ilk 3,0
sonra 5,1 sonra 4,2 ole 2 ye kadar sallandık
ilk 3,0
sonra 5,1 sonra 4,2 ole 2 ye kadar sallandık
cnm merkez üstü neresiymişş...
diş fırçalamayan duş almayan kocayı mahkeme hemen boşuyomuş kızlar.ay benim herifte çok duş alır bende su faturası çok geliyo diye dava açıcam :)
ben de 12. kattayım, düşün artık1, kat canım ama merkez üssüne yakınız ya ondan çok hıssettık 7 kattakıler falan daha çok sallanmış sende dıkkat et bebişinle kendıne
elektrik kesintisi falan oldu mu peki?
hoşgeldin canım..
ne güzel gez dolaş işte..
bugün hava bayaa güzeldi ben de azıcık yürüyüş yaptım.. keşke yanımda birileri olsa daha çok yürürdüm :))
puahahhaha ayyy çok güldümm yaaa iiki kafanı karıştırmakk istememiş cnm dr unnn....
diş fırçalamayan duş almayan kocayı mahkeme hemen boşuyomuş kızlar.ay benim herifte çok duş alır bende su faturası çok geliyo diye dava açıcam :)
iizmir canım deprem olan yer sabhtan berı panık oldukta
ben de 12. kattayım, düşün artıkdeprem anında dışarı bile çıkamıycaz yani. asansörde kalmak istemem, Allah korusun. sen de çok dikkat et canım
yok, Allahtan o olmadı. ben hemen kalkıp neti açtım, ailemle haberleştim. burda kızlara söyledim.
di mi ama yaa ordan çıkınca kafam allak bullak oldu :111::111::111::111::111::111:
ama saolsun kafamı karıştırmak istemedi işte
hakim kızmasın sana.. bulmuşsun temiz kocayı daaa ne istiyon diye
canımm keşke ben yanında yakında olsaydım bnmde kimsecikler yok yanımda çıkmak gezmek istiorum tek başına olmuo eşimde pazarları bile çalışıo ewede geç gelioo
tıkıldım kaldım ewe
ay sormaaa bende hamişken özellikle çok duşa giriyorummm günde 2 defa muhakkak..eşim eskicen artıkk deyip duruyoo..:)))
yinemi?rRANAAAAAAAAA yıne olmuş 5 te olmuo dıe sevınırken
=((((
evde yalnız olanların ödü patlamıştır valla zaten van depremi gündemde
yinemi?kocişim gelsin artıkkk. Allah hepimizi korusun inşallah. tamam canım, sakin olalım, derin nefesler alalım, bebişleri de panikletmeyelim. evrene pozitif mesajlar yollayalım
benim o, canım. en kötüsü ailem Baküde deliriyodu sabah. ben de dua ediyorum sabahtan beri, insanlar torun haberine yeni sevinmişken nolur ölmiyim diye
yinemi?kocişim gelsin artıkkk. Allah hepimizi korusun inşallah. tamam canım, sakin olalım, derin nefesler alalım, bebişleri de panikletmeyelim. evrene pozitif mesajlar yollayalım
eet doğru söylüyosun cnmm
benim o, canım. en kötüsü ailem Baküde deliriyodu sabah. ben de dua ediyorum sabahtan beri, insanlar torun haberine yeni sevinmişken nolur ölmiyim diye
ay kocam temizdir ya.severim ben onu :) Allahtan duşta çok fazla kalmıyo yoksa boşanma sebebi :)
evt canım yaa.. yalnız ne gezmeyi severim ne yürüyüş yapmayı..
yanında biri oldu mu acayip zevk alıyosun ama işte..
ben ank dayken sıhhiye de perş leri kurulan sosyete pazarı nın altını üstüne getirirdim yalnız bile olsam
ben bi geliyim hepsini gezeris senle kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?