2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

valla herkesinki farklı oluyor zaten yaa
ben sadece gonlumden kız gecıyor yaa ondan oyle mutlu edıyorum kendımı herhalde
herkes erkek diyo eşimde kız kız biliyorm ben diyo bakalm
ama hayırlısı olsun dıye hep söyluyorum farketmez kız erkek
sağlıklı kucagımıza alalımda gerısı teferruat

bebisinizi ne zmn hissetmeyebasladiniz?
benim hamileligim bugun 6.haftasinda, ve kendimi hamile hissetmiyorum belirtiler yok diye. yani mide bulantisi,kusma gibi..
daha hissetmiyorum bende
mide bulantılarım falan var ama
8+1 olduk
bakalım bundan sonra belkıı

ilk yavrum aynı babası idi eşimede aşıgım

ben kendme aşık olmaya karar verdım
eşimin gözüne aşık olcam sadece

benim eşim küçükken sap sarıymış şimdi kapkara anne tarafım nerdeyse yarısından çoğu sarı ve renkli gözlü ama ben ve kardeşlerim esmer hele ortancamız bildiğin kara yani hele denize gitsin bi dişleriyle gözleri belli oluyo

sat ım 6 eylül dü .6 ekimde bhcg değerim 1247 çıktı ben hala hamilelik belirtisi yaşıyorum yani herşey yolunda gibi inanamıyorum ama hemen pes etmeye niyetim yok çünkü çok yazı okudum

tabi canım başka dra da git bi yerde okumuştum dr almamız lazım demiş kız bekleyecem demiş 1 hafta sonra hem kalp atışı falan hepsi görünmüş Rabbime dua et canım hayırlısını dile

bozma moralını canım hayırlısı olsun
bi git bakalım doktoruna inşallah
güzel haberlerde dönersin

bebek 5.5 haftalık gözüküyor dedi sat değerine göre 8 haftalık olması gerekiyor bundan dolayı gelişimi geri kalmış dedi bozuk kromozom falan dedi işte alınması lazım bekletme dedi, ama dayandığı tek şey sat değerimin 8. hafta olması, bu durumu yaşayan çok insan olmuş 8 haftalık hamile gözüken fakat 5,5 haftalık hamile olan ve sağlıklıı doğum yapanlar var geç gebelikten kaynaklanan, bende de böyle bir durum olabilirmi diye merak esiyorum başka bir test yapılmadı, kürtaj dedi direk.

canım sen başka bir doktora daha gözüksen iyi olur geç döllenmede olabilir tabi

ya benım esımde normalde sarısın ten rengı falan
ama bı kararıyorkii yüzü esmer kolları falan sarıısn
öyle garip bi durum
bizdede iki tarfta renklı goz var
ama daha hıc cıkmadı bakalım bizde bari cıksa
ben sarışınım beyazım bana ceksın diyorum ondan
o zaman eşinin cocukluguna cekse biraz iyi olcak
kardeşine cekmese bari
benım hıc kardesım falan yok tekım yahuu
merak ediyorum kime benzicek

sat tarihine takılmış olması da düşündürücü aslında benimde eminim geç döllenme oldu bir hafta önce baktırdım yoktu adetimden bir gün önce 5,76 idi sen en iyisi başka dr a görün canım içindeki herşeyide sor dr geç döllenme olabilirmi vs vs hepsini sor

bozma moralını canım hayırlısı olsun
bi git bakalım doktoruna inşallah
güzel haberlerde dönersin

inş.canım.inş.allahım yavrumu bana bağışlar.çok istedimm çokkkk.çocuklar gibi sevindim çok uzun süredir bekliyordum bulutların üstündeydim sanki .bi sağır sultan kaldı duymayan.bu yarım kalmaz inş...

evet evet öyle yapıcam 3 te randevum var başka bir doktorla inş. müjdelerle gelirim.senide üzdüm ama çok fenYIM .SENDE KENDİNE İYİ BAK ÇOK TEŞEKKÜRLER..

ahh canım ahh kndimi gördüm sende ama inş. kaderimiz bnzemez canım benim ama şuan dua et Rabbime

kızlar,yüzümü bilmezsiniz,sesimi duymadınız ama birleştiğimiz ortak bir noktamız var beni anladığınıza eminim .ihtiyacım olan 2 şey var umut ve dua.dua edin bana ..

evet evet öyle yapıcam 3 te randevum var başka bir doktorla inş. müjdelerle gelirim.senide üzdüm ama çok fenYIM .SENDE KENDİNE İYİ BAK ÇOK TEŞEKKÜRLER..

öle deme canım benim ne demek üzdüm falan derdini paylaş ki hafiflesi,n bildiğimiz bişi varsa paylaşalım

kızlar,yüzümü bilmezsiniz,sesimi duymadınız ama birleştiğimiz ortak bir noktamız var beni anladığınıza eminim .ihtiyacım olan 2 şey var umut ve dua.dua edin bana ..

ah canım benımm anlamaz olurmuyuzz
hepimizin korkuları var
dha hepimiz yolun basındayız
ne olcak hiç birimiz bilmiyoruz
inşallah hayırlısı olur off
dua etmekten baska bişey gelmez elimizden
ama ne olur umudunu yitirme
Alllahtan umut kesilmez diye bosa dememişler
inşallah güzel haberlerini alırız

ona benzesin meşaallah çok güzel fahriye evcene benziyo ama renkli gözlüsü olsun esmerde olsun renkli gözlü olsun

canıım dualarım seninle....güzel olcak herşey moralini bozma moralini yüksek tut kötü bişey olmıcak.....

ben çıkıyorum inş.akşama doğru müjdemle gelicem .hoşçakalın..

canım inşallah iyi haberlerini bekliyoruz hadi..dualarımız senle..

haa o zaman bilemem
iş değişir tabii
hadi hayırlıısıı
senınkını cok merak edicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…