aynen öylee bende tasındıgım donemde ıctım o gunlerde gerccekten ıyı gectı
ben bi 6 7 tane ıctım sanırım hep sabahları
normalde gunde 4 e kadar ıcebılırsın demıstı doktor zaten
dün geceden beri midem bulanıyor mu kazınıyor mu aç mıyım belli değil anlayamadım ki çözüm bulayım sizinde böyle oluyor mu ve zaten aynı şeylerle uyandım normalde ben bu saatte uyanamam
ama artık sadece sabahları oluyo oda boğazım kuruyo sanırım malum kalorifer falan yanıyo hava kuruyo geniz akıntısı war bende ondan dolayı daha hassasım normaldengeçer geçer 4 aydan sonra kurtulucaz hiç olmıcak diemiyorum çünkü kıllanmalar olunca saçı falan çıkarkende mide bulantısı yapıyomuş eğer çok midemiz bulanırsa çok saçlı bi bebişimiz olucaaaak
ama artık sadece sabahları oluyo oda boğazım kuruyo sanırım malum kalorifer falan yanıyo hava kuruyo geniz akıntısı war bende ondan dolayı daha hassasım normaldengeçer geçer 4 aydan sonra kurtulucaz hiç olmıcak diemiyorum çünkü kıllanmalar olunca saçı falan çıkarkende mide bulantısı yapıyomuş eğer çok midemiz bulanırsa çok saçlı bi bebişimiz olucaaaak
ahh ahh sorma gece 4den bri kusuyrum ekmekten bile tiksiniyorum işteyim ve çıkartmamak için zor tutuyorum kendimi daha hiçbişey yemedim dünden beri ..............
Allah kolaylık versin kızlar bende 2 haftadır mide bulantısı başlamıştı bugün bende açılışı yaptım çıkarttım zaten bişey yiyemiyordum şimdi hiç dokunmam allahım en kısa sürede geçer inşallah
Ama şöyle bir artısı var az kilo alacağız ilk 3 ay bebek bizden besleniyo nasıl olsa bi zararı yok ona yemememizin olan bize oluyo ne yapalım olsun
iyi bari canım senınkı baya baya azaldı artık
aynen bide o var
ay nasıl olcak acabaa yaa
saçlmıı keltoşmu
mide bulantısı coksa kız oluyor falan diyorlar amaa
tabi tamamen laftaa
hayır gercek olsa keske
ben hala hissetmiyorum yaaaa iyimiii
hala yüzde elli elli
iyi bari canım senınkı baya baya azaldı artık
aynen bide o var
ay nasıl olcak acabaa yaa
saçlmıı keltoşmu
mide bulantısı coksa kız oluyor falan diyorlar amaa
tabi tamamen laftaa
hayır gercek olsa keske
ben hala hissetmiyorum yaaaa iyimiii
hala yüzde elli elli
hilma ordamısın ?
yok ya onla alakası yokannemin 3 kızı war bende hiç mide bulantısı çekmemiş diğerlerininki daha farklı
ben bu yaz tatilde bi kız görmüştüm rabbim inşallah ona benzetir yarabbim nasıl bir güzellikti o 2 yaşında falandı yemyeşil göz ama nası diyim koyu yeşil bembeyaz ten siyah kıvırcık saçlar kirpikler up uzun yarabbim inşallah ona benzer die dua ediyorum bakmaya doyamamıştımbi hurafe daha söyliyim kime çok bakarsan ona benzermiş çocuk hahahah bizim komşu yapmıştı
burdayım yazmaya halim dermanım yok yaaaaa
yok ya onla alakası yokannemin 3 kızı war bende hiç mide bulantısı çekmemiş diğerlerininki daha farklı
ben bu yaz tatilde bi kız görmüştüm rabbim inşallah ona benzetir yarabbim nasıl bir güzellikti o 2 yaşında falandı yemyeşil göz ama nası diyim koyu yeşil bembeyaz ten siyah kıvırcık saçlar kirpikler up uzun yarabbim inşallah ona benzer die dua ediyorum bakmaya doyamamıştımbi hurafe daha söyliyim kime çok bakarsan ona benzermiş çocuk hahahah bizim komşu yapmıştı
hurafe iştee
ama bazen gercek olabılıyor ya
inşallah istedigin gibi olur canım
ben hıc hayal bıle edemıyorum
kimseyede bakmıyorum midem bulanıyordu ya hıc kendımde degıldım
eşimin gözu renklıı gozlerı sana bnzesin geri yanı bana diyorum sadeceee
bendende bir hurafeeeee
eğer kocanıza aşıkken olmuşsa bebiş erkege benzermiş
yok kendınıze aşıksanız kendınızee bunuda bi dergide okudum gecenlerde
artık bılemıyorum D:
aayy canım ya mide bulantısı için ilaç falan yokmu 1 tane içsen en azından yani 1 kereye mahsus doktor vermiştir muhakkak biraz kendin için yemen lazım bebiş zaten vitaminini senden alıyor her halukarda ama seninde güç kazanman lazım
hilma moralim çok bozuk.sana danışmak istedim.dün doktora gittim 8+0 haftalık bebek kalp atışını yine duyamadık ve bebek 5.5 haftalık gözüküyor dedi.almamız lazım dedi.kahroldum bugün farklı bi doktora gideceğim.benim adetlerim düzensizdi geç döllenme olabilirmi sence ?
başka bi dr daha git kuzum tek bi dr a odaklanma inşallah hayırlı haber verir bhcg değerlerin nasıldı acaba ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?