ne kadar soru sordum yaw
tamam bu son :))))
peki yürüyüş yapmamız iyiymiş ya günde kaç saat????
ne kadar soru sordum yaw
tamam bu son :))))
peki yürüyüş yapmamız iyiymiş ya günde kaç saat????
Herkese iyi aksamlar. Benim goguslerim simdiden catladi bile. Sakin ihmal etmeyin kremleri. Burada Palmer's marka kokoa yagi tavsiye ediliyor. Benim kuzenler ve arkadaslar kullanmislar ve cok memnunlar. Tek catlaklari yok. Eski catlak ve lekeler icinde ise yariyormus. Turkiye'de satan bi yer varmis.
Herkese iyi aksamlar. Benim goguslerim simdiden catladi bile. Sakin ihmal etmeyin kremleri. Burada Palmer's marka kokoa yagi tavsiye ediliyor. Benim kuzenler ve arkadaslar kullanmislar ve cok memnunlar. Tek catlaklari yok. Eski catlak ve lekeler icinde ise yariyormus. Turkiye'de satan bi yer varmis.
Kizlar Angelsounds diye bir alet aldimm ikidir kalbini ariyorum bebegimin duymak icin ama duyamiyorum yani herhalde bulamiyorum :26:
Kullanan var mi? veya oneride bulunacak?
Eki Görüntüle 301693
panik yapma canım sen bulamamışsındır bebişi işte bu yüzden doktorlar önermiyor bu tür aletleri anneler kalbi duyamayınca panik yapıolarmış,
Almadan once yorumlari filan okudum herkez cok memnun. Hatta mayis ayinda dogum yapacak olan biri gelmisti bizim topige israrla tavsiye etmisti.
Ben mi yanlis kullaniyorum ki :26:
Almadan once yorumlari filan okudum herkez cok memnun. Hatta mayis ayinda dogum yapacak olan biri gelmisti bizim topige israrla tavsiye etmisti.
Ben mi yanlis kullaniyorum ki :26:
Hos geldin cnm, simdiden goguslerinde catlakliklar mi olustu? henuz cok erken ama?
Cnm kimisi hic birsey kullanlaz tek bir catlak olmaz kimi herseyi surer onlemek icin harita gibi olur yapacak birsey yok. Tabiki elimizden geleni yapmamiz gerekiyor ama catlama varsa onune gecmek imkansiz.
Benim annemde filan var ve bendede olucak eminim. Vucudumuz yani tenimiz ayni. Yinede alicam ama guvenilir iyi bir krem
canım burada videoda gösteriyor ama Using Angelsound Fetal Doppler baby heart beat monitor - YouTube belki yardımcı olur bencede panik yapma
canım tabikide hata yapıosun bebiş kaybolcak degil ya
ya bu aletın markası ne kac paraya aldın bende almak ıstıyorum
Sipa sirtini donmustur kesinnnn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?