal mi ? artik ayda bir mi gidicez doktora sonucta ilk 12 hafta riskli oldugundan 2 haftadir bakmasi gerekmiyormu :26:
canım ben en son 7.haftaanın baslarında gıtmıstım hangı gundu tam hatırlamıyorumkizlar ne cok kaynatmissiniz topigi bos birakmaya gelmiyor
bugun kizi krese yolladik sonrada gezdik biraz isi azmis :)
cok iyi gecti ama yorulduk bu arada oglan olursa nihayi karari verdik:) Mete Kagan olucak adi
kiz icinde dusunuyoruz daha acelemiz neyse :)
canim sen en son kacinci haftada gittinde 1 ay sonra gel dedi?
benim adet gununu 5 gun gectikten sonra kanda deger 5 cikti
sonradan yukseldi 4+4 dede keseyi gorduk minnacik birsey:)
Dr 4 haftalik dedi gerci , benimki gec dollenme oldugunda sata gore gitmiyor. geriden geliyoruz:)
hadi ins bende 10 gun sonra gidicem . gunler zor geciyor:
hangi hast gidiyorsun bende ist pendikte oturuyorum yani suan yurtdisindayim evim orda
evledigimden beride pendikteydim. ozkan hast ilk dogumu yaptim simdi remedy olmus galiba.
ama daha gitmem oraya benim dr en sicak dr du ordaklerin oda gitmis buzdolaplari kalmis geride,
bir spiral kontrolune gittim bin pisman olmustum
boyamak iyi degil diyorlar bende dusunuyordum da vazgectim . ama sanirim kestiricem
arkadaşlar merhaba benim hala çok midem bulanıyor ve tiksinmelerim çok fazla
aranızda hala benim gibi olan varmı.gün geçtikçe azalacağına daha fazlalılaşıyor sanki
ne zaman geçer acaba bi fikri olan varmı
aynen kraker yemekten bır hal olduk artık ondanda bıktım yıyemıyorum bendeKızlaarr açım aç,mide bulantılarım beni mahvetti.. Ne yesem çıkarıyorum,kraker yemekten çubuk kız olcam:) Ne zaman geçer bu bulantılar ve halsizliğim... Kasık ve bel ağrılarından geceleri de uyuyamıyorum... Dua edin geçsin artık bu bulantılar...
kızzlaar ben geldiiim bugün iş çıkışı mağaza dolaştım biraz bi kaç fotoğrafta çektim sizle paylaşmadan olmaz :)
Eki Görüntüle 281885 Eki Görüntüle 281886 Eki Görüntüle 281887 Eki Görüntüle 281888 Eki Görüntüle 281889 Eki Görüntüle 281890
cok tatlılarrgünaayydıın kızzzlaaar ben yine erkenden dikildim dedim bari biraz ewi toparlıyım akşam annem gelcek bide börek yapıım dedim aayy benim çocuk çok hamarat yaptı beni hamarat bişey olcak gailiba
günaydın kızlar
güne kusarak başladım hiçbirşey yemeden nasıl kusulur onu ilk kez yaşıyorum...
midem alt üst akşam sabah ne olacak böyle halim....
2 ay oldu ben hala kusuyorum yaaa....
valla aynen banada öyle dedı doktor
gidene kadar nerdeyse 3 ay lık olmus oluyor bu durumda
ama normal demekki
canım ben en son 7.haftaanın baslarında gıtmıstım hangı gundu tam hatırlamıyorum
ama ben zaten haftaya asıl gıtmek ıstedıgım doktora gidicem persembe gunu
artık orda devam edıcem
zamanı hıc bellı olmuyor canım sanırım
benımkı 2 gundur azaldı oncekı gıbı degıl
ama tam anlamıyla gecmedı tabı
aynen kraker yemekten bır hal olduk artık ondanda bıktım yıyemıyorum bende
benımde kasıklarım asırı derecede agrıyor
vee tam yatıcagım zaman acayip bir şişlik oluyor ıkı gundur
cok tatlılarr
bende ılk patik tarzı bısey alırım herhalde bayılıyorum
ayyy zor tutuyorum kendımı
senın bebiş hamarat etmiş benımkıde tam aksıne uyuz etti benı
hiç bişey yapasım yok
valaa cok kötu senı anlıyorum
yasadım bılıyorum ama
tam oalrak bı cozumu yok sanırm
yalnız suna dıkkat ettım surekli bişeylerlee ugrasıncaa daha azalıyor
oturdugum zaman kendimi dinlediğim zaman gene fena oluyorum
benım tavsıyem ugrasıcak bişeyler bulun kızlar
ayy pelin bgn kontrolünmü war ne gzzll kaç gnde bir gidiyosun
gzl hbrlerini belkiyos cnm
ölyorum kuzum yaaa aklıma bişide gelmiyor öyle pat diye oluyor...:26:
burayı okurken oldu sabah kendimi hiç dinlemiyorum zaten akşam da patates çuvalı gibiyim 9 uyuyorum ...
eşim bana şok olmaya başladı herşeyim bebiş oldu onunla telde bile konuşmak istemiyorum midem bulandığında...
ölyorum kuzum yaaa aklıma bişide gelmiyor öyle pat diye oluyor...:26:
burayı okurken oldu sabah kendimi hiç dinlemiyorum zaten akşam da patates çuvalı gibiyim 9 uyuyorum ...
eşim bana şok olmaya başladı herşeyim bebiş oldu onunla telde bile konuşmak istemiyorum midem bulandığında...
aayy canım ya mide bulantısı için ilaç falan yokmu 1 tane içsen en azından yani 1 kereye mahsus doktor vermiştir muhakkak biraz kendin için yemen lazım bebiş zaten vitaminini senden alıyor her halukarda ama seninde güç kazanman lazım
aslında ilacın faydası oluyor bıraz
ama saçma birazdaa ilaç içmek istemiyorsun
ne kadar doktorda verse aman ıcmıyım ıdare edıyım diyorsun
annemde bana kızıyor bu yuzden sabhları bari iç diyee
kuru inat ediyoruz bazen
aslında ilacın faydası oluyor bıraz
ama saçma birazdaa ilaç içmek istemiyorsun
ne kadar doktorda verse aman ıcmıyım ıdare edıyım diyorsun
annemde bana kızıyor bu yuzden sabhları bari iç diyee
kuru inat ediyoruz bazen
canim kacinci haftadasin sen suan ?
yeşimcim 6. haftadayız bayramdan sonra kontrol var ve midem dahada kötüye gidiyo off ne yapacağım bilemiyorum. Allahım kolaylık versin hepimize
anlıyorum bende öyle düşünüp içmiyorumama çok kötü olunca dayanamıyorum iş yerinde mecburen içiyorum gerçi 4 tane içmişim şimdiye kadar çok fazla olunca iç derim bende doktor werdi nihayetinde zararlı olsa vermez ama ilaç işte öyle düşünüyoruz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?