2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

yarın bebişimi görücem inşallahhh sabah 9:00 da randevumuz var..eşimde bende çok heyecanlıyız..bebişim 12 haftalık oldu..doktora sorucam cinsiyeti hakkında bi fikriniz var mı die ????benim arkadaşıma benim kadarken doktoru söylemiş dediğide çıkmışşş.. yarın ikili testleride ister artık herhalde..ayyyy uyku tutmaz beni şimdi

usutursun kız gecelıkle gıy sen pamuklu pıjamalarını yaramazlık fılan yok yat uyu bebıste uyusun

yavruu işimi hallediyimm pijamaları giyerim zaten

he bebegin yerini soruyomuş bişey dicem pelishh sol tarafta tutunursa bebek erkek derler

Aahahha hiç şaşırmadımmm yüzüme bakan herkes kız diyo ama ben erkek tutturmaya devamm.Öğrenmeye 2 haftam kaldı inşallah Kız derse tepkimi bilmiyorum kalkar öperim doktoru sanırım gece rüyamda gördükten sonra öpmem vazgeçtim

usutursun kız gecelıkle gıy sen pamuklu pıjamalarını yaramazlık fılan yok yat uyu bebıste uyusun

ben kaldırdım geceliklerimi giyemedigim 2 takımımda vardı neyse artık dogumdan sonraa oda zor yaa neysee
koçişimle iki aydır bacı gardaşız bide gecelikmi giyiyim yazık adama bee

Neyle ariyorsun ki?

Alt gobeginde oluyor cnm. Tam nerde olucagini bilemyiz cani nerde olmak isterse popoyu oraya yerlestiriyor.

neyi bulamadın valla kusura bakma uykum war o yüzden algıda sorun yaşıyorum

kızlar ilahi neyle arıcam tabiki netten aradım bulamadım demek istemiştim neyle arayabılırımkı hahahah
gece gece güldürdünüz beni
merak ettım yaklasık hangi hizalarda

Kuzum vallabenimki sol tarafa yerleşti göbeğimin sol altına doğru duruyo genelde keseden dolayı sertliği hissediyprum.Hayırdır cnım

öyle merak ettim canım benim bazen sol kasıgım cok agrıyor bazen sağ
bılmıyorum ne tarafta falan ama
hiza olarak nerde diye aklıma geldi tabi tam olarak bilemeyizde yaklasık
cunki değişiyordu herhalde oyle okumustum

Canım Hayırlısıyla git gel inşallahhh...Valla cnm ben 12.ci haftada gittiğimde söylemem için çok erken dedi.Ama bişiler tahmin etmiştir o Bakalım kısmet canım sağlıklı sıhhatli olsunlarda inşallahhh Hayırlı haberlerle gel cnm yaz mutlaka

hislerime göre seninki erkek karnın sivrimi canım

he bebegin yerini soruyomuş bişey dicem pelishh sol tarafta tutunursa bebek erkek derler

aa benımkıde sol tarafta doktor hep sol tarafta buluyor ultrasondada kanıma tutunca sol tarafta duruyor bebısım yok yok bu cınsıyetını ogrenmeden bana rahat yuzu yok bu aksam kaynanamlarda yemekteyken cok merak edıyorum dedım kayınpederde kızım cok merak edıyorsan gıt baktır yarın ıcın rahatlar dedı kaynanator hemen soze karıstı yoooooookkkkk olmaz daha gece hafta gırdı ultrasona zararlı olur bebege dıyorr kayınpederde ne alakası var canım dıyor herhangı bır tehlıke olsa doktor hergun nasıl bakıcak bebege tabıkı ultrasonla dıyor sevıyorum ben bu adamı yaa kaynanatoru alt edebılen ve ondan delı gıbı korkan tek adam

ben kaldırdım geceliklerimi giyemedigim 2 takımımda vardı neyse artık dogumdan sonraa oda zor yaa neysee
koçişimle iki aydır bacı gardaşız bide gecelikmi giyiyim yazık adama bee

Canım benim hep solda duruyo hep aynı yerden görüyo ultrasonda falan..Kese büyüdükçe alan genişliyo ya ozaman rahat rahat gezerler.Ama sabit biyerdedir mutlaka canım o ultrasona girdiğinde dikkat et doktorun cihazı koyduğu yere

inşallahhh hayırlı haberlerle dönerimm...kız erkek fark etmezzz dediğin gibi sağlıklı olsunlarda bebişlerimizzzz

kızlar ilahi neyle arıcam tabiki netten aradım bulamadım demek istemiştim neyle arayabılırımkı hahahah
gece gece güldürdünüz beni
merak ettım yaklasık hangi hizalarda

Ne bileyim Angelsounds'dan konusuyorduk sende bu soruyu sorunca dedim yoksa oda baska birsey mi aldi bebeginin oldugu yeri gosteren filan

Kisiye gore degisiyor cnm. Benimki 1 - 1,5 ay once ortalardaydi sonra sola gecti simdi nerde ALLAH bilir. Saglikli olsunda

Bak burdanda hafta hafta gelisimini takip edebilirsin:

Hafta hafta gebelik (hamilelik) dnemi belirtileri - gebelik.org - Jinekolog Operatr Dr. Kaan Kocatepe

bu kayınpederrciklerimizde olmasaaaaaa

hislerime göre seninki erkek karnın sivrimi canım

Canım bende öyle hissediyorum ama bekleyip görücizz artık Valla pek yuvarlakta değil cnm henüz alttan dikiliyo yukarı doğru sanki..İlerleyen haftalarda daha iyi belli olur sanırım.Sırt üstü yatınca içeri girmiyo artık

yeminle benimde aklımdan geçmedi değilllll kalbimiz birmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…