valla herkesinki farklı oluyor zaten yaaCanım benim ilk bebiş kız ne mide bulantım oldu nede iştahsızlık ilk günden beri deli gibi yedim ve mide sıkıntısı yaşamadım maşallah 8 aylık doğdu ama kafası saç doluydu yumak gibi bide gününde doğsa tokayla toplardık herhaldekişiye göre değişiyo sanırım cnım hayırlı sağlıklı bebişler gelsin inşallah zamanında
daha hissetmiyorum bendebebisinizi ne zmn hissetmeyebasladiniz?
benim hamileligim bugun 6.haftasinda, ve kendimi hamile hissetmiyorum belirtiler yok diye. yani mide bulantisi,kusma gibi..
ilk yavrum aynı babası idi eşimede aşıgım
embriyo oluşmuş york kesesi oluşmuş ama kalp atışı yok birde kese yuvarlak değil oval gibi şekli var
hurafe iştee
ama bazen gercek olabılıyor ya
inşallah istedigin gibi olur canım
ben hıc hayal bıle edemıyorum
kimseyede bakmıyorum midem bulanıyordu ya hıc kendımde degıldım
eşimin gözu renklıı gozlerı sana bnzesin geri yanı bana diyorum sadeceee
bendende bir hurafeeeee
eğer kocanıza aşıkken olmuşsa bebiş erkege benzermiş
yok kendınıze aşıksanız kendınızee bunuda bi dergide okudum gecenlerde
artık bılemıyorum D:
sat ım 6 eylül dü .6 ekimde bhcg değerim 1247 çıktı ben hala hamilelik belirtisi yaşıyorum yani herşey yolunda gibi inanamıyorum ama hemen pes etmeye niyetim yok çünkü çok yazı okudum
hilma moralim çok bozuk.sana danışmak istedim.dün doktora gittim 8+0 haftalık bebek kalp atışını yine duyamadık ve bebek 5.5 haftalık gözüküyor dedi.almamız lazım dedi.kahroldum bugün farklı bi doktora gideceğim.benim adetlerim düzensizdi geç döllenme olabilirmi sence ?
dr ne dedi peki
bebek 5.5 haftalık gözüküyor dedi sat değerine göre 8 haftalık olması gerekiyor bundan dolayı gelişimi geri kalmış dedi bozuk kromozom falan dedi işte alınması lazım bekletme dedi, ama dayandığı tek şey sat değerimin 8. hafta olması, bu durumu yaşayan çok insan olmuş 8 haftalık hamile gözüken fakat 5,5 haftalık hamile olan ve sağlıklıı doğum yapanlar var geç gebelikten kaynaklanan, bende de böyle bir durum olabilirmi diye merak esiyorum başka bir test yapılmadı, kürtaj dedi direk.
benim eşim küçükken sap sarıymış şimdi kapkaraanne tarafım nerdeyse yarısından çoğu sarı ve renkli gözlü ama ben ve kardeşlerim esmer hele ortancamız bildiğin kara yani hele denize gitsin bi dişleriyle gözleri belli oluyo
bebek 5.5 haftalık gözüküyor dedi sat değerine göre 8 haftalık olması gerekiyor bundan dolayı gelişimi geri kalmış dedi bozuk kromozom falan dedi işte alınması lazım bekletme dedi, ama dayandığı tek şey sat değerimin 8. hafta olması, bu durumu yaşayan çok insan olmuş 8 haftalık hamile gözüken fakat 5,5 haftalık hamile olan ve sağlıklıı doğum yapanlar var geç gebelikten kaynaklanan, bende de böyle bir durum olabilirmi diye merak esiyorum başka bir test yapılmadı, kürtaj dedi direk.
bozma moralını canım hayırlısı olsun
bi git bakalım doktoruna inşallah
güzel haberlerde dönersin
sat tarihine takılmış olması da düşündürücü aslında benimde eminim geç döllenme oldu bir hafta önce baktırdım yoktu adetimden bir gün önce 5,76 idi sen en iyisi başka dr a görün canım içindeki herşeyide sor dr geç döllenme olabilirmi vs vs hepsini sor
inş.canım.inş.allahım yavrumu bana bağışlar.çok istedimm çokkkk.çocuklar gibi sevindim çok uzun süredir bekliyordum bulutların üstündeydim sanki .bi sağır sultan kaldı duymayan.bu yarım kalmaz inş...
evet evet öyle yapıcam 3 te randevum var başka bir doktorla inş. müjdelerle gelirim.senide üzdüm ama çok fenYIM .SENDE KENDİNE İYİ BAK ÇOK TEŞEKKÜRLER..
inş.canım.inş.allahım yavrumu bana bağışlar.çok istedimm çokkkk.çocuklar gibi sevindim çok uzun süredir bekliyordum bulutların üstündeydim sanki .bi sağır sultan kaldı duymayan.bu yarım kalmaz inş...
kızlar,yüzümü bilmezsiniz,sesimi duymadınız ama birleştiğimiz ortak bir noktamız var beni anladığınıza eminim .ihtiyacım olan 2 şey var umut ve dua.dua edin bana ..
ya benım esımde normalde sarısın ten rengı falan
ama bı kararıyorkii yüzü esmer kolları falan sarıısn
öyle garip bi durum
bizdede iki tarfta renklı goz var
ama daha hıc cıkmadı bakalım bizde bari cıksa
ben sarışınım beyazım bana ceksın diyorum ondan
o zaman eşinin cocukluguna cekse biraz iyi olcak
kardeşine cekmese bari
benım hıc kardesım falan yok tekım yahuu
merak ediyorum kime benzicek
kızlar,yüzümü bilmezsiniz,sesimi duymadınız ama birleştiğimiz ortak bir noktamız var beni anladığınıza eminim .ihtiyacım olan 2 şey var umut ve dua.dua edin bana ..
ben çıkıyorum inş.akşama doğru müjdemle gelicem .hoşçakalın..
ona benzesin meşaallah çok güzel fahriye evcene benziyo ama renkli gözlüsü olsun esmerde olsun renkli gözlü olsun
canıım dualarım seninle....güzel olcak herşey moralini bozma moralini yüksek tut kötü bişey olmıcak.....
ben çıkıyorum inş.akşama doğru müjdemle gelicem .hoşçakalın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?