canım inşallah iyi haberlerini bekliyoruz hadi..dualarımız senle..
haa o zaman bilemem
iş değişir tabii
hadi hayırlıısıı
senınkını cok merak edicem
bidee karraaa kuruu çiirkkiinmii çiirkkin bişey oluyomuş gerçi bana öyle görünmez:) serçeye yavrusu şahini gibi görünürmüş
aynen dünyanın en güzeli olarak görünür o :)
canım benim çok az sancım olmuştu,adet sancısı gibi.onun dışında bişey olmadı.şimdi 6+1 olduk hala aman aman belirti yok,yani yavaş yavaş başlıyo sanki..herkes farklıdır inş. hamilesindir.
amaaan sağlıklı olsunda gerisi hiç önemli değil be benim mesela çocukluğum hastanelerde geçti kalça çıkıklığım vardı kaç yaşıma kadar ne yürüyebilmişim ne çocukluğumu yaşamışım allahım büyükmüşki ameliyatım başarılı olmuş düzelmişim olmasaydı ömrüm boyunca çekicektim rabbim bütün herkese önce sağlıklı evlat hayırlı evlat nasip etsin
ee ben yemeden de çıkarıyorum burda işyerinde az önce sarı sarı kustum valla ne olacak halimiz böyle önceden çıkarmıyorduk şimdi berbatlaştık gitgide...bunada şükretmek lazım demekki...
bebisinizi ne zmn hissetmeyebasladiniz?
benim hamileligim bugun 6.haftasinda, ve kendimi hamile hissetmiyorum belirtiler yok diye. yani mide bulantisi,kusma gibi..
valla kızlar bendede pazardan beri boğazıma düğümleniyo herşey,içim bulanıyo ama hiç kusmadım..ya bide birşey sorucam kızlar ben folic plus kullanıyorum,günde 3 defa sabah,öğle,akşam siz nasıl kullanıyosunuz????
valla kızlar bendede pazardan beri boğazıma düğümleniyo herşey,içim bulanıyo ama hiç kusmadım..ya bide birşey sorucam kızlar ben folic plus kullanıyorum,günde 3 defa sabah,öğle,akşam siz nasıl kullanıyosunuz????
canım bıldıgım kadaryla gunde 1 tane kullanıyor genelde
dunde facebooktaki grupta konustuk cunkı bunu
ama doktorun 3 dedıyse bıldııgı vardır herhalde
sen hangi folic asiti kullanıyorsun,şimdi reçeteyide okudum ordada 3 kez tok karınla yazıyo..
sen hangi folic asiti kullanıyorsun,şimdi reçeteyide okudum ordada 3 kez tok karınla yazıyo..
dün ilk defa bebüşümü gördümm kalbinin pıt pıt atışını gördüm çok mutluyum
doktorum folik asit vermedi bana vitamin verdi günde bi tane aç karnına kullanıcam, 2hafta sonra yine görcem miniğimi şimdiden özledim yaa:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?