2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

aynen öylee bende tasındıgım donemde ıctım o gunlerde gerccekten ıyı gectı
ben bi 6 7 tane ıctım sanırım hep sabahları
normalde gunde 4 e kadar ıcebılırsın demıstı doktor zaten

ama artık sadece sabahları oluyo oda boğazım kuruyo sanırım malum kalorifer falan yanıyo hava kuruyo geniz akıntısı war bende ondan dolayı daha hassasım normalden geçer geçer 4 aydan sonra kurtulucaz hiç olmıcak diemiyorum çünkü kıllanmalar olunca saçı falan çıkarkende mide bulantısı yapıyomuş eğer çok midemiz bulanırsa çok saçlı bi bebişimiz olucaaaak

dün geceden beri midem bulanıyor mu kazınıyor mu aç mıyım belli değil anlayamadım ki çözüm bulayım sizinde böyle oluyor mu ve zaten aynı şeylerle uyandım normalde ben bu saatte uyanamam

kalbimiz olmusturda bizim doktor cagirmiyor benim bulanma deyilde sanki bogazimda kil varmis gibi kazinma tuhaf ama bulanti kusma yok henüz canim

hurafe ama kişiye göre değişiyo dson aylarda mide suyu agzıma gelirdi Allahım ne acı oturur pozisyonda uyuyordum yavrumun saçı o kadr çoktu ki ve uzundu ki kulaklarını kapatıyordu

iyi bari canım senınkı baya baya azaldı artık
aynen bide o var
ay nasıl olcak acabaa yaa
saçlmıı keltoşmu
mide bulantısı coksa kız oluyor falan diyorlar amaa
tabi tamamen laftaa
hayır gercek olsa keske
ben hala hissetmiyorum yaaaa iyimiii
hala yüzde elli elli

ahh ahh sorma gece 4den bri kusuyrum ekmekten bile tiksiniyorum işteyim ve çıkartmamak için zor tutuyorum kendimi daha hiçbişey yemedim dünden beri ..............

Allah kolaylık versin kızlar bende 2 haftadır mide bulantısı başlamıştı bugün bende açılışı yaptım çıkarttım zaten bişey yiyemiyordum şimdi hiç dokunmam allahım en kısa sürede geçer inşallah
Ama şöyle bir artısı var az kilo alacağız ilk 3 ay bebek bizden besleniyo nasıl olsa bi zararı yok ona yemememizin olan bize oluyo ne yapalım olsun

inşallah canım nasip

yok ya onla alakası yok annemin 3 kızı war bende hiç mide bulantısı çekmemiş diğerlerininki daha farklı
ben bu yaz tatilde bi kız görmüştüm rabbim inşallah ona benzetir yarabbim nasıl bir güzellikti o 2 yaşında falandı yemyeşil göz ama nası diyim koyu yeşil bembeyaz ten siyah kıvırcık saçlar kirpikler up uzun yarabbim inşallah ona benzer die dua ediyorum bakmaya doyamamıştım bi hurafe daha söyliyim kime çok bakarsan ona benzermiş çocuk hahahah bizim komşu yapmıştı

Canım benim ilk bebiş kız ne mide bulantım oldu nede iştahsızlık ilk günden beri deli gibi yedim ve mide sıkıntısı yaşamadım maşallah 8 aylık doğdu ama kafası saç doluydu yumak gibi bide gününde doğsa tokayla toplardık herhalde kişiye göre değişiyo sanırım cnım hayırlı sağlıklı bebişler gelsin inşallah zamanında

bebisinizi ne zmn hissetmeyebasladiniz?
benim hamileligim bugun 6.haftasinda, ve kendimi hamile hissetmiyorum belirtiler yok diye. yani mide bulantisi,kusma gibi..

hurafe iştee
ama bazen gercek olabılıyor ya
inşallah istedigin gibi olur canım
ben hıc hayal bıle edemıyorum
kimseyede bakmıyorum midem bulanıyordu ya hıc kendımde degıldım
eşimin gözu renklıı gozlerı sana bnzesin geri yanı bana diyorum sadeceee

bendende bir hurafeeeee
eğer kocanıza aşıkken olmuşsa bebiş erkege benzermiş
yok kendınıze aşıksanız kendınızee bunuda bi dergide okudum gecenlerde
artık bılemıyorum D:

burdayım yazmaya halim dermanım yok yaaaaa

hilma moralim çok bozuk.sana danışmak istedim.dün doktora gittim 8+0 haftalık bebek kalp atışını yine duyamadık ve bebek 5.5 haftalık gözüküyor dedi.almamız lazım dedi.kahroldum bugün farklı bi doktora gideceğim.benim adetlerim düzensizdi geç döllenme olabilirmi sence ?

ilk yavrum aynı babası idi eşimede aşıgım

embriyo oluşmuş york kesesi oluşmuş ama kalp atışı yok birde kese yuvarlak değil oval gibi şekli var

öylede yiyorum zaten hepsi dışarı gidiyor boşa yiyormuşum gibi geliyordu anneannem yine biraz kalıyordur bebek için içerde diyor ne bilim ilaç verdi metamid başkada vermem bundan dedi bebğe zararsız bu dedi...çubuk ye dedi hepsini yapıyorum onlar 1 saat tutyo sadece sonra durum aynı..

başka bi dr daha git kuzum tek bi dr a odaklanma inşallah hayırlı haber verir bhcg değerlerin nasıldı acaba ..

başka bi dr daha git kuzum tek bi dr a odaklanma inşallah hayırlı haber verir bhcg değerlerin nasıldı acaba ..

sat ım 6 eylül dü .6 ekimde bhcg değerim 1247 çıktı ben hala hamilelik belirtisi yaşıyorum yani herşey yolunda gibi inanamıyorum ama hemen pes etmeye niyetim yok çünkü çok yazı okudum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…