2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

benim okuldan öğretmen arkadaşım söyledi
sadece badem yağı kullanmış
çapa da prof.a gitmişti 9 ay boyunca o söylemiş......
göbek,göğüsler,bacak iç kısım(baldır) sürülecekmiş.....

benim okuldan öğretmen arkadaşım söyledi
sadece badem yağı kullanmış
çapa da prof.a gitmişti 9 ay boyunca o söylemiş......
göbek,göğüsler,bacak iç kısım(baldır) sürülecekmiş.....

Herkese iyi aksamlar. Benim goguslerim simdiden catladi bile. Sakin ihmal etmeyin kremleri. Burada Palmer's marka kokoa yagi tavsiye ediliyor. Benim kuzenler ve arkadaslar kullanmislar ve cok memnunlar. Tek catlaklari yok. Eski catlak ve lekeler icinde ise yariyormus. Turkiye'de satan bi yer varmis.

işte kızkardeşim hostes
o bana bundan getirdi Amerika uçuşundan dönerken......bakalım ben aklıma düştükçe sürüyorum.....
ben de günde 25+25 olmak üzere 50 dk. yürüyorum hafif tempolu....iyi az değilmiş bari....
yarında okul çıkışı şu testi yaptıram bari....

canım göğüs içinde garmastan ve Lansinoh Lanolin önerdi banada arkadaşlarım aklında bulunsun

amannnnnn yine saat kaç olmuş.......uyumam gerek hemencecik sabah 06:10 da kalkıyorum malum ders 07:30 da başlıyor....
hepinize iyi geceler,bebişlerinizle tatlı uykular......

Hos geldin cnm, simdiden goguslerinde catlakliklar mi olustu? henuz cok erken ama?

Cnm kimisi hic birsey kullanlaz tek bir catlak olmaz kimi herseyi surer onlemek icin harita gibi olur yapacak birsey yok. Tabiki elimizden geleni yapmamiz gerekiyor ama catlama varsa onune gecmek imkansiz.

Benim annemde filan var ve bendede olucak eminim. Vucudumuz yani tenimiz ayni. Yinede alicam ama guvenilir iyi bir krem

Kizlar Angelsounds diye bir alet aldimm ikidir kalbini ariyorum bebegimin duymak icin ama duyamiyorum yani herhalde bulamiyorum :26:

Kullanan var mi? veya oneride bulunacak?

Kizlar Angelsounds diye bir alet aldimm ikidir kalbini ariyorum bebegimin duymak icin ama duyamiyorum yani herhalde bulamiyorum :26:

Kullanan var mi? veya oneride bulunacak?

Eki Görüntüle 301693

panik yapma canım sen bulamamışsındır bebişi işte bu yüzden doktorlar önermiyor bu tür aletleri anneler kalbi duyamayınca panik yapıolarmış,

panik yapma canım sen bulamamışsındır bebişi işte bu yüzden doktorlar önermiyor bu tür aletleri anneler kalbi duyamayınca panik yapıolarmış,

Almadan once yorumlari filan okudum herkez cok memnun. Hatta mayis ayinda dogum yapacak olan biri gelmisti bizim topige israrla tavsiye etmisti.

Ben mi yanlis kullaniyorum ki :26:

Hosbulduk canim. Sende hosgeldin. Daha 3ay bile olmadi ama maalesef basladi catlaklar. Benim goguslerim normalde cok kucuktur simdi baya buyuduler herhalde o yuzden catladi. Ayrica Doppler in hayirli olsun :) endise etme sakin. Sen yanlis bi sekilde dinlemeye calisiyorsundur. Bende mi alsam acaba ya. Bulantilarim azaldikca korkuyorum

Sipa sirtini donmustur kesinnnn...

tatlım bende alıcaktım ama aldırmadı doktorum bana doppler yayıyo ben sana kalbini dinletmedim zararı olur diye sen sakın alma dedi. Anneler duyamayınca panik oluyo dedi.Ki sendede olmuş Cnm bebiş geride olabiliyoo ne kadar ultrasonda net görsekde.Kimbilir nerdedirr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…