2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Sagol cnm aman hic tavsiye etmiyorummm kalp dinleme aleti degil stres aleti... Bicirik kucucuk oldugu icin bul bula bilirsen bide yeride bol artik iceride kose bucak kaciyor herhalde.

Aslinda korka korka aldim bide bir zarari olur mu bilmiyorum ki.

ya bu aletın markası ne kac paraya aldın bende almak ıstıyorum

cnm 60 *70 lira bişi

Tatlım benim doktorum önermedi hiçççççç.Hem anneyi paniğe sokuyo hemde bebeğe doppler cihazı yayıyo dedi bebiş ısınıyo yani..Tabi siz bilirsiniz kuzular almak isteyen varsa alabilrr.Ben vazgeçtim doktorumu dinledikten sonra

ben doktoruma eve ultrason alma teklıfınde bulunmustum cok gulmustu bana ıstersen 7/24 ultrasona baglı hastanede kal demıstı kendını daha ıyı hıssedersın am bu alet ıyıymıs yaaa zararlı olmasaydı

Diyorum yaa stres aleti mubarek.. Ya doktorum ocagin 18'e verince randevuyu hic degilse kalbini arada bir dinleyim istedim ama yok benlik birsey degil...

Yarin ilk isim iade etmek olucak gercekten!

Diyorum yaa stres aleti mubarek.. Ya doktorum ocagin 18'e verince randevuyu hic degilse kalbini arada bir dinleyim istedim ama yok benlik birsey degil...

evet cnm bencede iade et yanii.Valla ne bilym dedim ya benim doktorum açıklamalarını yaptı ve ben korktumm..Kimbilir nerde bebiş araki bulasın.E duymadığındada kötübişi olmuş gibi geliyo..Valla ben korktum almadım keşke sende almasaydın..İade yap cnm almazlarsada ver birine şimdilik sende durmasın

ay bi an kendimi görür gibi oldum bizden komik anneler olucagı kesin

ben doktoruma eve ultrason alma teklıfınde bulunmustum cok gulmustu bana ıstersen 7/24 ultrasona baglı hastanede kal demıstı kendını daha ıyı hıssedersın am bu alet ıyıymıs yaaa zararlı olmasaydı

ahhaha sorma sorma bende dedim öyle bişi bi ara hatta rubetle ortak ultrasonn alalımdedik falan güldük bi ara Cnm şaka bi yana alma sakın önermiyorum doktorun anlattıklarından sonra ben tırstım açıkçası..Rahatını kaçırmayalım bebişlerin.Ultrasonda bile yeterince rahatsız oluyolar zatennn

Artik kucuk bir muayenehane acarsin evin bir kosesinde.

Bizde hergun cay icmeye geliriz sana

komikmiyiz bilmiyorum ama sundan eminim evlerimizde hemen hemen hepımızın ultrason cıhazı olsa hayır demeyız

tabikide demem sıpamı izlemek çok zevkli helde güldügümde balık gibi oynamıyomu içimde bayılıorum oynamak dedimde aklıma geldi ben temizlik filan yapınca onda ne oluo acaba zıp zıp zıplıyodur içimde bak pişman oldum temizlik yaptıgıma veledim helak oldu içimde

uzun zamanır gecelik giymemiştim göbeğim pırtladı gecelikten Hep pijama hep pijama olmii tabi ne kadar karanlıkta olsa

ucuz bişi olsalar almıştık kesinnnnnnn 5.000 dolar deyince doktor dedim hocam ne diyosun sen

valla bende arastırdım fıyatlarını ıtıraf edıyorum hatta esıme arabayı satıp ultrason cıhazı mı alsak dedım yuzume nasıl baktıgını tahmın edemezsınız hem korku vardı gozlerınde hemde boyle daha once onda hıc gormedıgım bı ıfade

Almazlarsa birine filan vermem yapmam o kotulugu baskasina. Atarim cope bana ne canimizdan daha mi kiymetli...

Canım ben bi belgesel izledim google a anne karnında yaşama yolculuk yaz çıkar.Orda kadını 9 ay izliyolar.İlk 4 ay çalışmaya devam etti ve işi ne biliyomusunnn yunus terbiyesicii..Yunuslarıın tepelerinde kadınnn..Bebek nasıl içerde varya aman allahım döndü tepetaklak bizim hareketler gayet normaldir bebişe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…