2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canım inşallah iyi haberlerini bekliyoruz hadi..dualarımız senle..

haa o zaman bilemem
iş değişir tabii
hadi hayırlıısıı
senınkını cok merak edicem

bidee karraaa kuruu çiirkkiinmii çiirkkin bişey oluyomuş gerçi bana öyle görünmez:) serçeye yavrusu şahini gibi görünürmüş

aynen dünyanın en güzeli olarak görünür o :)

amaaan sağlıklı olsunda gerisi hiç önemli değil be benim mesela çocukluğum hastanelerde geçti kalça çıkıklığım vardı kaç yaşıma kadar ne yürüyebilmişim ne çocukluğumu yaşamışım allahım büyükmüşki ameliyatım başarılı olmuş düzelmişim olmasaydı ömrüm boyunca çekicektim rabbim bütün herkese önce sağlıklı evlat hayırlı evlat nasip etsin

canım benim çok az sancım olmuştu,adet sancısı gibi.onun dışında bişey olmadı.şimdi 6+1 olduk hala aman aman belirti yok,yani yavaş yavaş başlıyo sanki..herkes farklıdır inş. hamilesindir.

benim belim çok ağrımıştı, birde göğüslerim inanılmaz acıyordu daha yeni hafifledi göğüs ağrılarım. benim ikinci bebeğim birde sekiz yaşında oğlum var bakalım bu ne olacak meraktan öleceğm

amin canım inşallah
zaten saglıktan önemlisi yok
en başta o
o olmazsa hiç bişeyin tadıda yok
hep hayırlısı olsun herşeyin
önce sağlıkkk
geçmiş olsun canım cok sukur ıyılesmıssın ya

benım su alttakı seyde 8+5 diyor
ben 8+1 im düzeltemedim bir türlü
8+5 diye hesaplıyor
nasıl yapcem acaba

ee ben yemeden de çıkarıyorum burda işyerinde az önce sarı sarı kustum valla ne olacak halimiz böyle önceden çıkarmıyorduk şimdi berbatlaştık gitgide...bunada şükretmek lazım demekki...

valla kızlar bendede pazardan beri boğazıma düğümleniyo herşey,içim bulanıyo ama hiç kusmadım..ya bide birşey sorucam kızlar ben folic plus kullanıyorum,günde 3 defa sabah,öğle,akşam siz nasıl kullanıyosunuz????

bebisinizi ne zmn hissetmeyebasladiniz?
benim hamileligim bugun 6.haftasinda, ve kendimi hamile hissetmiyorum belirtiler yok diye. yani mide bulantisi,kusma gibi..

canim benimde bugün 6 hafta arada bi bogazimda kil varmis gibi midem kalkiyor ama baskada bisey yok bazen unutuyorum hamile oldugumu bazende düsüniyorum acaba kese dolumu bebek varmi gercekten diye hic hamile gibi deyilim inan

Ben de öyleyim canım. sabah dişlerimi fırçalarken bile midem ağzıma geldi.(( // ben folbiol kullanıyorum, günde bir defa

canım bıldıgım kadaryla gunde 1 tane kullanıyor genelde
dunde facebooktaki grupta konustuk cunkı bunu
ama doktorun 3 dedıyse bıldııgı vardır herhalde

Nazenin yazdiklarini okudum da kesin gec döllenmedir bazi doktorlar cakmiyor yok gec gelisme bilmem ne nezaman olduysa bebis madem 3 hafta geri hesaplican anca okadar gelisebilir zaten cogu doktorlun ultrasonlarida ise yaramyior bi yerde okudum doktor bakmis kadini kürtaja almislar son kez baska cihazla bakiyorlar bebek yasiyor doktordayki sorumsuzluga bakin ya ALLAHIM hepimize bagislicak bebislerimizi buna inaniyorum ben belki zorlu bir yolculuktayiz ama ANNE olmak kolay deyil sükür edelim ki keseydi kalpti kusmaydi bu sohbetleri yapabiliyoruz yerimizde olmak isteyen belkide yazilarimizi okuyup ic gerien anne olmak isteyen kac ANNE adayi var ALLAHIM olmayan herkese nasip etsin insALLAH

günde 1 tane alıyorum ben onuda yatarken alıyorum uyku yapıyo biraz gün içinde almak istemiyorum

sen hangi folic asiti kullanıyorsun,şimdi reçeteyide okudum ordada 3 kez tok karınla yazıyo..

ben folbiol kullanıyordum
diğerinden yok zaten burda eczanelerde yoka girmiş
toplatıldı gibi dedikodular falan var bazı sehırlerde bulmak zor
ama doktorum değiştirdı zaten artık kullanmıyorum
artık vitamin kullanıyorum ben elevit sadece..
dediğim gibi dunde facebooktaki konuda okudum kendim artık kullanmadııgm ıcınde merak ettim
sadce 1 kişi 2 kere kullanıyorum dedi ona bile şaşırmışlardıı
ama dedğim gibi doktorun öyle dediyse vardır bildiği o konuda bişey diyemem

sen hangi folic asiti kullanıyorsun,şimdi reçeteyide okudum ordada 3 kez tok karınla yazıyo..

ben folbiol kullanıyordum
diğerinden yok zaten burda eczanelerde yoka girmiş
toplatıldı gibi dedikodular falan var bazı sehırlerde bulmak zor
ama doktorum değiştirdı zaten artık kullanmıyorum
artık vitamin kullanıyorum ben elevit sadece..
dediğim gibi dunde facebooktaki konuda okudum kendim artık kullanmadııgm ıcınde merak ettim
sadce 1 kişi 2 kere kullanıyorum dedi ona bile şaşırmışlardıı
ama dedğim gibi doktorun öyle dediyse vardır bildiği o konuda bişey diyemem

kafam karıştı yavvvvv,kimse folic plus kullanmıyormuuuu?????bende zor buldummm folic plussııı bursada..kullananlar varsa günde kaç defa kullanıyorsunuzzzzzzzzzzz??????????????

kafamm karıştı yavvvv,aranızada folic plus kullanan yok muuuuuuu????varsa günde kaç defa kullanıyorsunuzzzz??????

dün ilk defa bebüşümü gördümm kalbinin pıt pıt atışını gördüm çok mutluyum
doktorum folik asit vermedi bana vitamin verdi günde bi tane aç karnına kullanıcam, 2hafta sonra yine görcem miniğimi şimdiden özledim yaa:44:

yettim gari bizim yönetici işten ayrılıyomuş genel müdür burda bugün toplantı falan filan ondan pek takip edemiyorum

su anda kac haftalıksın
bende vitamin kullanıyorum 1 haftadır falan
sana hangisini verdi cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…