Hosbulduk canim. Sende hosgeldin. Daha 3ay bile olmadi ama maalesef basladi catlaklar. Benim goguslerim normalde cok kucuktur simdi baya buyuduler herhalde o yuzden catladi. Ayrica Doppler in hayirli olsun :) endise etme sakin. Sen yanlis bi sekilde dinlemeye calisiyorsundur. Bende mi alsam acaba ya. Bulantilarim azaldikca korkuyorum
ya bu aletın markası ne kac paraya aldın bende almak ıstıyorum
Hosbulduk canim. Sende hosgeldin. Daha 3ay bile olmadi ama maalesef basladi catlaklar. Benim goguslerim normalde cok kucuktur simdi baya buyuduler herhalde o yuzden catladi. Ayrica Doppler in hayirli olsun :) endise etme sakin. Sen yanlis bi sekilde dinlemeye calisiyorsundur. Bende mi alsam acaba y. Bulantilarim azaldikca korkuyorum
tatlım bende alıcaktım ama aldırmadı doktorum bana doppler yayıyo ben sana kalbini dinletmedim zararı olur diye sen sakın alma dedi.Anneler duyamayınca panik oluyo dedi.Ki sendede olmuş Cnm bebiş geride olabiliyoo ne kadar ultrasonda net görsekde.Kimbilir nerdedirr
tatlım bende alıcaktım ama aldırmadı doktorum bana doppler yayıyo ben sana kalbini dinletmedim zararı olur diye sen sakın alma dedi.Anneler duyamayınca panik oluyo dedi.Ki sendede olmuş Cnm bebiş geride olabiliyoo ne kadar ultrasonda net görsekde.Kimbilir nerdedirr
Diyorum yaa stres aleti mubarek.. Ya doktorum ocagin 18'e verince randevuyu hic degilse kalbini arada bir dinleyim istedim ama yok benlik birsey degil...
Yarin ilk isim iade etmek olucak gercekten!
Diyorum yaa stres aleti mubarek.. Ya doktorum ocagin 18'e verince randevuyu hic degilse kalbini arada bir dinleyim istedim ama yok benlik birsey degil...
Yarin ilk isim iade etmek olucak gercekten!
ben doktoruma eve ultrason alma teklıfınde bulunmustum cok gulmustu bana ıstersen 7/24 ultrasona baglı hastanede kal demıstı kendını daha ıyı hıssedersınam bu alet ıyıymıs yaaa zararlı olmasaydı
ay bi an kendimi görür gibi oldum bizden komik anneler olucagı kesin
ben doktoruma eve ultrason alma teklıfınde bulunmustum cok gulmustu bana ıstersen 7/24 ultrasona baglı hastanede kal demıstı kendını daha ıyı hıssedersınam bu alet ıyıymıs yaaa zararlı olmasaydı
komikmiyiz bilmiyorum ama sundan eminim evlerimizde hemen hemen hepımızın ultrason cıhazı olsa hayır demeyız
komikmiyiz bilmiyorum ama sundan eminim evlerimizde hemen hemen hepımızın ultrason cıhazı olsa hayır demeyız
ucuz bişi olsalar almıştık kesinnnnnnn5.000 dolar deyince doktor dedim hocam ne diyosun sen
evet cnm bencede iade et yanii.Valla ne bilym dedim ya benim doktorum açıklamalarını yaptı ve ben korktumm..Kimbilir nerde bebiş araki bulasın.E duymadığındada kötübişi olmuş gibi geliyo..Valla ben korktum almadım keşke sende almasaydın..İade yap cnm almazlarsada ver birine şimdilik sende durmasın
tabikide demem sıpamı izlemek çok zevkli helde güldügümde balık gibi oynamıyomu içimde bayılıorum oynamak dedimde aklıma geldi ben temizlik filan yapınca onda ne oluo acaba zıp zıp zıplıyodur içimde bak pişman oldum temizlik yaptıgıma veledim helak oldu içimde
kızlar bu haftaalrda nerde oluyor bebiş bulamadım ben
Almazlarsa birine filan vermem yapmam o kotulugu baskasina. Atarim cope bana ne canimizdan daha mi kiymetli...
kızlar bu haftaalrda nerde oluyor bebiş bulamadım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?